JRico

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JRico

  1. Hej folkens

    Lige et spørgsmål jeg godt kunne bruge lidt erfaring til at besvare :)

    Jeg har de sidste par gange efter min styrketræning haft meget kvalme. Det er ikke fordi jeg har trænet overdrevet hårdt eller længe, og jeg mener da selv jeg drikker nok under træningen. Jeg træner om morgenen kort efter jeg er stået op, og indtager kun en shake med N.O.-xplode (1½ skefuld) og et glas vand inden træning.

    Kvalmen gør, (tror jeg), at min krop forbinder træningen med noget ubehageligt, og desuden har jeg svært ved at indtage ret meget mad et godt stykke tid efter træningen. Ikke optimalt! :/

    Hvad er jeres erfaringer med det problem? Hvordan kan man undgå kvalmen? Skal man indtage noget mad med N.O.-xplode, mere vand, mindre dosis, er det tidpunktet på dagen, eller er det bare kroppen, som ikke bryder sig om det lyserøde stads?

    På forhånd tak, og god dag.

  2. Kan huske jeg så et program på Discovery Channel omkring dette med armlægning. De beskrev det som om, at der er meget teknik i det også og at det langt fra kun er rå styrke det kommer an på. Kan ikke huske hvornår det blev sendt eller hvad det hed. Det er ret længe siden.

    Eurosport 2 sender desuden fra konkurrencer i armlæning i ny og næ :smile:

  3. Hej alle

    Desværre skete der det uheldige at min skulder gik af led da jeg var nede og træne i mandags.

    Blev hentet i centeret på båre og afsted i en ambulance til skadestuen. Ja fint skal det være :smile:

    De fik sat den på plads igen og forhåbentlig også korrekt på plads. Skal gå med armen i en slynge nu indtil mandag,

    hvorefter jeg skal afsted til sygehuset igen og vi skal finde ud af, hvor godt skulderen er kommet sig. Derefter står den så formentlig på genoptræning.

    Allerede fra jeg lå på skadestuen var jeg så bitter og tænkte bare at jeg havde ikke tid til det her. Jeg skulle træne, holde fest, på arbejde osv.

    Jeg er stadig rigtig bitter og føler jeg går glip af så meget. Har desværre nok en tendens til at overdramatisere situationen når jeg er syg/skadet :dry:

    Umiddelbart tænker jeg at der sikkert går nogle uger endnu før jeg kan bruge skulderen normalt og meget lang tid før jeg kan træne for fuld styrke igen.

    Det jeg godt kunne tænke mig at få lidt respons på er, hvilke erfaringer i har med sådan en skade?

    Hvor lang tid går der nomalt før armen kommer ud af den her

    forbandede slynge?

    Hvor lang tid går der før man kan bruge skulderen normalt og komme til at træne igen?

    Hvor ofte sker det at den går af led igen/man ender i en ond spiral hvor risikoen bliver større og større for hver gang?

    Er det en fordel at man har trænet regelmæssigt og dermed har stærkere ledbånd end andre som ikke har trænet over en årrække?

    Håber nogen af jer har erfaringer med dette...eller håber ikke selv i har mærket det på egen krop for det gør satme avs :devil: