Chronus

Medlemmer
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Chronus

  1. Jeg har undret mig lidt over hvor meget fedt professionelle bodybuilder egentlig har ?

    Hvor meget er din fedtprocent ?

    Og hvor lavt skal fedtprocenten være før man kan se mavemuskler

    :w00t:

    Er der nogen kan, som kan hjælpe mig med at besvare dette spørgsmål?

    Til min bedste viden ligger BB'er på omkring de 4-5%

    Der er lidt forskellig fra person til person hvornår man kan se mavemullerne, men jeg sige omkring de 9-10%, måske lidt mindre.

  2. Jeg har en fint program som Xax har lavet. Det går faktisk temmelig godt (i hvert fald med at få øget styrke. Synes ikke det giver så meget masse - men det er muligvis fordi jeg forsøger at tabe mig (det har jeg dog heller ikke usandsynlig meget held med)). Dog har jeg nok fået presset mig selv lige rigeligt i slutningen af marts/starten af april, så der sker ikke så meget lige nu.

    Jeg har overvejet at ændre programmet en smule (til det her - se slutningen af tråden).

    Alternativt kunne jeg jo hoppe på HST vognen - eller måske et helt 3. program.

    Hvad er fordelene og ulemperne ved HST???

    Mine 8RM resultater:

    Bænkpres:

    27/11-02 45 kg

    10/12-02 47½ kg

    17/12-02 50 kg

    4/ 3-03 52½ kg

    7/ 3-03 55 kg

    23/ 3-03 57½ kg

    28/ 3-03 60 kg

    Dødløft:

    27/11-02 80 kg

    29/11-02 90 kg

    10/12-02 95 kg

    12/12-02 100 kg

    23/ 3-03 105 kg

    25/ 3-03 110 kg

    30/ 3-03 115 kg

    4/ 4-03 120 kg

    13/ 4-03 125 kg

    Squat:

    4/12-02 60 kg

    8/12-02 70 kg

    (flere mislykkedes forsøg på 75 kg i december)

    10/ 1-03 75 kg

    21/ 2-03 80 kg

    4/ 3-03 85 kg

    17/ 3-03 90 kg

    23/ 3-03 95 kg

    4/ 4-03 100 kg

    Som det ses er jeg ikke "løbet ud" af mit program endnu.

    Jeg har en ide om at et 8x program er godt som BB fundament, og når fundamentet er lagt er HST (f.eks.) bedre.

    Har jeg ret i det - og er mit fundament så ved at være lagt? Eller er det først når jeg ikke længere får (nævneværdig) fremgang?

    Hvis det ikke skinner igennem i ovenstående så er mit mål at øge min muskelmasse. Og det kompliceres så af at jeg også gerne vil tabe mig (hvilket jeg forsøger at løse ved at løbe 3 gange om ugen).

    Ulempen ved HST må helt sikkert være at det bliver pisse trivielt <_<

    Har ikke selv prøvet HST, jeg gruer lidt for at det bliver for trivielt og derved mister interessen i det.

  3. Efter træning tager man jo gerne ca. 30 g. protein(jeg gør), men jeg er mindre interesseret i kulhydrater fordi de ikke forsvinder igen(jeg tager seriøst på af dem).....

    Jeg ved også at kroppen skal bruge kulhdrater for at genopbygge ens muskelfibre osv.. men præcist hvor mange gram kulhydrat skal man bruge pr. gram protein ??

    Håber der er en der har læst noget om det så jeg får et kvalificeret og/eller velargumenteret bud :)

    fATTY :) :confused2:

    pleger gerne at sige 30-40g af hvert 15min. inden mit træningspas slutter, det giver også lige pause i passet så man kan komme ud og blande shaken, også er det bare ned med svineriet og så ud og gi den hammer de sidste 15-20min. også følger man op med et måltid en time efter.

  4. Ingen tvivl: Sukker feder

    Sukker feder. Det dokumenterer en længe ventet undersøgelse fra ernæringseksperterne Arne Astrup og Anne Raben på Institut for Human Ernæring på Landbohøjskolen.

    Overvægtige bliver endnu federe, hvis de drikker sodavand med sukker, hvorimod de taber sig, hvis de vælger drikkevarer med kunstige sødestoffer.

    I undersøgelsen, som offentliggøres i Ugeskrift for Læger, har medvirket to grupper af overvægtige kvinder og mænd, som i 10 uger indtog en forsøgskost, der enten indeholdt sukker eller kunstige sødemidler. Cirka 70 procent af sukkeret kom fra drikkevarer - resten fra yoghurt, is, marmelade eller grød. Efter 10 uger havde de 21 medlemmer af sukkergruppen taget i gennemsnit 1,6 kilo på, mens de 20 overvægtige i sødestofgruppen havde tabt gennemsnitlig ét kilo. Desuden steg blodtrykket hos sukkergruppen, mens det faldt hos de overvægtige, som fik kunstige sødestoffer.

    Undersøgelsen har været undervejs i seks et halvt år, og det har medført stærk kritik af institutleder Arne Astrup. Han er af Venstres sundhedsordfører Jørgen Winther blevet beskyldt for bevidst at tilbageholde undersøgelsens resultater, fordi de kunne komme sukkerproducenten Danisco til skade. Danisco har sammen med Coca-Cola Nordic finansieret en del af undersøgelsen

    JP 7/4/2003

    Interessant, at det skulle tage 6 år at få fastslået at sukker også indgår i kalorieregnskabet. Kunne de ikke bare have sendt spørgsmålet til MOL ? :lol:

    Arne Astrup er og forbliver en af de største fjolser her i danmark, bloody nar! :angry:

  5. Jeg har gennem længere tid haft problemer med en ret genstridig skulderskader som pga. travlhed ikke er kommet under kontrol.

    Jeg har dog gjordt nogle ting for at bedre min tilstand - but seemingly to no avail.

    Jeg har haft kontakt med en fys. som jeg havde god tiltro til (har jeg stadigvæk), men efter 5 ugers behandling uden bemærkelsesværdig tegn på bedring besluttede vi at pause samarbejdet. Jeg er begyndt at tage glucosamin og træne rotator øvelser og generelt være mere ops på min skulder, og det har da også hjulpet, men der en irriterende smerte i skulderen når jeg hæver armen over skulderhøjde.

    Jeg gået og leget med ideen om en irritation i "slimsækken" i skulderhovedet eller en form for nerve betændelse - men hey - jeg er jo ikke læge, så hvad ved jeg, og min egen læge fejede mig af vejen, han gad ikke at høre på mig. set i bakspejlet skulle jeg nok have været lidt mere insisterende på en diagnose.

    Anyhows, for at gøre en kort historie lang (eller er det omvendt), husker jeg svagt, at have set en addesseliste på læger der var specialiseret i sports fysiologi her på siden. Bla. var der en overlæge fra Odense der praktiserede på nogle bestemte dage i ugen - but I misplaced the data - er der nogen der kan hjælpe mig hvis i ved hvad jeg snakker om - planen var at få en henvisning.

    andre gode råd er selvfølgelig også meget velkommende.

    På forhånd tak :wave:

    Lyder lidt som Seneskedehinde betændelse... ouch!

    Køb dig en flaske Udo's Choice hos din lokale Matas el. lign.

    Tag så 3 spiseskefulde morgen, middag og aften i d første par ugers tid, også ellers drossel ned til 2 SS morgen også til aften. Det hjalp ihverfald hos mig. :)

  6. Så gør dig selv en tjeneste og gå ud køb et pulsur, med mindre du kan låne et der hvor du træner.

    Hvis man hedder Chronus skal man vel synes, at et ur er vejen frem ;)

    Men man kan altså ret nemt selv opdage om man er forpustet eller ej.

    Hvis man ligefrem skal have metoder til at finde ud af det, så slapper man for meget af hvis

    - man kan tale uhindret samtidig

    - man får nok luft ved kun at trække vejret gennem næsen

    Så synes jeg nu det er nemmere at smække så'n pulsbånd rundt om brystet.

  7. Kan man ikke tabe sig godt , hvis man træner godt og jævnligt på en stepper, og jeg har også brug for at stramme balderne op, hehe, tager sku på som en dame, igen hehe.

    Jeg overvejer også en kondicykel, men kunne godt tænke mig at prøve stepmaskinen, da jeg ikke kan holde til at løbe mere, mine knæer siger bare stop, men der er jo heldigvis andre metoder til vægttab.

    Påforhånd tak.

    Om du bruger stepmaskine, kondi cykel, løbebånd etc. Er fuldstændig ligemeget. De forbrænder allesammen ligemeget. Det hele handler i bund og grund om din puls og ikke en skid andet...!

    Så gør dig selv en tjeneste og gå ud køb et pulsur, med mindre du kan låne et der hvor du træner.

  8. Chronus: Det kunne også tænkes at du tilfældigvis har indtaget UDO's lige når din skulder alligevel kom sig?? :rolleyes:

    Meget tvivlsomt :sneaky:

    Jeg vil helt klart vælge Udo's frem for Pikasol, ingen tvivl der :bigsmile:

    Cenox> Er du fedt skræk!? :tongue:

  9. Jeg træner ikke i øjeblikket pga. en overbelastning af håndleddende - og det er R*v irriterende!!

    Synes vi skulle samle på på hinandens erfaringer - så vi har en ide om hvad man må, hvad man ikke må og hvordan man kommer over det hvis det sker alligevel! Jeg tænker specielt på ledsmerter, da de jo som regel skyldes noget teknisk ukorrekt.

    Jeg ved ikke hvad der var skyld i min skade, udover forced reps! Jeg har et godt råd - hold jer fra forced reps, og hvis i kan mærke noget smertellignende imens i træner eller derefter - måske endda i hverdagen. TIL LÆGEN! Og ikke træne! Undgå det der fremkalder smerten!

    Jeg har ikke været i centret i over 2 måneder nu, er på noget smertestillende, anti-inflammatorisk medicin, som gør at jeg ikke får smerter i håndleddet - men der er ikke gået væk.

    Jeg synes du skulle få snitterne i noget Udo's Choice...

    Den gang jeg havde seneskedehinde betændelse i min skulder (Pectoralis) fik jeg også noget der hed "Difinet" fra min læge - hjalp ikke!

    Så prøvede jeg BioSport ...hjalp heller ikke :sneaky: (alt få små doser åbenbart)

    Så fik jeg fat i noget Udo's, også skete der ting og sager. efter jeg kunne mærke at det havde en effekt satte jeg "dosen" op til 3 x 3 spiseskefulde om dagen (morgen - middag - aften)

    Så skal jeg ellers lige love for at der skete ting og sager, iløbet af 6-7 dage var jeg komplet smertefri og før i tiden kunne jeg ikke engang ligge på min højre side og sove uden at det var et smerte helved uden lige.

    Selvfølgelig er min skulder (eller dvs. min pectoralis er det jo så'n set) stadig påvirket efter have været igennem 6 måneders betændelse.

    Håber det hjælpe lidt, om ikke andet er det da et forsøg værd.

  10. Roberto er du sikker på din fedtprocent har været nede på 2% tror ikke den kan komme så langt ned da der altid vil være fedt på kroppen og i kroppen

    om jeg er sikker hmm, man kan jo aldrig være sikker på, om den målte fedt-procent er helt korrekt. Jeg ved godt at 2 % er meget lavt, men det var hvad måleren sagde. Jeg fik den målt i Equinox, jan 2002 af en tideligere Mr. Fitness deltager. Dengang var jeg meget tynd og mine muskler var meget tydelige især mavemusklerne, da jeg på dette tidspunkt trænede boksning og lavede derfor ca 1000 mavebøjninger om dagen.

    2% ...undskuld men, No Fucking Way!!!

    Så må du i hvert fald have været R-I-P-P-E-T!!! :lol:

  11. Det må være hans problem... :sneaky:

    Jeg har kun været glad for produktet, ingen tør hud (tværtimod!) min seneskedehinde betændelse i skulderen forsvandt efter jeg startede på Udo's. En lille smule fremgang i min træning.

    Jeg er nu villig til et ofre de 200 bananer eller hvad det nu koster.

  12. Hmm jeg har et problem når det kommer til dødløft, jeg for ondt i lænden så snart jeg kommer over 110 kg! Jeg har dog bestilt bælte men det er ikke kommet endnu, tro i det vil hjælpe??

    - Laver du svaj i ryggen? ...brug evt. spejle, hvis det er til rådighed.

    - Det kunne være det "pump" fra selve lænde musklerne du kan mærke. Som du nævner så kommer det når du øger vægten.

    - Træk evt. maven ind så din tranversus også bliver trænet lidt.

    Jeg tror faktisk det godt kunne være musklerne der giver lyd fra sig. Jeg er også selv blevet snydt af det :)

    Jeg er holdt med at bruge bælte efter jeg fik hele historien omkring Core Træning og tranversus etc.

  13. Hvis du starter ud med det program, så bliver du ligeså krøblet som mig :D

    Tag lige og brug de første måneder i maskiner, også langstom gå over i frievægte. Det kan tage kroppen helt op til et år at vænne sig til den type programmer som du lige har lavet.

    Bare et godt råd. Jeg startede også alt for hårdt den gang jeg startede. Idag ca. 2½ år efter sidder jeg med en højre brystmuskel med Seneskedhinde betændelse og det kan gøre så svine ondt at man næsten bliver nød til at gribe til korset.

    Efter min mening så er gen. og reps. for begynder 2x15RM i alle øvelser.

  14. Ang. det med ribbe: Hvis du træner i maskine, kan du smække mere vægt på, fordi du låser fødderne fast.

    Ingen tvivl man kan klaske mere vægt på hvis man låser med sine fødder, men så bruger du til gengæld også din hoftbøjer!

    Hvis man bruger maskine burde man lade sine fødder hænge uden at låse dem, med mindre man også gerne vil have trænet hoftebøjer ...mener ikke at det er nogen kosmestisk muskel.

  15. Men som jeg forstod Chronus, mener han den form for "hængerøv", hvor selve Gluteus har tendens til at hænge slap ned.

    Dette kan ikke afhjælpes ved at tabe sig, men ved at fylde muskelen ud.

    Har du her en mindre muskelsæk, har du også mindre at fylde ud, og derved lettere ved at få en fast Gluteus, og det er her jeg mener at Chronus måske har fat i moget.

    Lige præcis!

    Jeg snakker ikke om at fedtet giver hængerøv, det giver ligesom sig selv. <_<

    Det jeg prøver at forklare det er at GM bliver i forvejen bliver strukken meget, i form a dagligt brug.

    Og plus den i forvejen høre til den gruppe der har svært ved at blive stram igen, hvis den i forvejen bliver strukket jævnligt, endten i form af stræk eller dagligt brug.

    Derfor undgå at stræk, og og lav nogen balde øvelser så musklen går hen og bliver stram. Smidigheden i GM vil ikke ændre sig ret meget.

    Hvor tit høre man også at folk siger at de trænger til at få strukken røven????

    Det er selvfølgelig en længere i historie til det her, og jeg vil virkelig ønske at jeg kunne finde mine notater.