Bob_the_builder

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bob_the_builder

  1. Jeg har desværre samme problem hvor mit ene bryst (det højre, og ja jeg er højrehåndet) er en god del mindre end mit venstre. Til gengæld er min højre triceps en del større end min venstre triceps. Eneste råd jeg har fået på problemet er at holde med at køre bænk med stang og gå over til håndvægte istedet og fokusere meget på at løfte begge håndvægte ens på vej op og på vej ned.

    Personligt kan jeg ikke holde op med at bænke med stang, så tror min brystkasse forbliver sådan.

  2. Der findes proteinpiller, men der er ikke ligefrem meget protein i dem og derudover er de på størrelse med hestepiller som pencillin-piller. Når man har slugt 4 af dem og kun fået lidt over 10g protein, så synes man ikke det er det værd.

    Jeg ville anbefale aminosyre tabletter istedet eller en proteinshake.

    Nu må man godt nok ikke henvise til specifikke kosttilskud ved produktnavn, men jeg har lige købt noget protein der smager rigtig godt og har en højt indhold af protein. MMmmm! Chokolade shake :D

  3. Før det bliver en flamewar herinde ;) så vil jeg anbefale Original Poster at variere hans træning mest muligt.

    Nu ved jeg ikke hvor tit du kører DB-bænk, men prøv at variere imellem DB-bænk og alm bænk med stang - og skift imellem reps/sæt.

    Hvis du kører bryst 1 gang om ugen så mix det lidt up, kør f.eks. 5x5 med tung vægt den ene uge, 4x8 med mellem vægt den næste uge, pyramide hvor du kører max reps med lav vægt, så med 5-10kg mere osv.. Og prøv evt. en uge hvor du kører højrep hvor du supersetter 5x12 reps hvor du f.eks. kører armbøjninger imellem sættene..

    Min personlige erfaring er at det hjælper meget på styrken og man hurtigt kan stige ved at variere og lade ens krop tænke WTF hva sker der?

    God fornøjelse! :)