Spartiate

Medlemmer
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Spartiate

  1. Ja det er rigtigt, de vil have stangen hårdt ned i brystet og eksplosivt op igen så skiverne rasler :). Samme i kropshævninger, de elsker når man kan smadre brystet op i bummen!

    Har nu købt mig en stang og vil igang med GTG.

    Takker for svarerne, andre gode råd er stadig velkommen, især mht bænk.

    Mvh Skytte

    Jeg er ikke sikker på, at det er måden de ønsker øvelserne udført på. Der er ingen form for styrkebevis ved at stangen kommer hårdt ned i brystet (ved BP). Men hvis man derimod sænker den langsomt, og når den rører bryster eksploderer den op (så skiverne rasler). Samme princip i pullups; sænke sig langsomt og eksplosivt op, så bryster rammer bommen kraftigt - holde den kort og langsomt ned igen...

    Held og lykke

  2. Hej Romlepot,

    jeg har fulgt tråden og synes, det virker til du ved en del om tri træning. Jeg har tidligere bemærket, at du i hvert fald er en ret habil løbere. Så nu er jeg blevet nysgerrig, hvorfra du har din viden omkring tri-træning?:-)

    Hilsen Spartiate

    Hej igen igen,

    Uge 19 var bare et eksempel. Jeg ved ikke hvornår du har planlagt dit stævne. Du kan som jeg har beskrevet begynde bagfra og får du uger i overskud kan du evt bagynde lidt før. Din basisperiode bør vare 12 uger (3x4uger - 4uger= 3x(3 hårde+1blød)).

    Har du stadig uger i overskud bør de bruges til teknik, stille og roligt at skabe struktur, altså vende dig og din familie til at du er væk til træning på bestemte tidspunkter. Du bør også ligge alle de aktiviteter du ikke får tid til når du først tager fat. Det kan være alt fra at ligge nye gulve til opvasken (din kone vil elske dig for det og huske det når du senere ikke har tid til at hjælpe). Du skal også have stykket et træningsprogram/plan sammen, ordnet cyklen, købt sportsdrik og købt nummer til stævne.

    Det er i tiden før og efter træningen/stævnerne hvor der skal lades op. Hvis du skal holde til at træne 15-20 timer i dine hårdeste uger skal du være i mentalt og fysisk overskud ellers brænder du ud.

    Træn når der skal trænes og slap af når der skal slappes af.

    Fx. træner de kenyanske topløbere 200 km om ugen fra uge 12-6 og fra uge 6-1 70-90km om ugen (når de trapper ned trænes der med høj/meget høj intensitet) derefter har de 4-6 ugers konkurrence og så står den på 2-3 mdr.s pause hvor de kun jogger rundt. Det er ikke unormalt at deres gennemsnitsfart i "joggeperioden" er 5-6 min. pr. km. på trods af at de i konkurrence løber 2:30-2:40 pr km. på 10 km.

  3. Min com går død for strøm hvis jeg svarer nu.. Du har jo skrevet et VANDVITTIGT langt indlæg, så det taget LAAANG tid at sætte sig ind i det.. Jeg skriver til dig i morgen, om bla. protein, vetamin, fedt, kulhydrat-indtag, og foreslag til evt. kostvejleder..

    Men lige nu vil jeg sku ramme dynen, for jeg er ikke lige frisk nok til at skrive den roman dit indlæg fortjener!

    Træningshjernen

    Ja jeg ved, at det er et af de større indlæg med mange spørgsmål. Jeg har også læst en del forskelligt om de enkelte emner, men vil gerne have nogen råd med på vejen, når jeg nu kaster mig reelt ud i projektet. Så jeg ser frem til at høre, hvad du har at fortælle:-)

  4. Hej Cookie - og tak for rådene.

    Min shake består af 300ml. skummetmælk og 35gram proteinpulver (=28gram Protein og 5gram kulhydrat).

    Jeg får nok ikke helt nok magert pålæg til frokost - får i hvert fald ikke 2-300gram. Så måske jeg skal finde en løsning der. Hvis jeg skal droppe rugbrødet og erstatte det med grønsager, tror jeg, at jeg kommer til at savne lidt brød...??

    Kan man bare spise ren hytteost (som natmad)? Og hvorfor i stedet for proteinpulver? Ikke at jeg er den store tilhænger af proteinpulver - vil gerne holde det til et minimum, men vil bare gerne vide, hvorfor du anbefaler hytteost fremfor proteinpulver som natmad?

  5. Du er nok nødt til at poste dit træningsprogram også, da det er svært at rådgive fyldestgørende om kost hvis man ikke ved hvad kosten skal "bruges" til.

