showtek

Medlemmer
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by showtek

  1. Hej Andreas,

    Jeg går selv på gymnasiet (1.g), jeg styrketræner 3-4 gange om ugen og det kan jeg SAGTENS finde tid til. Med hensyn til lektiemængden varierer dette jo nok lidt fra gymnasie til gymnasie og lærer til lærer, men generelt set synes jeg ikke det er noget problem at følge med der hvor jeg går (Haderslev Katedralskole). Men, hvis du nu alligevel føler du bliver nødt til at skære ned på træningen, så kan et fullbody program 2 gange om ugen (som teddy er inde på) og en god solid kost sagtens bære frugt!

    og for lige at dele ud af mine egne erfaringer, så behøver du slet ikke lave lektier, du skal selvfølgelig tage notater og være bare lidt aktiv i timerne og lave dine afleveringer.. Det er easy-mode ;)

  2. Nu har jeg læst emnet igennem, og jeg er virkelig imponeret over din vilje til at tabe dig! Du har mange begrænsninger i forhold til motion og penge, men det holder dig ikke tilbage. Det er virkelig motiverende at læse om, jeg er sikker på at det nok skal lykkes for dig! :4thumbup:

  3. Vil du også kører 5x5 i flyers, triceps og biceps??

    Hvor bliver dødløften af? og squat?

    Derudover er der jo en lav frekvens på programmet...kun 1 gang om ugen, er det af nogen bevidst grund?

    Ja jeg vil også køre 5x5 i de øvelser.

    Dødløft og squat bliver implementeret efter de 5 uger hvor jeg starter på lidt variation i form af funktionel styrke.

    Grunden til den lave frekvens er at sådan som jeg skal køre øvelserne - MEGET langsomt på tilbage vejen, belaster det musklerne meget :) og da jeg ikke er vant til den slags belastning, ligger jeg roligt ud :)

  4. Programmet ser således ud:

    dag 1 - Bryst og Triceps

    DB flad bænk

    DB skrå bænk

    DB flyers

    Triceps kabel/BB

    dag 2 - Biceps og Ryg

    Pull downs

    bent over barbell rows

    lænd, ryg bøjninger evt med vægt

    Biceps kabel/håndvægte (curls)

    dag 3 - Ben, Skulder og Mave

    Leg press

    Military press

    Mave m. belastning (lige, skrå)

    Leg raises (ved ikke om det er navnet, men man hænger i armene og løfter benene fremad så de danner en 90 graders vinkel med overkroppen)

    Der køres 5x5 i sættene i de 5-uger, med fokus på at have en hjælper til f.eks. i bryst øvelserne at løfte vægtene op for mig, så jeg skal holde igen på vej ned, vejen ned skal vare i 5 sekunder ca.

  5. Med andre øjne

    Fra tynd til tyk.

    DR1 kl. 20.30

    Hvordan ville dit liv være, hvis du så helt anderledes ud, f.eks havde en anden hudfarve, et andet køn eller måske var tyk? Hvordan ville du selv reagere, og hvordan ville andre se på dig? 27-årige Anette har altid været tynd - hun arbejder i en stor bladvirksomhed, en verden med fokus på udseende. Nu har hun sagt ja til at være testperson i et eksperiment, der vil forandre hendes udseende drastisk - fra tynd til tyk. Over tre dage skal Anette opleve verden med andre øjne for at se, om hun selv og omverdenen vil forandre sig, når hun pludselig ser helt anderledes ud. Sendes også 26. og 27.3.

    Det skal da helt sikkert nok blive spændende at se. Tak for oplysningen :4thumbup:

  6. Med hensyn til styrketræningen skal du nok have mest fokus på de store compound-øvelser. Altså du skal fokusere på squat og dødløft og andre varianter deraf. Husk at du ikke skal træne muskler - du skal træne bevægelser (funktionel styrke) :)

    Held og lykke med drømmen - det skal nok lykkes :)

  7. Hej allesammen på motion-online :D

    Jeg har nu godt trænet i ca. 2 måneder med dette trænings program:

    2 måneder er ingenting i træningssammenhæng, giv det noget tid - det skal nok komme hvis du bare spiser nok! (af det rigtige)

  8. har prøvet igen og den siger 7% i fedt procent, billedet er fra en måned siden.. og det er kun blevet minimalt bedre

    jeg er desuden 185 høj og vejer 64kg.

    Jeg er 186 og vejer 75kg, har en fedtprocent på 12,2%. Man kan godt skimte en six-pack selvom jeg ikke spænder. Tror du mangler noget muskelmasse :) For fedt procenten lader ikke til at være problemet!

  9. Prøver at fråde lidt A38 her til aften og ser hva maven siger til det..

    Ja, det kan godt være det hjælper. Ellers så prøv det der mærkelige små drikke youghurt som skulle holde maven i balance, ikke at jeg selv har prøvet dem. Men det er vel forsøget værd.

  10. Hej..

    har efterhånden trænet et par år nu, og har fået mig lidt masse på brystet.. mit problem er hæftningerne på midtet af brystet, synes der er langt mellem de to muskler, så der nærmest er en hel kløft op gennem brystet.. kan man gøre noget ved det? ved godt at I sikkert siger det er genetisk osv. men hvad så med en operation eller noget??

    håber på nogle gode svar.. :)

    mvh. Moeller

    Ved nogle mennesker er det genetisk, desværre. Hvis du har trænet i et par år, burde du have opbygget en god brystmuskulatur - så jeg må desværre holde på at det er genetik :)

  11. Har du ikke noget fedt musik du kan høre i centeret i stedet for at være social? Jeg selv nyder meget "alene-tiden" i centeret hvor jeg bare lukker af for omverdenen og koncenterer mig om træningen mens jeg hører noget fedt musik i ørebøfferne ;)

    Jeg bruger også centeret som "fristed" hvor jeg kan lukke alt ude og bare komme af med irritation osv. Men nu hvor jeg har trænet i et år dernede, kender jeg også mange og næsten ligemeget hvornår jeg kommer, så er der en jeg "kender", som jeg træner med... Det sociale kommer af sig selv hvis du er udadvendt af natur :)

  12. Okay, jeg træner sammen med 2 andre, så vil lige høre om de vil være med til at skifte program. Hvad med øvelser som sqaut og dødløft, er de ikke svære at lære teknikken ved?

    Milatary, er det det samme som skulderpres? eller er der hvor man hiver sig op i armene?

    Ved chins, skal man så gå helt ned, eller bare ned til 90 grander?

    Ja, military press er det samme som skulderpres. Om de andre vil være med til at skifte program, er for sin vis ikke relevant - selvfølgelig kommer det an på hvordan man træner og hvilke mål man har. Men folk er meget forskellige! F.eks. er det ikke sikkert at dine venner restituerer lige så hurtigt som dig - eller omvendt. Selvfølgelig betyder det ikke så meget på nuværende tidspunkt, men keep it in mind til når du begynder at ligge mere præciserede programmer :smile:

  13. jeg spiser frokost klokken halv tolv . og jeg plejer at træne ved 2 tiden .

    Okay . jeg vil prøve den kostplan du tog dengang og se om den hjælper . mit mål er jo at blive pæn inden sommer :p

    Så får du godt nok travlt :4thumbup:

  14. Jeg vil anbefale dig at tage Squat og Dødløft med ind i dit program, men få nogle instruktører til at vise dig øvelserne og få styr på teknikken før du smider kilo på :) Ellers synes jeg da at det virker meget fornuftigt - resultaterne skal nok komme! Alting tager tid :)