klaus

Medlemmer
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by klaus

  1. Mandag 12-07-2010

    Jeg er et ret spontant menneske. For det meste ytrer min spontanitet sig i, at jeg køber laks til aftensmad i stedet for kylling :wacko:

    I dag var jeg anderledes spontan .. Under træningen i går påpegede Klaus, at han aldrig havde set mig i shorts. Og at det måtte være utroligt varmt at træne i lange bukser i dette tropiske danske sommervejr. Begge hans udsagn er kendsgerninger, som ikke kan bestrides. Jeg træner aldrig i shorts, fordi jeg ikke kan lide det. Men jeg kan endnu mindre lide at være kendt som den, der aldrig træner i shorts :blink:

    Derfor vendte jeg skuffen med mit træningstøj upside down, gravede shortsene frem og tog dem på til træning i dag. Ha! :cool:

    Og min træning så således ud:

    Opvarmning

    3 x

    30 Double Unders

    3/3 Pistols

    10 sek L-sit (1 x i ringene, 2 x med pushup bars)

    + 5 HSPUs

    + 10 ring dips

    + 10 ring pushups

    Back squat

    1 x 5 x 45 kg

    1 x 5 x 55 kg

    1 x 5 x 65 kg

    1 x 5 x 75 kg

    Det var meningen jeg skulle lave tunge back squats i dag, men allerede under de fire opvarmningssæt kunne jeg mærke, at jeg ikke duede til noget som helst tungt i dag. Jeg er tilbøjelig til at give den uvante benpåklædning al skylden! :annoyed:

    Og så startede Klaus med at lokke med den WOD, han skulle lave og som jeg egentlig ikke var særlig begejstret for .. men han vandt! Og vi kastede os ud i:

    400 m roning

    15 horizontal pull-ups aka. ring rows med fødderne på en bænk :wink:

    40 Double unders

    300 m roning

    10 horizontal pull-ups

    30 Double unders

    200 m roning

    5 horizontal pull-ups

    20 Double unders

    Tid: 7:40

    Den var faktisk ikke så dårlig alligevel :smile:

    Finisher:

    Muscle Up rows og andre muscle up progressioner

    I denne sammenhæng nævnte Klaus også, at jeg var den dårligste MU elev han nogensinde har undervist :unsure: Jeg satser på, at han var i drillepindshumør i dag. Ellers skifter jeg sportskarriere og starter til træskodans snart :banana3:

    Ha ha:-) Du skal bare øve dig i de MU hver dag fra nu af! Jeg er med dig hele vejen!!

  2. Hej.... jeg er 15 år og styrketræner i fitness og har fået et personligt program til hvordan jeg kan få bygget musklerne optimalt. Men jeg ved ikke hvordan jeg skal træne min kondition optimalt. Fordi jeg vil være jægersoldat når jeg bliver stor.... så jeg skal fandme komme igang. Jeg har hørt at man ødelægger sine knogler når man løber hver dag. Så.... hvad er bedst?... Løbe den ene dag også cyckle den anden?

    tusin tak hvis i svarer.

    Hej Danny,

    Hvis du gerne vil være jæger skal du træne som jægerne. Du skal træne funktionelt og uden maskiner!! Hvis du skal løbe så bland distancerne så du både løber intervaltræning (100, 200, 400, 800meter) og nogle gange længere distancer (5, 10, 15km) så dine sener og ledbånd vænner sig til belastningen.

    Se mere om funktionel træning på www.rosstraining.com, paleo.dk, www.crossfit.dk, www.crossfit.com, www.gymjones.com

    Mvh Klaus

  3. Hej

    Jeg startede på police academy i brøndby 1. maj 2008. Mega Fedt skulle jeg lige hilse og sige.

    Jeg træner løb og styrke 5-6 gange om ugen, udover det vi har tre gange om ugen på skolen.

    Jeg var før jeg startede og er stadig en skinny bitch på 184 cm og 72 kg (målt om morgenen) og sidst jeg fik målt min fedtprocent (ved fitnees.dk i Fields) lå den på under 10 (!? er det ikke for lidt?)

    På skolen får vi karakterer for to fysiske prøver:

    Max-testen & Forhindringsbanen.

    Max-Testen

    Først:

    Bænkpres med 50 kg og så tager du så mange du kan (personlig rekord er 26 gentagelse)

    Derefter:

    Chin-ups og igen så mange du kan. (personlig rekord er 8)

    Til sidst:

    Løb 2400 m på tid. (personlig rekord 8.55)

    Med disse resultater vil jeg score: et 7-tal i bænk, et 4-tal i chin-ups og et 10-tal i løb efter den nye karakter skala.

