Januster

Medlemmer
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Januster

  1. Det kan helt seriøst hjælpe ikke at tænke på kost og være ligeglad med hvad og hvor meget du får i et stykke tid.

    Da jeg hele tiden tænkte på at jeg skulle have så og så mange måltider med så og så meget protein havde jeg kvalme og kunne ikke spise ret meget af gangen. (måske bliver mavesækken lidt mindre af alle de små måltider i stedet for nogle store? Broscience :smile: )

    Nu efter jeg har fået et mere afslappet forhold til det med måltider, handler det mere om ikke at tage for meget på for mit vedkommende..

  2. Det er godtaget at du kun laver læg med kropsvægt efter sådan en ubehagelig gang tung squat, men skynd dig tilbage til 32 kg´s eller mere :superman:

    Bliver spændende at se hvor meget du squatter efter Hr. Hatfield!

    Nogen forbedringer med albuen?

    Nu tager far og far snart i sommerhus, så vi der går nok lige lidt tid før vi er stærke igen...

  3. Dr. Durden, nu spørger jeg dig lige om noget jeg har tænkt over hver gang du kommer med disse petitessespørgsmål: Hvorfor render du altid rundt og navlepiller alt muligt i stykker istedet for at se på det store billede?

    Hvorfor vælger du ikke bare nogle store øvelser der rammer bedre og lader være med at nørkle sådan rundt?

    Hvis du gerne vil have mere fokus på traps, så træn traps (powershrugs, kødløft osv.)

    Vil du gerne være god til gymnastik, så begynd til gymnastik...

    Mit indlæg lyder måske surt, men det er det ikke. undrer mig bare hver gang om du ikke ville få mere ud af at lade være med at tabe dig i detaljen...

  4. Starting Strenght

    Læs alt -> lær -> træn hårdt ->Win.

    Husk: Hvis du ikke træner i en VL-klub eller andet sted hvor du kan lære at lave powerclean (frivend), så udskift med BB Rows med overhåndsgreb indtil du skifter til et ordentligt sted at træne.

    Put evt. lidt mave, back extensions, curls, armstrækkere ind. Når du er stærk nok begynd på dips og chin-ups.

  5. Ser sgu godt ud! Sorry jeg brændte dig af, lå og rystede som Nicholas Cage i Leaving Las Vegas...

    Din Hatfield der, fandt den lige. Du kørte begge dage på en dag :tongue: De tunge 5x2 @ 192,5 er en dag og de "lette" 5x2 @ 172,5 er den anden dag om ugen.

    Jonas og jeg træner imorgen eftermiddag hvis du kan!

  6. Jonas og jeg skal nok holde dig i ilden! Vi glæder os til at se 250 i ben bagpå og et folkevognsrugbrød i dødløft fra dig!

    Men få det nu undersøgt helt til bunds som Anders siger. Tænk hvis det slet ikke er vejen frem eller at du kan komme det kvit meget hurtigere? Træk på Anders og prøv evt. at tale med min Fys og hør om han har en idé. Han er virkelig skarp og er ikke den typiske fysioterapeut der er fremmedgjort overfor hvad vi roder med (styrketræning).

    God bedring stærke og husk nu du har lovet mig ikke at stoppe igen!

  7. Lav nogle flere chin-ups og rows i en periode og giv håndledet pause fra curls.

    Start så stille op når du har givet underamene en pause og den er syntomfri (fx. 3-4 uger.)

    Og som Tjr siger, prøv dig frem med hvilke øvelser du kan lave uden gene. Hammer-curls har virket for mig i perioder hvor jeg ikke kunne curle pga. problemer med håndleddet.

  8. "Efter 12 marts skal der bb på programmet et par måneder og der skal arbejdes lidt på at få bragt maveskindet under kontrol igen. Så vil jeg have noget highishrep dødløft med. Og hvem ved, et maksforsøg?"

    Det er ihvertfald ikke sådan man træner til at trække 100 kg :)

    Og highrep død er da vejen til skader. Ved highrep kører jeg altid stivbenet eller RDL istedet.

    Er virkelig imponeret af dit hårde og systematiske (krebs) arbejde og at du så hurtigt har arbejdet dig op i pr land igen! Glæder mig til at se dig når du bliver stærkere så du kan løfte nogle tungere vægte med din sublime teknik, det er sgu lækkert at se på.

    Ses snart til trænings!