-igor-

Medlemmer
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -igor-

  1. Der kan godt gå et godt stykke tid før mavesækken trækker sig sammen og man ikke føler den store sult længere, så det må du bide i dig indtil det er ovre, lige nu skal du holde dit fokus på at holde dit kcal indtag lavt, og sørge for at få vitaminer og miniraler nok hver dag og det er stortset det.

    Når man ligepludselig går hurtigt ned i sit daglige kcal indtag så kan kroppen godt begynde at ophobe lidt extra væske, men det går over igen hurtigt hvis du holder samme tid imellem dine måltider hele dagen igennem væsken forsvinder igen, så bare drik en masse vand og skid på det for det er bare en tilvænnings periode.

    Det er flot at du holder dig så aktiv det skal nok give pote i længden, bare hav tålmodighed og bliv ved med den gode stil.

    Og husk nu de vitaminer og miniraler det er meget vigtigt.

  2. Jeg må sgu indrømme at jeg regnede ikke med at lige netop du faldt i dét hul.... altså, jeg-kan-mærke-det-virker-på-trods-videnskaber-siger-det modsatte-argumentet.... det er altså forbeholdt fede kvinder der mener, at det er umuligt at tabe sig uanset havd videnskaben så end siger og Jørgen Albrechtsen og hans 1010concept!! .....

    Puha, slemme Igor ;0)

    ..... nej, seriøst ... synes sgu det er lidt synd du fejler her istedet for at sige f.eks. "hmm, det var mærkeligt ... mine personlige erfaringer INDIKERE det modsatte, men jeg kan selvfølgelig ikke påvise den nøjatige kausale sammenhæng udfra disse erfaringer... det er muligt jeg tager fejl" og så efterfølgende søge forskningsresultater der understøtter din egen påstand.... Skader kun påstanden om, at folk på BH har styr på de videnskabelige fakta omkring doping .... Vi taler altså om naturvidenskab her og ikke samfundsvidenskab eller astrologi

    edit: håber forøvrigt ikke du føler du bliver hånet af boardet ... synes stadig det er rigtigt fedt at der er en "BHer" der som udgangspunkt deltager saglig og fornuftigt i debatten !!

    Jeg finder det utroligt sjovt når at der står på et stykke parpir at man ikke gainer muskler af HGH, jeg har trænet sammen med rigtigt mange meget store gutter, 130kg+ som alle har brugt samme teknik som jeg har på at nå dertil, det vejer i min bog mere end et stykke parpir, jeg tror at mange ville blive overasket over hvor mange der var i mit gamle gym med arme på over 50cm som aldrig har brugt andet end hgh, hvis at de nu skulle betraktes som folk som ikke har brugt muskelopbyggene midler så har jeg helt sikkert været medlem af en klub som havde verdens bedste gener :4thumbup:

    ptpaul, jeg tror du har ret, så jeg opretter ikke en log, bla, pga, jeg træner anderledes end de fleste, de fleste ville sige at det er helt galt og at jeg umuligt ville kunne gaine på et sådannet program som jeg bruger, da det ikke er et MOL program, selv om jeg stiger rigtigt meget i styrke for hver gang jeg træner.

    Men jeg prøver at være den som holder tonen selv når folk blir lidt frække :innocent:

  3. Jeg må erkende. Jeg har i årevis skrevet på bodyhouse som nandro og har taget voldsomme mængder af Anabolika. Alt fra IGF1 til scooterbenzin.

    Jarvig 13 har også været med på legen, og er så vidt jeg ved den eneste dansker, der har taget op imod flere gram HGH om dagen, for at holde sin hud ung og smidig, når han skulle ug og køre sit Game på københavnske natklubber.

    Quantanamo har taget 15-20gram test om ugen, da han som han siger: "ikke er helt ung længere og det kræver sit at glæde så mange unge danske kvinder".

    Simon HP har kørt alt fra DNP til Crystal meth, for som han siger: "ungpigefiguren kommer ikke af sig selv". Crystal meth kan også være nødvendigt for at holde sig vågen en lang nat på KBH's fedeste bar.