    Forhindringsbanen

    Du starter med 1 min. ren bænkpres med 50 kg hvor du tager så mange gentagelser du kan/nå:

    Derefter svælle-træk: en træbjælke ligger for enden af en normal gymnastik sal og skal så hives via et tyk reb hen til dig selv i den anden og derefter trækkes tilbage på plads via et håndtag i enden. 2 gange skal denne øvelse udføres .

    Så skal du over/under: 4 forhindringer hvor du skal over to og under to. Den hvor du skal over er cirka 1.40 høj og den du skal under er max 1.00 høj. Her er frem og tilbage 1 tur og dem skal du have 3 af.

    så 700 meter løb

    tilbage og hive i træbjælken 2 gange frem og tilbage

    over/under 3 gange

    løbe 700 m

    tilbage og hive i træbjælken 2 gange frem og tilbage

    over/under 3 gange

    ...og så er du færdig = døden nær

    Da jeg har læst forskellige emner herinde ser jeg nogle forkortelser og øvelser som jeg overhovedet ikke kender til trods for at jeg har trænet et stykke tid nu.. fx russian og andre lignende udsagn.

    Mit ønske til jer kloge menneseker er et træningspas som passer til mit erhverv/uddannelses kriterier.

    Selvfølgelig er jeg steget i styrke og løb via min egen træning, men føler at jeg ikke udnytter den tid jeg bruger på det maksimalt. Jeg har læst lidt om Defranco (?!) og har downloadet noget Bill Starr (da folk er pænt vilde med ham) men syntes at have svært ved de brugte termer om øvelserne, jeg ved ikke hvad military press er??

    Jeg burde måske nævne at jeg har protein pulver og kreatin, men ønsker og guide til hvor og hvornår det skal indtages.

    Men en ting er jeg god til: Jeg kæmper altid røven ud af bukserne under træning

    Mvh den uvidende IRDZ

    Jeg ved godt jeg tit taler for Crossfit, men lige i dit tilfælde er det jo helt perfekt! Snak evt. med Christian Nissen (Han er ligeledes startet på politiskolen i maj), han er Crossfittræner.

    Go træning:-)

  4. Skru lige ned for crossfit advertisingen i 2 sekunder og læs hvad han skriver..

    Jeg er faktisk intereseret i samme spørgsmål som trådstarteren

    Edit:

    Tjener du på reklamering for crossfit?

    Hvis du gerne vil opnå funktionel styrke så skal du begynde at træne funktionelt. Der er mange måder at træne funktionelt på så du kan sagtens vælge noget andet hvis du har noget imod Crossfit. Hvis du finder noget der virker bedre end Crossfit i forhold til deres 10 fitnesskriterier må du meget gerne skrive til mig og fortælle om det.

    Mvh Klaus

  5. Hvorfor er det på det her forum at det nærmest er forbudt at omtale CF. Hvis det er det klaus har god erfaring med er det da naturligt at det er det han umiddelbart vil anbefale. Det kan der da ikke være noget i vejen med.

    Iøvrigt synes jeg iøvrigt at det ikke virker som en reklame, han siger jo ligeud at der er andre ting der er bedre end CF til at opbygge masse, og derefter lader det være op til trådstarter om at vælge.

    Tak! Jeg er vild med Crossfit og derfor anbefaler det.

  6. Det virker rimelig meget som noget konditionsopbyggende, primært.

    Jeg har meget tilfredstillende kondition og muskeludholdenhed, som det er nu. CF ser ud som en fantastisk form for træning og jeg har faktisk prøvet noget meget lignende, i forbindelse med noget fodbold engang, men jeg tror ikke helt at det går i tråd med mit mål; nemlig at opbygge styrke og masse, relativt hurtigt.

    Mit spørgsmål gik mest ud på, hvordan jeg kan opretholde mit cardioniveau, uden at det går (for meget) udover min vækst/styrkefremgang.

    Crossfit er nu ikke primært konditionsopbyggende. Crossfit stiler efter optimal performance i 10 kriterier bla. styrke, power, speed.

    Men hvis du gerne vil blive stor er der andre bedre alternativer. Hvis du gerne vil blive funktionel stærk er Crossfit godt.

    Håber du finder et godt program.

    Mvh Klaus

  7. Hej allesammen.

    Jeg håber ikke, at det her har været diskuteret til døde, men jeg har prøvet at søge på det, men mine søgninger kom ikke frem til noget, som jeg fandt relevant.

    Mit spørgsmål går ud på hvordan jeg kan kombinere cardiotræning med styrketræning.

