miniviking

Medlemmer
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by miniviking

  1. ved godt der ikke er skrevet ben på, men det var fordi jeg ikke ville ændre på det. Til benene laver jeg squats og/eller englehop til jeg er ved at dø:p

    Angående hvilken sportsgren det er så er det ikke en dicideret sport men derimod er det kamp med blankvåben hvor det ikke går stille for sig :devil:

  2. Halløjsa MOL, er det her et godt program når jeg nu fortæller at det skal bruges til når jeg er ude at slås?

    Brystpress 6x10-15

    dumbell row 4x25-30

    triceps ting? (Den med håndvægt bag ved nakken) 4x25-30

    Flyers 4x20-30

    mave m belastning 6x45-50

    biceps curls 6x35-40

    Gentages hver 2. dag

    PS når jeg skriver slås mener jeg under korrekte forhold i en forening.

  3. Hej Mol-brugere. Jeg Er en dreng på femten der på det sidste har taget lidt på (4-5 kilo) og derfor ville jeg gerne have mig en kostplan.

    En sådan kan jo ikke så svær at lave men har alligevel brug for lidt hjælp til det da jeg ikke aner hvor meget man må køre i hovedet når jeg jo ikke træner( lige for for tiden da jeg er syg og har været det i over halvanden måned).

    Så er der ikke en der vil give et kvalificeret bud på en sådan kostplan?

    MHV. Emil

  4. Hej alle.

    Jeg er 21 år. Jeg ville så gerne i min gamle form men inden for det sidste år har jeg haft et voldsomt problem med maden. Jeg kan ikke stoppe. Jeg kan ikke holde mig væk og det hjælper selvfølgelig ikke på mit vægttab. Jeg har været hos en diætist som tidligere hjalp mig med at tabe 18 kg, men det hjælper ik jeg kan ikek stoppe og det er specielt om aftenen. Jeg har et forkert forhold til mad da jeg tidligere har haft en slags anorexi. Mit hoved vil gerne tabe sig, men min krop hører ikke efter. Er der nogle der har nogle gode råd til hvordan jeg kan holde mig væk. Desuden mangler jeg mærkleigt nok energi og overskud til at træne.

    Vil virkelig gerne have noget hjælp for vil gerne tabe mig før sommeren er her.

    Det skl lige siges at jeg har taget de 15 af de 18 kg på igen og jeg er blevet klogere på maden samtidig, jeg er bare dårlig til at overholde det selv.

    Vil helst ikke høre at man ikk vil give mig råd, for jeg vil aldrig helt kunne holde mig væk fra mad og det har jeg aldrig gjort (derfor "en slags" anorexi)

    Glimrende ide at poste et sådant problem, jeg har selv udviklet den fuldstændigt samme tendens over en periode på et par måneder og kunne bestemt også bruge lidt hjælp til dette... Håber der er nogen der kan hjælpe.

  5. Nu er jeg helt ude at skide :blush:

    må jeg be dig om at udpensle det lidt med mindre BB begreber og lidt flere common-knowledge begreber... bebe :bowdown:

    recab:

    powerclean/hang clean/pushpress - 10s a 10 min

    front squats/back squats - 3-4s á 2/5r

    benchpress+close grip benches - 3x3r + 2x8r

    snatch-grip rdl's - 4s á 6r

    DB clean & press - 3s á 12r

    powerclean/front squats/pushpress - 5s á 3/3/3r

    deadlifts - skift mellem 4x2r, 3x5r og 2x maks reps m/ given vægt

    benchpress+De-benches - 4x8r + 5x3r

    chins - 3x1-4r + 2xmaks reps

    dips - 2xmaks reps + 2-3x50-60% af maks reps

    Jeg fatter ikk hvad ting som "Powerclean" betyder...

  6. Mistet gejsten? Du er jo for pokker lige startet :nonono:

    Hvis du skærer ned til to gange med endnu hårdere intensitet stopper du med at træne om et par uger.. STRAM OP!!! :wink:

    Ja, jeg er næsten lige startet men jeg startede sammen med nogle venner som så er sprunget fra :unhappy: .

    Derfor ville jeg i stedet prøve noget andet sport udover styrketræning da jeg så på den måde kunne komme ud og dyrke noget lidt mere socialt og så få et mål med min styrketræning.

  7. Please... hvad skal jeg gøre? Jeg er simpelt hen så bombet når jeg kommer hjem fra en dag i skolen og har absolut ingen energi at tappe af. Så vil nogen please ikke nok svare på mit indlæg og give mig nogle ideer til hvad jeg skal gøre?

    Please del ud af egen erfaring :bowdown: Jeg er virkeligt nede og rode rund i en ond cirkel bestående af træthed, enorm appetit, inaktivitet og had til mig selv over at have taget på og miste mit vaskebræt uden at kunne gøre noget ved det, for jeg ved ikke hvordan jeg gør det.

  8. hey, jeg har selv en del væske i kroppen nogen gange, og skal have testet nyrerne næste gang det sker, så er rimlig nygærig efter hvad du få at vide hold mig endlig opdateret

    Har selv fået testet nyre, hjerte, lunger hoved og røv i over en uge hvor jeg lå til observation på Holbæk sygehus og det var ingen af delene... tværtimod var disse i noget af den bedste stand de nogensinde havde set.

