Minnie

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Minnie

  1. Hejsa!

    I det center jeg træner, er spinning utroligt populært og jeg hører tit folk tale om enkelttakt, mellemtakt og dobbelttakt iforbindelse med spinning-sessionerne..

    Er der nogen herinde der ved hvad de forskellige termer betyder? Er det noget med hastigheden...? Forklaring søges... :bigsmile:

  2. Hey...

    Jeps, maveøvelser er der nok af :bigsmile:

    I forhold til at opbygge din sixpack : Crunches, leg-raise, Crunches i kabel mm. ( se evt. nedenstående link )

    De mere funktionelle maveøvelser, som efter min mening klart er de bedste, er coretræning på den store træningsbold.....her trænes hele kropstammen som er vigtig for kvaliteten af stort set alle andre bevægleser i kroppen ( også hop...) Gode Core-øvelser: Jacknives, Exercise crunch, diagonal exercise crunch osv.

    God træning

  3. Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor...men jeg plejer at købe mandler, valnødder, hasselnødder osv. ved grænsen.....der er som regel mulighed for at finde nogle gode tilbud. Da jeg bor nord for Århus er det ikke lige rundt om hjørnet, men jeg sørger altid for at købe et "lager" så der er til et stykke tid.... :tongue:

  4. Hej!

    Udstrækning er altid et godt emne at diskutere, da der er ligeså mange forskellige meninger og teorier omkring det, som der er mennesker... :wink:

    Personligt strækker jeg altid ud efter træningen, uanset om det drejer sig om løb, spinning eller styrketræning....og er overbevist om at det gør noget godt for mine muskler! Muligvis er det rent psykologisk betinget, men sålænge det fungerer, så er det jo hovedsagen :tongue:

  5. Hejsa!

    Det lyder som om du har fat i noget rigtigt der....hvorvidt din lave vægt har betydning for din udvikling skal jeg ikke kunne sige...men alt andet lige, så er dit BMI for lavt og det vil fremme din sundhed at øge din vægt en smule.

    Måske du har lyst til at fortælle lidt om hvad du indtager af kost i løbet af en dag? Så er det meget lettere at komme med forslag til kostændringer der kan hjælpe dig med at tage på i vægt :smile:

    Dyrker du motion eller anden aktivitet ? I så fald er det vigtigt at sørge for at indtage endnu flere kalorier i løbet af dagen for at øge kropsvægten...

  6. Hejsa!

    Jeg har for et par år siden stået i nøjagtig samme problemstilling som du beskriver og fik efter et lægetjek konstateret jernmangel. Heldigvis fik jeg det betydeligt bedre efter en effektiv "jernkur", vha. porduktet Krauterblut som kan fåes både på Apoteket og ved materialister.

    Nu ved jeg godt at det ikke var din slankekur som sådan spørgsmålet gik på, men jeg har efter mange slankekure konstateret at i forhold til at opnå et vægttab er det meget hensigtsmæssigt at indtage en del kød, også selvom dette kræver at man nedsætter mængden af frugt og grønt en smule. Husk på at der er rigtig mange proteiner i kød og at dette mætter mere end kulhydrater. Derudover tilfører kød også kroppen mange værdifulde næringsstoffer . Generelt er det bare utrolig vigtigt at variere kosten; måske kan du prøve at spise lidt mere kød hveranden dag?

    Bare et forslag.... :smile:

    Iøvrigt, tillykke med det vægttab du allerede har opnået, det er flot gået!!

  7. Jeg vil give dig ret i at mavetræning absolut vil afhjælpe en del af dine udfordringer ift. træningen.....Fokusér på træning af muskelkorsettet ( som også er nævnt ovenfor )

    En rigtig god måde at træne muskelkorsettet på, er træning på den store træningsbold. Husk at spænde i bækkenbunden og suge navlen ind mod rygsøjlen....ift. boldtræning er kvaliteten af udførelsen afgørende, dvs. hellere 5 korrekte øvelser end 10 forkerte!

    God fornøjelse!!

  8. Øv...og av!!

    Jeg har dyrket løbetræning de sidste 10 år, og elsker det! Løber ca 4 gange ugentligt...ture på 4-7 km...og træner ben ( stryketræning) en enkelt gang om ugen. Jeg sørger altid for at strække godt ud efter turene og holder altid pausedag efter styrketræningen. Forsøger at variere både tempo og terræn, løber dog altid udendørs og mest på asfalterede veje.

    Jeg har aldrig haft skader...MEN...de sidste 3 dage harj eg følt en skærende smerte på forsiden af højre underben ( jeg har som udgangspunkt en høj smertetærskel, så det er ikke piveri..)

    Er det mon skinnebens-betændelse..? og i så fald, hvad gør jeg ved det ? Håber det kan trænes væk...men har en fornemmelse af at den ikke rigtig holder... :unhappy:

    Nogle gode råd?

  9. Hejsa!

    Og tillykke med din lille dreng! Jeg synes at det er stærkt gået at du finder overskuddet og energien til at give den gas på træningsfronten, Sådan!!

    Nu ved jeg godt du efterspurgte træningsvejledning, men jeg tillader mig alligevel lige at foreslå at det måske i ligeså høj grad er kosten der skal fokuseres på? Jeg har arbejdet med en del klienter der ønskede vægttab, og i sidste ende var det ofte ift kosten der skulle laves de største ændringer.

    Igen, det kan jo også være at du allerede har helt styr på din kost...bare lige en lille tanke.

    Rigtig meget held og lykke med vægttabet!

  10. Gainer og lignende er meget kunstige produkter og indeholder som regel mange tilsætningsstoffer, sukkerstoffer osv....og piller ligeså.

    Vil du gerne tage på mens du styrketræner, vil jeg foreslå at du vænner dig til at spise nogle flere kalorier fra sunde, nærende fødevarer ; kød, nødder/kerner, æg, frugt og grønt, fede fisk og groft brød.

    Tænk på stenaldermanden...han var stor, sund og veltrænet og det var vel og mærket uden weightgainer og proteinpulver :smile:

    God fornøjelse!