    Takker, jeg har holdt lidt igen med navne, sidst fik jeg trusler over e-mail pga jeg nævnte at en vis person ikke behøvede at spille hellig da vi købte vores hormoner samme sted, men det blev selvfølgelig hurtigt slettet, men jeg skrev da tilbage til ahm lasse og sagde at han godt måtte komme på besøg som han nævnte han så gerne ville, han havde skrevet fra en ny e-mail adresse, men jeg skrev tilbage til ham på BH, da min kammi hurtigt fandt hans ip adresse :laugh:

    min dengang dealer skrev i tråden og straks gik en del drenge og en enkelt pige igang med at slette deres fornærmelser efter han skrev noget i stil med at han vidste hvem der tog hvad da de havde købt af ham igennem flere år, og det så derved var rimeligt tosset at hænge andre ud for at se mere hellig ud selv.

    Der er slet ikke ualmindeligt at folk tar flere g test ew, jeg har dog aldrig taget så vildt meget test da jeg følte mig meget irreterret når jeg var på test doser over 250mg ew, så jeg byggede det meste af min masse med peptider som base, og derved ved jeg at man virkelig kan vokse godt af peptider.

  4. Hvad er ideen i at komme med postulater, som man ikke vil underbygge? Ærligt talt, så kan vi ikke bruge det til noget som helst, og derfor er det totalt ligegyldigt at skrive. Igor, din kommentar er helt ved siden af, og i stedet for at komme med ligegyldigheder synes jeg hellere du skulle svare på mit oprindelige spørgsmål; hvad skal vi bruge det til? Hvis ikke du vil underbygge det, er det et postulat som ingen sandhedsværdi har.

    Hvis at de vil stå frem med navn så må de selv melde sig, jeg er ikke sådan en spasser som melder folk selv når de har fortjent det.

    incognito

    førhen tog de pro meget store mængder HGH for at få IGF-1 effekten ud af deres HGH, det var fordi at IGF-1 var en del dyrre end HGH førhen, nu har priserne vændt sig modsat så folk bruger ikke den teknik mere, Jeg har haft meget lange perioder hvor at jeg kun var på HGH, i de store doser for at fo IGF-1 effekten ud af det, det var 20iu ed igennem over et år uden at stacke det, det gav fantastiske resultater.

    Jeg er sikker på at der ligger en tråd med noget videnskabeligt omkring det på BH, jeg kan desværre ikke lige finde den, men den dukker nok op.

  5. Her må jeg støtte Elvirus og incognito :smile:

    Væksthormon øger ikke muskelmassen og ordet "anabolsk" kan henvise til vækst af en hvilken som helst form for væv, og ikke nødvendigvis muskler. Der findes et lidt ældre studie, som beskriver, at drenge med den defekt, at de ikke producerer nok testosteron og væksthormon, først kunne udnytte effekten af en testosteronbehandling efter at de fik bragt deres væksthormonniveauer op. Der er altså noget der tyder på at væksthormon har en "permissiv" effekt ift. testosteron. Men væksthormon i sig selv giver ikke øget muskelmasse.

    Sjovt, noget af det jeg nogensinde har gainet bedst masse på er en HGH og IGF-1 stack uden andre roids på samme tid, så den holder nok ikke IRL den der med at man ikke gainer masse på HGH, men jeg er sikker på at det ser flot ud på et stykke parpir.

  6. under related reviews nede i højre hjørne vil du finde denne lille ting

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1044257...ogdbfrom=pubmed

    Og hvad skal der til for at man er ekspert. Jeg har selv artikler på pubmed og hvis jeg ikke tager meget fejl har elvirus snart noget på vej. Er det nok til at være ekspert?

    GH har nok en vis anabolsk effekt, men kun indtil en vis grænse og allerede trænede mænd er altså over denne grænse

    Iøvrigt viser det kursiverede ikke at HGH giver større muskler, blot at det giver en kvælstofretention. Det siger f.eks. ikke noget om at det kunne lagres i hud eller fascier....

    jeg er overbevist om at overskydene hgh skulle omdannes til igf-1 eller noget i den stil, igf-1 er meget anabolsk såvidt at jeg ved, jeg har selv brugt igf-1 som en meget effektiv muskelopbygger.

    Karl Æg, som maximusmaximus skriver så er der absulut ingen grund til at smide folks navne op på boardet, Er du selv sådan en som hænger folk ud som du kender?

