JoachimP

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JoachimP

  1. Yoyo igen.

    Sagen er den, at jeg godt vil være mere markeret rundt omkring.

    Men jeg gider ikke tage væsentlige kilo på.. Dvs jeg vil hverken være i kalorieunderskud/overskud.. Men spiser tilgængel masser af protein til musklerne (tun, kylling, havregryn til morgenmad, osv.)

    Det er bare det, jeg har hørt, at man skal være i kalorieoverskud for at blive stor, men gider ikke være en "kraftkarl", da jeg spiller fodbold, og skal være relativ mobil, men vil gerne have bedre fysik..

    Så derfor er mit spørgsmål, behøver man være i kalorieoverskud for at blive større? Hvis man nu bare spiser rigeligt med protein og får tilpas med KCAL? :)

    // thanks!

  2. Jae, det er begyndt at se usammenhængende ud. Derfor skal det rettes op.. Men vil da begynde at lave armbøjninger, samt, fixe mig en form for bænk og bruge håndvægtene..

    Men det ser da stadig fed nok ud med vaskebræt ^^.. dog er det en lidt dårlig kombination med "fuglebryst".. :D

    Men orker ikke gå i Fitnesscenter, og vil ikke være pumpet, bare være markeret og veltrænet, så derfor mangler jeg egentlig kun brystkassen + ryg.. Ben er sku' care.. De får træning via fussball

    Men tak for hjælpen :)

  3. Du har ikke trænet din mave sindssygt! du har bare intet fedt på kroppen - fedtprocenten er i bund!

    Man kan ikke træne brystkassen men musklerne der binder sig til den. Læs om hjemmetræning her på siden.

    Ehm jo det har jeg? :) Ville jo ikke have vaskebræt hvis jeg ikke trænede min mave? Så havde den bare været "standard".. Og min fedtprocent er ikke høj, nej, men alligevel, der er forskel..

    Men vil prøve at læse om det, men altså, du ved hvad jeg mener med brystkassen...

  4. Hey alle =)

    Nu er det sådan, at min brystkasse ikke rigtigt passer til resten af min krop :D.. Med det mener jeg, at, jeg har vaskebræt, fordi jeg har trænet min mave sindssygt, men har ikke trænet min brystkasse, fordi det er sådan lige til. Det er fordi jeg ikke går i fitness center, og det er lettere bare at lave mavebøjninger. Derfor kan det nogengange se lidt spøjst ud at have en tynd brystkasse også en spændstigmave.

    Nu er det sådan, at jeg har erhvervet mig et par håndvægte (gider ikke melde mig ind i Fitness - af tidsmæssige årsager) og vil gerne vide hvordan jeg træner brystkassen???? Jeg ved det satme ikke.. :/ -- Det er ikke noget med jeg skal på en superkur, eller tage på.. Det er egentlig bare at markere brystkassen, eller få den til at passe lidt bedre :p

    Vægt: 67

    Højde: 180

    dvs. min fedtprocent er ikke er særlig høj..

  5. Hey alle ;)

    Nu er det sådan, at jeg er i rigtig god form, men vil gerne forbedre den, da jeg er begyndt til fodbold igen. Og kan mærke at jeg bliver træt rimelig tit, det kunne jeg ikke før.

    Jeg betragter mig selv, som at være i god form, da jeg løber ca. 3500m+ på en Cooper Test.. Og løber 10km på ca. 37 minutter.

    Jeg vil gerne forbedre min kondi + sprint. Og har lavet en masse sprint + løb osv... Men det har ikke rigtigt hjulpet, det føles som om min kondi er stoppet med at udviklet sig.. Men jeg ved, at den kan forbedres!

    Men altså - hvis der er én der kan hjælpe med et skema eller lign. ville det være nice (!!)

    Spiller fodbold 3-4+- gange om ugen.. Og løber også tit.

    Er 180cm høj - vejer 65.. dvs. der skal ikke tages på, eller tabes vægt.

    Andet i skal vide?