    Så de (lægerne) ved stadigt ikke hvad det er.

  9. Hej MOL, ville lige høre om der fandtes et program der udelukkende fokuserede på funktionel styrke og som "BUSTEDE" :devil: ens krop så meget at man ikke bør udføre det mere end maks to gange om ugen.

    Havde tæknkt mig at bruge det som supplement til anden sport, da jeg er blevet småtræt af at gå i center tre gange om ugen uden venner eller nogen at snakke med.

    Findes der i grunden en liste over sportsgrene, hvor hårde de er hvor meget styrke man opbygger?

    Håber i kan bidrage med noget godt for har sgu mistet gejsten lidt og trænger til noget nyt, men vil bare ikke give helt afkald på styrketræningen :blush:

  10. Hej MOL brugere, der er nok nogle få af jer der har læst nogle af mine tidligere indlæg men facts er at jeg har været inlagt på sygehuset grundet hævelser af væske over hele min krop.

    Lægerne har des. stadig ikke fundet ud af hvad det er men jeg har fået lov at passe min skole og være derhjemme.

    Hævelserne kommer og går uden at jeg kan gøre noget ved det og det er mildest talt ¤#£[´ irreterende.

    Men til sagen:

    Jeg har taget lidt på (1,5kg) imens dette er stået på og har virkeligt neder på over at have mistet mit ellers hårdt tilkæmpede vaskebræt og veldefinerede krop. :cry3: dette er nok grundet at jeg har en virkelig hæftig appetit som en velvoksen BB kunne være stolt af, men det prøver jeg så at skære ned på nu da jeg gerne vil tabe mig igen.

    Udover dette har jeg jo problemet med at mine hævelser er ret uforudsigelige, så jeg kan ikke køre min træning tre-fire gange om ugen som jeg ellers ville have kunnet hvis jeg ikke på de mærkligste tidspunkter forvandlede mig til en spærreballon :tongue:.

    So here the deal:

    - Er der nogen der af egen erfaring kan give mig nogle gode råd og anbefalinger om kost og (meget gerne) kostilskud som i har haft god erfaring med under vægttab? Noget der fx. kan kvæle en appetit ville være godt. :innocent:

    - Er der en eller anden der kan poste et træningsprogram der "Tæver" Hele kroppen så meget at man som max. må udføre det to gange om ugen?(Dette fordi jeg er NØD til at træne når jeg ikke leger ballon, så kunne jeg bruge "ballonfasen" til at restituere)

    Håber inderligt at i kan give mig nogle gode svar og noget jeg ville sætte virkeligt pris på var en kostplan til dage hvor jeg træner og en kostplan til dage hvor jeg laver nix.

    Skriv hvad i skal bruge af info om mig, så skriver jeg hurtigst muligt.

    MVH.

    Minivikingen Emil.

  11. Hvis målet er at blive større og stærkere, så ja. "Samme" kalorieoverskud alle dage. Der skal korrigeres lidt ned i forhold til hvor meget mindre du forbrænder på en ikke-træningsdag, da et for stort energioverskud vil medføre at en større del af overskuddet vil sætte sig som fedt.

    Tak, det var lige præcis det jeg ville høre :laugh: er nemlig lige just begyndt på et program hvor jeg træner 3-4 gange om ugen hvor jeg kører en muskelgruppe hver gang, så for at få maks ud af det jeg laver er det jo pænt vigtigt med et forholdsvist stort indtag af mad, glædeligt nok også på "dovne-dage" :tongue:

    Desuden har jeg en voldsom appetit, så hvis jeg kæn æde uden dårlig samvittighed så er jeg glad. :4mewantfood:

  12. nej den tanke havde også strejfet mig...

    men whatever, jeg kan alligevel ikke æde 4000 kcal på en dag. Så sent som igår forsøgte jeg men kunne ikke æde al den mad da jeg normalt ikke spiser "usundt" skodmad.

    Tror ogs jeg formulerede mig lidt utydeligt, mit egentlige spørsmål var vel om jeg skal indtage det samme som jeg ville gøre en dag hvor jeg styrketrænede?

  13. Halløjsa, jeg har bare et tiny spørgsmål jeg kom til at tænke på da jeg ganske træningsøm vågnede her til morgen:

    Hvad skal man indtage af mad de dage hvor man ikke træner styrketræning men måske kun lige løber en lille tur på tre kilometer? :4mewantfood:

    jeg har faktisk tænkt over det et stykke tid og mente egentlig at det var temmelig relavant hvis jeg kunne slippe for at holde mig selv i "kort snor" andgående kosten på sådan en dag efter træning.

    Evt. nogle erfaringer, gode råd eller solid viden, I WOULD BE SO PLEASED.... :4thumbup:

    oplysninger om kan i jo få ved at klikke på min profil, men ellers skriv hvad i vil vide, så svarer jeg glædeligt.

