thegirlnextdoor

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by thegirlnextdoor

  1. Hejsa Litopsi

    Jeg fik bare lige lyst til at kommentere din log. Synes det er helt fint, at du har lyst til at dele dine oplevelser med hensyn til graviditeten. Jeg læser i hvert fald om det med stor fornøjelse og benytter chancen for at mindes lidt:o) . Det er helt vildt hvad der sker med kroppen! Fantastisk oplevelse! - måske lige med undtagelse af den sidste måneds tid, hvor jeg vejede ca. 20 kg mere end jeg plejede (og mit barn var ikke en gang større end gennemsnittet og det var heller ikke vand :lol: ). Men som sagt... synes det er hyggeligt at læse om, selvom jeg ikke kender dig og jeg tror, at du måske en dag vil blive glad for at have ført en smule dagbog over det.

    Held og lykke herfra

    - Kristin

  2. Jeg er lidt nysgerrig mht. hvormange forældre som sidder her på MOL. Der er jo en del af jer aktive brugere, som bruger ret meget tid på træningen. Det kan være nogle af jer organisere jeres tid rigtig godt, så man kunne lære noget af det?!

    Efter jeg er begyndt på studiet igen efter barsel, har jeg lidt problemer med at få det hele til at hænge sammen med tiden, og det går ofte ud over træningen. Lige for tiden træner jeg kun i dagtimerne, da jeg ikke har mere end 1 forelæsning om ugen, hvor jeg er nødt til at være på universitetet. Resten af tiden bruger jeg på at lave et projekt og læse til kursus. At jeg træner om dagen betyder, at jeg faktisk stjæler en hel del kostbar læsetid. Om aftenen har jeg bestemt slet ikke lyst til at rende ned og træne, for jeg vil gerne bruge den sparsomme tid sammen med min datter. Når hun er puttet, er det lidt begrænset med lysten og tiden til træning....

    Hvordan har I andre det med det? Hvordan får I tingene til at hænge sammen med træning, arbejde, evt. børn osv. osv.? Når træningen bliver prioriteret op, så må der vel være noget andet, som bliver nedprioriteret?

  3. 20 spørgsmål til professoren:

    1) Mange af jer nævner AS i forbindelse med de her fyrer. Er det noget I ved de tager, eller er det noget I gætter på, fordi det ellers ville være for fantastisk?

    2) Er der nogle af dem som I tror IKKE bruger AS? Hvad med Arnold f.eks.? Ligger forskellen i størrelsen måske i, at man før i tiden ikke brugte såmeget 'vækstfremmer'? Eller er det måske snarere 'mis'-brugen af slankemidler der gør den store forskel?

    3) Er der nogen af de her BB'ere som kan løbe??

    4) er der nogen af dem som kan klø sig selv i rø... :)

    5) Der er god damn mange billeder her... tror I at I kunne blive enige om en top 5, så jeg kan følge lidt med i hvad der er cremen indenfor BB?

    Ok det var så ikke helt 20, men jeg er nysgerrig. Jeg har ikke rigtig et trænet øje til at skelne mellem de mænd I viser her. For mig ser det bare ud somom de alle sammen er snublet rigtigt voldsomt og har fået buler over hele kroppen... ;)

  4. -(og jeg arbejder stadig med at få kronprinsen ud af min suspekt liste)-

    Det passer ikke så godt for kronprinsen lige nu, for han er nyforelsket og så ved vi jo alle sammen godt, hvad han bruger det meste af sin tid på :bigsmile: ... Jeg tvivler på at det er computeren han roder mest med lige for tiden!.. så du kan vist godt stryge ham af listen B)

  5. Det er første gang jeg blander mig i den her MS debat, men jeg synes nu jeg lige fik noget at sige nu ;)

    Jarvig13:

    Jeg mener dog, at et af menneskets vigtigste egenskaber er evnen til at tilgive - hvorefter alle parter kan komme konstruktivt videre

    Jeg er fuldstændig enig i dette udsagn, men jeg mener dog samtidig at en anden af menneskets vigtigste egenskaber er at turde stå ved når man har kvajet sig og stå til ansvar for det. En ting er noget lovmæssigt kriminelt en anden ting er at drive rovdrift på andre menneskers velvilje - og så ovenikøbet at gøre det gennemført over lang tid. Det kan godt være at der ligger en masse personlige problemer bag, men det giver ikke en ret til bare at skide på andre mennesker!

