affe

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by affe

  1. Ang. pumpe co2 så er det i forbindelse med alt det klima ting der forgår hen over efteråret.. vi bruger som sagt ikke maskiner der bruger strøm og kræver meget energi at producere... vi benytter os tit af genbrugs ting dæk, gamle brand slanger osv. så det er nu ikke så indviklet der..:)

    Ang. øvelser så er det jo netop det der er idden med løbet ... kom og bliv overrasket.. der er ikke nogle kombliseret øvelser iblandt ;) det er jo trods alt et løb for alle et hygge arrangement med lidt konkurrence i, du vinder trods alt ikke en million...

    eller er du lidt bange for at bryde dine normale rytmer og vaner og se noget i øjnene du ikke har prøvet eller ved hvad er ;) spøg til side alle kan være med. Og så er det gratis..samt der er noget for børn.

  2. BUTCHER'S RE-RUN 09

    http://www.crossfitbutcherslab.dk/tilmeld-...-re-run-09.html

    Arrangør: BUTCHER'S LAB i samarbejde med DGI Storkøbenhavn

    Dato: Lørdag d. 29. august 2009 fra kl. 14 -­ der er heats hver halve time

    Sted: Kødbyen, København

    Pris: Gratis

    Hvem: For både børn og voksne. Der er to børnegrupper: 3-6 år og 7-10 år

    Ruten: 5 løberunder á 710 meter med en CrossFit øvelse mellem hver runde

    for de voksne, og en sjov agilitybane særligt for børnene.

    Med BUTCHER'S RE-RUN 09 vil vi sætte fokus på værdien i at træne sin krop

    helt naturligt uden at pumpe atmosfæren fuld af CO2. CrossFit består af en

    række funktionelle øvelser dvs. øvelser, du kan overføre direkte til

    naturlige dagligdagsbevægelser og løft. Til løberuten har vi sammensat et

    sjovt og overraskende program, hvor alle kan være med. Sidste heat er for de 'hårde drenge'. Kom senest 20 min. før til opvarmning og teknik.

    Hvert heat varer mellem 20-30 min.

    Husk løbesko, sportstøj og væske

    Der er mulighed for tilmelding på dagen, men goodiebags er til de forhåndstilmeldte!

    Når du tilmelder dig til BUTCHER`S RE-RUN 09 bliver du automatisk og gratis medlem af foreningen BUTCHER`S LABS VENNER og får information om kommende arrangementer.

    Se mere om BUTCHER'S LAB på www.butcherslab.dk

    Spørgsmål vedr. løbet til [email protected]

    Afbud til [email protected]

    Vi ses til BUTCHER'S RE-RUN 09!

  3. Lad være med at lave traditionel styrke træning det kan du ikke bruge til så meget der oppe. Men noget hvor du træner din krop funktionelt. Spil noget undervands rugby, orienteringsløb/mach, crossfitt, meld dig ind i en orienteringsklub og lær de basale ting der. Tag ud i naturen og se om det er noget for dig en våd nat eller to og overnat oven på nogle hårde march ture og se om du stadig syntes det er skægt.;)

    Og husk der er stadig en del år til du kan søge men hold drømmen ved lige så skal det nok lykkes:)

  4. Så blev det første hold skudt i luften.

    Tak for den store opbakning:) det var fedt.. god stemning og folk arbejdede super godt igennem.

    Vi opdatere så hurtigt vi kan billeder fra dagen og fremover vil der løbende komme trænings beskrivelser og lig. på hjemmesiden.

    Fra i næste uge vil der også være hold man kl. 17-18 med "the tower of power" Jonas cronefeldt som vi har den ære af at havde med på teamet.

    Hilsen Henrik

  5. Vi har planlagt hold tir. kl. 18-19, ons 18-19, tor, 17-18 der tilgår så yderliger 1 eller 2 mere hold inden for kort tid muligvis morgen hold:) Jeg opdatere det på vores hjemmeside snarest:)

    Hej queenpearl ang. den 9 var det lidt planen men skal til london og undervise og træne fra den 7-9 marts så kan desværre ikke men mon ikke der kommer nogle fra os:)

  6. Caveman er bare noget de kalder træningen der i stedet for crossfit... de bassere deres træning meget i forhold til mma osv:)

    Vores hold bliver for alle uandset baggrund. Vi har med vilje putte lidt kampsports ting ind i det. Da det sætter pulsen gevaldigt op når man putter det ind i div. stations øvelser. Men vi gør det ikke hver gang.;) der skal jo også være lidt overraskelser.