    Skal kosten primært tilgodese konditionstræning eller er det styrketræningen der har første prioritet? Hvor mange timer o.s.v.

    Post eventuelt det du selv har tænkt dig at indtage, så er det lidt nemmere at komme med forslag til eventuelle ændringer og forbedringer!

    held og lykke

    Min prioritet i starten er, at jeg skal ned i fedtprocent og beholde så meget muskelmasse som muligt. Derfor er styrketræningen 1. prioritet og mit træningsprogram ser overordnet ca. sådan ud på uge basis:

    2 x styrketræning: Fullbody á ca. 75min. se program

    2 x crossfit

    20-40 km løb (startende ved ca. 20km/uge og stiger ca. med 10%/uge)

    2-4 timer spinning (afhængigt af ugens øvrige program og belastning)

    Min kostplan som jeg forestiller mig det:

    Morgenmad: Havregryn m. mandler og rosiner, et glas juice og evt. en proteinshake

    Mellemmåltid: En banan, og et æg

    Frokost: 3 stykker rugbrød med magert pålæg samt et stykke agurk e.l.

    Mellemmåltid: Frugt, kyllingstykker og gulerødder

    Post-workout: Proteinshake + 1-2 bananer

    Aftensmad: Laks m. ris og masser af grønt fx broccoli

    Natmåltid: proteinshake...

    Det var mit udgangspunkt. Men jeg vil gerne tilpasse det medhenblik på at ramme den rigtige fordeling af protein, kulhydrat og fedt. Og det er så også den bl.a. den fordeling, jeg søger hjælp til.

    Håber det gav et billede.

  6. Godt nytår til alle!

    Jeg starter her på mandag på ny kostplan. Det gør jeg af overordnet to formål:

    * at få fedtprocenten ned (mål: ca. 10%) og bibeholde (eller om muligt øge) muskelmassen

    * at få større indsigt i og viden, hvad maden er “værd”.

    Jeg er 33 år, er 180 høj, vejer ca. 84 kg med en fedtprocent på ca. 15% målt på Tanita vægt. Vægten oplyste desuden min BMR til at være 1987 kcal/dag.

    Jeg har trænet seriøst de seneste ca. 15 år. Har både dyrket seriøs styrketræning og udholdenhed (gennemført Ironman). Nu træner jeg mellem 6-12 timers om ugen. (løb, cykling, traditionel styrketræning (semi styrke/BB), crossfit og kettlebell). Når jeg går i gang, vil jeg opprioritere styrketræningen for ikke at miste (for meget) muskelmasse.

    Måden jeg har tænkt mig at gribe det an på er ved at være i dagligt energiunderskud ved at veje alt indtag og udregne daglig energiforbrug. Sidstnævnte vil jeg gøre på følgende måde:

    BMR x 1,5 (aktivitetsniveau = studerende)

    10% for kostforbrændningenergi

    = ca. 3000kcal

    + forbrændt energi ved træning (målt på pulsur Polar RS800 med hvilepuls, VO2max)

    Så hver dags indtag kommer så til at afhænge af dagens træning. Og jeg skal selvfølgelig korrigere, hvis den ønskede effekt ikke kommer.

    Mit indtag skal fordeles på 6-7 måltider; 3 hovedmåltider, 3 mellemmåltider og evt. et post-træningsmåltid. Af kosttilskud bruger jeg Udo´s choice, multivitamin, glucusamin (grundet menisk operation) og proteinpulver til efter træning.

    Jeg har pt. ikke en fastkostplan, men typisk ser det nogenlunde sådan ud:

    Morgenmad = havregryn med rosiner og mandler til morgenmad,

    Frokost = rugbrød med pålæg

    Aftensmad = “almindelig” af forskellig slags

    Mellemmåltiderne er jeg ikke så god til, så det er typisk noget frugt, gulerødder og peberfrugter.

    Nu har jeg så en del, jeg gerne vil have hjælp til:

    1. Hvordan skal fordelingen mellem de dagens måltider være? Skal det være 25% til hver af de 3 hovedmåltider og så 25 til fordeling til mellemmåltiderne, eller er der en mere optimal fordeling?

    2. Hvordan skal fordelingen mellem protein, kulhydrat og fedt være, når jeg gerne vil ned i fedtprocent men med fokus på ikke at miste muskelmasse (fx: P40/K40/F30 eller hvad er bedst)??

    3. Skal energi fordelingen være ens på alle måltiderne eller skal der være forskel - og i så fald hvad? (skal der procentvis være mere protein i nat-måltidet end frokost etc.)?