    Jeg træner primært for at opnå højere funktionel styrke, men jeg vil samtidig også gerne vedligeholde mit cardio, der er på et relativt højt niveau. Mit program, lige pt., er splittet over tre dage, nemlig mandag, onsdag og fredag.

    Vil det gå ud over min styrkeforøgning, hvis jeg træner cardio (primært løB), tirsdage og torsdage?

    Styrke er som sagt mit primære mål, mens cardio er vel et sekundært et, med synlig øgning i muskelmasse som kun et tertiært.

    Hvis min logik fungerer korrekt, vil øgning i muskelmasse da også gå hånd i hånd med øgning i styrke.

    Hvis du leder efter funktionel styrke og god cardio så prøv Crossfit. Der er en artikel om det på MOL. Hvis du vil vide mere om Crossfit er du velkommen til at sende mig en PM.

    Mvh Klaus

  8. Kører intervaltræning når jeg løber.

    På cyklen er jeg ved at træne op til cykelferien med hustruen, så der er der fokus på distancer (og så har vi lidt fartleg fra tid til anden).

    Min kommentar omkring "kloge hoveder" var mest fordi jeg tænkte det var "almen viden" at intervaltræning var det mest effektive. Jeg tror dog mange nybegyndere får at vide de skal fokusere på hyppighed og "rolige distancer" når de starter, fordi man frygter at de ellers skal blive demotiverede (nogen folk bliver, mærkeligt nok, demotiverede når de bliver svært forpustede).

    Jeg tror efterhånden også det er almen viden, men som du skriver hører man altid den med at folk der ikke er i form skal passe på og hellere kørere moderat puls.....

    Jeg underviser selv i højintensiv intervaltræning og de folk, der kommer bliver bare motiveret af den høje puls. Det kommer meget an på hvordan man lægger det an.

    Go' træning:-)

  9. hvordan ville du bruge en sten?

    tage den i hænderne mens du står op og bukker ned og op?

    tak for råddene jeg vil prøve i-sit:)

    Du kan også lave swings med den hvis du kan holde om den og den ikke er for tung! Eller Turkish Getup. Det er også en super øvelse!

    Giv den gaz med L-sit!!

  10. Jeg er personligt ved at være træt af at læse dine indlæg, som jo nærmest kun er reklamer for crossfit.

    Det var nu ikke reklame. Men jeg kender ikke et site, hvor alle øvelserne er vist som de er på crossfit.com

  11. er der nogle øvelser hvor du ikke behøver redskaber?

    har ikke nogen og har heller ikke plads til det...

    Har du ikke mulighed for at hænge i noget? Så kan du lave l-pullups. Du kan også øve l-sit; den er ond og den virker!! Tage bare nogle tunge ting (sten, bildæk, indkøbsposer mm) og brug dem som vægte. Der er også masser af isometrisk træning du kan lave uden udstyr!!

    Go træning:-)

  12. Hej ,

    Der er mange øvelser, der træner maven andre end mavebøjninger i 1000 varianter. Prøv overhead squat, front squat, push press, push jerk, kettlebell swings...

    Alle de øvelser jeg har nævnt er vist inde på www.crossfit.com hvis du mangler instruktioner. Alle øvelserne giver en stærk kerne!!

    :-)

  13. Lav dine egne smoothies. Det er nemt og det smager bedre end dem du køber. Køb nogle frosne bær i Netto, smid dem ned i blenderen sammen med lidt skummetmælk. Tilsæt lidt proteinpulver for at opnå den bedste rate mellem kulhydrater og protein.

    Velbekomme:-)

  14. Jeg ved jo godt jeg ikke kan forvente mirakler. Det jeg ikke forstår er, hvorfor der overhovedet ikke sker noget. Jeg har ikke været fysisk aktiv (sport og lign.) i ca 20 år. Derfor er der jo en meget stor forskel på aktivitetsniveauet tidligere og nu. Er der nget træning der giver bedre resultater end dem jeg anvender pt? Jeg er indstillet på at yde en indsats, men vil også have bare lidt resultater. Løbetræning kan jeg ikke, men hvad med f.eks. spinning?

    Bor du i København? Så har jeg måske et super alternativ til dig.

    :-)

  15. Tak for jeres svar!

    Klaus: Har været inde og læse lidt om cross training, lyder interessant og måske noget jeg skal tjekke nærmere. Men er endnu ikke helt klar over om det lige er det jeg leder efter, måske jeg melder mig til en prøvetime.

    Incogito: Jeg sender dig lige en pm i dag el. i morgen.

