DenLilleLøfter

Medlemmer
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DenLilleLøfter

  1. Tusind tak for alle svarene - tror jeg vælger hard work! det er også mindre end 5min gang fra hvor jeg skal bo.

    faber:

    Er et klubskifte ved at være aktuelt eller hvad?
    tja.. nu må vi se - kommer ivertfald til at bo i Kbh de næste mange år så mon ikke jeg også kommer til at løfte for en ny klub - foreløbelig bliver jeg dog i FHC..
    Hvornår ser vi dig til stævner igen?

    Jeg var jo tilmeldt DM diverse og havde trænet op dertil, men måtte melde afbud et par dage før da der gik betændelse i en visdomstand - det gjorde ondt af helvede til, men jeg fik noget pencilin og igår fik jeg rykket tanden ud så den kommer jeg ikke til at få problemer med igen. Mit næste stævne bliver NM junior den 17april i sverige

    vh tue

  2. Tror bare det skal forklares med mit enorme as-brug på det tidspunkt :lol:

    ej, tror grunden til det var at jeg havde været forkølet i mega land tid, og jeg gik derfor og pudsede næse konstant - derfor var mine blodkar sikkert ret skrøbelige...

    tror også altid jeg puster luft ud under udførelsen af maxløft..

    /dll

  3. tja...

    jeg gør det at jeg ligger stangen helt ind til halsen og holder så med krydsgreb, men det gør ondt og det er meget hårdt at holde vægten, men du træner heller ikke frontsquat for at træne ben, men for at stabilisere dig selv (mave ryg)

    når det er sagt er det er skide god øvelse som har givet rigtig mange markant fremgang i squat..

    /dll

  4. faktisk sjovt det der med næseblod - for et års tid siden fik jeg også altid konsekvent næseblod på squat over 160kg - kunne bare ikke undgå det...

    sidst jeg så en brække sig var ved NM - ham finnen jeg løftede imod startede på 250kg. De var så tunge for ham så man tror det var løgn - har aldrig set en løfte sådan. det tog ham næsten 10sek bare at gå ned med vægten og så lige så lang tid op igen - han fik de 2 første forsøg underkendt pga alle fejl ikke helt dybe, rammer ind i stativet mvh.. og i trejde forsøg brækker han sig for vildt halvvejs oppe, og knækker helt sammen som konsekvens af det... tale om en mand der var presset :lol: :lol: :lol:

    /dll

  5. Det går emget bedre - faktisk er jeg over det og har været det i et stykke tid..

    jeg brugte faktisk lidt is - frossen brun sæbe - samme dag og dagen after, og så gav jeg det ro i en lille uge. Efter det kunne jeg faktisk træne for fuld skrue igen.. Dog kan jeg altid mærke det i ryggen, men det generer ikke mit styrkeløft så meget at det hæmemr mig så det er går nok - måske skulle jeg opsøge en fys som jeg bliver rådet til...

    mht at få et 260+ dødløft og derover er det bedste råd jeg kan give at træne masser af tekning på små vægte. Dvs optimal startposition for røv og ryggen, øv meget i at få dine skuldre til at hænge så armene bliver så lange som muligt, og tilsidst så prøv at løfte stangen ved at lade den hænge i de yderste led at dine fingre - det aller bedste er at få en makker til at stå og se dig løfte således at han kan rette alle dine fejl (kan være svært selv at se dem, og spejl vil jeg ikke tilråde)

    /DLL

  6. WAtts--> jo tak for det ;)

    nu er det så godt nok squat han beskriver der, men det er præcis det samme som med død, og det er også min egen skyld - nemlig manglende respekt for vægten!! Så kan jeg bare lære :(

    men hva.. har prøvet det før - bare irreterende at jeg bliver ved med at lave det nummer...på et tidspunkt kan jeg jo gå rigtigt galt...

    /DenLilleLøfter

  7. For et par år siden fik en en skade i venstre side af min len. Det kom da jeg stod og trænede dødløft (sumo) med 150 -så skete der det at jeg nærmest kom lidt ud og hænge med den, og det træk voldsomt i venstre side af lennen.. bagefter kunne jeg ikke engang bøje mig forover og jeg kom til lægen hvor jeg fik en blokade...

    ligesiden dengang har jeg altid kunnet mærke det sted lidt, og fx efter et stævne er jeg rimelig øm der, men ikke på samme måde som når man er øm i musklerne efter endt træning..

    idag skete det så igen på 200kg (som jo burde være let) og nu har jeg pisse ondt der igen - hvad er det der sker?? en fiber? eller hvad, og hvordan skal jeg behandle det - message, varme, kulde, måske en blokade igen..

    nogen som ved noget???

    /DenLilleLøfter

  8. 17 år og 180kg - så burde der være grundlag for at drive det langt.. hvormeget vejer du??

    WSB programmet er virkeligt godt til at opbygge styrke og eksplosivitet, men desværre giver det ikke så meget til bænkpressen som det giver død og squat..

    hvis ik du har trænet i så lang tid så brug meget tid på meget let træning hvor du kun koncentrerer dig om teknikken - det har ihvertfald givet mig rigtigt meget (løfter 260+ og vejer under 75kg)

    /DenLilleLøfter

  9. Faber-->det glæder jeg mig til ;)

    resten--> Det er selvfølgeligt svært at komme med direkte beviser, men det har været SÅ meget med rusland og ukraine - de har en helt anden moral og holdning til tingene dernede end hvad vi er vandt til. For dem handler det kun om at det er det russiske falg som bliver hejst når der skal uddeles medaljer så skide være med selve løfteren og hvad han/hun evt måtte gøre for at vinde..