    4. Forslag til mellemmåltider, som indeholder den anbefalede energimængde og fordeling ud fra pkt. 1-3? Generelt kost forslag - specielt proteinkilder...

    5. Hvor stor skal det daglige underskud være? Muskelbibeholdelse fremfor hastighed i vægttab.

    Er der andre vigtige ting at have med, som fx forskellige madvarers indbyrdes reaktion eller lignende???

    Håber der er nogle kloge hoveder herinde, som kan hjælpe mig. Jeg har søgt en del og læst om de forskellige emner, men når jeg nu skal i gang, vil jeg gerne have personlige råd med på vejen.

    På forhånd tak:-)

    Spartiate

  7. Snakkede en ansat på AKI en dag jeg var der inde og snakken faldt på kondition og lign! Fyren var i rimelig gog for og cyklede meget! Han fortalte mig at han havde en maxpuls på 205 men at han kun opnåede en puls på ca 185 når han udførte maxtester! Denh højere pulsværdi kom gerne når han havde været i gang i længere tid (flere timer). Den højeste puls man opnår på en cykel repræsenterer normalt ikke en virkelige maxpuls da de fleste kan klemme den noget højere op når de løber grundet et mindre centralt blodvolumen. En nærliggende tanke kunne være at din blodvolumen har været lidt forskellig fra tidligere ( Enten har du haft lavere plasmavolumen grundet mindre varmetræning eller måske mindre hård træning generelt og dehydrering kan naturligvis også spille ind!). Uanset så er det små marginaler vi taler om! Ved du ca hvor god din form er generelt på en cykel og om din form kan ha været forskellig på de nævnte tidspunkter?

    Jeg blev nysgerrig, da jeg så varmetræning i forbindelse med maxpuls. Har jeg forstået det korrekt, varmetræning giver mindre plasmavolume og derved give en højere maxpuls? Min nysgerrighed skyldes, at jeg for noget tid opnåede en højere maxpuls end normalt, som jeg efterfølgende har haft svært nå op på. Jeg tænker derfor på, at den daværende højere maxpuls kunne skyldes en del træning i varmt klima...

  8. Har du knæ problemer?? For lyder evt som dårlig teknik.

    Squat belaster knæet, men med god teknik på en fornuftig måde, som absolut ikke burde skade knæet, men gøre det stærkere

    Og hvor skal man så gå hen, hvis man skal lære øvelsen på den fornuftige måde med god teknik, som styrker knæ (og ryg) frem for at skade? (har nemlig også selv lidt problemer med øvelsen ift. knæ og ryg)

  9. Jeg ved bare at sammenligner mellem pulsurets kcal tæller og respiometri viser op til 40% fejl i målingen fra pulsuret.

    Jens Bangsbos måling for Børsen viste mellem 37% og 40% forskel.

    Når man ser på nogen af de fejlkilder jeg lister, så vil målingerne fra uret blive påvirket af mange forskellige forhold.

    Det synes jeg er væsentligt.

    Ud fra de målinger jeg kender til med sammenligninger er kcal forbruget IKKE realistisk.

    Der er altid en overestimering, særligt ved indendørs konditionstræning (trist for spinning fans der mener de forbrænder 1000kcal på en time).

    Jeg benytter lige emnet/dialogen til at stille et tillægsspørgsmål: Hvis et pulsur (måske også af den bedre kvalitet, hvor man kan indtaste VO2max) ikke kan bruges så måling eller i hvert fald indikator på, hvor meget man har forbrændt under et givent træningspas - hvad kan så bruges? Hvordan fastlægger man så sit daglige kalorieforbrug??

  10. Hej Spartiate,

    Ja, du må endelig kigge forbi til en WOD eller noget leg med nogle traktordæk!! Jeg har faktisk endnu aldrig kørt Angie, som den hedder så kan desværre ikke give dig et bud på tider. Mon ikke Cronfeld har kørt den??

    Klaus

    Ja det må jeg helt sikkert - før eller siden. Lyder cool med traktordæk leg... laver I det lidt i "Gym Jones" stilen da?

  11. Alt under 30 minutter er fint - det kræver en hvis form alene at kunne gennemføre. 20 minutter er flot, og alt derunder er skridt på vejen mod GREATNESS :devil:

    okay - jeg prøvede den i sidste uge og lavede den på 22:40. Så det er tilfredsstillende nok, eftersom jeg stort set ikke har fået trænet i 4 mdr. Meen blev også pænt smadret dagene efter... :blink:

  12. Hej,

    Når de skriver 1-1-1-1-1-1-1 reps er det singles, hvor man bygger op til sit max. Du tager pauser imellem som du har lyst til.

