cykelrotten

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cykelrotten

  1. Ups ... Her indskød han en fejl ... :blush:

    Det er ikke gedetalg ... men fåre talg ... Og det skulle kunne fåes i Matas, apoteket og diverse løbespecialforretninger, og igen, samme konsistens som vaseline, men det skyer sved, og skulle derfor være bedre, men igen hver sin lyst ...

    Tag den ... :superman::devil::laugh:

  2. Angåen spørgsmål 1 :superman:

    Har netop læst at det bedste man kan smøre på er gedetalg ... ! Ja du læste rigtigt :w00t:

    Det skulle kunne købes ved Matas ... ? Har dog ikke personligt undersøgt det, men fordelen er at det modsat cremer og vaseliner, ikke bliver opløst af sved :4thumbup: Så kom du igang med at smøre ... og pas på bukkene :innocent:

  3. Cykling og løb giver på sigt ikke større lår :4thumbup:

    Men hvis man kombinerer det med styrketræning og den rette kost, så ... :w00t:

    Styrketræning på cykel er f.eks decideret træning i tunge gear ...

    Fodboldspillere træner styrketræning for bl.a. at undgå skader, netop fordi de bevæger sig akavet på grønsværen.

  4. Hmm ... Spændende diskussion ... tørret kontra frosset...

    Den friske vare der er lige plukket, skyllet og ind i munden er at foretrække... altid.

    Den frosne, der har undergået en så skånsom behandling, naturligvis efter diverse forskrifter... skulle være det næstbedste efter den friske ... Det er den forståelse jeg har hørt og læst mig til, efter mange års debattering i diverse medier.

    Mht. prisen ... Var i Bilka i går ... tilbud på 3 poser, hver med 250 g til en pris på 40,-...Hmm.. og så med de goder der er i netop dette bær ... Det skader ikke at forsøge, men husk nu, kondition, mådehold med kalorieindtagelse og hold jer nu kun til sundt fedt ...ikk..?

  5. Jeg løber både ude som inde. Løbebåndet er et, syntes jeg, godt affjedret type. Jeg løber på random mode, hvor båndet stiger/daler i konstante intervaller, lige p.t. op til 4% stigning. Temperaturen i lokalet er ca. 18 grader celsius, og ingen luftmodstand eller medvind. Omgivelserne er de samme, uanset om jeg løber i 5 minutter eller 1 time. Hastigheden afhængig af mit "humør", men omkring 10 - 12,5 km/t. Når jeg skal have et afbræk, og vejret er til det på dette tidspunkt, så er det udenfor, og det er hårdt på en anden måde, her går det op og ned, nogen gange medvind, andre gange modvind. Omgivelserne giver "aha"-oplevelser. Temperaturen afhængig af årstiden. Farten omkring 10 - 12,5 km/t.

    Og hvad vil jeg så med det: Det er to forskellige måder at dyrke sin motion på, løbebåndet kan jeg følge med på hastigheden, presse mig selv, udenfor kunne jeg bruge mit pulsur, men gør det ikke? fordi jeg føler faktisk at det er en lille smule hårdere både fysisk og psykisk at løbe indenfor, fordi jeg skal koncentrere mig mere om at holde en jævn fart, også på stigningerne, holde mig centreret på båndet (coretræning?) har ingen gavn af medvind, ingen hjælp at hente efter en stigning, altså ned af bakke. Skal kunne distrahere fra disse intetsigende omgivelser, og stadig motivere mig selv, endda i fast rytme, men presser mig selv konstant! Så udendørs løb bruger jeg mere til restitution/afstresse. Nyder årstidernes omskiftelighed, nyder medvinden, også ned af bakkerne, hvor man "slapper" lidt af grundet frihjul? Konklusion. Det er hårdt at løbe på bånd, især hvis man bruger de funktioner der er indbygget i de fleste modeller. Ang. hårdhed? Asfalt er hård, det er det jeg løber på udendørs, men løbebånd ER forskellige, har prøvet modeller, der er ekstremt hårde. :sneaky2:

