Captain

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Captain

  1. Jeg løber ca. 30 kilometer om ugen og ed siden af styrketræner jeg så derhjemme. Jeg har tidligere trænet ret tungt med vægte, men vil gøre mere ved løb nu og lidt ned i vægt. Mht. styrketræning ser det sådan ud: 4x25 armbøjninger 4x 12 pull ups 4x max sit ups og 4 x max dips. Kan jeg træne dette 4-5 gange om ugen eller får jeg mere ud af kun at gøre det hver anden dag?

    På forhånd tak.

  2. Hey

    Jeg er en fyr på 98 kg. 1.87 cm. fedtprocent: 13.8 Jeg har styrketrænet i ca. 3 år. Jeg har på de tre år tabt mig ca. 15 kg.

    Jeg har det sidste års tid løftet ret tungt og det har også givet pote. Er blevet temmelig stor. Jeg vil dog gerne af med det sidste overflødige fedt, og få nogle tydeligere markeringer. Jeg ved godt at kosten er en ligeså vigtig del, hvis fedtet skal ryge, men har I et forslag til et træningsprogram til det formål?

    På forhånd tak

  3. Tak for hjælpen Keki, det var pænt af dig :-) Måske vil en mere kostkyndig end jeg selv er prøve at give mig et svar udfra Kekis' indlæg!? Til Torben, du har ret i at jeg også undgår gluten, men i økologisk ris og majsmel er der heller ikke tilsat gluten. Så for at koge det helt ned: Er ris og majsmel et sundere alternativ til hvedemel, eftersom jeg ikke ønsker "sukker effekten" fra hvedemel, eller er det præcis det samme for ris og majsmel?

  4. Grunden til at jeg ikke spiser hvedemel er at det ikke er andet end hurtige kulhydrater for kroppen og fungerer som sukker i tarmene, udover det stiger ens blodsukker også af det. Mit spørgsmål gik derfor mere på om det er bedre med majsmel og rismel? Jeg bruger selvfølgelig også groft rugmel