    Fedt at du er begyndt at træne Crossfit, man bliver hurtigt bidt af det. Du kan læse mere om centeret på www.crossfitcopenhagen.dk

    Du er også velkommen til at sende mig en PM, hvis du har yderligere spørgsmål.

    Crossfit hilsner

    Klaus

    Hej Klaus og Cronfeld,

    tak for jeres hurtige svar:-)

    Hjemmesiden ser kanon ud - jeg vil bestemt kigge forbi, når jeg enten er flyttet tilbage til kbh eller på visit. Havde selv en drøm om at starte sådan et center, men nu var der jo nogen, som kom mig i forkøbet... :devil: :4thumbup:

    Hvad ligger man ellers på af tid, hvis man er okay med i WOD som f.eks. 100pullups, 100pushups, 100situps, 100squat (kan ikke lige huske navnet)?

  13. Hej igen,

    På forsiden af Crossfit.com bliver der på 3 on-1 off basis postet en daglig træning, som du kan følge eller modificere efter behov.

    Eksempler på de sidste par dages træninger er:

    Deadlift 1-1-1-1-1-1-1 reps

    30 Muscle-ups for time

    Three rounds, 21-15- and 9 reps, for time of:

    95 pound Thruster

    Pull-ups

    21-15-9 reps of:

    225 pound Deadlift

    Handstand push-ups

    Four rounds, each for time of:

    800 meter run

    Rest as needed between efforts.

    21-15-9 reps of:

    Clean 135 pounds

    Ring dips

    Det er bare at klikke ind dagligt og så køre på :smile:

    Hej Cronfeld,

    jeg benytter lige lejligheden til at spørge dig om, du kan forklare hvordan det skal forstås og køres, når de skriver WOD som: "Deadlift 1-1-1-1-1-1-1 reps"? Er det 7 singles eller hva - og hvad med vægt??

    Jeg er så småt gået i gang med at køre crossfit, men har pt. ikke kroppen (skade) til at køre det på fuld blus, men er meget interesseret i at lære mere om det. Hvor kan man evt. læse mere om det CF center, som åbner i kbh?

    Spartiate

  14. Som flere skriver, så findes pulsure i mange prisklasser. Så første skridt må være at beslutte, hvor meget man ca. vil bruge på det. Et af de ure, som jeg har haft mest glæde af er Garmin 305. Det gode ved det ur, er at det for det første er super brugervenligt, stabilt/"driftsikkert" - og så kan det jo oplyse distance, hastighed osv. Og sidst nævnte finder jeg selv en stor glæde og motivation med. Det er sgu rart at kunne følge lidt med i hvor langt/hurtigt man har løbet, hvilket nærmest er et krav, hvis man vil løbe en eller anden form for konkurrence eller motionsløb. Det vil man jo også kunne gøre, hvis man altid løber samme rute eller, gider måle ruten op før eller bagefter. Men bare lidt nemmere på den anden måde. Den kan jo ligeledes trackback, så hvis du løber et ukendt sted, kan du glemme ruten og få uret til at vise dig vej tilbage.

    Så hvis du har 1800, (som det lige er blevet sat ned til fra tidligere ca. 2800,), så vil jeg anbefale Garmin 305 - hvis du har lyst til ekstra finesser end blot pulsangivelse. Og husk: "man skal jo aldrig gå ned på grejet" :4thumbup:

  15. Den har jeg også og jeg synes den er ganske god. Nogle vil sige at den er for blød hvis man skal bruge den i f.eks. bjerg terræn eller man har meget tung oppakning.

    ja med en meget tung tæge, vil den blive lidt for blød. Dels blot i forhold til støtte i forfoden men klart også hvis underlaget er kantet som bjerg-/klippeterræn - men til løb: "ja tak"! :4thumbup:

  16. De bedste militær støvler jeg har prøvet at løbe i er Ecco Track Ultimate 1. Det er en ret blød støvle og føles næsten som en gummisko. Men alligevel synes jeg den har den nødevendige støtte både i ankel og sål. En rigtig fed støvle til det meste - dog lidt langsom om at tørre og holder ikke vildt længe.

  17. Big NO-NO efter en discusprolaps!

    Frontsquat adskiller sig ihvertfald hvis man kan træne med et almindeligt squatrack og ikke et powerrack ved at det er nemmere at komme af med vægten. At få bare 10 kg fra strakt arm over hovedet og ned på gulvet var ikke en mulighed da jeg gik igang med genoptræningen.