  7. Det kan godt tænkes, at nogle i denne tråd overdriver bivirkninger ved steroider, men det største problem ved bodyhouse er, så vidt jeg kan se, at der nærmest INGEN er derinde, der tror på at man kan øge sin styrke og muskelmasse uden brug af doping. Det synes jeg er et langt mere bekrymrende budskab.

    Det er da noget fis at sige, vi har mange rigtigt gode atleter som aldrig har brugt doping, nogen har deltaget i OL og andre i VM, Jeg var selv 3 gange dansk mester i boksning før jeg nogensinde så noget doping IRL.

    Hvis at du gir dig tiden til at læse derinde så opdager du at der er mange som fraråder doping og aldrig selv ville bruge det, de fleste af Bodyhouses medlemmer har osse en profil herinde hvor de bare har valgt at ikke udtale sig lige så frit, her er bla tale om noget af jeres mest ærrede medlemmer som imod doping og nogen af jeres ærrede medlemmer som herinde er imod doping med taler åbent om deres misbrug inde på Bodyhouse.

    saint pauli

    Du har ret i at jeg er off, men så vil jeg dog kalde det for off fore life, for jeg skal aldrig dope mig mere, jeg klarrede bla en doping test i sidste md, det gik fint, og jeg har derved ret til at stille op alle steder jeg vil nu.

  8. Jeg går ud fra at du med tilråde mener fraråde ellers ignorer nedenstående (:

    Jeg har aldrig prøvet at tage heroin, bør jeg lade være med at fraråde det til en person, hvis jeg skulle komme i en situation hvor jeg havde muligheden for det? Nej. DET er logik.

    sikke en fordrejning :crazy:

    Der er vi jo ude i at fraråde ting,og ikke i at opfordre til et misbrug hvilket er det helt modsatte, det er helt fint at fraråde ting, jeg fraråder selv mange ting som jeg ikke selv har prøvet, og det syntes jeg at er det eneste rigtige.

  9. Igor, jeg har altid værdsat din sobre deltagelse i debatten på MOL(hvilket sikkert ikke altid er lige let, hvis man er fortaler for AS etc). Men det er jo ikke just fordi bodyhouse er bedre (og indlæg som dem MT poster hjælper jo heller ikke på det generelle billede af BH) .. og jeg mener at huske at du selv(som en af de mest velinformerede på BH) har måtte se nogle af dine påstande skudt i sænk herinde i en dialog om AS(kan ikke finde tråden lige nu, men du husker den måske selv).

    Så jeg finder det sgu lidt sjovt at BH-brugere altid påstår at "folk ikke aner en skid", når de tydeligvis heller ikke selv gør det. Det bliver perfekt eksemplificeret i en BH-avatar der siger "Folk der ikke har prøvet AS skal holde deres kæft med at "rådgive" omkring det! træt af at se på det!" ... så enhver klaphat der doper sig ved mere om AS end de læger der lever af at forske i problemfeltet ??? ... siger sgu lidt om IQ-niveauet :0( ´.. hvordan binder den mand sine sko !?!

    Jeg er ganske enig at folk som ikke har prøvet ting selv skal lade være med at tilråde det, det er alm logik.

    Jeg kan sagtens huske tråden du omtaler, det var ikke så fedt at jeg ikke kendte til hvordan diverse stoffer fremstilles, men det gør nu heller ikke noget, for det har jeg nu heller aldrig påstået, jeg ønsker heller ikke at vide hvordan de fremstilles, så ja, den part blev skudt flot i sænk :blush:

    men jeg er clean nu og har været det i over 1 år nu, og jeg dødsløfter stadig 300kg og bænker 210kg i sæt uden brug af spotter, så jeg er ganske tilfreds med at være clean, så åbenbart har jeg beholdt min styrke som jeg skrev i den tråd, selv om folk påstod det ikke kunne lade sig gøre på den måde, derved syntes jeg nu at det som jeg skrev om at jeg vidste hvordan man skulle gøre det hvis at man skulle gøre det, har holdt fuldt ud.

    Jeg ser mig nu ikke som en foretaler for roids, men jeg gider ikke at sidde at finde på sides som aldrig er blevet bevist for at prøve at skræmme folk fra et misbrug, jeg ville nu hellere fortælle om de realle sides frem for de fiktive som folk sidder og finder på selv efter behag, og hvis at man betragter sig selv som klog fordi man finder på den slags så hurra for kloge åge :4thumbup:

    Jeg syntes nu ikke at roids er den vej som folk bør vælge, men det er op til dem selv, men som bedrevidene kunne man eventuelt oplyse om de rigtige sides, eventuelt lave en poll med nogle realle grunde til at lade være, alle de mange selv opfundne sides gør bare at folk ikke tror på en skid af det.

