Wester

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Wester

  1. Hej,

    Jeg kan godt forstå, at du søger et svar på dit sidestiks problem. Sandheden er den, at det kan du ikke få. Der er ingen der ved, hvad sidestik er, lige som man ikke kan finde et svar på om det hedder sidesting, eller sidestik.

    Det er en skrøne, at det har noget at gøre med, hvor god form du er i. Professionelle løbere har haft problemer med sidestik, og jeg vil mene deres kondition er okay. Man mente engang, at det var milten, men der er nogen der har fået fjernet milten, og de får stadig sidestik.

    Det eneste der er at sige er.. det er bare super ærgerligt at du er i sidestiks situationen. Jeg får selv sidestik, og har prøve alt og læst, hvad jeg kunne finde om det!! Mange steder står der, at de fleste vokser fra det, men jeg er altså ikke vokset fra mit endnu!

    Ja det var jo ikke meget hjælp..

  2. Du skriver ikke hvad du vil bruge din træning til, så jeg går ud fra at det blot er større muskler for udseendets skyld?

    De to kost indtag kan ikke sammenlignes da de ikke gør det samme.

    Kort fortalt om de to:

    Kreatin indtag vil give dig en mulighed for at udvikle mere energi anaerobt, hvilket vil resultere i, at du under træning vil kunne tage måske en gentagelse mere med en given vægt, end du normalt kan, dette vil føre til muskel tilvækst! Du skal dog være klar over, at kreatin binder vand, og man med kreatin indtag derfor tage lidt vægt på (nogle mener at det tryk den ekstra vandmængde binder også er med muskel øgning). Hvis du er lige glad med at tage vægt på vil jeg altid anbefale et kreatin indtag med styrketræning. Læs om hvilke mængder og perioder det skal tages i, da det afhænger af dine trænings mål.

    Protein kan som andre har skrevet, dækkes af din kost, men man kan dog indtage valle protein efter træning, til at bygge musklerne op (protein er som du sikkert ved musklernes byggesten). Dette skal ikke erstatte et måltid, men fungere som noget ekstra!

    Ingen resultater på 2 år lyder nu mærkeligt. Snak med en fitness instruktør, og få hjælp til et program. Du kan måske have gavn af noget pyramide træning.. Vigtigst er at du ikke bruger det samme program i længere tid, da din trænings tilstand så vil stagnere.

  3. Som mange har sagt, er bodybuildere drevet af det samme som andre elite udøvere. I spørge hvorfor de vil gå til ekstremer, så de skader sig selv.. det gør alle elite udøvere. Det er et kendt faktum at elite sport ikke er sundt, men driv kraften til at komme frem, og til at sejre er større end viljen til sundhed.

    Jeg tror ikke at kvindelige bodybuildere vil "trodse" noget skønhedsideal, jeg tror bare de er ligeglade med hvad masserne synes, og i stedet er styret af hvad de selv synes, hvis du fx. spørge en kvindelig bodybuildere, vil jeg tror hun selv synes hun ser godt ud som hun gør!

    Hvad der undre mig er, at i vil skrive en opgave, der tilsyneladende har et negativt billede på folk der går mod strømmen... det er da dem der bare følger efter der er galt på den!

  4. Som der allerede er blevet sagt, er "normal max puls" 220-alder, men at afvige fra dette er ikke unormalt, så den høje max puls skal du ikke bekymre dig for. Den kan måske falde en smule med træning men vi snakker her kun 2-3 slag, så det er uden betydning.

    Om du kan gennemføre en marathon med en snit puls på 175, er svært at svare på, det kommer an på din kondition. Hvis man er i god form, er man i stand til at arbejde længere tid med en høj puls. 175 er højt, men jeg har set det gjort flere gange før.

    Om din puls vil falde med træning.. ja og nej.. som sagt falder din max puls ikke rigtig, men du vil kunne arbejde med en lavere puls ved en højere belastning end før træning. Det kan derfor godt tænkes at din puls, når du løber, vil ligger lavere efter du har trænet en del, hvis altså ikke du øger intensiteten (tempoet).