Myhlers

Medlemmer
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Myhlers

  1. 1. Squattie´s bjergnips - Squatfather

    2. ssss (?)

    3. Cykelrytterne - TheCzech

    4. Team Blackmoore - Blackmoore

    5. Kun podiet tæller - Karate Kid

    6. Jørgen Leth tilbage! (?)

    7. klausjensen - klausjensen

    8. Vikings on Bikes! - Bone-Breaker

    9. Kongerne af EPO - TCBS

    10. Kanylen - Rasmus G

    11. jonathansand - Jonathan

    12. team rapide - schnipper

    13. Team Hurtig - R0mme1

    14. Team Hjalmar - Treasure

    15. Mike23 - Atomsven

    16. Skippersovs i armen - Quantanamo

    17. Champs - knb

    18. Koldskål- Le Moi

    19. Tour de Keki - Keki

    20. Zonka - C.Zonka

    21. Gåserød - Chris27

    22. Team total kold - Garrish

    23. All-Stars (?)

    24. amo (?)

    25. 0-ambitioner - Vito

    26. Ekvilibristerne - Totti

    27. Dopede Diavolos - Diddley

    28. Nøglerne - Fistandantilus

    29. Kys til Bjarne!! (?)

    30. We Break For Nobody! - Deepcore

    31. JBM (GettingHuge)

    32. Team Pepsi-Frank - Scorpio

    33. Team det skal nok gå - Jonas-sparta

    34. Cykelmyggen Anna-k - Mammut

    35. Team Baglæns - Apocalypse

    36. Liverpool2007 (?)

    37. fight back - morten_katow

    38. Team Riis Support - Anto

    39. Fuld kadance - nskou

    40. Det Jyske Kraftværk - Thorhauge

    41. No6bach's drenge - No6bach

    42. Team Cancan - christian_dk

    43. Skudtæt! - hulck

    44. Team Petersen - tobsie

    45. Nobody - minimee

    46. The Duck Team (?)

    47. EPO R US - Mr.Freeze

    48. Tour de Kousgaard - Kousgaard

    49. Fantastiske 9 - Qaz

    50. ThePedalfreaks - Myhlers

  2. Hey Henrik

    Alt for sej runde squat du fyrede af i dag!! :devil::superman: Og så gik du dybt ned på samtlige reps, det var ret imponerende.

    Godt at se, at du er igang med at give den gas i de gode gamle øvelser efter det diæthelvede. :wink:

    Ses i lvk

  3. Hey Henrik,

    God bænk i dag! :wink: Der var godt med fart på, og det så da ud til at køre ret smertefrit. Fedt nok at der er fremgang med delten, så du kan variere øvelserne lidt mere. Bænken er jo ærgelig at undvære :smile:

    Vi trænes ved,

    Lars

  4. Hey...

    Mht. DM i morgen, så er det nok desværre tvivlsomt om jeg er i stand til at tage med. Tager nemlig i byen i aften for at fejre at vi endelig er færdige med 4 ugers projektarbejde, så der er vist stor risiko for at jeg er alvorligt bombet i morgen :blush: Plejer gerne at sove til en 12-13 stykker efter druk, næsten uanset hvor meget jeg har drukket :blink:

    Hvis jeg alligevel er frisk nok, så tror jeg bare at jeg hugger de gamles bil og så må jeg prøve at finde derned på egen hånd. Så I behøver ikke at tænke på mig mht. transport! Men ka være vi ses anyway.

    Lars

  5. Wow Henrik, nogle voldsomme løft du fik fyret af! Tillykke med alle de PR's. :4thumbup:

    Cool især at du fik rundet de 200kg i squatten, det er lidt af en milepæl. Inden længe får du nok reppet den vægt en 2-3 gange! DL vidste vi jo du var led til :wink:

    Lidt ærgeligt at du ikke kunne matche Bo på trods af de flotte løft. Hvordan var hans løft fordelt?

    Ville godt have været oppe og råbe med i lørdags, men havde lagt mig syg med influenza. Næste år må jeg tage mig sammen og deltage igen. Så ud til at stemningen var fed i hvert fald.

    Lars

  6. Det bliver de to der kommer til at dyste om 1 og 2 pladsen til jule stævnet. Men tror Henrik tager den i år............ IGEN :4thumbup: :superman:

    Hehe ja, tror du har ret. Henrik må være favoritten, selv om bænken ikke er så optimal. Udover det er det da fedt, at Bo osv. også stiller op denne gang. Der ser ud til at blive rimelig hård konkurrence om det i år - mere end vi kunne stille op mod Henrik sidste år :wink:

  7. What?! 4 reps med 230?? :4thumbup: Argh det sku jeg da have blevet og overværet så.

    Synes ellers du snakkede om at starte lidt stille og roligt med dødløften, når det nu var et halvt år siden du kørte den rigtigt sidst! Men det lader da ikke til at du har tabt noget styrke :blink: Bliver vildt at se hvad du så kan trække til julestævnet... mon der er nok skiver i Lvk?! :devil: Squatten ser heller ikke så dum ud!

    /Lars

  8. Det var det. Fee træning - sluttede af med at prøve lidt posering aw, men var ikke lige i stødet til det og også godt flad, så efter en 5 min. tøffede jeg aw (det var tydeligt, at Myhlers havde lyst til at smide trøjen og flexe igennem også

    Haha yeeahh buddy! :w00t::wink: Kunne være sjovt nok at prøve på et tidspunkt, bare for at se hvor hårdt det er at stå og holde spændet osv. Men tror dog jeg er lidt for blufærdig til bare at smide trøjen midt i centret og begynde at flexe :laugh::blush: Det hjælper måske på det, hvis flere gjorde det samtidig :wink:

  9. Jeg har været ret overrasket over kroppens reakation på 3 kampen igår. Jeg har været totalt død og træt hele dagen.

    Me2! :gal: Tror aldrig jeg har følt mig så tappet for kræfter før. Har jo så heller ikke prøvet at maxe i alle tre store på en dag før, så det er nok det, der gør det. Især min ryg er fuldstændig smadret - måske heller ikke det smarteste at tage to forgæves forsøg på 200 i dl, men håbede på mirakler :innocent:

  10. He ja så vidste jeg jo godt hvem du var når det kom til stykket. En af de få stærke løftere der oppe. Tillykke med 2 pladsen. Lækkert arbejde.

    Jo tak, havde dog håbet lidt på mere overskud især i dødløft. Ingen af mine løft var jo PR's desværre. Forresten fedt med dine nye rekorder - især bænken på 125 var imponerende! :devil: Hvilke tidspunkter træner du normalt på btw. ? Synes ikke jeg har set dig deroppe så tit.

    Må også lige sige tillykke til dig Lungbrush, så fik du jo sat os alle på plads som forventet. :wink: Nogle solide løft du fik fyret af, på trods af diverse skader og manglende hæævy musik!

  11. Jeg er ikke sikker på hvem du er. Er det dig i den seat Ibiza med body kit?

    Nope, har ikke egen bil endnu desværre... Er normalt deroppe i forældrenes Mondeo :smile:

    Er heller ikke helt sikker på hvem du er. Men det finder jeg jo nok ud af, når vi ska til vores blodige dyst om de sekundære placeringer :wink:

  12. Myhlers! Så er det på banen! wink.gif

    Hehe, jamen så kommer jeg da på banen :) Har ikke været så aktiv med indlæg på Mol, men følger da med i jeres logs for lige at være opdateret.

    Tror desværre ikke I behøver at være så nervøse for de fineste placeringer ved konkurrencen lørdag :blush: De 165 - 125 - 200 som lungbrush nævnte er absolut best case scenario og rimelig urealistiske i mine øjne.

    I det meste af efteråret har jeg trænet ret sporadisk og ikke specielt fokuseret på de tre store, så er gået noget tilbage i squat og dødløft. Bænken kører ok, men har så til gengæld fået begyndende skuldersmerter når jeg kører tungt, så det er nok bedst at skåne skulderen lidt på lørdag.

    Mht. squat og dødløft skulle jeg da gerne være god for hhv. 150 kg og 180-190, men nok heller ikke så meget mere. Kan selvfølgelig godt være at stemningen og motivationen giver en smule ekstra, men regner ikke selv med noget fantastisk resultat. Men jeg skulle da lige prøve at deltage i konkurrencen, når nu de endelig har lavet det til en "rigtig" styrketest med de tre store :devil:

    Ses på lørdag :bigsmile:

  13. >> Don Nors

    Fejlen, som Artest lavede på Wallace, var ikke usædvanlig hård. Ikke så hård at det burde kunne medføre en så voldsom reaktion. Jeg tror det har mere at gøre med, at det lige var Artest's og Wallaces hold der tørnede sammen.