  10. Det er sjovt så mange der udtaler sig om noget de ikke ved en skid om herinde :nonono:

    Det er godt at folk fraråder roids osv. men gør det dog af de rigtige grunde, og lad være med at udtale jer om noget som i ikke ved noget om, jeg elsker især de indlæg hvor at folk er helt overbevist om man blir impotent med det samme af roids :tongue:

    Jeg har selv førhen brugt rigtigt mange roids, og jeg har aldrig haft nogen rejsnings problemer, den eneste side jeg har haft var roid rage, og forhøjet blodtryk under kur.

    Men der kan da altid komme sides, men der er nævnt langt flere sides i labelen ved alm multi vitamin piller end ved test, f.eks.

  11. hvis at man vil have mest fylde så skal man satse på at træne både type 1 og type 2 fibrene.

    styrkeløftere satser på at hovedsagligt ramme type 2 med tunge korte sæt.

    en ting som er en stor foredel hvis at man vil se fyldig ud det er at træne med highreps meget tit, så man udviger end blodkar i musklerne det gir en del fylde udsensmæssigt.

    tunge løft har længere restitions tid, og lette kortere,

    ved tunge løft bør man osse tage hensyn til CNS, derfor varrierrer mange bodybuildere imellem tunge og lette løft for hver anden gang, men de afslutter typisk med et volsomt pump så blodkarne vokser.

    og så er det ellers bare at træne efter ens mål, med høje og lave reps

  12. Jeg tager det skam heller ikke personligt. :smile:

    Det kunne bare være rart med 100% ærlighed og oprigtighed i de her evigt tilbagevendende tråde omkring doping. Der bliver altid antydet, at nogle på MOL har bidt af den forbudne frugt, men ingen vil bakke deres påstande op med fakta. Det er bare ved at være trættende at høre på, og jeg tog chancen og forsøgte at se og høre om du var den der turde åbne Pandoras æske. Helt som forventet, er der dog ingen der er villige til at bakke det op, da emnet åbenbart stadig er for kildent til at blive taget i fuld offentlighed. Jeg forstår godt hvorfor det er sådan. Jeg anerkender det bare ikke. Jeg synes det er sølle, at man ikke kan/vil være fuldstændig ærlig.

    Men lad os blot lade sagen falde her. Jeg har som sagt intet personligt investeret i det her. Gjorde det udelukkende for at holde folk en smule op på hvad de påstår.

    problemet ved at stå frem med det er at det er ens venner og bekendte mange af dem, og man vil selvfølgelig ikke være led over for dem, men man syntes nu heller ikke at de gantagne gange skal være lede imod andre pga noget som at de selv gør.

  13. Så var det nok bare det du skulle have gjort fra starten. :wink:

    For åbner man først døren på klem, så vil folk stille spørgsmål.

    Jeg ved i øvrigt hvem der stjal Lindbergh-babyen. Og hvad der skete i Roswell '47. Kan bl.a. drille lidt ved at sige, at begge hændelser involverer omkring 50% af brugerne på MOL.

    nu var det til mine venner at jeg skrev og opfordrede, og bestemt ikke til dig efter som at jeg slet ikke kender noget til dig.

    hvordan kan du tage det personligt?

  14. det var nu også mere det med splittræning jeg refererede til... Vægttræning for styrke bør altid være baseret på bevægekæder og rotere primært omkring ben, bug og bagkæde. Desuden hører dynamisk træning også hjemme og det ser man nu sjældent nogle af de danske stærkmænd lave...

    for the record er det jo også være at bemærke at de fleste af de rigtigt gode stærkmænd har baggrund i styrkesport og ikke BB. Krudt eller ej, så får man en bedre styrketræningsmæssigt baggrund til stærkmand i styrkeløft, atletik eller vægtløftning end hvad man kan hente i BB-miljøet...

