Garf

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Garf

  1. Hvis du vil blive go til chinups skal du tage mange chinups. De fleste holder med overhåndsgreb (håndfaderne væk fra sig selv). klatring er fint men den direkte vej er en hel masse reps i stangen

    og det skal være med kip (der vil din dørkarmsstang nok ikke holde). Det er meget vigtigt at du taber dig til under 75 kg.

    Men alt det sagt er det en god udfordring. de skrappeste i Crossfit Copenhagen laver lige under 45 reps og vi laver rigtigt mange pullups i vores træninger. jeg vejer 72 kg, er en medium god klatrer og har et nogenlunde kip. er stadig ikke kommet over 42 reps.

    go træning

  2. jeg er lige kommet hjem fra fitnessworld og en "fight gone bad" WOD som jo er:

    Three rounds of:

    Wall-ball, 20 pound ball, 10 ft target (Reps)

    Sumo deadlift high-pull, 75 pounds (Reps)

    Box Jump, 20" box (Reps)

    Push-press, 75 pounds (Reps)

    Row (Calories)

    In this workout you move from each of five stations after a minute.The clock does not reset or stop between exercises. This is a five-minute round from which a one-minute break is allowed before repeating. On call of "rotate", the athletes must move to next station immediately for best score. One point is given for each rep, except on the rower where each calorie is one point.

    Det er svært at lave i et center som mit. mest fordi man ikke kan være sikker på at romaskinen eller vægtstangen er ledig når man kommer tilbage til den. det er også svært at tage tid når man er alene. Jeg lavede derfor programmet om så det passede til forholdene - se min blog. det er ikke det samme men jeg er rimeligt sikker på at det rykker ved de samme ting som det originale program. Jeg var ihvertfald godt brugt bagefter. Jeg har afgang til en gymnastiksal hvor jeg arbejder. Der er reb og ringe men fx ingen vægtløft udstyr. Det ender med at man må "sno sig". og finde på alternative løsninger. Tror på at det er variationen og intensiteten i crossfit der tæller. om du så løber eller ror kan komme i anden række bare det "ligner" det der var tænkt med WOD'en. Men det optimale ville selvfølgelig være en garage hvor der står crossfit på døren.

    Håber dette kan bruges til noget.

  3. nipponsport?

    hvilke kettlebells sælger de? og hvor store har de?

    se på deres hjemmeside. Det er nogle vægte af mærket Alex. de er lidt billigere en hos www.kettlebells.dk men de er dårlige at snatche/cleane med fordi håndtaget sidder tættere tæt på kuglen hvilket især er et problem med de større modeller.

  4. Jeg overvejer at finde mig et par gravity boots. Har en ide om at det er skide godt for ryggen at hænge nedad. Ligesom den fornemmelse man får når man tager fat i en ribbe med hænderne og lader korpus hænge slapt. Kan også se muligheder for crunches med og uden ekstra vægt. hvilke modeller er gode - Holbarhed, Sikkerhed, behagelighed.

    Er der nogen der har erfaringer me diverse modeller og træning med hovedet nedad ??

    /garf

  5. Jeg nærmer mig femte uge med følgende som jeg har syntes godt om.

    2 sæt af hver øvelse

    1. seated rows

    2. chinups med vægtbælte

    3. db bænkpres md flad bænk

    4. dips

    5. raises (skulder)

    6. tricepsøvelse med reb fra kabel

    7. hammer biceps curl

    8. benpres (maskine)

    9. bencurl (maskine)

    10. knæstræk (leg ekstensions, maskine)

    11 lægpres

    rygstrækkere og mavebøjere får jeg dækket ved boksetræning og så er man vel lidt doven. Ville gerne lave dødløft og squat med men har en skavank i ryggen så det må jeg undvære.

    kommenter gerne

  6. Det er da vist dig der "strikker" her. Hvorfor skulle jeg være mndre vidende end dig? Jeg er sikker på at jeg får dækket mit proteinbehov gennem mad og jeg er sikker på at andre ville kunne gøre det samme. Jeg er også sikker på at jeg ikke bryder mig om pulver. Der er åbentbart mange herinde der ikke kan lide at man stiller spørgsmålstegn til nødvendigheden af deres elskede pulver.

  7. Hvis du er lige er startet må du som alle andre finde ud af hvad der virker for dig. Hvis det er muskelvækst det handler om kun du jo starte med 3x10 eller 12-10-8.

    Jeg laver selv 2 sæt af ca. 8 rep i mit 2-split program som supplement til en masse forskellige slags chinups

  8. På bundlinjen handler det nok om at det ikke tiltaler mig at æde pulver. Det handler også om hvor meget protein kroppen kan optage på en gang (er der nogen der ved noget om dette ?, kan kroppen tage skade af for store mængder protein ?). Men jeg tror næppe at vi behøver at finde videnskabeligt belæg for at det i et sundhedsperspektiv er bedre at spise mad. Effektivitetstanker i forhold til mad/pulver som indput der skal give et output har taget overhånd her.

  9. Jeg tror desværre at mange ser proteinpuver som et mirakelprodukt eller noger der ikke kan undværes. Mange bruger rigtig meget tid (og penge) på at træne så hvorfor ikke også bruge lidt tid på at lave mad. En god varieret kost indeholder rigeligt med protein til langt de fleste (det er producenterne af pulveret dog sjældent enige i!!!). Desuden smager mad jo godt og der findes andre ting i verden end protein. Det handler jo heller ikke om at dine muskler skal bombarderes med 50g protein efter træning, snup et stort glas mælk (15g protein) og spis jævnt gennem hele dagen.

  10. Hvad med at spise noget mad i stedet for pulver. der sidder nogle mennesker og tjener en masse penge på det skidt.

    Jeg må desværre indrømme at jeg selv har brugt. det blev gjort helt efter bogen (lige efter træning og sammen med kulhydrater). jeg har ikke kunnet se eller mærke nogen forskel i forhold til bare at spise en varieret og

    proteinrig kost.