    Der er en helt særlig intensitet og nerve i opgør mellem Indiana og Detroit. Det var jo også disse to hold, der mødtes i sidste sæsons Eastern Conference finaler, hvor Detroit vandt en tæt og fysisk betonet serie af kampe.

    Som de regerende mestre, var Detroit nok ikke specielt tilfredse med at tabe til rivalerne i den pågældende kamp. Og da slet ikke når det var på deres egen hjemmebane. Jeg tror Wallace lige ville signalere til Artest at det stadig var "hans hus" og publikum har så åbenbart fulgt op på den gnist. Men alligevel utroligt at det kunne eskalere til et regulært masseslagsmål! :blink:

  14. Ifølge en "ekspert" på området, der udtalte sig i tv i går aftes, så er der intet galt med testens videnskabelige grundlag. Den skulle også være "stabil" nok, men problemet er at de røde blodlegemer fra den udtagne blodprøve henfalder, dvs. jo længere tid der går fra A-prøven til B-prøven, jo sværere vil det være at påvise doping. Det kan forklare, at B-prøven fra Athen har vist sig at være negativ mens den nyere fra Vueltaen er positiv.

    Sådan forstod jeg det i hvert fald :)

  15. Fantastisk etapesejr for Basso og CSC! :) Det giver dem virkelig gode kort på hånden med henblik på resten af bjergetaperne og det samlede klassement.

    Flot som sejren naturligvis var for Basso, så kørte Armstrong dog tydeligvis ikke efter etapesejren. De kunne begge to få maksimalt ud af det på den måde det forløb. Med Armstrongs eksplosivitet kunne han efter min mening godt have fået skubbet cyklen foran Bassos på målstregen hvis det var hans hensigt, men jeg tror dog ikke, at han kunne have sat Basso af på bjerget under nogen omstændigheder så flot som Basso var kørende.

    Lover godt for fortsættelsen i morgen B)

  16. Nu er det rigtige draft så overstået med Dwight Howard som pick #1 og Emeka Okafor som 2'er... Hvad der måske er mere interessant, så fik vi i går draftet den første danske spiller nogensinde i form af Christian Drejer, som blev valgt af New Jersey Nets med pick #51.

    Drejer draftet

    Det skal blive spændende at se om han får mulighed for at vise hvad han kan i Nets ;) Han har dog udtalt, at han regner med at blive i Barcelona næste sæson inden han begynder i NBA.

  17. Tror og håber på 2-1 til Danmark over Sverige!...

    Og så kan det godt være jeg er helt ude i hampen, men jeg tror godt der kan være en spinkel chance for at Bulgarien kan drille italienerne. Rigtigt nok, de har intet at spille for men måske netop derfor vil de spille frigjort og forsøge, at give et sidste godt indtryk i turneringen. Ligesom vi så Rusland gøre det forleden mod Grækenland.

    Hvis Italien ikke spiller bedre end hidtil og Bulgarien får et hurtigt mål, så tror jeg på 1-1 mellem BUL og ITA! B) Så er Danmark og Sverige videre og alle er glade! :)

  18. Ja, det bliver en spændende offseason med så mange store spilleres ukendte fremtid. En del af handlerne kommer muligvis i stand i dag eller i morgen, idet expansion-draftet finder sted i morgen.

    Også interessant at se hvilke spillere det nye hold Charlotte Bobcats snupper og i øvrigt hvem der bliver traded på draftdagen. Bobcats har forresten allerede fået byttet deres 4. valg i draften til 2. valget med Clippers.

  19. Jeg så kampen, og det var nok den mest spændende kamp jeg nogensinde har set! :w00t: Fedt at Kobe viser klassen og udligner med en 3'er med 2 sek. tilbage i kampen. B) Alt i alt dog ikke godt nok at Lakers er så tæt på at tabe denne kamp, idet de endelig fik holdet i gang (Luke Walton især var fantastisk med en 6-7 assists til shaq).

