nyhelseogmotion

Medlemmer
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nyhelseogmotion

  1. Mon du er igang med at reklamere for dit eget center... Nå men så vil jeg som ansat i Fitnessworld indskyde at det ikke er rigtigt hvad du siger. Medlemsoplevelse er centralt for os -og vi vil gerne have mennesker i centrene. Så simpelt er det!

    Det er sådanset ikke mig der siger det, det er dem der træner i fitness world som siger det.... og nej jeg reklamere ikke for noget som helst, det var et eksempel på hvor man kunne træne i de store byer i danmark... at jeg så har et af centrene er så noget andet.... men jeg anbefalede også mange andre steder i de store byer i danmark så kan egentlig ikke se hvorfor jeg skal anklages for reklame...

    Ville du Johnny bravo ikke også anbefale de steder jeg lige har skrevet ?

  2. Jeg forstår sådanset ikke folk bliver forbavsede, fitness world er en pengemaskine der i bund og grund er fuldstændigt ligeglade med om deres medlemmer får noget ud af deres træning.

    De ser helst folk kommer og træner så lidt som muligt og at der ikke løftes for tunge vægte så ens muskelmasser bliver på et niveau hvor man ikke bliver for dedikeret, og træner hver dag.

    Det er såre simpelt hvis i træner for at opnå muskelmasse så vælg følgende centre, de har ikke noget problem med i træner tungt, larmer, træner hver dag og er dedikerede...:

    City Form eller the gym i København

    OBBC i Odense

    Ny Helse & Motion i Århus

    Motions kælderen i Ålborg

    Hvor svært kan det være, i vælger de forkerte centre hvis i træner i fitness world, fitness dk, sats osv. det er for motionister og ikke for bodybuildere, styrkeløfter, atleter mv. :D

  3. Bud på tingene er velkomne, men vær realistisk :lol: Hvis du vil købe noget at udstyret så ring mig på 60893133

    13729370_210_210.jpg

    Skrå Bænkpress, Fungere fint sælges pga plads mangel, Sælges med / uden stang, prisen angivet er uden stang - 1000kr

    13701427_210_210.jpg

    Vægte, Hændvægte, håndvægtene er som følgende: 2 x 5 kg, 3 x 7½ kg, 4 x 10 kg, 3 x 12½ kg, 3 x 15 kg, 3 x 17½ kg, 4 x 20 kg, 4 x 22½ kg, 4 x 25 kg, 2 x 27½ kg, 2 x 30 kg de sælges kun samlet, det er de blå vægte de sorte er fra en anden serie kom med et bud, håndvægtene er fra Bodyteria / Olympic i Århus - 8000kr

    13701483_210_210.jpg

    Vægte, Håndvægte, Tunge Håndvægte, 2 x 35kg, 2 x 37½kg, 2x 40kg, 2 x 45kg, 2 x 65kg, det er de sorte som ligger i kasserne, de blå er fra en anden serie og ikke med i prisen 4500kr

    19788752_210_210.jpg

    baglår, balle maskine, Laglår, balder, Maskine til træning af lårets bagside, primært balle regionen 300+kg i vægt magasin, fungere fint 500kr

    20405382_210_210.jpg

    Ryg/Bagskulder/Pecdeck, Oemmebi, Maskine hvor du kan træne Øverste del af ryggen / Nakke / bagskulder

    Der er også mulighed for at køre bryst / pec deck hvis man sidder modsat 1500kr

    20405273_210_210.jpg

    Ryg, Rowing, Oemmebi, Maskine til træning af det midterste af ryggen, fungere fint 1500kr

    20405143_210_210.jpg

    Bryst maskine, Pec deck - pectoral, Maskine til træning af bryst musklerne, 100kg, fra fitness center. Er i god stand og fungere perfekt, sælges pga plads mangel.