    PS. det skal lige siges at en dag som igår styrketrænede jeg i lidt over to timer og løb intensivt en lille halv time hvilket MOL´s energiberegner mente at jeg som en "lille" 15 årig skulle indtage lidt over 4000kcal. :wub: Men skal jeg også æde så meget andre dage?

  14. Hej, jeg står i den hamrende håbløse situation at jeg er blevet indlagt på sygehuset grundet voldsomme hævelser over hele min krop.

    Jeg ligger derfor til observation og får taget en hel masse prøver, hvilket i og for sig ikke er et problem. jeg har det forholdsvist godt, (altså i øverste etage) men her er problemet: Jeg er jo enormt inaktiv da jeg er sengeliggende og er derfor super bange for at tabe muskelmasse og styrke.

    Bør jeg være det?

    Er der nogen der kan fortælle mig hvor inaktiv man skal være for at musklerne nedbrydes?

    Jeg er en femtemårig dreng der lever uhørt sundt, jeg træner tre gange om ugen (eller det gjorde jeg) og har virkeligt nået flotte mål som jeg bestemt ikke er interreseret i at miste. please hjælp mig...

  15. Hej igen endnu en gang tak for alle de mange gode inglæg og råd.

    Jeg ville bare lige gøre opmærksom på at jeg endelig har fået fat på mit centers instruktør... desværre skal han på en tidlig vinterferie og tar afsted en af de nærmeste dage.

    men jeg fik dog en aftale med ham her den 12./2. hvor han vil introducere mig for vægtene og vise korrekt teknik.

    så whatever at dr går lidt tid indtil jeg kommer igang igen. Jeg er trodsalt kun 15 og i voksealderen, så indtil jeg kommer igang igen vil jeg sørge for ikke at miste masse ved at spise sundt og få godt med proteiner.

  16. Hej :laugh: og velkommen til endnu en nybegynders indlæg om "Hjææælp jeg kan ikk finde ud af det". :crazy:

    Men det kan jeg ikk, jeg bruger TIMER! hver aften på at søge rundt på fora om styrketræning og dertilhørende sund kost og motivation.

    Så her kommer en del spørgsmål som jeg VIRKELIGT gerne ville have styr på og som samtlige andre begyndere har postet utalige indlæg om, jeg vil bare gerne have dem samlet og gerne fra en der gider komme med nogle reelle svar og helst en der rent faktisk har forstand på det de skriver. :innocent:

    Altså ikke bare et eller andet link til "sixpack til sommer" eller "træningsprogram for begyndere". :nonono:

    For jeg HAR læst dem og det hele er jo EN stor pærevælling af styrketræning og bodybuilding, 2-split, fullbody og jeg ved ikke hvad.

    Det som jeg og sikkert også mange andre har brug for er:

    Et par gode råd og gerne lidt personlige fif og erfaringer relateret til det vi rent faktisk spørger om, eller det man i hvert fald kommer til at spørge om

    når man ligesom jeg HAR surfet nettet, HAR trænet derhjemme med en håndvægt uden ordentlige resultater, HAR fundet ud af at centrene er bedre, ER (beklageligvis og uden at nævne center) blevet skuffet over den ringe hjælp fra mit centers instruktør der endnu ikke har vist sig.

    Så kommer man i mit tilfælde til en konklusion: 1. Jeg ER kun 15 år gammel og har hele livet foran mig til at pumpe, jeg har altså ikke travlt.

    2. Mit mål er at blive stærkere og få en mere markeret krop. (IKKE bodybuilde, jeg er 15 og har brug for nogle muskler

    og at dyrke en fornuftig (OG fucking nice :4thumbup: ) sport for at røre mig)

    3. Dette vil jeg opnå ved hjælp af et ordenligt program og en rigtig kost.

    4. Til dette vil jeg gerne bruge Mandag, Onsdag og Fredag. (Gerne en løbetur eller noget supplerende på fridage eller i i weekenden, men ikke noget fast da jeg også prøver at føre et liv midt i al skolegangen også).

    Vil nogen hjælpe mig? altså med et program der kører alle muskelgrupper igennem, men som samtidigt er delt op på henholdsvist Mandag, Onsdag og Fredag.

    Jeg ser helst at det maximalt tager 2 timer da jeg også har et arb. + skole og er nødt til at passe centrets åbningstider.

    Hvis i gerne vil have nogen informationer om mig og min krop eller kost (ja whatever you need to know) så skriv det. :4mewantfood:

    Håber sku at nogen af jer vil bidrage med noget godt da jeg de næste døgn konstant vil tjekke foraet. :superman:

  17. Hej alle sammen :4thumbup:

    Jeg er for tiden ved at flytte og har derfor ikke særligt meget tid til at træne. :crazy:

    derfor ville jeg høre om en af jer ikke kunne poste et program hvor jeg på ganske kort tid (max .30min.) kan få trænet de fleste muskler (overkrop især) har des. kun et gulv, sit-up bench og en håndvægt til rådighed men håber virkeligt at i vil hjælpe mig da det går løs allerede i morgen og jeg seriøst får det dårligt med mig selv hvis jeg ikke får rørt mig bare lidt.

    MVH.

    Miniviking- :superman: