hej1337

Medlemmer
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hej1337

  1. *Når du spiser skal du ikke foretage dig andet samtidig. Man spiser som regel væsentlig mere, hvis man foretager sig andet samtidig. Koncentrerer man sig udelukket om at spise så vil man indtage færre kalorier.

    Jah gid det var så vel, har siddet de sidste 4 timer og gennemført 3 computerspil, set nogle gamle tegnefilm og set nyere film og jeg er endnu ikke blevet færdig med mine 2 leverpostejsmader og dertilhørende væske, som jeg lavede inden jeg gik igang :cry:

  2. "Muskuløse mænd producerer også færre hvide blodceller. Det er de hvide blodceller, der bekæmper infektioner, og de er en vigtig del af menneskets immunsystem."

    Jeg er ikke inde i det, men kan man tolke heraf, at det muligvis er en fordel for folk med autoimmune lidelser, hvor immunsystemet er for aktivt, at få større muskler og dermed sænke produktionen af hvide blodceller?

  3. 100g cashew nødder koster 12-13kr i fakta, det er ikke alverden.

    Det drejer sig om at spise mere.. Du kan ikke sige du ikke får mange kcal ud af en pastaret for så er det fordi du spiser for lidt af den. De mest tætpakkede kulhydratkilder er ris, pasta, bulgur, linser etc. på omkring 350kcal/100g og hvis du har et stramt budget så hold kød på omkring 150g pr. måltid og spæd til med ovennævnte til du har nok kalorier i måltidet, ellers som der også blev nævnt brug noget olienolie. Synes nu selv det er lidt småvammelt at æde, men gør hvad der virker for dig.

    Der er altså kun ca. 1300000cal/kg i kogt pasta i følge fødevareinstituttet. Så det får man forfærdelig meget ud af -.-

  4. Det er noget pjat med at man "ikke har tid" til at spise, du kan sagtens spise sunde snack nærmest hele tiden. Du kan spise nødder i bussen, gnaske en müsli/proteinbar på vej til arbejde, spise noget mørk chokolade på vej til træning eller spise noget tørret frugt eller fedtrige grovkiks mens du arbejder eller hvad du nu laver. Det er umuligt at der ikke er tid til at snacke igennem dagen, men jeg forstår godt at du måske ikke har tid til de helt store kalorierige kreationer som tager tid at forberede. Men det tager trods alt ikke lang tid at koge en stor portion fuldkornspasta og stege nogle hakkebøffer...

    Ellers prøv at lave fuldkornsspaghetti med kødsovs og spis en stor portion!

    Når du skal have grønsager så lav broccoli salat med masser af pinjekerner og bacon.

    Når du laver salat, så lav en salat af avocado, kogte kartofler, nødder og frø. Put olivenolie i alt du spiser xD

    Drik kun ting med kalorier. Når du er tørstig så drik mælk, saft, juice, smoothies, drikkeyoghurt, kakaomælk osv..

    Du behøver jo ikke lave mad der er afsindig fed, du skal bare spise mere af det i stedet. For rigtig fed mad er tit lig usund mad. Og du skal jo ikke smadre kroppen.

    Held og lykke

    Snacks/nødder er bare forfærdeligt dyrt, og har problemer nok med budgettet i forvejen (o:b

    og grunden til det skal være kaloriefattigt er at jeg har en stor apetit. Så får mange kcal ud af en normal pastaret for eksempel.

    men tak for forslagene ;o(

  5. Jeg er på udkig efter opskrifter til en aftensmad med så få kalorier som muligt. Har nemlig et meget lavt stofskifte, og spiser 5-6 gange om dagen. Synes bare ikke rigtigt det er til at finde en kogebog eller lignende om. Så tænkte at jeg ville høre jer på mol om i har nogle opskrifter :) Jo færre kalorier jo bedre.

  6. Nu er tråden muligvis for gammel til at skrive i, men:

    Hvis det er en begivenhed der gentages flere gange, så medregn denne.

