LEEDAIGAR

Medlemmer
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LEEDAIGAR

  1. Hmm... Okay, Fitness Dk lyder ikke særlig holdbart. Jeg googlede lige City Fitness, og der kom da godt nok også nogle billeder frem af nogle relativ store fyre.. hehe. Nogen der træner i City Fitness der kan fortælle om der også kommer andre derude end konkurrence folk og kæmpe BB'ere? :)

  2. Da jeg højst sandsyneligt flytter til amager (nærmere bestemt Tietgenkollegiet) så skal jeg finde mig et nyt center at træne i. Jeg er nået frem til at de to muligheder som ligger nærmest er City Fitness på artillerivej og Fitness dk på sas hotellet. Rent prismæssigt så er det billigere at træne i city fitness - men jeg lægger nu også vægt på en god/hyggelig men samtidig også seriøs atmosfære uden al for mange smarte disco-pumpere. Jeg vil derfor høre hvad folk herinde kan anbefale (hvis I altså træner et af stederne).

    En vigtig faktor er selvfølgelig også at udstyret er ordenligt og at alt det nødvendige er til stede. Pt kører jeg fullbody tre gange om ugen med squat, dødløft, bænk, chin/pull ups, rows osv. Men jeg varierer gerne med kropsvægt øvelser - så et godt dips stativ og en smith maskine (til div. kropshævninger) er også et must.

    På forhånd tak.

  3. Hvis jeg mangler motivation til træningen så plejer jeg for det meste at smække en film i maskinen med Bruce Lee, Arnold osv. Efter at have siddet et stykke tid og set på disse fyre, som virkelig forstod at træne deres krop, får jeg altid lidt ekstra energi og motivation..

    Ellers fortæller jeg altid mig selv at jeg har et stort potentiale inden for det her område (bodybuilding) og at jeg skal udnytte dette istedet for at spilde det.

  4. Ingen grund til at skrive et længere indlæg, når det allerede så glimrende er skrevet af thomas jagd i artikel-form.  :smile:

    Link

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ah tak det var lige hvad jeg ledte efter :smile:

    Dog er jeg stadig lidt forvirret. I artiklen fortælles der at en bodybuilder træner for at opnå mere muskelmasse og en styrketræner for at opnå mere styrke. Det giver mening, men en der træner bodybuilding opnår da også automatisk mere styrke og ikke kun masse.... har jeg ikke ret?

  5. Hvor går grænsen for om man træner bodybuilding eller styrketræning når det gælder repetioner?

    Er blevet ret forvirret efter først at have læst artiklerne her på mol og derefter nogle af diskussionerne her.

    Nogle af artiklerne om "styrketræning" taler om 4*8-12 repetioner, mens andre brugere taler om 4*3-6 repetioner :blink:

    Har selv engang fået at vide at hvis du træner 4*3-6 repetioner så opnår du styrke og hvis du træner 4*8-12 repetioner så opnår du masse+styrke...

    Jeg har selv trænet i 1 1/2 år med 4*8-12 repetioner og er blevet både større og stærkere.

  6. Da jeg for et år siden lavede et bodybuilding-pogram som led i et projekt i gymnastik fik jeg at vide af min "erfarne" idræts-lærer at jeg skulle stoppe lige inden vandret når jeg lavede squat, da alt andet ville være for hårdt mod mine knæ. Tog han helt fejl? For siden har jeg kun lavet squat til lige inden vandret.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja, han tog fejl. Man skal også tage højde for at femurkondylerne er trisseformede dvs kontakfladen øges i takt med at momentet øges. Det patellofemorale vil øges en anelse, men det er ikke overvældende. Andre faktorer så som bevægelighed og teknik og loading parametre er langt vigtigere at se på end kun dybden i ens squat.

    Erfaring er ikke nødvendigvis lig med at han kan huske sin biomekaniske undervisning :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hmm...okay. Så jeg skal altså ikke være nervøs for mine knæ hvis jeg nu begynder at lave squat hele vejen ned i stedet?

  7. Da jeg for et år siden lavede et bodybuilding-pogram som led i et projekt i gymnastik fik jeg at vide af min "erfarne" idræts-lærer at jeg skulle stoppe lige inden vandret når jeg lavede squat, da alt andet ville være for hårdt mod mine knæ. Tog han helt fejl? For siden har jeg kun lavet squat til lige inden vandret.

  8. Jeg har haft det samme problem.

    Hver gang jeg begyndte at træne hårdt fik jeg en frygtelig kløe på hele overkroppen, lidt som om nogle stak mig med nåle.....

    (det skal siges at jeg lider af lidt følsom hud)

    Grunden til min kløe viste sig at være ganske simpel..

    Hver gang jeg gik i bad skrubbede jeg mig med en hård børste (for at slippe for bumser og døde hud-celler) hvor på der var sæbe.

    Det stoppede jeg med og siden har jeg aldrig haft nogen form for kløe.

  9. Mine forældre har sat en stopper for mit tun-forbrug på grund af tungmetallerne, de siger man kun må spise tun en gang om ugen :(

    Hvilken form for mad kan erstatte tunen???? jeg spiser i forvejen kylling.

    Min kostplan.

    Morgen:

    havergryn med mælk

    1 glas mælk

    2 glas juice

    2 skiver brød med banan

    frokost:

    ????????

    1 skive brød med kylling fra tulip menu

    drikkelse

    aften:

    fisk/kød

    drikkelse

  10. okay, selvom jeg hader´mælk :(

    ny kost plan

    Morgenmad:

    1 stort glas mælk

    1 glas juice (til at skylde mælken ned med)

    Stor portion havergryn.

    3 skiver rugbrød med pålæg.

    Frokost:

    Tun-Salat

    2 skiver rugbrød med kylling (tulip menu)

    Drikkelse.

    Mellem mad: banan

    Aftensmad: Fisk (min far er fiskehandler, så jeg kan bare spise fisk to gange om ugen)

    drikkelse