    Maskinen er også kendt under navnet pec-deck maskine

    1500kr

    19788782_210_210.jpg

    Yderlårs maskine, Yderlår, Maskine til træning af lårets yderside, fungere fint 1000kr

  4. Håber alle er kommet ovenpå efter Jul og Nytår.

    Jeg vil som traditionen tro invitere jer alle til åben hus + træning (gratis) følgende weekender:

    17 + 18 Januar samt 24 + 25 Januar.

    Håber at se rigtig mange af jer komme ned og pumpe lidt jern i løbet af januar + resten af foråret :D

    Alle Fitness trænende + Bodybuildere + Styrkeløftere + Fitness Atleter + Stærkmænd alle er velkomne :D

    Ny Helse & Motion - Fitness & Bodybuilding Studio

    Møllevangs Alle 142

    8200 Århus N

    Tlf.: 86107200

    http://www.nyhelseogmotion.dk - http://www.eleiko.dk

  5. Fy for helvede en sauna! Men ellers kørte stævnet vist fint, men jeg kunne ikke se så meget for mit eget sved, der pissede ned i mine øjne.

    JA, varmt blev der desværre.... nu havde vi heller ikke lige regnet med der kom 250+ (Løftere + tilskuere) og kiggede samtidig :blush: der plejer normalt kun at være omkring måske 100 til jm i bænk :w00t:

    Næste gang skal vi nok få noget ekstra køling på lokalet da vores ventilation har svært ved at trække varmen ud af rummet når der er så mange derinde.... :(

    Ellers gik det helt kanont, vi siger tak til alle som løftede og dem som kom og kiggede på.... vi ser frem til næste stævne :4thumbup: Tak alle for en stor success

  6. Ny Helse & Motion - 60 kr for en gangs træning.... håndvægte op til 80 kg... squat... dødløft... bænkpress... drop floor til håndvægte og dødløft

  7. Jeg leder efter en stepmaskine. Problemet er, at den skal kunne indstilles i trin, da jeg engang prøvede en stepmaskine hvor jeg ikke kunne træde pedalerne ned.

    Nogen der kan give mig et hint til hvad jeg skal vælge?

    Har udkig på den her: http://www.sport-tiedje.dk/sportsworld/ste...owerstepper.htm men undrer mig over hvorfor den er så billig..

    Vil mene du får mere for dine penge ved at købe en brugt Technogym stepmaskine i f.eks dba.dk eller guloggratis.dk og kvaliteten er væsentlig bedre

  8. Jysk Mesterskab Bænkpress 2008, Århus, Ny Helse & Motion - Sk Atlas afholder d. 23. august fra kl 10.00 - ca. 16.00 Jysk mesterskab i bænkpress, håber at se mange herinde fra den pågælde dag :bigsmile: Nu skal i hvertfal ikke sige jeg er for sent ude til at give jer besked om hvornår det er :tongue:

    Tilmelding til stævnet kan ske gennem dansk styrkeløft forbund, håber at se mange atleter og tilskuere til at bakke op om stævnet :)

    Hvem kommer og stiller op (Liste vi komme senere når den er klart fra dansk styrkeløft forbund)?

    - Peter Wood

    Hvem kommer som tilskuer ?

    - Martin

  9. Stængerne er for det første ru, og så er bænkpress og squat i ER udstyr, hvilket har en lidt anden kvalitet og funktionalitet end det Ny Helse og Motion har. Bænken inde i Olympic kunne jeg f.eks. heller ikke lave opspænd på, jeg gled inden jeg overhovedet kunne få fat i stangen.

    Det skal dog siges at inden jeg kom til AAK, havde jeg ingen problemer med Olympic udstyr, men så lærte jeg korrekt bænkteknik og blev vant til kvalitet, og så åbenbarede manglerne hos Olympic sig hurtigt.

    Bænkpressen, Squat, og Powerracket hos ny Helse og Motion er også¨ER - Equipment mangen til det AAK har.

    Du har ret i den bænkpress olympic havde ikke var specielt god, men nu er det heller ikke sådan alt udstyr fra olympic er inde i Ny Helse og Motions lokaler, vi har kun taget det bedste.

