løberen123

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by løberen123

  1. Syntes bare at det er mærkeligt at det kommer lige nu, fra da jeg er vant til at træne 6 gange om ugen, og så nu trænede jeg kun 2 gange, og det var 2 rolige ture, og så + lidt fodbold, som jeg også er vant til, men som jeg ikke har lavet i 1 måned.

    Jeg har løbet på asfalt i 2 år, lige sidste den sidste måned hvor jeg har løbet meget på løbebane/skov.

  2. Det lyder slet og ret som om, at du er ved at få dig selv en overbelastningsskade - skinnebensbetændelse.

    Har selv fået det af at spille fodbold, og jeg er ked af at sige det, men den eneste effektive kur imod det, er hvile.

    Det er simpelthen et signal fra din krop om, at du bør skære ned på den fysiske belastning af dine ben. Prøv at skære kraftigt ned på løbet/fodbold den næste uge, eller hvis du kan - hold en hel uges pause.

    Kommer du ind i en decideret betændelsestilstand, kan du risikere at skulle holde flere måneders pause!

    Jeg er vandt til at løbetræne 6 gange om ugen. Men denne uge, og næste uge skulle altså være "pause" for mig. Så i denne uge har jeg trænet tirsdag 12 roligt(Hårdt underlag, hvor jeg følte til skinnebenet mod slutningen af turen) Onsdag fri. Thorsdag 10km (2 hårdt underlag, 5km blødt underlag, 3km hårdt underlag, fik lidt smerter mod slutningen), Fredag fodboldkamp med vennerne(Ingen smerte), dette var også første gang jeg rørte en fodbold i over 1 måned. Lørdag spiller jeg igen en fodbold kamp med vennerne, på aftenen spiller jeg lidt for mig selv hvor jeg junglerer og skyder skud(Føler lidt smerte mod slutningen her) Søndag junglerer lidt, og skyder nogle skud, senere på aftenen spiller jeg lidt igen med nogle skud og junglering(Føler lidt smerte til skinnebenet).

  3. Jeg har skiftet meget mellem at løbe og spille fodbold.

    F.eks 2007 kun fodbold,

    2008 kun løb.

    2009 Januar-Mars fodbold og løb, Mars-Juni kun fodbold, juni-august fodbold og løb og nu august-september kun løb.

    Den sidste uge har så set således ud for mig. Tirsdag 12km løb (hårdt underlag, og begyndte at føle til skinnebenet i slutningen af turen), Thorsdag 10km(Blandet hådt underlag og blødt), fredag fodboldkamp med vennerne (Græs, Ingen smerte), lørdag fodbold for mig selv, (Begynder at føle smerte efter ca 1 times tid), søndag fodbold for mig selv (ca 2x1times tid, begynder at føle lidt smerte mod slutningen), men den går ikke væk igen nu 4 timer efter at jeg har spillet, det er altså ikke en stor smerte, men jeg føler at den er der.

    Skal lige tilføjes at jeg er vant til at løbe på asfaldt og løbebånd. Men den sidste månedes tid har jeg næsten kun løbe på løbebane og i skoven.

    Hvad kan disse smerter være?

  4. Jeg løber 5-6 gange om ugen.

    Normalt mellem 30-60min, dog længere enn 60 da jeg løber intervaller.

    Jeg løber alt fra roligt jogg til intervaller og tempo.

    Jeg løber mest på asfalt, dog intervaller mest på løbebånd, og så løber jeg en lille smule på græs.

    Jeg tror ikke det er noget med at jeg er begyndt at træne hårdere eller mere, træningen har stortset været den samme.

    Dog er jeg begyndt at træne fodbold også, 1-2 gange om ugen med at begynde med, og jeg har købt nye fodboldstøvler. Det var faktist også om morgenen efter at have trænet fodbold om aftenen at jeg begyndte at føle smertene. Vi lavede nogle øvelser der var hårde for skinnebenet.

    Jeg har 1-2 fridage om ugen, så der er ikke det at jeg træner hver dag i ugen, da jeg træner fodbold om aftenen plejer jeg at løbe om morgenen.

  5. kan ikke finde noget om det inde her, ville bare vide hvilken slags styrketræning langdistanceløbere (5 og 10km) skal have. Man skal jo selvfølgelig ikke have store og tunge muskler, hvor mange sæt og reps skal jeg så lave til at få de rigtige muskler og ikke de store og tunge ? Jeg ville gerne i gang med styrketræning til maven,ryggen og benene.

    Jeg har lidt fedt på lårene og balderne, men ellers ser min krop fint ud !

    Håber jeg får nogle svar der kan hjælpe mig.

    v.h Jan

  6. jeg er en mand og har store balder, og alså folk lægger mærke til det... jeg løber 6 gange om ugen og træner badminton 2 gange om ugen ...

    Nogen der kan hjælpe mig med hvilke øvelser eller maskiner jeg skal bruke til at få mindre balder ?

    v.h Jan