    Der er blevet knaldet mange dernede fra, og det på trods af at man må gå ud fra at de dopes således at når de løfter til selve stævnet er de "rene" , men hva så hvis de systematisk er blevet dopet i månederne optil - antidoping rusland eksisterer ikke!!

    Endvidere kan man se at russiske løftere aldrig er "fremme" så længe af gangen - her hjemme topper man ikke før man ihvertfald er 30, men dernede ser man tit en 21årige lave et vildt resultat, og et par år efter er han væk..

    Jeg var også selv vidne til en lille episode til EM i sommers i Balatonelle. Jeg var gået om bag bygningen for at pisse - og så tilfældig den russiske træner putte noget ind i en revne i trappen - jeg sagde det til Johan (vores træner) og da vi senere gravede det ud vidset det sig at være tomme ampuller - der kunne dog ikke rigtig gøres noget da det bare ville blive mit ord imod deres, og første pladserne blev testet.. Det kunne selvfølgelig være adreanalin, men alle former for injektion er forbudt!!

    Til Vm i 2001 i Sofia var lokummet i kælderen også fyldt med tomme ampuller, og det var ihvertfald ikke de danske og for den sags skyld svneske, norske etc løftere som havde brugt dem.. man kan også stille sig selv spørgsmålet hvad sker der med en doping test når den bliver taget i Bulgarien, rusland, ukraine mv. bliver den virkelig analyseret eller bare smidt væk??

    Personling har jeg set nok til at dømme dem, men det er jo et stort og svært problem at komme til livs, og man skal også holde sig for øje at det jo ikke bare er i Styrkeløft at problemet findes - tag bare fx cykelsporten..

    GLæder mig til VM i dk - der skal der ihvertfld nok blive testet og analyseret ;)

    /DenLilleLøfter

  10. Tjek lige de seneste resultater på Styrke.dk fra Finland ukraine og Rusland

    Finland har nogle rimeligt stærke f******

    Sami Nieminen 75 67,05 250 , 170 , 297,5 = 717,5

    --meget godt at lave 715,5 i 67!!!

    I 75 er der også nogle ok gutter

    Juha Anttila 80 74,8 255 , 157,5 237,5 = 650

    - ham her kommer jeg nok til at møde til Nordiske Mesterskaber..., men det er da inden for rækkevide på en meget sindsyg god dag hvor jeg også vinder i lotto :D

    Antti Saastamoinen 80 82,05 275 , 170 , 285 , = 730

    Ham her er gået i 82 - jeg løftede mod ham sidste nordiskemesterskab - hvor jeg tabte rimeligt stort - godt han er gået op :D

    Resultaterne fra ukraine er sindsyge, og resultaterne fra Rusland snakker for sig selv..

    Det er vildt med at alle tre lande har et så stort deltager hvor næsten alle i klasserne laver virkelig gode resultater - ikke som i danmark hvor jeg fx har en! at kæmpe imod - lidt for dårligt synes jeg....??

    /DenLilleLøfter

  11. -->MASTER KING NIELS

    Lige et par spørgsmål til inden jeg selv skal til stævne..

    hvilket ben svinger du først ud af sengen den dag du skal til stævne?

    børster du tænder med højre eller venstre hånd - jeg bruger selv begge hænder på én gang for at varme lidt op i skulder og bryst - hva tror du med det?

    har du erfaringer med at binde dobbeltknude på dine bænkpres sko inden du bænker for lidt ekstra power?

    Held og lykke med de 400kg på lørdag!!

    /tue ;)

  12. Anabol og JørgenL-->

    Det kan man jo altid diskutere - jeg synes også let der kan gå for meget udstyr i den, men man skal huske på at der er ens regler for alle, og det er jo også en kunst i sig selv at kunne bruge udstyret for det er det jo langt fra alle der kan...

    En af grundende til at der altid vil være udstyr i styrkeløft - IPF er at INZER giver så mange penge til at sporten at det nærmest ikke ville kunne eksistere hvis ikke de fik de penge, og selvklart er INZER ikke intereseret i at afskaffe udstyret :D

    /DenLilleLøfter

  13. Som alt andet udstyr skal man først lære at bruge dem inden man rigtigt kan få noget ud af dem - så jo mere du anvender dem i din træning desto mere vil man kunne få ud af dem..

    jeg kender en del styrkeløftere som udelukkende træner med knæbind hver gang den står på squat - og hvis man har en god grundform er det sikkert også godt da man kan træne med større fart og større vægte...

    med knæbind alene (uden dragt) kan jeg med et par meget stramme bind hente godt 30kg og med alt udstyret får jeg sikkert ca 50-60kg - dog kender jeg også nogle stykker som henter omkring 80kg i alt med udstyr i squat, og det er også det man skal tilstræbe som konkurrence løfter i styrkeløft!

    Til konkurrence er det nemlig lige meget at man squatter 30kg mere uden udstyr end konkurrenten hvis man ender med at tabe med 10kg når udstyret kommer på!

    /DenLilleLøfter

  14. Billigt og velsmagende kvalitets protein sælges af mærket newforce

    indeholder 50%protein 30% kulhydrater samt b-vitamin (for øget optagelse)

    2,5kg for ca 400kr (vanilje, kakao, jordbær eller blåbær smag)

    har også kreatin (mikroniseret)

    ring eller sms på 60606114 (er bosat i frederikshavn)

    Virker for mig - se log :D

    /DenLilleLøfter

  15. -->jast..

    man kan ikke slå en bænkpres rekord til et 3-kamps stævne - så du skal kigge efter rekorden for senior 3 kamp.. Dvs at der både findes en rekorder for 3kamp bænkpres og for bænkpres alene..

    /DenLilleLøfter