    Havde to discusprolaps i lænden for små 6 år siden nu, og jeg var nød til at arbejde med at stabilisere overkroppen længe inden jeg kunne squatte igen. Men efter seriøst arbjede på swissball og gulv i et års tid, lykkedes det mig at få bygget noget ordentligt squat op igen. Kan nu backsquatte og frontsquatte tungt uden at kunne mærke det i lænden overhovedet.

    jeg bøvler selv med discusprobaps og er ret nysgerrig efter at høre, hvorfor benpres er big NO-NO? Det har jeg nemlig ikke fået noget at vide om. Du må også meget gerne fortælle lidt om, hvad din genoptræning bestod af?

    Spartiate

  18. ---LØB------

    --100 m løb--

    Speedy77 10.90 (29år, 75kg, el-tid fra blok) og i godkendt vind

    madsen87 11.3(18år, 76kg, stående start)

    CoqRouge 11.7 sek (18 år, stående start)

    Tind 12 (dengang)

    Jan D 12,1 (dengang)

    Devito (+-120) >15,39

    --400 m løb--

    Kapper86 51.72 (20år, 62kg)

    Speedy77 51.9 (håndstop til træning)

    FastRunner 52'10

    Anaerodynamic 52.6

    CoqRouge 52.8 (26 år, 78 kg)

    Pioneer 55' (70 kg)

    Hessel 56:16 sek

    Curly 58:8

    --800 m løb--

    FastRunner 1'54"57 ( årgang 1986 og 64 kg)

    Kapper86 1.56.05 (20år, 62kg)

    Anaerodynamic 1.56.89

    Hessel 2:01:56 min.

    Roberto Baggio 2:02.00 min(62 kg)

    Saarndaars 2:07 (uofficiel tid)

    jonas-sparta 2:33:? (tårnby games 2007)

    --3000 m løb--

    BTP 8:50 (63kg) - bane/pigsko

    Anaerodynamic 9.02.3

    FastRunner - 9'09"10

    Hessel 9:14:8

    MultiCoach 9:15

    Schmidt-DK 9:28

    Jan D. 9:31 (dengang)

    Reni 9:51 (75 kg.)

    Quantum 10:10 (75kg)

    multiatlet 10:18 (18år, 75kg)

    Tube 10:30(70 kg)

    Kæmperen 10:36 (76 kg)

    Tolle 10:39 (75 kg)

    jonas-sparta 10:55 (15år, 55kg)

    Rommel 10:56 (ca. 82 kg)

    Creole 11:05 (76 kg - ikke på bane)

    Elmafioso 12:00 (103 kg)

    Los 12:14 (93,6 kg - i skov)

    airforce1 14:25 (78 kg)

    DaDane 14:41 (93 kg)

    Stub Nukem 15:17 (ca. 78 kg)

    xax 16:20 (95 kg)

    --Coopertest--

    Xebra 4026 (78 kg) 23år

    Roberto 3900 m næsten 10 omgange (62 kg)

    BTP 3870m (62kg.)

    FastRunner 3810 m (64 kg)

    MultiCoach (3800m)

    Schmidt-DK 3800 - 73 kg

    Reni 3780 - 80 kg.

    Tenace ca. 3775m (67 kg, roede dengang )

    Jan D 3725 m (dengang)

    Creole 3675 m (74 kg)

    Saarndaars 3650m (73kg)

    Curly 3620 (78 kg)

    Quantum 3555 (75kg)

    Multiatlet 3550 (18 år, 75kg)

    Dikymon 3520 (28/05 på løbebånd - 25år, 81kg)

    CoqRouge 3450 m (19 år, 78 kg)

    Quantanamo 3415 (løbet som yo-yo test og omregnet)

    The Bear 3400 m (72 kg)

    Tolle 3285 (71 kg)

    Incognito 3275

    Jørgen 3260 (80 kg)

    Pioneer 3220 (70 kg)

    yan 3210 (75,7 kg) Løbet idag 23-07-2006

    Tind 3200 (71 kg)

    Camilla 3180 m (43 kg)

    airforce1 3150 (78 kg)

    DeerInHeadlights 3134 (80 kg)

    AndreasB 3100 (90 kg)

    Speedy77 3100m (73kg)

    homer simpson 3050m (83 kg)

    Elmafioso 3000 m (103 kg)

    Los 3000 m (92,5 kg)

    Tube 3000 m (52 kg)

    Joergen 2860 m (77 kg)

    mvp. næsten 2700 m (101 kg)

    allerup 2650m (71kg)

    Litopsi 2557m (67 kg, på løbstidspunktet)

    --5 km løb--

    FastRunner 15'37

    Anaerodynamic 15.43

    Schmidt-DK 16:08

    Jan d. 16:15 (test)(dengang)

    Hessel 16:19:38

    Linder 16:23 (65 kg) 16år

    Xebra 16:42 (78 kg) 23år

    Curly 16:58

    Tube 17:22 (68 kg) 16 år

    Quantum 17:56

    Multiatlet 18:00 (18 år, 75kg)

    Quantanamo 18:07

    Creole 18:16 (76 kg)

    Keyz 18:39 (25 år, 73 kg)

    Incognito 18:45

    CoqRouge 18:45 (30 år, 77 kg)

    Henrik C 18.45 (32 år, 73 kg)

    Tolle 18:55 (75kg)

    Sindbad 19:31 (65kg) 34år

    AndreasB 19:45 (90 kg)

    jonas-sparta 19:51 (15år, 55 kg)

    Camilla 20:18 (43 kg) 27 somre

    Tind 20:58 (78 kg)

    Speedy77 21:13 (73kg)

    yan 21:10:58 (77 kg)

    Diddley 21:12 (87kg)

    Elmafioso 22:00 (103 kg)

    Nightbringer 23:05 (83kg)

    Fozzy 23:28 (84 Kg)

    Litopsi 24.58 (67 kg)

    Tulle 25.18 (61 kg)

    Madman 25.40 (80 kg)

    DaDane 28:41 (96 kg)

    --10 km løb--

    Roberto Baggio ca. 32 min (62 kg)

    MultiCoach 32:45

    Anaerodynamic 33.36

    Jan D. 33:28 (dengang)

    Schmidt-DK 34:31

    Hessel 34:47

    Xebra 36:06 (78 kg) 23år (løbet i Tønder triathlon)

    Curly 36:27

    Quantum 37:17

    Multiatlet 37:59 (18 år, 75kg)

    Keyz 38.10 (25 år, 73 kg)

    Ranger 38:16 (78 kg)

    Creole 28:17 (74 kg)

    Saarndaars 38:20 (øhh det for længe siden)

    Reni 38:24 ( 80 kg. )

    Coq Rouge 39:45 (22 år, 80 kg)

    AndreasB 41:00 (90 kg)

    Karakal 41:46 (80 kg)

    Diddley 42.31 (82kg)

    Tube 45:44 (55 kg)

    airforce1 45:53 (78 kg)

    Los 47:45 (30 år, 92 kg - i skov)

    HAV 49.05 (23 år, 88 kg - incl bakker )

    Tulle 52.02 (61 kg)

    CandyGirl 52:30 (73 kg, giirli - første gang (træning))

    Nightbringer 53:56 (86kg)

    meadow 55.17 (76 kg)

    Litopsi 57.44 (67 kg)

    --Eremitageløb (13,3 km)--

    Jan D. 53.21 (testløb 48.43 - dengang)

    CoqRouge 53:37 ( 30 år, 77 kg) Løbet var vistnok ca 200 m. længere dengang!

    AndreasB 56:39 (90 kg)

    Creole 58:43 (78 kg)

    Valdemar 1:02:15 (88 kg)

    Nightbringer 1:18:04 (8? kg)

    --20 km løb--

    Hessel 1:11:59 timer

    Jan D. 1:15:01

    --1/2 Marathon--

    BTP 1:11:19 (65kg) - ikke DAF opmålt rute

    MultiCoach 1:12:45

    AndreasB 1.16.9,5 (90 kg)

    Anaerodynamic 1.16.45

    FastRunner 1'17"38

    Hessel 1:18:43

    Canoing/Reni 1:19:05

    Curly 1:20:08

    Quantum 1:21:48

    Multiatlet 1:24:59 (18 år, 75kg)

    Creole 1:24:18 (74 kg)

    AndreasB 1:30:48 (90 kg)

    Rommel 1:31:16 (ca. 84 kg)

    Tolle 1:31:26 (73kg)

    Xebra 1:31:29 (78kg) 23 år (Løbet i en ½ jernmand)

    saardaars 1:33 (78kg)

    Sindbad 1:33:04 (65kg) 34år

    homer simpson 1:35:56 (80 kg)

    CoqRouge 1:36:15 (36 år, 77 kg)

    watts 1.38.23

    Diddley 1.39.15 (82kg)

    Dillerman 1:44:32 (95 kg)

    Mettehelena 1:46:40 (64 kg)

    Fozzy 1:48:00 (84 kg)

    Tulle 1.58.43 (61 kg) (21,5 km)

    xjyden (husker ikke helt tiden omkring 2 timer)

    Litopsi 2.05.48 (67 kg)

    meadow 2.06.33 (76 kg)

    --Marathon--

    MultiCoach 2:30:30

    AndreasB 2.43.54,4 (90 kg)

    Hessel 2:49:49 (Debut)

    BTP 2:56:36 (70kg dengang) - Hamburg 2002

    Jan D. 2:59:38 (dengang)

    Curly 3:08:57 (Debut)

    Creole 3:12:43 (76 kg)

    Canoing(Reni) - 3:14:05 (debut - med rygsæk, ca. 3-4kg.)

