Chris_2980

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Chris_2980

  1. Jeg mener godt at jeg kan køre videre...! Men skal jeg så også udskyde de to uger med excentrisk træning som jeg rigtigt skulle gå igang med her fra på mandag af ?

    Så lige for at samle det hele så er vi ude i, at jeg fortsætter med 5 reps i to uger mere, så de to uger med excentrisk træning og så bruger jeg ferien som dekonditionerings periode? - lyder jo helt fornuftigt :)

    Tak for hjælpen !

  2. Ja jeg tænkte nemlig også på bare at bruge de 2 uger som dekonditionerings perioden i mit program men det leder mig så hen på et spørgsmål til !

    - Jeg går igang med 2 ugers excentrisk træning fra på mandag af og skulle så rigtigt holde de 9 dages pause efter det og så har jeg 2 uger udover det til jeg skal afsted. Dropper jeg de 9 dage efter ugerne med excentrisk træning og begynder forfra med Hst programmet og derved udskyder min pause til jeg skal afsted eller hvad gør jeg ??

  3. Er der nogen herinde der kan fortælle mig en metode hvorved jeg sådan ca. kan beregne mit daglige kalorieforbrug ?

    Jeg ved godt man siger ca. 2 g protein pr kilo kropsvægt osv., men det er mere hvor mange kalorier jeg skal indtage for at musklerne vokser mest muligt samt at jeg ikke overspiser og får min fedtprocent til at stige!

  4. Jeg skal til og igang med den første uge af mit hst program og vil lige høre hvad i synes om rækkefølgen og kombinationen af øvelser:

    Squat

    Dødløft

    bænkpres

    incline

    military press

    rows

    pulldowns

    dips

    rear lat

    upright row

    curls

    chrunch

    Håber meget på nogle konstruktive kommentare til evt. rettelser/forbedringer !

    Derudover vil jeg til sidst gerne finde ud af om det ville blive for meget at smide fransk pres ind? - synes jeg mangler lidt mere til triceps (udover dips).

  5. Jo jeg skal da selvfølgelig nok nyde min ferie, men er bare bange for at miste det jeg har kæmpet så hårdt for her på det sidste !

    Og da jeg skal rejse rundt i hele Tailand bliver det meget besværligt at finde gyms de steder desværre.

    Men der er vel ikke så meget andet for end fortsat at spise fornuftigt og så lige stimulere muskerne engang hver anden dag eller lign. ?

  6. Jeg er i øjeblikket igang med et HST program og er på 5. uge. Det kører rigtig godt og har gainet meget overall !!

    Mit problem ligger så bare i, at jeg i uge 5 og 6 skal til Tailand ! Hvordan mindsker jeg bedst muligt mine tab og får det tilpasset min HST træning ? Selvfølgelig vil jeg spise lige så fornuftigt, eller prøve på det, som herhjemme..

    Er en god omgang armbøjninger, mavebøjninger osv. hver anden dag nok til lige at holde det ved lige til jeg kommer tilbage og kan komme igang med en ny cyklus ??

  7. Jeg er her på det seneste begyndt at mærke en del smerter i mine håndled og i min højre skulder hvilken jeg ikke kan forstå da jeg kun træner hver anden dag..

    Jeg får massage en gang om ugen på mit arbejde hvilket ikke rigtigt synes at forbedre det. Det bliver værre og værre med min skulder selvom jeg dagligt laver øvelser der burde forbedre det. Den "knaser" og knager og en brændende følelse er begyndt at træde frem.

    Derudover lyder der nærmest et "klik" hver gang jeg drejer armen hele vejen rundt, som om der sidder noget i klemme et sted derinde.

    Er der nogen der har oplevet noget hen af det samme eller som har råd om hvad jeg skal gøre for at forbedre situationen? Og lyder det for nogle som overbelastning eller lign. ?

    Alle råd er mere end velkomne, da jeg virkelig frygter at blive nødt til at holde en pause fra træningen..!

  8. Hvordan får jeg bedst muligt min fedtprocent længere ned samtidig med at jeg styrketræner og gerne fortsat vil tage på i muskelmasse ?

    Jeg træner hver anden dag i øjeblikket og løber de dage hvor jeg ikke træner.

    Jeg spiser selvfølgelig en masse proteinholdigt mad, men forbrænder jeg så ikke bare alt det der burde gå til opbygning af muskler ??

    Håber det kan lade sig gøre at få fedtprocenten ned samtidig med at tage på i muskelmasse - men hvordan ??

  9. Jeg har trænet i et par måneders tid og er i øjeblikket igang med min første HST cyklus. Det går helt fint med alle muskelgrupper på nær mine abs. Jeg har i et stykke tid kunnet se de 4 øverste men der er intet tegn på de 2 nederste !! Også når jeg mærker efter kan jeg slet ikke mærke at de er på vej - i modsætning til de 4 !

    Min fedtprocent er lav nok efter de flestes mening og jeg forstår så bare ikke hvorfor jeg ikke engang kan mærke de 2 nederste der jo burde være der "inden under" !?

    Er meget interesseret i at høre hvad jeg kan gøre ved mit problem da man jo gerne skulle være klar til sommer! :)