Suppzy

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Suppzy

  1. Jamen jamen :D

    Goddag du.

    Jeg startede også træning for nylig (3½-4 måneder siden, seriøst) jeg har samme alder som dig. og et højt stofskifte som resultere i at jeg ikke har været i stand til at kunne tage så meget på. Så har været i samme situation som dig. Da jeg startede med at træne var jeg 183 høj hvilket jeg stadig er. Og jeg vejede 60kg. Nu vejer jeg så ca. 70 på en god dag :P. Og det går stadig fremad den dag idag!

    I starten af træningen spiste jeg kun fastfood, man kan ligeså godt udnytte sit høje stofskifte når det er der. og det har/havde jeg egentlig gjort hele mit liv... Men jeg begyndte at søge rundt på foraet omkring kost og enæring generelt. fandt hurtigt en masse gode tips og idéer til at kunne tage på ikke bare i fedt men også i muskler. Jeg begyndte at indrette min kost meget efter proteinindtag. skar ned på carbs og fedt. Begyndte også at drikke en protein shake efter endt træning. Tjaa det har givet sine resultater indtil nu. Det gælder sku egentlig bare om at æde, æde æde æde og æde det rigtige igen og igen.

    Hvis du søger rundt på diverse foraer omkring kost&træning vil du hurtigt kunne finde en masse gode tips og råd.

    Dog kan jeg ikke lade vær med den ugentlige McDrive :D.

  2. Jeg går selv på gymnasiet nu (STX) på første år. Tjaa, har lavet lektier 2 gange iår - og klarer mig tilstrækkeligt :laugh: , men selvom jeg lavede lektier og passede alt som jeg gør i min fritid, ville jeg stadig have tons af timer til at bruge på træning. Men du skal nok regne med minimum en times lektier om dagen - spørgsmålet er så om man gider at lave dem :D

  3. Hehe - tusind tak for svarene drenge.

    Et andet spørgsmål som jeg lige vil spørge om hurtigt. Foretrækker i maskine-træning eller frivægte? Jeg snakker igen primært biceps, triceps, bryst osv.

    Jeg har hørt at frivægte giver mere i det man træner mange af de 'små' muskler, men jeg har bedst erfaring med at tage fx bryst på maskine, I det ¤JEG¤ føler at den isolere brystmusklerne mere. Men kunne godt tænke mig at hører hvad i har at sige (: ?

    -

    Tak

    Fortsat god påske.

  4. Hey Fellas

    Jeg begyndte at træne for godt 2 måneder siden, har 'slacket' meget i det, og ikke fået gået så hårdt til den. men ændringer er der sket. Og nu vil jeg gerne starte seriøst. Det er jo snart sommer og pigerne skal jo scores :D.

    Jeg vil gerne opnå at blive markeret med min træning, jeg vil selvfølgelig også gerne være lidt større men mit udelukkende mål er at blive godt markeret. Hvis nogen kan fortælle mig noget grundlæggende til det her. Altså nogle gode tips mht. til reps og hvor mange sæt og hvor ofte man skal træne. Jeg bruger/tager proteinpulver efter træning i håb om at det vil give lidt ekstra til musklerne.

    Jeg er en meget lille mand, jeg vejer godt 70 kg og er 180 høj ca. Der er ikke særlig meget fedt at tage af, og når man skal være markeret er det så en ulempe eller en fordel?

    (træning af biceps, triceps, skuldre, mave, bryst)

    Tak fordi du gad at læse mine spørgsmål, ville være rart hvis du også gad at besvare dem ^^.

    God påske allesammen