    Hej Rie,

    Det var så lidt med svaret. Hvis du er interesseret i at prøve Crossfit kan man jo også bare gå på holdene hos Crossfit Copenhagen. Så er det billigere og du har stadig altid træner på. En mulighed?? Ellers held og lykke med hvad end du finder!

    :-)

  16. Jeg overvejer at få mig en personlig træner via fitness dk. Er der nogen erfaringer herinde med det? Hvis ikke fitness dk hvor finder jeg så de dygtigste personlig trænere?

    Kender ikke til personlig træning fra Fitness.dk, men...

    Prøv Crossfit Copenhagen. Meget anderledes træningsform end den gængse fitness som i Fitness.dk, men de har nogle rigtigt dygtige trænere.

    :-)

  17. Jeg er ny i dette forum, men har meldt mig ind, da jeg har brug for hjælp. Jeg er en 26 årig kvinde, som går op i sundhed og god form. Jeg har længe haft et ønske om at være i bedre form, lidt slankere og mere tonet, end jeg pt er. Men jeg har brug for hjælp for at opretholde gejsten og motivationen. Jeg har løbet 10- 15 km 3- 4 gange ugentligt det sidste halve år og løb en halvmarathon på 1 time og 50 min for ca en måned siden. På trods af det, synes jeg ikke min krop ser særlig tonet eller slank ud. Jeg vil gerne af med 5- 7 kg og i øvrigt også have mere fokus på træning af mave, ryg og arme. Jeg foretiller mig træningen skulle gå ud på en variation af løb og styrketræning, samt kostplan.

    Findes der en person som kan hjælpe mig med dette? Det er ikke afgørende for mig at du har en træneruddannelse eller lign. Blot at du ved hvad du taler om og er inde i sagerne. Jeg har ikke råd til at betale forfærdeligt meget, men vil til gengæld være seriøs og dedikeret til projektet.

    Jeg bor i Kbh.

    Mvh

    Anne

    Prøv at kig forbi Crossfit Copenhagen. Der træner man i hold og der er altid minimum en træner på. Træningen er meget varierende og derfor meget mere motiverende.

    Se mere på www.crossfit.dk

    :-)

  18. Klaus

    Tak for info. Jeg springer nok ikke på den diæt. Har ikke så meget fidus til forskellige "spiseregler", når man vil tabe sig. Har god erfaring med bare at skære hårdt ned på kalorierne. Men dit forslag opfylder selvfølgelig mit ønske (hvis den ellers virker)

    Det lyder rigtigt interessant med Crossfit-træningen. Det vil jeg seriøst overveje. Jeg skal lige have bakset mig op på en nogenlunde anstændig form, inden jeg går helt amok med hård træning. Lige nu er det eddersparkme en ynkelig fornøjelse :blush:

    Incognito

    Tak for oplysningen. Jamen så må jeg jo have fat i lommeregneren.

    Har forresten sendt dig en PM

    Mvh

    Tomba

    Held og lykke med det hele. Hvis du har lyst til at starte på Crossfit behøver man ikke at være i topform. Vi træner alle sammen nede i Crossfit Copenhagen og det er vildt fedt selvom man ikke er den stærkeste eller hurtigste!!

    :-)

  19. At the Zone diet har virket for dig har ikke nødvendigvis noget at gøre med at ideen i det holder, for det gør den ikke

    Til trådstarter:

    Glem alle "magiske" diæter. Nogle gange virker almindelig snusfornuft bare bedre... Gør det som man anbefaler alle andre. Lev sundt, få din frugt og grøntsager, samt et forholdsvis højt proteinindtag (2 g/kg/dag, mere hvis du døjer med sult). Du bør tilstræbe ikke at tabe dig mere end godt 500 g/uge, da du i så fald vil tabe for meget muskelmasse. Hvis du træner fornuftigt samtidig med et langsomt vægttab, vil du sikkert kunne bygge lidt muskel på ved siden af

    Kender du "Zonen"? Du må meget gerne forklare hvorfor den ikke virker.

    Det du skriver nedenunder kunne næsten skrives af fra en bog af Barry Sears!

    Mvh Klaus

  20. Bronzecirkel, sølvcirkel, guldcirkel og fx the benchmark girls fra crossfit er alle træning hvor det glæder om at gøre et ”arbejde” så hurtig som muligt. Denne træning kan mikses sammen på 1000 forskellige måder, men af og til er det altid dejligt at kunne sammenligne sin tid med andre, så findes der lignende træning andre steder end ved militærets cirkler og crossfit?

    Forstår måske ikke helt dit sprøgsmål, men nede i Crossfit Copenhagen konkurrerer vi med hinanden hver dag. Vi har et board hvor alle dagens tider står så man kan hele tiden måle sig!

    Klaus:-)