    Tolle: 3:14:37 (69kg)

    Saarndaars 3.17 (67kg)

    Xebra 3:31:06 (78 kg) 23år (debut)

    CoqRouge 3:32;47 (39 år, 79,8 kg)

    AndreasB 3.39 (90 kg)

    xjyden 4t39 (82 kg dengang)

    ------CYKEL------

    --1000m rullende start flad vej--

    allerup 1:09 52 km/t, sidevind

    MR 1:15 eller 1:16

    Tolle 1:28 (gns. 40,9 km/t - kørt på MTB)

    Fast legs 1:09 stående start - let medvind

    --20 km enkeltstart--

    Fast legs 28:53 (Morsø 2004)

    --30 km enkeltstart--

    Vincent Vega 39min30sek - bah

    Ziggymund 40m24s... OK kun 28 km

    Saarndaars 42:? (uofficielle europamesterskab for ikke-licens, Holme Olstrup 1999)

    Ziggymund 44min.30sek (den var altså lige over 30 km)

    allerup 47min40sek

    Thomas E 47min58sek

    Jan D. 51.11,90 (2007 rundstrækning præcis 30,0 km )

    CoqRouge 55:01 (45 år, 82 kg)

    --120 km--

    Creole 3:17:08 (75 kg) - 38,22 km/t non draft (mellemtid i en VM distance triathlon)

    --Sjælland Rundt--

    Podz 8:29 (31 år, 73 kg. På liggecykel, 2006)

    CoqRouge 10:30 (39 år, 80 kg)

    **Hvem har lavet denne**10t31 min (319Km 1999)

    --Højeste snit i et løb--

    Vincent Vega 49,5 km/t (180km) - selvlysende af coke

    Ziggymund 42.7 km/t (105 km)

    Quantum 42,5 km/t (210km Fyn rundt 2004)

    Thomas E 42,08 km/t (47km tour de alheden)

    Roberto Baggio 40,21 km/t

    allerup 38,767 km/t

    Thomas E 34,48 km/t (100km Hald sø Rundt)

    -- Flest løb i træk med præmiegivende placering--

    Chris Mikkelsen +30 (ældste drenge samt ungdom 2)

    Vincent Vega +10 - let krudtet

    Ziggymund 5 (2002 BEG)

    Fast legs 12 (c-klassen 2004) - incl. en enkeltstart

    --Højeste snit på ruller--

    Metalman (40 minutter ~ 39.3 km/t)

    --Skov- og Naturstyrelsens MTB rute i Rold Skov (ca. 22 km)--

    torsteinowich 1:01:07

    ------SVØMNING------

    -- 50m --

    Conscience 0.23.71 (kortbane)

    Arnbak 0.23.92 (kortbane)

    Conscience 0.24.61 (langbane)

    Arnbak 0.24.71 (langbane)

    Lungbrush 24,7 (Butterfly 25,8) (kortbane)

    Blitzer 0.25.11 (kortbane)

    Schmidt-DK 0.25.68 (kortbane)

    Multiatlet 0.25.71 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Blitzer 0.25.64 (langbane)

    Quantum 0,26,03 (kortbane)

    Kæmperen 0.26,98 (svømmeforhindringsbane)

    Jenz 0.27.40 (kortbane efter et års pause og med 3 træningspas)

    Creole 0.28.20 (kortbane, 81 kg)

    Maveas 0.29.07 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    Tind 34 (MP 5 kamp)

    -- 100m --

    Arnbak 0.51.62 (kortbane)

    LungBrush 52,3 (Butterfly 56,3) (Kortbane)

    Conscience 0.52.6 (kortbane)

    Arnbak 0.53.30 (langbane)

    Blitzer 0.55.03 (kortbane)

    Schmidt-DK 0.56.17 (kortbane)

    Blitzer 0.56.39 (langbane)

    Multiatlet 0.57.89 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Creole 0.58.50 (76 kg, kortbane)

    Quantum 1.00.02 (kortbane)

    Maveas 1.00.20 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    --200 m --

    Arnbak 1.56.12

    LungBrush 1,57,8 (Kortbane)

