R98

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by R98

  1. Hæ, hæ….

    Ja, du vejer absolut for meget og du skal i gang. Du er 25 og fedtet sidder nogenlunde godt, men der vil ikke gå særlig mange år før du er meget handicappet, så du må se at komme i gang.

    Nej, du spiser ikke sundt, og du skal fokusere på grøntsager og grøntsager og så lidt flere grøntsager.

    Jeg spørger dig…..Hvordan vil du gerne se dig om nogle år????

    Se bare komme i gang.

    Siden du går i træningscenter, så se at få gang i crosstraineren. Den rammer over det hele. Der vises gerne hvor mange kcal du har forbrænt. 700 kcal svarer til 100 gram kropsfedt.

    Se at komme i gang...

  2. Ifølge Rolf Wirhed, som bla. har skrevet bogen: Anatomi og bevægelseslære i idræt, skyldes din observation, at styrken i biceps afhænger af hvilken retning overarmen vender. Hvis man betragter afstanden mellem udspring og fæste, så er denne større, hvis man har vendt armen opad. Han konkluderer at mennesket er mere egnet til at hænge i træerne end at bære poser hjem.

    Ifølge Wirhed er det ren fysik. Kraft x arm. Følgende forholdstal skulle gøre sig gældende: pulldown : row : lift bør forholde sig til 8 : 6,5 : 5

    Det samme gør sig for øvrigt gældende ved tricepsøvelser. Her skulle forholdet være 4 : 3,5 : 5

    Nu regnes de øvelser du nævner som rygøvelser. Kan det tænkes, at du skal træne isolationsøvelser, biceps og triceps. Jeg tror det.