  6. Hej

    Jeg besidder ikke den store almene viden om forskellige løbebånd, men der hvor jeg træner bruger vi Lifefitness, og den kan jeg anbefale, da den ikke er så hård at løbe på, som de få andre 3-4 forskellige jeg har mødt rundt omkring, der er nemlig indbygget et fjedrende underlag? og det virker :bigsmile: da jeg døjer med en skade i mit højre knæ, og der mærker jeg intet til, når jeg tager en 10-15 km. i træk.

    Jeg har set reklamer i diverse blade, hvor man reklamerer med en ældre, men renoveret model til omkring 25000-30000 kr. Det jeg ser som den største mangel på dette løbebånd, er at man kun kan indkode 1 time motion, men så kan man jo benytte sig af en lille pause mens man "tanker" op til den næste time :laugh::tongue: .

  7. Sjovt emne! Jeg er 40, havde 6-pack da jeg var 7-8 år, og har aldrig set den siden :laugh: , nu har jeg en hel ramme :tongue: Men hva, om sommeren spiser jeg is, vopper rundt i shorts og løs skjorte, dog ikke ved stranden, der har jeg badebukser på...Mave ja, men man kan da se at jeg får mad mindst 3 gange om dagen, og ved lejlighed et glas vin :blush: Kigger og smiler til alle de søde piger jeg møder, og får et smil tilbage :wub: Men, hvis jeg nu skulle gå rigtig meget op i min krop, dyrke de rigtige muskelgrupper, herunder "tanken" så den berømte vaskebrædt stod skarpt: farvel god mad, vin is og engang imellem kage, gå vildt op i proteinrig kost og lav fedt%, træne x-antal timer mere hver dag, bliver jeg så mere glad.....eller ? og pigerne, ja de vil kigge, nogle beundrende andre savlende...Men det gør min kæreste jo allerede :laugh: tja, moralen, hvis der er nogen, gør som du føler dig bedst med, men husk...der er altid en der vil elske dig præcis som den du er...din mor :4thumbup: :nonono::innocent:

  8. Jeg kører som instruktør i det lille lokale træningscenter, og der spiller jeg pt.

    Opvarmning/indledning

    Tu es Foutu/Ingrid

    Fade to gray/Visage, siddende med svag stigende belastning

    Bad Craziness/DAD, tempokørsel med mindre spurter i omkvæd, siddende

    Welcome to the jungle/ Gun´s n roses, tempokørsel med moderat belastning, stående sprint i omkvæd+belastning

    Call on me, tempo, med stående jog, skiftende belastninger

    Who made who/AC-DC, tempokørsel med stående i omkvæd+belastning

    Killer, tempokørsel, stigende belastning og kadence

    Paradise city/Gun´s n roses, tempokørsel med stående sprint i omkvæd, sluttende med 2 min. sprint

    The whistler song, tempokørsel med spurter

    What time is love/KLF, langsom kørsel i start, spurt, tempokørsel, og stående med belastning i omkvæd

    Sunchyme tempokørsel, med stående sprint, eller siddende spurt

    Umbrella/Rihanna, stående med hård belastning, i omkvæd siddende på belastning og hurtig kadence

    Pride/U2, siddende tempo, i takt med musikken, som regel..;-)

    En græskinspireret hurtig siddende spurt?

    Pump it/Black eyes ..Tempo, med stående spurter med belastning på i omkvæd

    Relax, Mika,

    Let your fingers..

    5 min. past loneliness

    Det er som det er lige nu, med fokus på konditionen, derfor ikke vild megen belastning, men hurtig kadence. Når vi nærmer os jul kommer der mere styrke orienteret musik ind, f.eks Vangelis Quonqest of paradise, siddende tung bakkekørsel med 2 stående spurter :devil: , på belastningen