Seb M

Medlemmer
  • Posts

    691
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Seb M

  1. Hej.

    Jeg er gået lidt i stå med at få lavet et nyt program og lige pt. roder jeg bare lidt rundt fra gang til gang, og kommer ingen vejne. Jeg har kigget på både T-Nation og i MOL's programbiblioteker, men kan ikke finde noget, der rigtig passer. Det største problem er, at jeg har en tendens til at gøre både intensitet og volumen for høj, når jeg laver programmer (til mig selv). Så derfor er jeg lidt ude i noget program, der er lidt mere realistisk planlagt mht progression og som bare dikterer, hvordan og hvorledes.

    Mine primære mål er i øjeblikket, at øge muskel massen (BB) og styrke min squat, som jeg har haft en del problemer med. Her en lille liste:

    - Styrke min squat, mangler eksplosivitet i bunden og generel styrke (1 RM på 100 kg, en forbedring på 10 kg, efter teknikken kom på plads, men stadig ikke til fredsstillende). Til en begyndelse, er det mest volumen på benene/quad'sne, jeg vil fokusere på og så må maks styrken komme lidt senere.

    - Øge massen på arme og skuldre.

    Kan kun træne 3 gange om ugen, så programmet skal helst være lidt fleksibelt og helkropsbaseret. Skal også helst kunne overstås på ca. 60 min. (selvfølgelig med fuld knald på).Ryg, bryst og posterior kæde har jeg ikke så svært ved, at forbedre, så fokus flyttes lidt fra disse.

    Hvis nogen har nogle gode ideer eller råd, er jeg lutter ører! :smile:

    Mvh Seb M

  2. Jeg takker på Pietros vegne :smile:

    Hvor træner du selv?

    City Fitness. Men tager helt fra Frederiksberg for at træne dér og er ved at være lidt træt af turen. Planen har egentlig længe været at kigge forbi The Gym, fordi det ser ud som et rigtig fedt sted og oveni købet er tættere på.

  3. Shit for hulen da! Jeg har sq da helt overset The Gym! :smile: Det ser jo kanon fedt ud... må lige kigge derud inden længe.

    Jeg synes det er nogle rimelig "hård-kerne" træninger du lægger for dagen... selv med lidt sygdom i kroppen. Så lige på bodybuilding.dk, at du stiller op? Lyder fedt :dumbbell_lift:

  4. Tak for svarene! Prøvede den igen i dag, men den duer ikke for mig. Jeg kan heller ikke rigtig mærke Stående Goodmornings i baglårene på samme måde som jeg kan mærke Rumænsk el. Stivbenet Dødløft, men den har været god for mig til at træne opspænd og kropskerne. Så det har jeg brugt den en del til.

    Men jeg tror, jeg vælger Hypers og Stivbenet el. Rumænsk Dødløft i stedet.

  5. Kun hvis du er homo med hang til tunge vægte og partnerbytte

    Jeg kan desværre ikke prale af hverken at være homo eller at have hang til partnerbytte, hehe. Men tunge vægte har jeg sandelig ikke noget imod. :smile:

    Seb M: jeg har ikke helt fundet ud af hvilke rammer det skal være under endnu. det var først tænkt som noget for mine bekendte, men det kan ikke udelukkes at man kan finde ud noget..

    Det lyder fint. :smile: Og det er jo helt fair, hvis det bare bliver kammarsjukker. Under alle omstændigheder, er det et godt initiativ.

  6. Iøvrigt har jeg jo bestilt et bskyttelsesrum (til leje) hos københavns brandvæsen, som jeg sandsynligvis får engang i løbet af foråret. Når jeg får det kan i godt regne emd at der bliver etableret et rimeligt hardcore kældergym.....

    Det lyder da spændende! Er det, sådan, for alle der har lyst eller er det mere privat...? :bigsmile:

  7. Nej den duer ikke.

    Foreslå hende en rutine af f.eks. Lunges og airsquats. De kan sagtens, udført korrekt og optimalt, giver hende lidt resultater uden yderligere vægt. :smile: Kombineret med cykling, løb osv. (læs konditionstræning) og lidt opmærksomhed på kosten, sille være mit bud

    Håber det kan bruges?

    Nåh ja, forresten, link

    Mvh Seb M

  8. Jeg kender desværre ikke så meget til Nautilus (kun en Pull-over maskine, som jeg ikke er særligt begejstret for) og intet til TECA. Men jeg synes Technogyms maskiner generelt er udmærkede. De er enkelt bygget op og derfor ret brugervenlige. Tror du vil lære dem at kende temmelig hurtigt. Har lige stiftet bekendtskab med deres nye løbebånd og det er meget gennemtænkt og let, at bruge. Det bedste løbebånd jeg har prøvet. :smile:

  9. Hej, jeg kan se AK Thor har træningstider ca. 2 timer om dagen, hver dag for vægtløftning (hvilket er lækkert). Er det de eneste åbningstider eller er der et system, som gør, at man selv kan træne udover/udenfor de normale træningstider?