    Arnbak 1.59.78 (langbane)

    Quantanamo 1:59

    Creole 2.01.76 (kortbane)

    Blitzer 2.02

    Curly 2:04

    Blitzer 2.06 (langbane)

    Multiatlet 2.07.61 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Quantum 2.16.77 (kortbane)

    Maveas 2.22.16 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    allerup 2:56 (nu)

    --1000m --

    Schmidt-DK 11:23

    Quantanamo 11:32

    Curly 11:58

    Quantum 12:30

    Multiatlet 14.06 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    allerup 14:30 (da)

    Karakal 14:36

    Saarndaars 14:56

    Reni 15:20

    CandyGirl 17:00 (nu, dengang ca.12:30 sneaky2.gif)

    Jesus 23:10

    --1500 m --

    Arnbak (17.06.59)

    Schmidt-DK (17.18.18)

    Quantanamo 17.29

    Curly 17:56

    Creole 17:56 (kortbane)

    Blitzer 18:15 (langbane)

    Quantum 19:52

    -- 2000 m --

    Quantanamo 23.20

    Karakal 30:30

    Reni 33:37

    -- 4000 m --

    CandyGirl 53:30 (dengang... (kortbane))

    Creole 0:59:39 (middelhavet) (mellemtid i en VM distance triathlon)

    ---------------RONING CONCEPT-II------------

    --500 m--

    Happyjazz 1:23,8 (72kg)

    Conscience 1.24.8 DM Athletic Fitness

    Arnbak 1.25.0 (98 kg)

    Chris Mikkelsen 1.25.7

    Anaerodynamic 1.29.7 min.

    Los 1:30,6 (90 kg.)

    Chris27 1,34,3 (88kg)

    --1000m--

    MaxPower 3:21,7 (ca 90kg)

    Chris27 3:24,9(88kg)

    --2000m--

    Happyjazz 6:15,1 (72kg - crazy motherf. wink.gif )

    AndreasB 6.23,0 (90 kg)

    Anaerodynamic 6.38.9

    Tenace 6.52,4 min

    Chris Mikkelsen 6.53,8

    Los 6:59,6 (90 kg)

    cwr 7:12,3 (75 kg, pige)

    Chris27 7,40,0 (88kg)

    ---5000m---

    Happyjazz 16:26,5 (72kg)

    Los 18:52,8 (90 kg.)

    Chris Mikkelsen 18.58,0

    Arnbak 19.00,08 (95 kg)

    ---6000m---

    Happyjazz 19:55,8 (72kg)

    AndreasB 20.01,8 (90 kg)

    Tenace ca. 22min

    Los 23:26,5 (90 kg)

    -- 10000m --

    AndreasB 33.59,0 (90 kg)

    -- 60min --

    Happyjazz 17539m (stadig 72kg)

    cwr 14674m /75 kg, stadig pige...)

    --------------------TRIATHLON---------------------

    -------½ Ironman distance--------

    Quantum 4.55:45 DM langdistance Fredericia 2002

    Spartiate 4:59:16 Jels Triathlon 2007

    Xebra 5:06:25 Silkeborg triathlon 1995

    Henrik C 5:40:00 ca. Silkeborg triathlon 1998

    Lithium 6:00:37 Næstved og omegn 2006 (81 kg)

    -------ITU VM distancen (4km-120km-30km)------

    Creole 6:56:26 VM 2003 (Ibiza)

    -------Ironman distancen-------

    Creole 10t.22m.16s Fredericia Ironman 2001

    Multisport 10t.35m.27s Fredericia Ironman 1999

    Spartiate 11:23:28 Fredericia Triahtlon 2007

  19. Hej Dennis (ja vi "kender" hinanden fra lidt gåture sammen i det nordjyske for et par år siden)

    jeg har kigget en del på tråden og den tidligere konkurrence, og vil høre om det er okay bare at møde op og kigge på? Jeg ville rigtig gerne være med, men har desværre pt. ikke kroppen til det grundet skader. Men kunne være cool bare lige at komme ud og mærke den forhåbentlig gode stemning og kigge på, I giver det gas... :4thumbup:

    Hilsen Søren

  20. Venter pt. på at min søs tager et par Flexbands med hjem fra staterne og ser frem til at de kommer :laugh: .

    kan ikke umiddelbart sige noget for eller imod ironwoddi's, men har pt. kun hørt godt om Flexband og vil til maj selv finde ud af om de virker

    kan du evt. sende en link til dem? - kan jo være nogle, som jeg ikke selv har fundet og vil derfor gerne lige tjekke det ud.