  10. Jeg går ud fra at i ikke har alle de ting som blanco bliver citeret for lidt længere oppe med fed skrift.

    Måske nogen af dem, men jeg forestiller mig ikke at i har dem alle. Det ville være exceptionelt!

    Vil nu mene vi har en del: glute ham raise, kæder, bands og en del andre til som de ikke har i AAK

    Det vi ikke har af det blanco nævner er: reverse hyper og Fat bar, safety squat bar

    På den anden side tror jeg så også vi har mange andre ting som AAk ikke har....

  11. Vi overlever nok, har set det som var værre :bigsmile:

    Der er sket virkeligt meget i ny helse og motion de sidste 2 år, meget bedre udstyr er kommet til for den seriøse bodybuilder og styrkeløfter... og der kommer meget mere på længere sigt og så er der plads til magnesium og tunge løft det kan vi li :cool:

    Der bliver forresten afholdt Jysk mesterskab i bænkpress d. 23 august (kl 10.00 - 15.00 + ?) hos Ny helse og Motion i 2008... alle er velkomne til at overvære stævnet gratis til den tid.

  12. Det ville hjælpe på det :smile:

    Styrken ved NH & M er jo i høj grad de frie vægte og mulighed for at løfte tungt. Svagheden er at stort set samtlige maskiner er selvbyggede i starten af 80'erne og mange af dem er direkte elendige. Skifter man dem ud, har man et rigtig fint center.

    At tilføre flere frie vægte er da fint, men det er ikke ligefrem noget der retter op på de mangler stedet har :smile:

    Hvor lang tid er det siden du har været oppe i ny helse og motion ?

  13. Benpres er ikke noget jeg bruger da jeg klart foretrækker den overlegne øvelse Squat.

    Det ville næsten være det samme som at spørge mig: 'Vi har spejle over det hele, hvad siger du til den?'

    Jeg er nok bare ikke målgruppen.

    Målgruppen er: Bodybuildere, Styrkeløftere og folk der tager deres træning seriøst, der er squat, dødløft, bænkpress til dem der har lyst til det, det er en jernhule ikke er fitness center som f.eks fitnessdk og equinox mv. hos os er der plads til hardcore træning :smile:

  14. Danmarks tungeste center?

    Med mindre i har 80kg dbs, så tror jeg ikke det er et prædikat du kan sætte på dig selv.

    Vi har rent faktisk dbs på 80 kg (Faste sæt) og mulighed for selv at lave større hvis det behøves så den kan vi godt være med på :bigsmile:

    hva siger du til den her, benpress 1500 + kg

  15. Tak for svarende :smile: . Jeg kigger derud når de åbner engang. Det kan vel næsten ikke blive værre end Fitnessdk set ud fra en seriøs træners synspunkt. Bare ærgeligt med de håndvægte :unhappy: ..... syntes altid man løber ind i det problem og specielt i Århus hvor de "tunge" centre(hvis man kan kalde dem centre) bare slet ikke er noget for mig. Sad og så en Jay Cutler video forleden dag hvor han trænede i Golds Gym i Las Vegas. Se det er et ordentligt sted! Alt hvad hjertet kan begære men samtidig ikke et eller andet fugtigt kælderlokale fyldt med mere eller mindre suspekte typer :nonono: . Så Århus kom nu igang så vi kan få et ordentligt sted at træne med plads til alle.

    Hvis der er nogen der nu sidder og tænker at jeg tager helt fejl må de gerne rette mig for jeg vil virkeligt gerne finde et godt sted at træne i århus :smile:. Det findes vist desværre bare ikke.......

    Har du prøvet Ny Helse & Motion efter der kom nye ejere... der er håndvægte op til 80 kg og styr på tingene... ikke særligt mange "problem børn" mere efter der kom nye ejere de har fået ryddet godt og grudigt op i de problemer der har været i tidligere tidr.