Sorensen90

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sorensen90

  1. Træning d. 21/9

    Løb med Thomas

    Troppede op med en klassekammerat, som har været så dumdristig at tilmelde sig evolutionrace på grundformen.

    Lidt opvarmning

    2 km - 8:06 min

    500 m interval fuld fart - 1:31 min

    lunte lunte

    500 m interval fuld fart - 1:33 min

    2 km afjog 9:30 min

    EVO træning + Gøjl

    2x 6 m rebklatring

    løft af 96 kg sten til platform (olietønde)

    løft af ca. 120 kg sten (PR, Øl på højkant)

    10 tire flips m. traktordæk

    3x 6m rebklatring

    3 @ 8x30 kg manmakers

    3x 6m rebklatring på tid: 1 min straight = lange arme

    Godt at se at du har oprettet en log, så kan det jo være at du får lidt struktur på din træning....

    Det var egentligt en super let løbetræning vi lavede, nu hvor du påstod at de 2 km på 8 min var ren opvarming :devil:

  2. Spekulation:

    Men meget kunne tyde på en del tilfælde hos Saunier Duval. Spørgmålet er om holdet tilfældigvis har en del ryttere som var klar til dette snyd, eller om det er selve holdet (ledelsen) der står bag.

    Det sidste er jo pænt skræmmende (jævnfør at i min tidligere post for et par dage siden, da spekulerede jeg i, at man kunne gætte på at ingen seriøse hold mere systematisk dopede deres ryttere) for cykelsporten. At 3-4 snydere på samme hold på eget initiativ tager doping er selvfølgelig skidt og betænkeligt. Men står holdet bag, så synes jeg faktisk lige termometeret over cykelsportens forbedringer mod at være rimelig clean har fået nogen ordentlig hak nadaf grundet dette.

    Der ingen tvivl om feltet er renere end det har været i mange år, men jeg tror stadig at der findes hold hvor ledelsen vender det blinde øje til sine rytters handlinger, og her tænker jeg især på de spanske hold, og til dels også nogle italienske hold. Men stille og roligt så tror jeg at cykelsporten er ved at blive en af de reneste sportsgrene inden for udholdenhedssporten.

  3. WADA har simpelthen lavet et genialt spin omkring 3. generations EPO. De har udtalt, at de ikke rigtigt havde udviklet en sikker testmetode og de rigtige kriterier, hvilket betød at man ikke kunne teste for MIRCERA endnu. En WADA-medarbejder lækkede til pressen, at "ja, det betød nok, at ryttere pt. havde frit lejde til at benytte MIRCERA under TdF..". Denne historie spredte sig hurtigt inden for sporten. Produktet kom på markedet for et halvt år siden og er endnu ikke lanceret i Europa. Hvor man med 1. generations EPO skulle injicere dagligt, eller mindst hver anden dag kan man med CERA nøjes med 1 gang om måneden. Saunier Duval har været et af de hold, der hoppede på limpinden og brugte CERA formodentlig både i Giroen og i TdF. I virkeligheden har medicnalfirmaet Roche hele tiden samarbejdet med WADA under udviklingen af produktet og WADA har således haft en test klar til TdF, og bingo, så ryger den ene rytter efter den anden :4thumbup:

    Ja glæder mig næsten til at se hvem der ryger i fælden, for ifølge Rasmus Damsgaard så skulle 3. generations EPO'en kunne spores i kroppen op til 27 gange længere end det traditionelle EPO.

  4. Jeg har tit tænkt på en kombisødet sodavand med 50 % sukker og 50 % kunstige "Light"-sødemidler.

    Venlig hilsen

    Jan hervig Nielsen

    IIdeudvikler

    Projekt Smørhul

    (og projekt Trafiksikkerhed)

    projekterne er 2 afslappede fritidsforetagender uden økonomiske interesser.

    Så vidt jeg husker så er Schweppes Lemon allerede sådan er kombisødet sodavand.