    Jeg er for så vidt enig med Brainroid om at rygklapperiet og den gode vilje er lidt løsthængende - især taget den forudgående tråd i betragtning. Jeg mener ikke vi skal forfølge nogen overhovedet, jeg mener bare at det mindste man kan forlange er, at en person tager ansvar og konsekvens og selv personligt skriver en lille hilsen til de mennesker han har ramt. Jeg mener ikke man kan forlange tilgivelse, når man giver forklaring gennem en anden person - det sgu lidt for nemt. Der er en anden der skriver et eller andet sted i tråden her, at manden jo har været ærlig nu. Det mener jeg faktisk ikke han har. Han har været ærlig overfor 1 person men ikke overfor alle andre. Han er blevet klemt op i et hjørne og har tilstået. Det kan godt være der er dybtfølt anger, men faktum er at han selv kunne have hoppet ud af hullet og tilstået og givet en forklaring inden det løb af sporet, men han valgte at vente til han blev afsløret...

    Som videnskabsperson in spe mener jeg også at det er frækt at stjæle fra andre, det være sig ting og sager såvel som noget andre har kæmpet med at finde frem til og skrive ned. Men det er bare sådan et lille irritationsmoment.

    Nå men det var så bare min forsigtige lille mening... Det eneste jeg prøver at sige er, at man vel med rimelighed godt kan forlange en undskyldning sådan (cyber)face to (cyber)face (og det burde ikke være svært i sådan et miljø her, hvor man faktisk ikke behøver at stå ansigt til ansigt med nogen...) ;)

  6. Selvom det er meget forsinket, så synes jeg alligevel jeg ville give mit besyv med. Jeg startede for et par måneder siden (har før været igang men aldrig for alvor).

    Først og fremmest synes jeg at du skal bede din kæreste prøve at skrive logbog og læse og skrive lidt hist og her på MOL hvis hun har mulighed for det. Det giver en lidt anden vinkel og i mit tilfælde mere en fornemmelse af selv at være på banen og ikke bare et føl der render rundt i haserne på kæresten.

    Denne her lange diskussion om instruktører kan godt stoppe for min skyld, for der er altså ret stor forskel på at starte med en "Ukendt" instruktør og at starte med sin meget kendte kæreste. Når man har kæresten med de første gang er man ikke så bange for at spørge om alt muligt og dermed måske heller ikke så bange for at kaste sig over det mere tekniske.

    Min dejlige kæreste har denne gang lavet et godt program for mig synes jeg. Vi har prøvet os lidt frem med diverse øvelser - faktisk også dødløft, som jeg har planer om at tage op igen senere. Jeg mener at det gode ved det program jeg har kørt er, at vi har givet plads og tid til det lidt mere tekniske (squatten) ved at tage noget andet ud til at starte med. Det drejer sig bla. om træning af biceps, triceps og skuldrer. Vi/Jeg har brugt god tid på at få de andre ting på plads. Fordelene har været at jeg ikke har følt mig overvældet over et to timers langt program (grundet diverse opstartsproblemer) eller har følt at det alt for overfladisk (grundet for kort tid på for mange øvelser). Det skal lige siges at vi faktisk ikke har trænet ret mange gange sammen, jeg kunne ret hurtigt klare programmet selv, men han er med fra tid til anden når jeg mener jeg har behov for at han lige ser hvad jeg laver eller vi skal lave noget nyt.

    I har tiden og muligheden for at få en god opstart. Så gør det dog! Vær ikke bange for de "svære" øvelser, tag dem med med det samme og tag nogle af de lette ud indtil de svære er på plads. Så bliver det nok tid til at udvide programmet senere med det der eventuelt måtte mangle... Gør som jeg: drop nogle af øvelserne til overkroppen til at begynde med og tag dem med senere. Jeg er f.eks. begyndt at kede mig lidt ved mit program nu og der behov for nogle ændringer, men nu er jeg også parat til det. Og jeg er glad for at jeg har kastet mig ud i squatten, for den giver lidt udfordring (til forskel fra nogen af de andre ting, som ikke kræver den store hjerne ;) ).

    Der er nogen der siger at vi nok er lidt bange for at stå blandt alle bamserne nede i centret, men her er jeg og din kæreste jo heldige ik: Vi har jo jer med, så der er intet i verden at være bekymret om.. :D

    Hvis I vil se hvad jeg er startet op på, så kig i min log.

  7. Dengang jeg gik til "vandgymnastik for gravide" (I skulle prøve det, det er rart :D ) i Nørrebro svømmehal var de igang med at bygge alt mulig sjov og havde vist lige lavet et nyt træningscenter. Er der mon nogen der har nogen erfaringer der? Eller det er måske et af de centre i taler om?

  8. Jeg er meget enig med dig Armoured female

    I den forbindelse så jeg faktisk et program med et halvt øje på tv2 for et stykke tid siden, som gjorde mig møgsur - for at sige det mildt. Det var et afsnit i en serie, som handler om, at man i hvert program lader nogle mennesker følge anvisningerne i en eller anden selvhjælpsbog for at se om det gør dem lykkeligere. Jeg tror faktisk at programmet hedder "genvej til lykken" eller sådan noget. I det afsnit her var der tre mennesker der skulle prøve at tabe sig efter nogle præcise anvisninger. Jeg kan ikke huske om det var Vægtvogternes program, hvis der er nogen der har hørt om det? Men jeg mener det var dem. Det går grundlæggende ud på at omlægge sin kost og spise store mængder af .f.eks. grøntsager. Man skal veje sin mad inden hvert måltid og det skulle eftersigende være ret svært at spise den store mængde til at begynde med. Kun en af de her tre personer supplerede med en masse motion. Hun gjorde virkelig meget ud af det, lagde meget arbejde i. Da de kom til den sidste vejning, havde hun selvfølgelig taget lidt på og det slog hende simpelthen så meget ud, at jeg vil tro hun har opgivet bagefter. Man kunne se på hende at hun var bitter og ked af det. De andre som ikke i samme grad havde suppleret med motion havde tabt sig.

    Jeg sad og blev ret mobset ovre i sofaen over, at der ikke var nogen af de her såkaldte eksperter, der havde fortalt hende at det er normalt at tage lidt på, når man pludselig begynder at dyrke motion. Der er vist noget med at udover at muskelmassen stiger så stiger blodmængden også til at begynde med - eller tager jeg helt fejl?. Det var skide synd for hende. Er det fordi at de såkaldte eksperter ikke ved det, at det ikke siger det eller er det fordi de ikke tror på det eller hvad? Måske er jeg uretfærdig men jeg mener, at det er noget rigtigt bondefangeri at udgive sig for at være ekspert og tage penge for det og så ikke liiiiige huske at informere om sådan noget.

    Flere steder i den her tråd er der nogen der skriver at folk burde sætte sig ind i det når de begynder på at træne, og til en vis grad er jeg da også enig. Men hvis vi alle skal sætte os ind i 1000vis af sider om vægttræning, og deltage i debatter og gøre os selv til eksperter, hvad skal vi så med eksperterne? Meningen med at nogle uddanner sig til programmør og andre til pædagog er vel, at alle vi andre skal kunne trække på deres ekspertise? Det er fedt nok at der sidder en masse mennesker her på MOL som interesserer sig for og bruger en masse tid på det her. Men man kan altså ikke stille krav til, at alle skal lægge den samme tid og energi i det. Andre mennesker bruger måske det meste af deres tid på at dygtiggøre sig i noget andet og så kan alle motionisterne gå til dem efter råd på de områder som de ikke har haft tid til at sætte sig ind i? Giver det nogen mening det her? Det er altså ikke altid folks egen skyld, at de ikke ved nok om det ene eller det andet. Hvis man skal blive rigtig god til noget, så er man nødt til at vælge noget andet fra og stole på at der er eksperter som kan hjælpe en - det er vel også det man ofte betaler for, er det ikke?

    Derudover er det vel med den her type viden som det er med al mulig anden viden. Der er nogle holdninger som et stort flertal er enige om og som bliver praktiseret alle steder, fordi det er her efterspørgslen og økonomien befinder sig. Så er der rebellerne - mindretallet som gør oprør mod det store flertal og som måske gradvist ender med at blive flertallet selv, hvorefter der opstår nye rebeller med nye ideer.. osv osv. Imellemtiden bliver de ansete holdninger formidlet til masserne i form af litteratur skrevet i et let sprog så det kan dække en så stor mågruppe som mulig. Vil man have komplicerede tekster må man selv finde dem (og det kan godt være svært hvis man ikke ved ret meget på forhånd).

  9. Er det ikke bare sådan at det er en bestemt type kvinder der søger et bestemt type træningscenter udfra hvordan centrerne markedsfører sig selv og hvordan det i øvrigt forholder sig med tidens trend (noget med at vi langt hen ad vejen bliver påduttet en holdning om at vi skal se brandgodt ud og helst slippe så nemt om det som muligt)? Det behøver ikke at være et træningsorienteret blad der reflekterer denne holdning om at træning ikke skal give alt for megen rødmen i kinderne og sved på kroppen. Er der mon nogen der nogensinde har kigget lidt i et almindeligt dameblad? Eller analyseret det der sker i fjernsynet? Holdningerne til motion og sundhed gennemsyrer jo alt. Måske er det ikke de her piger der er fejlplacerede i motionscentrene, måske er det fåtallet der står nede ved squatten, som er det? Der er bare ikke så mange muligheder for de få mht. en anden form for træningscentre.

    Jeg tror at hvis vi skal opleve flere piger i centrene som lever op til holdningerne her på MOL så er det en mere generel holdningsændring der skal til og så skal der desuden være centre som kan leve op til de nye krav. Eller måske vil de kvinder som allerede gerne vil noget andet med deres træning automatisk dukke op i et alternativt center, hvis de har mulighed for det. Sådan en holdningsændring sker gradvist og langsomt vil jeg tro, men den lykkes jo ikke uden missionærer. Så er det jo godt at vi har en del af dem lige her :lol: .