Jones2003

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jones2003

  1. Jeg undrede mig bare over hvorfor Mikkel undlod at svare på nogle spørgsmål om sig selv, som Mikkel oven i købet selv havde skrevet i sin log.

    Så jo, man vælger selv om man vil kigge i Mikkels logbog, men hvis nogle spørger til noget som vedrører Mikkels logbog, er det så for meget for langt at bede om at få svar på sine spørgsmål?

    Hold kæft hvor et indlæg.... du kan sgu ikke stille et spørgsmål i mandens log og forvente at han VIL svare på dit spørgsmål! Jeg vil simpelthen ikke sige mere til ovenstående, det bliver bare noget mudderkastning.

    Det fede ved alt det her er, at jeg såvel som mange andre HAR SET manden lave de mest forunderlige ting (kravle vandret op af en lodret stang) ved sine foredrag, og kan kun grine over at ham normanden Frans undre sig over at mikkel løber 16km/t som opvarmning.... du skulle bare vide. Det her kunne være et fedt log hvis man ikke skrev sådan noget pis hele tiden...

  2. Det er ikke kun hans krop jeg blev imponeret over, men at se manden kravle op af en lodret pæl, køre dumbell benchrpes med 50kg vægte på en swizz ball uden at røre jorden med benene, var hvad imponerede de fleste af os til foredraget i leipzip tyskland.

    Det er hvad jeg synes er interessant! Det andet er jo bare udseende