fakenickahl

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fakenickahl

  1. Hej.

    Jeg er lige begyndt at løbe igen. Engang løb jeg 2 gange om ugen med min mor, men det er nok 4 år siden. Dengang kunne jeg nemt klare de 3 km vi løb.

    For 2 dage siden løb jeg så en tur med brormand, turen var på 3 km. Da vi havde løbet 2 km fik jeg kvalme, den fornemmelse af at man skal brække sig. Men da jeg så løb den samme tur idag skete det så. Jeg brækkede mig 3 gange undervejs. Jeg har ikke været syg i meget lang tid, så jeg tror ikke det er derfor. Kan der være en grund til, at jeg får det dårligt på turen? Kan grunden til det være, at jeg starter for "hårdt"?

    Jeg håber meget, at en kan svare mig på det her, eftersom jeg gerne vil til at løbe.

    Edit: Idag løb jeg med et pulsur, som jeg har lånt af min far. Den har regnet min max puls ud til 206. Jeg er 14 år og 172 cm høj. Pulsuret viste at min puls lå på 92%, den har sikkert også været lidt højere. Er det for højt? Eller er det fint nok?

  2. Hvis du havde læst meget om det herinde, så ville du allerede have en god ide om hvilke øvelser. Bare læs nogle artikler rundt omkring.

    Prøv at kigge her Prøv at tag nogle øvelser fra hver muskelgruppe, og søg på youtube efter dem. Lav så et full body program ud af det. Ligenu køre jeg et full body program som interval. Dvs. du fx. køre armbøjninger i 30 sekunder, 15 sekunders pause, køre rygstrækninger i 30 sekunder, 15 sekunders pause osv. osv. osv. Så kan du gentage hele programmet hvis du synes. Ligenu køre mit i 25 minutter, hvilket jeg synes er godt, især fordi det får pulsen op at køre!

    Håber noget at det her kunne hjælpe dig, eftersom jeg ikke ved så meget endnu.

    Håber en kan rette mig, hvis jeg har lavet nogle fejl.

    Evt. fortæl om hvad du har mulighed for at træne? Har du mulighed for at tage til et træningscenter? Eller har du nogle håndvægte? Der er allerede ret mange sammensatte full body programmer.

  3. Jeg er ikke vildt klog på det her, men du skal vel bare spise sunde ting. Læs evt. FAQsne inde i Kost og kosttilskud forummet. Ellers så prøv at søg lidt rundt på forummet. Jeg er ret sikker på, at dit spørgsmål er blevet stillet op til flere gange.

    Et full body program er hvor du træner alle hovedemusklerne i din krop, altså alle de vigtige muskler. Prøv at søg rundt i Træningsprogrammer forummet. Bare søg efter full body eller fullbody, der burde komme meget.

    Ellers prøv at læse de artikler på forsiden af forummet.

  4. Hej. Jeg prøver lige at svare på det jeg kan.

    Du kunne prøve at læse herinde: http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=137

    Det med at finde din fedt procent, kan du gøre med en badevægt. Det er noget med at det skal være en speciel badevægt. Jeg kender dog ikke andre på at måle det på.

    Men du burde have et full body program. Hvis du aldrig har trænet før, så kan du ikke isolere en muskel gruppe endnu. Det er også vigtigt at træne din ryg, ellers vil du blive krumrygget. Men prøv at søg lidt rundt og find et full body program. Prøv at træn det ca. hver anden dag. Det er noget med, at du skal have 24 timers pause hvis du ikke køre dig helt død. Og 48 timers pause hvis du kører dig helt død.

    Håber jeg kunne hjælpe.

    Ps. det ser også MEGET grimt ud, med kun en six pack og så tynde arme, skuldre osv.

  5. Hej.

    Jeg har gået og tænkt over, hvor stor en fedt procent man burde have? Jeg er en dreng på 14 år, og min fedt % ligger på 9-10%. Er det meget eller lidt?

    Jeg har også læst, at man kan skade nogle organer, med for lav fedt % som mindreårig. Men hvad skal forståes som for lav fedt procent?

    Kan man sige hvor meget fedt jeg må tabe, før der kommer skader? Det er jo fedt at få six packen, men mindre fedt hvis man skader sig selv.

    Håber nogle kan besvare mine spørgsmål :)

  6. Hey! Jeg har lige lånt et puls år af mine far. Det hedder Puls Tech F18, og jeg tror det kommer fra Ateh.

    Mit problem er, at jeg har ikke nogen brugeranvisning til den. Jeg har så endelig efter noget tid fået den indstilt til mig. Men jeg har ingen ide om hvor den "Digital Data Transmittion" skal sidde. Det er et slags bælte, men jeg har ingen ide om hvor den skal sidde.

    Efter ca. en times søgning på google, har jeg set en skrive, at der findes en online brugeranvisning dertil. Hvis en ved hvor den kan hentes/findes, vil jeg meget gerne have den.

    Tak for jeres tid :)

  7. Hej. Først lidt om mig:

    Jeg er 14 år.

    Jeg har trænet i nogle uger nu.

    Jeg kan allerede se, at der er kommet noget af en forskel.

    Førhen har jeg siddet meget stille, men nu ville jeg igang :)

    Men her kommer programmet så:

    Armbøjninger

    Rygstrækninger - stående

    Dumbell Shrugs

    Lunges

    Mavebøjninger

    Lateral Raise

    Knæløft

    Incline Dumbell Bicep Curls

    Sprællemænd

    Hammer Curls

    Dumbell Rear Lateral Raise

    Jeg har kørt nogle af tingene som cirkeltræning. Men jeg har først ligenu, gjort hele programmet færdigt. Jeg har et par spørgsmål dertil:

    Mangler jeg nogle øvelser til, at få de vigtige muskler med? Jeg har læst, at det er vigtigt at få alle muskler med. Så jeg vil gerne vide, om der er andre øvelser jeg skal gøre, jeg vil nødig gøre noget forkert.

    Jeg har kun en håndvægt, men jeg køber nok snart en til håndvægt. Jeg vil også snart få mulighed for armhævninger. Så er jeg også begyndt at løbe med min bror, og jeg cykler ca. 6 km alle hverdage.

    Jeg går ikke efter, at få en tung og pumpet krop. Men jeg vil gerne have en "flot" krop. Vil det hjælpe at bruge let vægt, med mange reps eller tung vægt, med få reps?

    Jeg træner sådan cirka hver dag. Er det for meget?

    Jeg håber at nogle kan hjælpe mig, med alle disse spørgsmål.

    Tak på forhånd :)

  8. Vil prøve at lette arbejdet for de "sædvanlige" svarer - dit spørgsmål er nemlig blevet stillet tusind gange før!

    Søg i forumet efter lignende tråde, eller brug øvelsesbiblioteket som er at finde på forsiden.

    Der findes en utrolig mænge viden og gode råd - også nogle mindre gode - her i forummet og der er stof til timers læsning. Kik lidt rundt, bliv lidt klogere, og når du har fået en idé om hvordan du vil træne kan du altid få dit program vurderet i en ny tråd, folk er meget flinke til at svare på den slags. De kloge herinde kan godt lide at man selv gør en indsats for at sætte sig ind i tingene.

    God træning :)

    Tak for svaret :)

    Jeg har også søgt lidt rundt. Men jeg ved ikke helt, hvad jeg skal søge efter. Jeg har også kigget i øvelsesbiblioteket, men der står ikke hvilke muskler, som bliver trænet.

    Jeg kunne heller ikke finde noget om, hvilke muskler man skal træne og hvordan. Derfor startede jeg denne tråd :) Men jeg vil da prøve at søge lige mere rundt.

  9. Hej. Først undskyld for emnet, men jeg vidste ikke, hvad jeg ellers skulle skrive.

    Jeg er en dreng på 14 år, som er begyndt at træne lidt. Jeg har siddet meget stille, men nu synes jeg at jeg ville igang!

    Jeg har trænet lidt med en håndvægt, lavet armbøjninger og mavebøjninger i noget tid nu, nok 6 uger eller sådan noget. Det kan hvert fald ses, at jeg har fået muskler af det. Men jeg har læst lidt herinde, og folk siger, at man skal træne hele kroppen. Jeg ville blive meget glad, hvis en kunne skrive nogle øvelser og hvilke muskler de træner. Også hvilke muskler jeg har brug for at træne. Jeg går ikke efter at få en stor, tung og pumpet krop, men jeg vil bare gerne have muskler og en "flot" krop, så jeg kan blive tilfreds med mig selv. Jeg har kun en 14 kgs håndvægt og noget gulv til rådighed. Så det er begrænset hvad jeg kan gøre. Jeg har hvert fald indstillingen på at blive ved. Så jeg håber meget, at nogle kan hjælpe mig.

    Skal nok også lige siges, at jeg ikke dyrker sport, men har spillet trommer i 5 år nu.

    Jeg håber nogle kan hjælpe mig, så jeg ikke gør noget forkert!

    Tak på forhånd :)