    jeg startede med at træne BB engang da jeg syntes at jeg gerne ville ligne en selv, men med tiden så opdagede jeg at jeg kunne løfte tungere end de andre hvor at jeg trænede, så gik der lidt sport i at løfte mere, min træning er formet efter hvad der gir bedst styrke fremgang for mig her for tiden, og det får jeg med 4 split, det kan godt være at jeg ville træne anderledes clean, men jeg vælger det som passer bedst til mig, jeh har ikke ret meget træning i alm styrkeløft, jeg har kun gennemgået teknikkerne nogle uger sammen med en gammel mand fra slagelse, men ja teknikken fra styrkeløft er et godt sted at starte.

    omkring blivene gains

    så skal en kur for mig være krudt, kost, træning, hvil, og så skal det efterhånden tilpasses efter ens gains og bf%,og en passene progration, det giver blivene gains, når jeg skriver blivene gains så mener jeg bestemt ikke at man tar 20kg på og derefter holder op med og træne og forventer at have musklerne resten af livet.

    coachmichael

    jeg har en del bekendte herinde som jeg snakker godt med, og så syntes jeg at det kun kan være en foredel at have så mange forskellige mennesker at snakke med om træning osv, man kan altid lare noget nyt, og jeg håber på at lære meget og osse at kunne give meget af den slags.

    og endnu engang til KONGKENT

    jeg vil ikke hænge folk ud på nogen måde det må du da kunne forstå, det er personer som at jeg kender personligt og folk som jeg mailer med, de fleste af dem har god grund til at ikke stå frem da det vil skade deres karrierre og de vil miste deres sponsorre, jeg skrev i tråden til dem at de ikke burde pege fingre selv når de selv er on, så hellere bare lade som ingen ting.

  15. Og hvorfor gør de så ikke det?

    Igor kan du ikke se at det runger meget hult, når du skriver sådan i en tråd, hvor du mere eller mindre har bevist at du ikke har styr på dine sager og du så samtidig kritiserer en uddannet molekylærbiolog?

    har du læst hans kur sammensætninger?

    det er den sikre vej til at hoppe op og ned i vægt

    og hvad mener du med at jeg ikke har styr på mine sager, jeg har vist ikke sammensat nogen kure i mange år som ikke gav rigtigt gode og blivene gains.

    jeg er dog ikke kemiker hvis at det er det som at du mener, men jeg er heller ikke sports læge eller uddannet diatist og det har jeg heller aldrig påstået

  16. Er det ikke tæt på at være én og samme person :wink:

    Ang. vejledning... så kommer det da helt an på vejlederens basal viden?? Og selv med denne er der jo på ingen måde en garanti at stille... eks. har jeg da aldrig hørt om en vejelder der tager blodprøver for eks. at tjekke lever status, tager ens blodtryk løbende, tjekke blodsukker med henblik på udvikling af sukkersyge osv....

    For mig at se kan det stort set være et fedt .... vejledning eller ej... det er og bliver et lotteri! Nogle kan tolerere ekstreme doser uden bivirkningern mens andre knækker nakken på noget nær terapeutiske doser af AAS og HGH... det er tæt på at blive kvaksalveri af værste slags :mad:

    det er tit at der dukker 14årige drenge op på bodyhouse som har købt en masse test af en lokal dealer, så skriver de typisk jeg har købt 50 test e og dem vil jeg gerne tage over de næste 5-6 uger hvor mange oxy skal jeg købe til min test kur, jeg vejer 65kg og er 190cm høj og har trænet i snart 2 uger.

    dem fraråder jeg altid at tage hormoner og træne rigtigt og æde rigtigt.

    det er så tit at folk vil tage sindsyge overdoser pga deres dealere gerne vil sælge stort og tjæne penge, derfor er det godt at der er en som ikke har penge eller noget andet i klemme til at tilråde folk.

    jeg hørrer osse alt for tit om folk på under 90kg som har kørt 5-10kure og stadig ikke her opnået det som at de ønskede sig at den første kur, hvis at man bare vil opnå det som at de fleste hormon misbrugere vil opnå så kan det gøres med en enkelt kur, så hvorfor ikke tilråde folk til at tage det så de får de gains som at de vil have frem for at de tar kure igennem resten af livet uden at nogensinde opnå hvad de vil?

    jeg tror afligevel ikke at man kan holde de fleste fra at gøre hvad de vil, de fortier det bare over for dem som bedømmer dem.