  5. Ja det var helt vildt mærkeligt at mærke hvordan godt med vand af drikke og så få kølet hovedet ned ved bla. vandslangen havde at sige. Den mere energi kom omgående derefter. Underlig oplevelse :bigsmile:

    Ja lyder godt nok underligt. Ret irreterende at sådan noget skal ske, hvis man har sat sig op til sådan et løb.

  6. Vi havde siddet i solen siden kl.11 og det var nok en ret dårlig idé. Det skal lige siges at jeg synes min form er ganske god, så det underlige var at det var hårdt lige fra start. De første 5 kunne jeg kun løbe i 6 min. pr. km. og det blev bare værre og værre. Så efter jeg fik lidt banan og masser af væske ud over mig og i maven, så løb jeg de sidste 4 på 4.30 pr. km. Dybt underligt! Og dagen efter var der slet ingen ømhed, men efter løbet havde jeg det ligesom om jeg havde influenza. Helt omtåget,tung i hovedet og kvalme :unhappy:

    Ja det er utroligt hvor meget den varme betyder, og det lyder da næsten som om du har fået solstik af at sidde i solen i 5 timer før løbets start (jeg lå skam i min seng lige til 1 time før løbet :tongue: ). Men det var da noget af en fart du fik sat på de sidste 4 km!

  7. Jeg gik efter 1.45 men kom i mål på 2.06. Jeg har ALDRIG løbet et hårdere ½ marathon. Solen lige i madkassen hele vejen, det var sindsygt!

    Ja den sol var ret så irreterende, og så synes jeg godt nok også at Fyn blev ved med at være lige langt væk :laugh:

  8. Jamen det gik skam udenmærket. Gennemførte i tiden 2:05:00 :bigsmile:

    MEN deltager aldrig nogensinde i et halvmarathon uden træning igen, det gjorde sindsygt ondt hele vejen især de sidste 10 km over lavbroen var hårde :crazy:

    Og da jeg kom i mål var jeg helt færdig, og måtte brække mig et par gange (den ene gang i bussen på vej hjem :cry: ) så jeg kunne heller ikke spise særlig meget resten af aftenen...

    Mine fødder, ben og ryg var også helt ødelagt, så jeg gik som en krøbling i går, og de er stadig rent ømme (kan ihvert fald ikke løbe :tongue: )

    Men set på den lyse side så tror jeg ikke jeg har fået nogen skader, da det føles som ren og skær ømhed i muskler og led...

  9. Selvfølgelig kan du det - bare bild dig selv ind at du har lavet en aftale med gud om at jorden går under, hvis ikke at du gennemfører! :devil: (dermed ikke sagt at jeg mener at det er smart at gøre, din manglende træning in-mente; men jeg havde gjort det selv) :devil:

    Haha :laugh: det er næsten også sådan jeg havde tænkt mig at se på det......

  10. Hmmm tak for svarene var måske ikke lige de svar jeg havde håbet på (men nok regnet med :laugh: )

    Men er ret stædig, så vælger nok at stille op og så se hvordan det går. Hvis jeg så synes at mine knæ eller andre led begynder at brokke sig alt for meget, så må jeg nok hellere ned og gå, da jeg ikke gider at have en længerevarende skade...

  11. Hej ville lige høre hvad i synes om min situation.

    Jeg skal nemlig løbe broløbet her i morgen (et halvmarathon), og problemet er jeg meldte mig til for lang tid siden i den tro at jeg ville træne op til løbet,

    men jeg har kun været ude og løbe 3 gange de sidste 4-5 måneder, og udover det har jeg ikke dyrket nogen form for konditionstræning. Jeg har godt nok lavet noget styrketræning, men regner ikke med at det vil hjælpe mig. Jeg er 18 år og på ingen måde overvægtig eller noget, og har tidligere spillet noget fodbold og andet, men har ikke lavet noget sport de sidste 2 år. Så derfor så er jeg på fuldstændig grundform, hvor jeg ca. kan løbe en 6 km på en halv time (når jeg løber mig helt ud), men har aldrig løbet over 10 km.

    Så ville lige høre om det vil være fuldstændig selvmord at deltage :crazy: , eller om jeg måske ligefrem ville kunne forvente at gennemføre det i en nogenlunde tid på grund af min alder?