RPM

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RPM

  1. Synes det ser fint ud, men som alle de andre skriver så skal du sørger for at få nok kcal ind. Dog vil jeg mene at du godt kan være i underskud på omkring 1000 kcal om dagen, nu ved jeg ikke hvad dit ligevægtsindtag er.

    Dette siger jeg på baggrund af at din vægt er så høj, at din krop godt kan holde til at have dette kcal underskud, i forhold til hvis du var længere nede i vægt så er de 500 kcal mest optimalt.

  2. Som Retchen kommer ind på er det med at bruge et sted som madlog eller lignede en virkelig god ide. Dette giver hurtigt en et syn på hvad de forskellige madvare indenholder, og får hurtigt en til at priotere andeledes.

    Omkring dit træningsprogram, er et "fullbody" nok det mest effektive vil jeg mene. Der skal være fokus på kalorie forbrændingen men stadig skal du have lidt styrke træning ind over.

    Hvad er der af muligheder i dit center, er der "kun" håndvægte. Eller er der bænkpres og nogen stænger osv? Samt hvilken maskine er det der er der nede.

    Hvis du kan finde ud af det, skal jeg nok hjælpe dig med et få sat et program sammen. :).

  3. Har det helt på samme måde som dig, det med at løbe udenfor når det er koldt er ikke noget man har lyst til. Men prøv det en gang, så tror jeg ikke du har noget i mod det mere, sådan har jeg det efter en tur her til vinter. Synes det er den fedeste fornemmelse at komme hjem fra turen og svede selvom kulden er slem udenfor. Så tøj nok på og afsted ;)

    Men ellers som de andre skriver, der er nok af muligheder indenfor.

  4. Jeg vil mene det bliver svært at både at lave hård styrketræning, og stadig undgå at belaste skulderen. Nu ved jeg ikke hvad du har fået at vide omkring din skulder

    Men du skal 100% tage opvarmningen til dig seriøst, for at undgå en hurtig skade igen.

    Kender ikke din teknik indenfor styrketræning, men hvis du er "nybegynder" kan det være en god ide at holde dig fra de frie vægte til at starte med, for at fokusere på den rigtige bevægelse.

    Igen kommer det an på hvor slemt det har været jo, og om der er brug for genoptræning først måske.

    Udover det vil jeg mene du godt kan træne et "normalt" program, dog med mere fokus på teknikken og udøvelsen, end at der er tunge vægte på.

  5. Tiden er som sagt aldrig et problem, du kan udnytte dine ønsker med at bruge tiden med dine børn godt.

    Tag og gå en tur i skoven, hvis muligheden er der - det vil hjælpe på motionen og dine børn vil synes det er sjovt, deres humør smitter højst sandsynligt af på dig.

    Omkring maden kan du som sagt begynde at læse alt omkring det, men der er forskel på om DU ønsker en slankekur, eller om du ønsker at din familie skal inddrages i det måske, som nok vil gøre det hele nemmere.

    Tænk som sagt over hvad der kommer indenbords, på mange hjemmeside har du mulighed for at finde gode alternativer til aftensmaden som hele familien vil kunne lide og som kan passe til din slankekur.

    Jo mere du inddrager familien, og jo mere det bliver hverdagsagtigt at lave en sund aftensmad - jo nemmere bliver det også. Det lyder jo meget nemt, men kræver som de andre siger, meget arbejde.

    Du kan sagtens bruge et værktøj som madlog, har selv benyttet sig mig af det i starten da jeg skulle på slankekur, da det giver et godt indblik i hvad man bør ændre.

  6. Hey Mads.

    Det nu meget enkelt.

    Din fedt procent skal lavere ned, samt skal du bare forsætte med hvad du gør. Du siger du kun har trænet i 3 uger, så tålmodighed - så skal du nok nå den" dejlige mave".

    Forsæt med at spis sundt, og dyrk motion så skal den nok komme.

  7. Hey.

    Først og fremmest vil jeg sige jeg ikke er en ekspert på området, men har mine erfaringer fra et 10 kg's vægttab.

    Jeg vil sige at din kost ser meget fornuftig ud, da du holder dig meget godt inde for de forskellige ting. De dage hvor du dyrker motion, tilføjer du så dem som en bonus til dig selv?.

    Den usund dag kan helt klart have påvirket dig, du har været igang i 1 mdr, tabt dig 2 kg, hvilket er et fint vægttab. For igen, du sulter ikke, og slankekuren kommer meget naturligt.

    Men som du selv siger, den snyde dag kan helt klart påvirke dine mål, her spiser du måske, så kcal underskuddet dagen forinde også er spist op her. Så helt klart en ide at lave om på dette.

    Når du skrive snyde dag, som en gulerod til dig selv, er der jo ikke brug for at du går all in og bestiller en pizza, spiser en pose chips eller noget lignende.

    Men prøv i stedet finde nogen gode sunde retter, som måske går over dit planlagte kcal indtag, men stadig et stykke væk fra en pizza f.eks.

    Hvad har du sat til kcal underskud på madlog?