WideEyes.dk

Medlemmer
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WideEyes.dk

  1. For mig handlede det om at komme ind i en rytme. Jeg "trappede" stille og roligt ned, og så blev det nemmere og nemmere for hver gang jeg fik lyst til noget sødt.

    Hvis du bliver lækkersulten, så gå evt ud og børst tænder....så har man ik samme lyst til søde sager bagefer.

    Som det er nu, tillader jeg mig selv lidt sødt engang imellem, for ellers går jeg bare i ædeflip en eller anden dag. Jeg vil sgu have lov at nyde lidt også, det skal ik være surt hele tiden, for så går man måske bare kold.

    Det bliver dog nemmere med tiden. Prøv at finde alternativer til de søde sager. Lav en smoothie eller frys noget saft til ispinde og lignende.

    Super idé med ispinde af saft :) Og tricket med tandbørstningen skal helt sikkert også prøves :)

    Tidligere erfaringer har desværre vist at jeg ikke kan det der med "en smule er ok". Nu har ejg aldrig røget, men jeg tror jeg har det på samme måde som rygere der stopper, men mener at de da sagtens kan tage en cigaret engang imellem uden at falde i igen. Det kan de færreste. Og sådan har jeg det også med søde sager.....

    @ Thomas

    Pu ha, jeg håber han Chris-gutten ved hvad han snakker om. Det ville sgu være skønt hvis "abstinenserne" stopper om et par uger :) Men jeg tror sgu det i høj grad er psykologisk, og så har jeg svært ved at forestille mig at 21 dage er nok til at blive "kureret". Men jeg giver det da et forsøg og håber på det bedste, så jeg kan smide t-shirten på stranden til sommer :)

    Hilsen Morten

  2. Hej alle kloge hoveder.

    I kampen om kiloene har jeg på det sidste prøvet at skære ned på sukker, slik, sodavand og andre usunde ting. Det startede med at alt slik røg, men jeg fik alligevel lidt sukker i form af fx et glas cola eller juice indimellem. Det har jeg nu erkendt ikke er tilstrækkeligt, så nu er der ikke noget der hedder søde sager af nogen art.

    Jeg spiser stadig "almindelig" mad, men drikker kun vand til. Det har jeg gjort ca. 14 dage, men hold op det er svært. Jeg tænker konstant på alt det jeg ikke må spise. Det er sgu hårdt psykisk.

    Det føles næsten som abstinenser.........

    Er der nogen der har været ude for noget lignende? Er det en tilvænning, eller er det en "kamp" der altid vil være der?

    Håber jeg kan få lidt gode råd :)

    Hilsen Morten

  3. Hej Alle

    Har I et forslag til hvad man kan betragte som "lovlig" læskedrik? Dvs. hvilke læskedrik er mindst fedende? Jeg gider ikke altid drikke vand. Førhen troede jeg at juice så var et godt alternativ, men det er det jo så gangske givet ikke. Hvad kan man så drikke?

    Hilsen Morten

  4. Hej Alle

    Jeg træner i et lille lokalt motionscenter i Roskilde. Vi er nogle stykker der har bedt om at få sat en stang op i loftet så vi kan lave armhævninger og ryghævninger. Men den kære kasser aner ikke hvor hun skal finde sådan en. Er der nogen der ved hvad jeg snakker om, og kan hjælpe med et link til en leverandør?

    Hilsen Morten

  5. Hej Alle

    Jeg har det sidste halve år intensiveret min vægttræning, og det er begyndt at give gode resultater. Nu vil jeg af med fedtet der skjuler mine mavemuskler (det er jo snart sommer :)).

    Jeg har prøvet at ændre kosten. Det har også hjulpet lidt. Spiser ikke meget slik osv., men min kost er stadig meget fed i form af gode saucer, fløde, bacon etc.

    Førhen gik jeg en del til spinning, og overvejer at starte igen da det nok er den motionsform der passer bedst til mit temperament. Men er det utopi at tro at jeg kan tabe 2-4kg på 4 mdr ved 2 ugentlige timer til spinning uden at lægge kosten yderligere om?

    Med venlig hilsen

    Morten Andersen

  6. Hold op hvor er det her barnligt.

    Kan I ikke oprette en tråd der hedder "min pik er større end din" Eller "............jeg sladrer til mion mor gør jeg" hvor I kan fortsætte jeres umodne og fuldstændige irrellevante (i forhold til trådens oprindelige spørgsmål) "debat"?

    Helt ærligt - denne tråd fortsætter på 3 sider, men der er kun relevante indlæg på side 1!!! Kom nu venner - Kiss and make up - eller gå udenfor og få det ordnet som mandfolk. Under alle omstændigheder hører det ikke hjemme på dette forum i denne tråd, og det er dybt respektløst overfor personen der oprettede tråden!!!!!!!

  7. I sympati med min kone har jeg i starten af januar måned været igennem en form for udrenselseskur. Det er en længere forklaring, men det betød også at vi i en uge fulgte en slankekur der hedder "Den Amerikanske Drøm".

    Der er ingen grænse for hvor meget man må spise i denne kur - dog er der restriktioner på HVAD man må spise.

    Jeg betragter mig selv som normalvægtig. Jeg er 179cm høj og vejer 73kg. Jeg tabte 5kg på én uge, så jeg tror da på at det er muligt at tabe 6kg på 3 uger. Jeg tog dog så de samme kg på den efterfølgende uge (men ikke mere end udgangspunktet)

    På med vanten.

    Hilsen Morten

  8. Jeg kan kun snakke af personlig erfaring, men de sidste 4 måneder har jeg trænet mere eller mindre som det beskrives i ovenstående artikel.

    1 sæt pr øvelse til failure. Ca. 2-4øvelser pr muskelgruppe. Dog "kun" til failure - dvs. ikke med de former for progression som de beskriver.