    Gary Payton skuffede igen og sad ude hele 4. quarter og overtiden til fordel for Derek Fisher og Kareem Rush. Ærgeligt at han ikke kan få lidt gang i spillet, for når nu Karl Malone blev skadet i knæet og måske er tvivlsom til kamp 3 så bliver Payton nødt til at steppe op.

    Med de næste tre kampe i Detroit ser det lidt sort ud for Lakers, men jeg tror nu godt de kan stjæle en enkelt eller to på udebane og bounce back som de plejer. Detroit har jo heller ikke ligefrem været dominerende på hjemmebane hidtil.

  20. Damn, så overraskede Pistons alligevel og gav Lakers det første nederlag på hjemmebane i dette års playoff. 87-75 lød cifrene på trods af 34 points (13-16fg!) af Shaq og 25 af Kobe. Det skal så også siges at de to fik absolut ingen hjælp fra de øvrige Lakers...

    Men nu er presset da for alvor på Lakers, for de tre midterste kampe spilles alle i Detroit, så hvis Pistons kan forsvare hjemmebanefordelen bliver de champs. :unsure: Håber og tror nu stadig på at Lakers kan komme op i omdrejninger som et hold i stedet for to individualister med en masse ligegyldige støttespillere.

  21. Tror også at Pistons får overordentlig store problemer med at vinde over Lakers. Kampene bliver sandsynligvis rimelig low-score i forhold til hvad man plejer at se i Lakers-kampe, men at holde et hold med fire fremtidige Hall-of-Famers på under 80 igennem en finale-serie tror jeg alligevel ikke Pistons kan. Og det er tilsyneladende det der skal til for at Pistons kan vinde, eftersom deres offensive spil næsten kun har fungeret i form af Rip Hamilton. Billups og Sheed Wallace skal virkelig oppe sig offensivt før det bliver en spændende serie tror jeg.

    Desuden plejer Lakers spillerne at stramme sig an når det virkelig gælder... Shaq snitter 34,4 ppg i hans NBA Finals optrædender og tror også Kobe vil have en ting eller to at byde på ;)

    Men skal da nok blive underholdende nok at se på.... Game 1 i nat på Kanal 5 btw

  22. Er 18 år (bliver dog 19 inden så længe)

    Squat:

    180 kg - infestedass (105kg)

    165 kg - Myhlers (85 kg)

    140 kg - Anton (74 kg)

    130kg - simondj (75kg)

    125 kg - proteinfræseren (92kg)

    120 kg - blanco

    100kg - enkæmpesmed (70kg)

    92½kg - Thomas (99kg)

    85kg. - Anders (70kg)

    Bænkpres:

    130kg - Infestedass (105kg)

    120kg - Myhlers (85kg)

    110kg - Nutellakrigeren (80 kg, 17 år)

    105kg - Vikingiron (70kg, 16 år)

    105kg - simondj (75kg)

    105kg - Klaus_s ((76-78kg)to forskellige vægte, to forskellige meninger)

    100kg - enkæmpesmed (70kg)

    95 kg - Proteinfræseren (92kg)

    92,5 kg - blanco

    90kg - Thomas (99kg)

    85kg - Niklas (80kg)

    82,5 kg - Anton (74 kg)

    75kg - Anders (70kg)

    Dødløft:

    235 kg - Infestedass(105 kg)

    200kg - simondj (75kg)

    190 kg - Myhlers (85kg)

    170 kg - Proteinfræseren (92kg)

    155kg - Niklas (80kg)

    150 kg - Anton (74 kg)

    150 kg - blanco

    140kg - enkæmpesmed (70kg)

    130kg - Thomas (99kg)

    Total:

    475 kg - Myhlers (85 kg)

    372,5kg - Anton

    Skrå bænkpres med håndvægte (vægt pr. håndvægt):

    38kg - Niklas (80kg)

    4 x 30 kg - Anton (74 kg)

    Militærpres:

    90 kg - Infestedass(105kg)

    65kg - Nutellakrigeren (80kg, 17 år)

    62.5kg - enkæmpesmed (70kg)

    53kg - Niklas (80kg)

    52,5 kg - blanco

    Lateral Raises (vægt pr. håndvægt):

    22kg - Niklas (80kg)

    Chinups med vægt:

    35kg - Nutellakrigeren (80kg, 17 år)