    Hvis det er en engangsbegivenhed, så slå dig løs, selv hvis du fortærre kcal for flere dage, er det stadig relativt minimalt i forhold til det resultat du vil se efter et par måneder, hvor du ellers har holdt det hele ved lige.

  7. Når du bestiller varer fra et ikke EU-land skal de igennem tolden.

    Tolden har, som jeg forstår det, ikke kapacitet til at tjekke SAMTLIGE pakker, men de udvælger naturligvis de mest oplagte som kan indeholde varer der skal fortoldes. Det er altså en mere eller mindre intelligent stik-prøve kontrol - i hvert fald på mindre pakker.

    Så ja, det kan sagtens passe at du skal betale 300, i told for at få dine CoC.

    PS: Da jeg bestilte CoC fra ironmind skulle jeg betale told, hvilket jeg da også skrev i din tråd. :smile:

    hmm... Nej du skrev at du skulle betale små 300 kr I ALT for hele leveringen. Medmindre jeg misforstod dig ;P.

    Men det er stadig rimelig trist, at der bliver proppet 100% oven i købsprisen. :/

  8. Hej.

    Har skrevet herinde før omkring bestilling af Captain of Crush underarms-trænerer. (Bestilling fra USA)

    Fik det indtryk, at man ikke skulle betale told, da samtlige der har bestilt fra samme sted ( ironmind.com ), der svarede på min tråd, ikke har skulle betale told overhoved.

    Kan det passe, at jeg har fået en regning på 300 kr. i told, for min bestilling?

    Er der nogle der kan forklare mig præcist hvordan tolden fungerer. Hvorfor skal nogle betale told, og andre slet ikke, selvom det er PRÆCIS samme ting man bestiller fra præcist samme sted?

    forvirrende

  9. Jeg bestilte Trainer, #1 og #2. Mener det blev små 300kr stykket alt inkl. Dengang var dollarkursen så også en anden end den er i dag. :laugh:

    Ironminds online-store er ikke videre samarbejdsvillig, men jeg nåede da lige at kaste to grippere i kurven, trykke "estimate shipping cost" på siden med din indkøbskurv, og den sagde 21 $.

    Fik gang i den igen - shippingpriser:

    1 stk - 16 $

    2 stk - 21 $

    3 stk - 29 $

    4 stk - 37 $

    5 stk - 50 $

    Rimelig mystisk prismodel :blink:

    Mange tak for hjælpen :-)

    Ved du tilfældigvis også hvilke styrke-grader der ville være bedst, hvis man har trænet normal styrketræning i omrking 3 år, men aldrig decideret grebs-træning?

    Det er lidt svært at finde ud af hvilke sværhedsgrad man skal investere i :P

    forresten er zip-code ens postnummer i Danmark??

  10. Det mener jeg bestemt står på siden. Så hut jeg visker så øges den lidt, men det kan bestemt betale sig, hvis man skal have nogle stykker eller bestiller flere sammen.

    Og regn med at der ryger told og moms på. Det gjorde der da jeg bestilte.

    Du er velkommen til at smide et link hvis du ved hvor... :) Jeg har ikke kunne finde det ;S

    Skulle du også betale omkring de 100kr. i alt for leveringen?

  11. Jeg har købt fra Ironmind flere gange og prisen alt inkl plejer at ligge på ca 200kr

    okay :-)

    Ved du så om fragtprisen forøges, hvis man bestiller flere på én gang...? For hvis ikke- så vil det da helt klart kunne betale sig at købe flere?

  12. Nogle der har bestilt captain of crush grippers fra Amerika?

    De er omtrent dobbelt så billige at bestille fra Amerika end at købe i DK.

    Derfor undrede jeg mig over, hvilke ekstra omkostninger der skal regnes oven i ved køb fra Amerika.

    Fragtpris? Told?

    Nogle der har forstand på dette??

  13. Du spiser alt for lidt til trods for at du har et stort indtag af dårlige kalorier i form af sodavand, juice osv.

    Spis mere (protein) til alle måltider.

    Hvad er der galt i dårlige kalorier? SIger man ikke, at man skal holde sig fra dårlige kalorier hvis man vil tabe sig? Så må det vel være godt at kaste sig over dem, hvis man vil tage på??

  14. Så skriv med ord, antal, omfang osv hvordan en typisk maddag kunne se ud.

    okay;

    Morgenmad: en skål fyldt med cheerios og skummetmælk

    frokost: 2 stk. smørrebrød med godt fyld på + ½liter juice + 33cl sodavand

    eftermiddag: 4 stk. rugbrød med diverse fyld(makrelsalat, æggesalat, spegepølse mm.) + ca. 33cl kakao el. sodavand

    aftensmad: meget forskelligt .. (bøf, pomfritter og salat for eksempel) + 33cl sodavand

    senere: 3-4 stk. rugbrød med pålæg meget lignende eftermiddag + kakao

    endnu senere: 3-4 stk. rugbrød yderligere , eller en ekstra portion overskydende aftensmad hvis det er muligt :P + kakao eller sodavand

    sådan ser en typisk maddag for mig nogenlunde ud... Af og til supplerer jeg også med weight-gainer om aftenen efter den sidste måltid. :-)

  15. jaja, kan simpelthen bare ikke få mig selv til at veje min mad, og udregne hvor meget der er, og hvor mange kcal der er... Men tjah.. Det er vel mit eget tab ja! :P

    Og har prøvet at træne op i mod 4 gange om ugen før.. Det gav dog bare en negativ effekt.. tabte mig, og udviklede mig ikke særlig meget styrkemæssigt ;p... men det er vel forskelligt fra person til person..

  16. hvor tit træner du??

    jeg havde selv tidligere samme problem indtil jeg begyndte at træne tunge basisøvelser (så tungt jeg nu kunne) og max 3 gange om ugen. ingen cardio eller noget andet.

    det gav sin effekt, men prøvede så at træne kun to gange om ugen samtidig med jeg åd alt jeg kunne komme i nærheden af. spis, spis og spis. plus jeg havde et ur der mindede mig om spise min. hver anden time, medmindre jeg var sulten inden det.

    hvis du vil have ekstrem reglen, så spis hver gang til du næsten føler du skal kaste op. andre folk inklusiv dig selv skal føle det er groteske mængder af mad du smider i ansigtet

    det virkede for mig, gav mig 27 kilo på et år

    brug det hvis du kan

    27 kg på 1 år.. der må jeg virkelig tage hatten af :D godt klaret.. :)

    Men er netop også det jeg gør.. spiser, og spiser, og spiser hele tiden.... Er virkelig kommet til det punkt hvor jeg føler, at jeg ikke kan tage på via normal kost ;/

    Træner ca. 1-2 gange om ugen også... Er der ikke noget om at man kan indtage nogle planteolier på nogen bestemte måder for at tage på eller noget?

  17. spiser også omkring de 6-7 gange om dagen, og propper altid godt med smør på, og vælger kun de fedeste spegepølser in case ;) drikker også hver eneste dag ½-1 liter sodavand og omkring ½ liter kakao.... ved ikke helt... Burde det ikke være nok til at tage på=????? eller hvad`=???? ;S

  18. Hej alle... Jeg står i den situation, at jeg godt vil tage på. Det går dog ikke så godt... HAr prøvet diverse weight-gainere, og har spist uttallige gange om dagen i længere perioder uden effekt...

    Spørgsmålet er så.. Hvordan kan jeg tage på, når alt det førnævnte ingen effekt har? Er der nogle specielle ting som man kan spise eller lignende? (Er ligeglad med om jeg tager på i form af muskelmasse eller fedt- jo mere jo bedre).

    thx =)