    Personligt elsker jeg denne form for træning - men det kræver en del selvdesciplin, for det er skide hårdt.

    Jeg har "hyggetrænet" i flere år, men det er først efter jeg er begyndt at træne på denne måde at jeg oplever mærkbare fremskridt. Og de er overraskende gode.

    Hilsen Morten

    p.s. Træning til failure kan sagtens gøres alene :)

  9. Jeg har samme problem med håndledene. Jeg formoder at det er fordi jeg træner for tungt???

    Jeg har derfor også fået mig et par handsker med håndledsstøtte, men jeg har samme problem med albuerne. Der får jeg de samme smerter. Findes der også støttere til albuerne, eller skal løsningen findes et andet sted??

    Hilsen Morten

  10. Hej Alle

    Jeg er vel hvad man kan kalde en "fritids amatørtræner" Har dyrket fitness i mange år, men meget sporadisk.

    Det går gerne i en cyklus med træning på 2-3 måneder og så lange pauser.

    Nå men hvor om al ting er, så er min træning begyndt at blive mere jævn. Måske fordi jeg har fundet ud af at jeg har det rigtig godt med eksplosiv træning med få sæt og få reps, hvor der bliver trænet tungt.

    Desværre kan mine led ikke hold etil denne form for træning. Det er mine albue og håndled den er gal med.

    Jeg har prøvet at sætte intensiteten ned. Det virker også ok, men jeg kan samtidig mærke at min motivation for at komme ned i centret også falder :(

    Derfor vil jeg gerne prøve med lidt professionel hjælp og vil derfor høre om nogen herinde kender en træner i / omkring roskilde der kan hjælpe mig med at udarbejde en træningsplan (eller program om man vil) der passer til mit temperament, og som samtidig kan rådgive mht. mine ledproblemer?

    På forhånd tak

    Hilsen Morten

  11. Nu har jeg været inde og kigge lidt på www.iwantsixpackabs.com

    Nu skal jeg ikke gøre mig selv til fitnessekspert, men jeg kan godt nok ikke forestille mig at man på naturlig vis kan få de gains han fremviser på sine før/efter billeder på kun 16 uger!

  12. Hej Ferus

    Tusind tak for dit svar.

    Ja det er udelukkende det æstetiske jeg går efter. Selvfølgelig er det også vigtigt at der bliver tilføjet en sund stærk fysik og et godt helbred, men i dagligdagen sidder jeg mest foran computeren eller står bag kameraet, så jeg har ikke behov for stor funktionel styrke.

    Hvis andre kan komme med forslag til maveøvelser der er så hårde at få reps kun er muligt så hører jeg gerne fra jer. Jeg er ikke stærk nok til Dragon Flags, så pt er det alm crunches og crunches på en Swiss Ball med vægtskiver. JEg har også forsøgt mig med et af de såkaldte "ab wheels" men her synes jeg at siddende på knæ er for let, og stående er helt udelukket - dem er jeg slet ikke stærk nok til.

    Med venlig hilsen

    Morten

  13. Med al respekt for alle jer herinde der ved 1000 x mere om vægttræning end mig, så har jeg altså lidt svært ved at købe påstanden om at det ikke er nødvendigt at træne maven isoleret.

    Er det så heller ikke nødvendigt at træne armene isoleret? De bliver jo også trænet ved de store basisøvelser!

    Jeg kan - alt andet lige - ikke forestille mig at folk der render rundt med en flot 6-pack ikke træner maven intenst. Men jeg er også stadig ny i dette game, så måske tager jeg fejl.

    Hilsen Morten

  14. Hej Alle

    Jeg håber på lidt kyndig hjælp til at forbedre min mavetræning, da jeg synes denne halter lidt bagud.

    Efter jeres mening, hvor mange forskellige maveøvelser skal man så lave pr træningssæt? (gerne vis jeres resultater frem med pics) Der er nogen der proklamerer at man "bare" skal træne 3x maks. Det er sådan jeg hidtil har trænet.

    Resultaterne er bare ikke besynderlige, og nu når jeg tænker over det, så forekommer det mig fjollet blot at lave 1 øvelse. Jeg ville jo heller aldrig være tilfreds med kun 1 øvelse til bryst, eller skulder fx.

    Hvad er jeres efaringer på dette område?

    Med venlig hilsen

    Morten

  15. vær også opmærksom på at flere folk får albuesmerter af at køre forskellige triceps-øvelser m.m. Evt prøv at finde frem til hvad der forårsager smerte og hvad der ikke gør. Så er det nok lidt lettere at komme tættere på problemet.. :smile:

    Hej Francis.

    Tusind tak for dit bidrag. Jeg er faktisk begyndt på en ny tricepsøvelse. Jeg vidste slet ikke at der kunne være en sammenhæng, men det er helt sikkert noget der skal undersøges!

    Hilsen Morten

  16. Puha. Nu er jeg endelig kommet ordentligt igang med træningen igen, så jeg håber ikke det er nødvendigt med et par måneder væk. Men er det nødvendigt, så er det jo bare sådan det er!

    Fiskeolie kan jeg måske leve med, men Glucosamin - det er et lægeordineret gigtpræparat - det holder jeg mig sgu fra......!!

    Et par håndledsstøttere er også en god start - tak for tippet :)

    Hilsen Morten

  17. Hej

    Tusind tak for jeres svar.

    Ja jeg kan måske godt rette håndleddene i bænkpres etc.

    Kan det være samme forklaring med albueledene?

    Jeg træner hverken her eller hveranden dag - så pauser kommer der automatisk indimellem. Seneskedehindebetændelse tror jeg heller ikke på - det har jeg haft før, så jeg kender udemærket symptomerne :)

    Hilsen Morten