neubi

Medlemmer
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by neubi

  1. Det lyder ikke så godt. Har stået op hele dagen, og fået pisse ondt i fødderne, for ingenting? Det ser ikke ud til at man forbrænder så mange flere kcal ved at stå, at det er fordelagtigt i forhold til at sidde ned. Egentligt underligt, men sådan er der jo så meget. Tak for svarene ihvertfald.

  2. Nu har jeg snart støvsuget hele google for info om dette, men synes ikke jeg kan finde noget direkte svar.

    Jeg har et kontorarbejde hvor jeg sidder på min flade R.. hele dagen, men har fået installeret sådan en hæve/sænke dims, så mit bord kan hæves, og jeg kan stå op. Er der nogen af jer der ved hvordan kcal forbrændingen ser ud ved siddende arbejde vs stående arbejde, i kontormiljø. ( Skrive på computer, ringe til kunder m.m. )

    Jeg fandt et sted hvor der stod at man forbrændte 108 kcal i timen v stående arbejde, men har også set et sted hvor der stod 300 kcal. Hvad forbrænder man når man står? og hvad forbrænder man, når man sidder?

  3. Øvelserne er Basisøvelser, Det bliver det næsten nød til at være. og selvfølgelig er det med ordenlig vægt. 1*10 - 1*8 - 1*8/6 pr øvelse . Og med udgangspunkt i forskellige artikler ang kropshvile, hvor der bliver skrevet at kroppen har godt af 48 timers hvile er dette mit bedste forslag.

  4. Har gået nogen tid og overvejet et fullbody program. Jeg har ikke så meget tid til at træne som jeg havde før i tiden og skal derfor ha det bedste ud af det. Derfor er valget gået på fullbody.

    Havde tænkt at træne f.eks Mandag og så pause 2 dage, Træne Torsdag og 2 dages pause osv, Altså Mandag, Torsdag, Søndag, Onsdag osv.

    2 bryst øvelser

    2 ryg øvelser

    2 skulder øvelser

    1 ben øvelse ( 2 de uger jeg ikke spiller fodbold )

    1 Biceps øvelse

    1 Triceps øvelse

    1 mave øvelse

    pr. træning. Prøvede det idag og det virkede faktisk ok, selvom jeg var lidt busted til sidst.

    Hvad lyder folkets dom på. Er det ok eller er der andre forslag.

    Mvh

    Neubi

  5. Nu står jeg i et lille problem. Jeg er utrolig stærk i alle benøvelser. ( er kommet af at spille fodbold osv ) Men mine lår er også langt over gennemsnits størrelsen. Så det er meget svært at finde bukser der passer.

    Kan man træne efter Tj´s superhelt program, nærmere betegnet "Træningsprogram for spiderman wanna-be"

    og regne med at man ikke bliver større?? her tænker jeg kun på bentræning. Alle andre muskelgrupper trænes normalt.

  6. Det problem havde jeg også jeg var ungre. Det du skal gøre er at samle den fornødne viden omkring kost og lade dem læse det igennem. Det vil helt sikkert hjælpe på problemet.

    Ellers kan du bare bede dem om at blande sig uden om. Længere er den ikke.

    Det samme gælder kosttilskud.

  7. incognito, Helt enig.

    Det var mere ment som en joke, end noget andet. Ville aldrig råde folk til at begynde på as, glemte at sætte nogle smilende smilyes.

    Men måske det vil hjælpe-.....???!!!! :pullup: :D

  8. Censur, Ment som en joke.

    er slettet og har givet mig selv et gok i hovedet for det.

    :pullup: :pullup: :pullup: :pullup: :pullup: :pullup: :pullup: :pullup: :retard:

  9. Det er meget tvivlsomt om CLA virker. Der har været mange forskellige resultater fra folk som har prøvet det, men de resultater er ikke pengene værd. Hold dig hellere fra CLA da det er alt for dyrt taget i betragtning af hvad du får ud af det.

    De test som CLA undersøgelserne bygger på, er på rotter. Det har en kanon effekt på rotter og derfor er det de resultater producenten lover. Har læst det et el andet sted.

    Men som en baggrunds regl, Tro aldrig på hvad producenten skriver, for de er kun ude på at rippe dig for penge.

  10. JS

    Er faktisk enig i næsten alt hvad du skriver, Bortset fra at jeg godt kan se hvorfor folk bruger disse medikamenter.

    Produkter som Therma Power vil jeg sætte i samme "bås" som kreatin, da jeg mener at der ikke er de store bivirkninger ved dem, men, men, men det kommer jo an på den enkelte, da nogle kan tåle mere end andre. Hvis man følger de daglige doser på bøtterne, vil man ikke få de vilde bivirkninger, og hvis man samtidig har læst på lektien er sandsynligheden for bivirkninger meget lille. Men igen det kommer an på den enkeltes stofskifte. Hvis man f.eks har lavt stofskifte kan man tåle en større dose end folk med højt stofskifte.

    Mener bare ikke at folk som ikke har læst på lektien/styr på sine ting, skal tage sådanne stoffer, så i den sammenhæng har du fuldstændig ret.

    Problemet er som du siger at man har fået alting foræret, i denne sammenhæng kan man tage letigen som bruges på samme måde som Therma Power, Det er et stof som jeg ikke vil anbefale folk at bruge da konsekvenserne/bivirkningerne er katastrofale, selv med anbefalet doser.

    Så medikamenter som mega ripp og hvad de ellers hedder har jeg ikke noget imod, men lige så snart det går over i effedrin indholdige stoffer, mener jeg at man skal vide hvad man har med at gøre, for ellers er man direkte dum.

  11. JS

    hva så med kreatin??? Dette er jo også fra "rædselskabinettet" som du så flot omtaler det.

    Det er nogle fine argumenter du har mod hjælpemidler fra "rædselskabinettet", men har du tænkt på at det måske ikke er alle folk som har samme viljestyrke som andre, eller at de måske bare vil se tingene gå lidt hurtigere.

    Mange bruger flere år 10+ på at få den krop som de gerne vil havde og det er der mange som ikke finder tiltalende, f.eks. AS-brugere(misbrugere) - ECA brugere(misbrugere) - KREATIN brugere(misbrugere) osv.

    Håber du kan følge hvor jeg vil hen.

  12. JS

    "Sludder og narkomanvrøvl!

    For sunde og raske mennesker findes der IKKE nogen "rigtige" mængder", - kun "forkerte"!"

    Endnu engang får du brugt dine fjollede udtryk som narkomanvrøvl, som ikke høre nogen steder hjemme.

    For sunde og raske mennesker findes der "rigtige" mængder",- men dette kan du jo umuligt vide noget om da du aldrig har prøvet sådanne hjælpemidler.

    For uvidende og dumdristige mennesker, har du ret i, at der findes forkerte mængder, men der er forhåbentlig ingen der propper disse medikamenter, i hovedet uden at vide hvad det er.

    Jo der er og de er de såkaldte "idioter" som ingen kan rette op på, så JS hvis du ved hvad du "leger" med, er det tæt på at være ufarligt. Modig udtaelse, men ikke destromindre den rene og skære sandhed.

    Kom så svin mig noget mere til, det er du jo så god til. Ej sys det er morsomt at se alle de sarkastiske udtryk du kan komme med. Fyr løs...

  13. Quote JS

    Til træning er det kun til besvær, - træn så hårdt og så længe I kan, - mere kompliceret er det faktisk IKKE!.

    Er ikke helt enig her JS. Alle har et punkt, en standart puls hvor de kan blive ved i længere tid, og når de så overskrider den puls går de kolde. Så det hjælper ikke noget bare at okse løs i måske en halv time, når man ved den rette puls kan holde sig igang, i flere timer UDEN problemer.

    Dette kræver dog en hvis træning/teknik som kan være lidt svært at lære. Det har meget at gøre med din vejr trækning og mentalitet.

  14. Muahahahaha lol og jeg ved sku ikke hvad jeg skal sige til dette

    fra HR, STORM.

    ECA-stacks er ligesom alle de andre rariteter fra bodybuildingens uforstandige rædselskabinet noget forbudt, giftigt nonsens, som du selvfølgelig bør holde fingrene fra.

    Du har trænet 30 år eller hvad?

    Du ved lige hvad der virker bedst på alle oder was?

    Tror du har udtrykt din holdning omkring hjælpemidler til BB og fitness at folk ikke gider hører på det mere.

    Hvad er dine argumenter imod ECA så???? ---- De må virkelig være gode eftersom dine argumenter mod AS er "lille tissemand". :lol: :D :lol:

  15. fra Brain

    jeg kunne nemt forestille mig jørgen storm få en prop _lige her_ hvis MZ (heh) publicerede artiklen .. den slags skal, hvis det skal, slippes stille og roligt ind, så folk kan fordøje det over tid :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

    noget af det bedste jeg har hørt herinde til dato....

    :D :D :lol: :lol: :D :lol: :D :lol: