Bager

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bager

  1. Hej

    Hvilke kvalitetskrav bør man stille til sit bælte? :confused2:

    Jeg overvejer at købe et, men hvor kan man købe et godt bælte og hvad koster sådan et.

    Jesper ;)

  2. Hmm, ja måske skulle jeg give den frie stang en seriøs chance.

    Til en vis grad har det selvfølgelig noget med teknikken af gøre og der tror jeg stadig at jeg har noget af lære, men mine lårben er sgu så lange, så jeg falder bagover når jeg sætter mig ned, medmindre knæerne stikker en halv meter ud over fødderne - ufedt.

    hvad med smidigheden, har den noget af sige

  3. Hej

    Hvor vigtig er det at køre squat ATTG. Her tænker jeg på hvori forskellen ligger på at køre til lårbenet vandret og ATTG?. :confused2:

    Jeg har nemlig gevaldige problemer med at køre ATTG - skyldes sikkert min højde 196 cm - jeg begynder mere og mere at tro på at Squat ikke er noget for folk med lange lemmer :(

    Jeg kører squat i smidt-stativet, men har dog nogle enkelte gange forsøgt med den frie stang. Og her kommer problemerne for alvor. Bare det at køre til vandret er svært, det kan dog lade sig gøre men så stikker knæerne også et godt stykke ud over fødderne - og det må jo betegnes som dårlig stil og med fare for skader.

    Er der andre "høje" ude bag skærmen, som kan genkende ovenstående og i såfald hvad gør i?

    Eller skyldes det "bare" min motorik kombineret, i squat øjemed, forkert krops proportionalitet og manglende læremester. :retard:

    :o kom med noget konstruktivt.

    Jesper

  4. Hej

    Jeg ved kosten her en betydning, men hvor stor er den. :confused2:

    Lad os antage af et maksimalt trænings udbytte er lig med 100% og for at opnå de 100% kræves korrekt træning og korrekt kost. Men det for øje, kan man så sige noget om hvad trænings procenten ville være med en ikke optimal kost eller sagt på en anden måde hvad er procent forringelsen ved for dårlig kost.

    Jeg håber men ved ikke om der er et svar

    Jesper ;)

  5. Hej

    Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg udfører military press korrekt. Jeg gør som følgende. Startposition: stangen udfor kravebenet, armene ind til kroppen og et greb svarende til skulder bredde. Under udførelsen presser jeg stangen en anelse skrå tilbage, således at når stangen er i topposition, er den lige over hovedet

    udfører jeg øvelsen korrekt? :confused2:

    Problemet er, jeg føler ikke jeg rammer det forreste skulder hoved ordentlig, hvilket vil jeg mene, burde være den primære muskel som skulle arbejde under udførelsen. Istedet er det i højere grad den ydre skulder der rammes når jeg laver military press. :blink:

    Jesper

  6. :wave:

    Skal stangen ved goodmornings være palceret samme sted som ved squat :bblush:

    Jeg er begyndt snuse til goodmornings... positiv indtryk, men når jeg bukker forover triller stangen nærmest ned på nakken. Det kan godt gøre ondt, hvorfor jeg tror stangen ikke skal være der. :(

    Hvor skal stangen være placeret?

    Jeg har kigget på diverse illustrationer:blink: , men det er svært at se.

  7. :wave: Målet for 2003 er at lave en total på 450+

    Nuværende max

    Bænk: 115kg

    Squat: 100kg

    Dødløft: 130kg

    Ialt: 345kg

    En samlet stigning på 105 kg lyder umiddelbart af meget, men hertil skal siges at det først er inden for det sidste ½ år jeg har squattet og dødløftet.

    En god kombination af realisme og optimisme må være vejen frem. :D

  8. Jøgge: skaden er sket ved bænkpres i overgangen fra den eccentriske- til den koncentriske fase.

    Vægten var for mig moderat 70*10reps. Forinden havde jeg kørt moderat B.O. rows og dødløft.

    Der er intet at bemærke i hviletilstand. Det samme er gældende når jeg bukker mig forover, MEN når jeg skal rejse mig op kommer smerten:devil:. Bukker jeg overkroppen til venstre er der smerte både op og ned:devil: . Til højre ingen smerte:) . Smerten sidder ca. på samme højde som ribbenene slutter og i højre side imod midten.

    Jeg er på job i dag, så skaden er trods alt udholdelig. :)

  9. Jeg frygter at have pådraget mig en mindre rygskade i forbindelse med bænkpres i går. Det er ikke på rygsøjlen heldigvis, men på den nedre rygmuskulatur i højre side. Jeg ved godt at det er svært at sidde foran monitoren og spå om andre skader og omfang. Jeg tror det er en mindre fibersprængning. Lyder det helt ved siden af?. I såfald hvordan skal jeg så forholde mig mht. min træning.

    Træner i øjeblikket efter HST princippet. Smerten er ikke konstant. Jeg mærker den når jeg går når venstre ben er forrest. :(

    Jesper.