folmand

Medlemmer
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by folmand

  1. Hej Alle.

    Som nogen ved har jeg droppet bodybuilding karieren helt. Først på sommeren genoptog jeg Kampsportstræning i Viborg Shootfighting klub. Der hyggede jeg mig også fra 98 til 2001 fra jeg var 16 til jeg blev 19.

    Har ingen kampsport eller cardio dyrket siden, på nær det man nu har i mili...

    De sidste 6 uger har jeg trænet noget i stil med 3xløb 3xkampsport og 3xstyrke ugentligt

    jeg løber 3 gange ugentligt en tur på små 6 km - for at være præcis har jeg en tid på 25min12sek for 5,7 kilometer.

    Derudover træner jeg 3 gange submission/mma træning a 2 timer

    og så gennemfører jeg følgende styrkeprogram 3 gange i ugen.

    OL-løft 3x6reps

    Bænkpres 2x15 reps

    Pullups 2x8 reps

    Dips 2x12 reps

    Lateral raises 2x15 reps

    mave decline 30 reps - 20 reps

    + lidt sjipning

    Mit spørgsmål går på hvorledes jeg evt kan indlægge en progression i styrke og løbetræningen og om nogen har en ide om hvor langt man kan presse den og stadig opnå resultater uden at komme i desideret overtræning...

    Kost og kosttilskud.

    Jeg ligger på et ligevægtsindtag - dog et lille kalorieoverskud på det sidste kan jeg se på vægten (85 kg morgen)

    Endvidere får jeg

    3x40 gram whey isolat fordelt ud over dagen

    2 stk omnimin

    6 stk EPA/GLA fra biosym

    ZMA inden sengetid

  2. Bodyfitness:

    Classic Bodybuilding:

    Lungbrush

    Saabye

    Bodybuilding:

    MASS'kinen -95kg

    Athlectic Fitness:

    Fitness-Iver + 180 cm

    Anders_L_Holm -180 cm

    CJ 8000 -180 cm

    JEG ER TILSKUER:

    Folmand

    Blackice

    KongKent

    SaintPauli

    BadAssJones

    Differ

    MNC

    Flexi

    Toma213

    Taninja

    Team AUS: Nskou, Tind, ANTO, Luciferase....andre kan skrive sig på hvis de får lyst.

    Krea

    Jeg er opvarmer:

    Conscience (opvarmer)

    Tunen (Opvarmer for Stiven Schmidt - min fætter som stiller op (og vinder) i CBB -178cm)

    Jan Smedegaard (Opvarmer for Fitness-iver)

    Dr.Steen (Opvarmer for Lungbrush)

    Quantanamo (Opvarmer for saabye)

    Johnny Bravo (Opvarmer for CJ 8000)

    S. Kamp (Opvarmer for Anders Holm)

    Angel (Opvarmer for Karen Louise)

  3. Du må have held og lykke med genoptræningen. Heldigt du er nået så langt... pullups challenge. - lyder som noget jeg ku finde sjovt når min skulder engang bliver ok igen.. men så skal jeg vist også tabe mig for at kunne få min fede røv op i et chinup stativ. har læst en del på på det seneste.

  4. December 2001 - 74 kg bf 12%

    december 2002 - 106 kg bf 20 % - dette blev opnået clean men jeg er bestemt ikke pæn med en fedtprocent på 20.

    December 2003 - 96 kg clean bf 14%

    februar 2004 - 110 kg bf 16 % - NOT CLEAN

    Største biceps opnået clean: 43 cm

    Største biceps NOT clean : 47 cm

  5. 1.Hvor store var dine arme da du begyndte? Ca. 33cm

    2.Hvor lang tid trænede du under gode omstændigheder før du nåede 35cm rundt om armen? Et par måneder vil jeg gætte på Men ikke under optimale forudsætninger.

    3.Hvor lang tid før de 40cm? 3 år

    4.Er du nået op over 40cm? ja

    5.Hvad ligger du på nu? 45,5

    6.Hvor høj er din fedtprocent? 17

    --- Lidt løse data:

    7.Hvor meget vejer du?106

    8.Hvor høj er du?182

    9.Hvor gammel er du?23

    10.Hvor længe har du i alt trænet seriøst og godt? 3 år

    Har jeg krudtet: Ja men nåede 43 clean og kunne nok også være længere hvis ikke jeg faldt i.

  6. Playboy - godt sagt. :cooldance:

    Hvordan kan det forresten være du har valgt og sætte en nisse med tævepatter som din avatar? Og du skal ikke tude - jeg kan ikke engang curle en 10 kg's håndvægt uden at få ondt i min venstre arm så jeg bliver et stort ynk når vi skal alt andet end at squatte.

    PS - Jeg glæder mig til og se dig Sune aka Conscience. God optræden til dm ellers.

  7. Jeg kender meget godt til virkningen af de forskellige præperater. Tænker specielt på stoffer som er afledt af dihydrotestosteron. De har en ret dårlig indvirkning på LDL, og langvarigt brug giver ledskader, da der bliver trukket væske fra bla disse områder.

    Langvarigt brug af AS - er jeg ret sikker på at have læst giver nedsat produktion af gonadotropiner på meget lang sigt, ikke bare under og ugerne efter men også i måneder og år efter.

    Nu siger du at mange fremmer bla collagensyntesen, men så vidt jeg ved sker der en konstant demineralisering og nedbrydning af skelletet som selvfølgelig genopbygges hos raske mennesker, men i en grad så skelletet er komplet udskiftet på 5 år. Så burde man ikke bære præg af en styrkning af filament 5 år tilbage?

    Jeg ved dog ikke meget om disse påstande, men kunne stadig godt tænke mig og se artikler der udreder fænomenet "livslang fordel"

  8. Jeg gad godt og få et link til disse artikler om at as giver en livslang fordel i styrkeløft. Hvis man har taget en del kan man godt regne med at når man holder efter at have taget 10 skridt frem, så kommer man 11 tilbage. En ting r at ens egenproduktion vil være svækket drastisk i måneder efter og være påvirket i årevis efter. Andet er en muligvis irreversebel aflejring af fedt i årene og skadede led og muskler efter års uren træning.

  9. Mine SLUT billeder blev taget fredag den 25 juni i AUS sammen med Stegger og min kammerat Tommy. Bare rolig - billederne eksisterer skam . MEN jeg havde slæbt bærbar med og ledning så jeg kunne overføre billederne med det samme fra Tommy's kamera. Vi knipsede løs og der blevet lavet et væld af billeder. I sær af tommy.

    Da vi så skulle til at overføre nægtede ZOOM linsen på hans kamera at køre ind og kameraet ville ikke gå i den "mode" hvor man kunne overføre. Vi var ved og rive håret af os selv - men tror vi har en løsning. Vi finder et kamera hvor memorykortet passer og overfører fra dette. Skæbnen vil desværre at tommy i går tog en uge til RUmænien så det trækker nok lidt ud. Hvis ratingen skal foregå nu og her så må jeg jo bruge de billeder jeg har smidt i min log for ca 3 uger siden :cry:

  10. Jeg synes ikke der skal være nogen præmie anden end æren. Så minimeres sandsynligheden også for snyd.

    Der skal være to kategorier: En herre og en dame

    Moderatorer og medlemmer må bestemme hvem der kvalificerer sig til top ti i de to kategorier og så kan der laves en poll for hver.

    Ang min egen diæt så går det strygende. har tabt mig 7 kilo. der mangler meget endnu men når lyset falder rigtigt og mine abs er varme, så kan man ane en flot symetrisk sixpack :w00t: Jeg synes jeg har tabt noget form på mine wheels, men køllerne holder trodsigt på muskelmassen (gudskelov)

    Langt om længe har jeg indset at det nok er federe at have maksimal muskelmasse og lav fedtprocent - end at veje 15 kilo ekstra og så være en vaps. Jeg ender på 95 vil jeg tro.

    Hvor mange dage er der igen????

  11. Der er sku ingen der behøver AS for at gaine 10 masse på 6 mdr. Det evige problem er at folk ikke fatter at kalorier er roden til succes. Kombineret med cardio, korrekt træning og det udbud af suplementer der nu må være nonsteroide og legale, så kan det godt lade sig gøre. Jeg tvivler på jeg selv kunn gøre det da jeg ikke har seriøsiteten til at spise optimalt - men derimod tror jeg godt at jeg kunne gaine 15 kilo: 10 kilo muskel og 5 kilo fedt.

    Det første år min lillebror trænede, fra han var 15 til han var 16 tog han 18 kilo på. En måned tog han næsten 5 kilo på bare fordi jeg tvang ham til at suplere hans dagskost med 2 liter kakaomælk ed i 30 dage.

  12. Hey krage: Ser jo godt ud, men kan du ikke prøve og satse på at holde lys og sted til det samme. DVS samme tidspunkt samme sted evt hver måned?? Lyset kan jo desværre forvrænge lidt for meget.

  13. Overordnet bliver de vist kaldet isoflavoner.

    Sammenligninger har vist at forekomsten af osteuporose hos kinesiske kvinder i kina, er langt lavere end kinesiske kvinder i USA. Grundet at isoflavoner giver support efter menopausen til den naturlige østrogenproduktion. Så fremt dette passer (og det gør det) har isoflavoner østrogeneffekt og vil derfor påvirke mænds testosteronproduktion og sædkvalitet.

  14. Hey PB -> hvis du kender nogen der har stillet op, så vil det gå op for dig at DESVÆRRE så er 9 ud af 10 af dem på scenen i DBFF , dopingmisbrugere. Det kræver ikke meget hjerne at krudte den i 12 måneder konstant op til en konkurrence og så alligevel blive testet negativ på konkurrencedagen - og vinde den medfølgende ære for at være dopingfri atlet!

    Heldigvis føler jeg mig rimelig overbevist om at Crawdaddy ikke er blandt de 9! :respekt:

    Forbløffende mange af de tunge drenge der stiller op, er prydet med tatoveringer i en grad der indikerer, at det er personer der lever i nuet og nok ikke hører til blandt svigermors ynglingsdrenge!

  15. Ang Carb loading: Nu har jeg vist hørt at 1 gram kulhydrat binder 4 gram vand? Hvis man holder igen med vandet så må man da blive totalt drænet fra underhuden, såfremt at glykogendepoterne bliver fyldt helt op? Når du har stillet op Craw, hvortæt vurderer du så de forskellige atleter er fra segnestadiet? altså hvor tæt de er på at dejse om af dehydrering etc? Det virker bare temmelig absurt og tæt på grænsen de ting I udsætter jer for i dagene op til en konkurrence.

    Om ti ugers tid så skulle jeg forhåbentlig også have sænket min fedtprocent forholdsvis meget. Med en (i konkurrenceøjemed, stadig forholdsvis høj fedtprocent (måske 12%)) ville det så stadig kunne betale sig at dehydrere, carbdeplete og carbloade inden evt slut fotos???