  17. Iøvrigt, hvis du er interesseret i at stille op i stærkmand, burde du nok overveje at begynde at træne som en styrkeatlet, i stedet for som en BB'er...

    jeg syntes nu ikke at farmers walk, athelas stones, loglift, tire flip, dødsløft, og 1 max er noget som at man ser tit i BB.

    oplever du tit det der hvor at du træner?

  18. BTW

    jeg tilråder ting som virker, jeg gider ikke lave den slags kursammensætninger som incocnito laver på BH, de holder ikke i længden, derfor laver jeg bla osse kur opsætninger for folk, jeg har medlidenhed med folk som tar en masse hormoner og udsætter deres kroppe for den enorme belastning og så ikke får noget videre ud af det.

  19. kongkent dine agumenter er totalt langt ude i skoven, jeg eller kenneth har på intet tidspunkt truet med at sladre om nogen som helst, så ville man da være en spasser af en anden verden.

    jeg opfordrer dog folk til at stå frem, da jeg kender dem, og vi handler samme sted gerne.

    og så er der en som antyder at jeg sælger drugs, det er sku for langt ude, det gør jeg ikke. og har aldrig gjort det.

    det indlæg burde slettes i en fart, det er totalt langt ude

  20. Here is a list of reasons as to why HGH – right now – is the ideal drug for athletes. With the latest edition of the steroids in sport scandal that involves professional athletes from Major League Baseball, as well as other sports, people need to understand why these supplements are desirable to pro athletes.

    And you won’t get this kind of info if you depend on the mainstream media and sports news outlets…

    Body builders have enjoyed the benefits of human growth hormone, used in conjunction with a variety of other anabolic agents, for over 20 years but only in recent years have legit athletes started to catch on to this “better” kind of performance enhancing drugs.

    1) HGH provides a potent anabolic effect; it builds muscle. Without turning this into a biochem lesson – especially since that’s way over my head – suffice to say that HGH increases the body’s ability to synthesize protein, and that this allows for muscle tissue to be built. HGH use produces the holy grail of all anabolic benefits, hyperplasia. Hyperplasia is the permanent increase in the amount of muscle cells. Over the years there have been many steroids that were alleged to result in creating new muscle cells, but HGH is the substance that actually delivers this incredible benefit. HGH also increases the size of existing muscle cells.

    ----------------------------

    her har jeg klippet fra pga links som ikke er helt lovlige at smide ud på MOL

    -----------------------------------------

  21. Nu forholder det sig jo sådan at han har konkurreret clean, som jeg forstår det. Hvad han så putter i sin krop nu kan da være fuldstændig ligemeget i forhold til at han ikke konkurrerer i en testet sport mere. Eller tester de i stærkmand?

    stærkmandssporten er en sport som at antidoping for opgivet totalt ;)

    tann3r

    jeg er genske stolt af mine resultater, jeg konkurerrer imod andre dopede atleter, så der er ikke noget snyd i det.

    og selv om jeg er dopet så er der stadig ikke mange som har samme løft som mig afligevel, jeg er dog langt fra den stærkeste i DK, og jeg kommer nok heller aldrig til at kunne følge med de stærkeste i konkurancer, men det som at jeg kan er jeg stolt af, og jeg vil bare gerne deltage og hygge mig med det, for det er det som at jeg vil her i livet.

  22. >Igor, Det er skrammende det du har gang i. Din vidende ligger under en første års studerende på biokemi, og du påstår du er vejleder for flere af dine venner/træningskammerater :blink: . Jesus.

    Jeg er fuldkommen indifferent overfor din tilgang til træning og de metoder du bruger for at få dine gains. Jeg vil bare håbe at du får en smule indsigt i hvad du har gang i. Du kender jo knapt forskellen på DNA og et peptid. Desuden så er det som Incognito skriver særdeles svært at udtales sig om virkning og bivirkninger af de stoffer som du omtaler i denn tråd.

    nu havde du vel ikke regnet med at jeg ved hvordan at man laver hgh slin og igf-1 eller havde et mio lab til det :4jumpy:

    det er vel kort sagt det som at du buger så mange linjer på at prøve på at sige :4thumbup:

    men lige for at gøre det kort så er jeg ikke kemiker, men en person som bruger en del tid på anvændelsen af hormoner kost og træning.