kenose

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kenose

  1. Hej,

    Jeg får smerter ved løb og har prøvet alt muligt fornuftigt og sikkert også ufornuftigt.

    Jeg har løbet i ca. 2 år on/off. Off på grund af smerter desværre, men kan så løbe i måske 3 måneder ca. 15-20 km om ugen uden problemer. Min længste tur indtil videre er 21.1km uden problemer overhovedet.

    Så kan jeg gå i 3-4 dage uden at løbe og pludseligt som lyn fra en klar himmel er smerterne der igen. Og de går ikke væk bare lige...

    Det føles som om jeg mister "styringen" med anklen og underbenet bliver hårdt og ømt. Jeg har på det bedhæftede billede markeret, hvor det gør allermest ondt når jeg trygger. Men det går også lidt længere ned og op, så det markerede er der hvor smerter som sagt er størst.

    Har været til fys og læge uden held. De mener ikke det kan være skinnebensbetændelse, men jeg er i tvivl om hvad det så er?

    Mvh

    Kim

    post-1874-074673100 1285009552_thumb.jpg

  2. Lækkkert link. Men jeg er stadig i tvivl om min egen situation efter at have læst linket.

    Efter tung træning har jeg et forhøjet blodtryk (ikke vildt), men nok til at det ikke er godt. På dage hvor jeg ikke har trænet, har jeg alm blodtryk. Har i den sammenhæng forhørt mig hos min læge og en veninde som er læge, begge siger at det er meget normalt efter tung træning.

    /Kim

  3. Hvis det gælder ved hård styrketræning, er jeg blevet misinformeret af et par læger i hvertfald. Ved med sikkerhed, at mit eget blodtryk er lidt forhøjet efter træning og derfor har jeg interesseret mig for det.

    /Kim

  4. @turb

    Det er altså ikke helt sandt. Efter hård styrketræning vil blodtrykket ofte være højt timerne efter, for derefter at falde til normalen.

    Forhøjet blodtryk er en del af overtræning, men det kan ikke bruges uden andre brikker i puslespillet.

    /Kim

  5. Kan anbefale høj intensitets damejagt samtidig med intensiv druk. Hvis der er energi efter druk passet, kan man med succec køre cirkel træning med trunten man fandt i starten :4thumbup: HUSK hvile og skift gerne cirkel trunten ud et par gange under ferien, hehe.

  6. Nu skal jeg indrømme, at jeg ikke har undersøgt CLA forskningen fornyligt, men tvivler på at der kan findes uafhængig forskning med positive resultater. Mht til det link til sund-forskning, så er det alternative behandlere, der gerne vil sælge en masse underlige produkter. Nogen virker helt sikkert og andre er mere eller mindre overtro.

    Kim

  7. 1. Hvis du aldrig har trænet før, kan du sikkert godt opnå en rimelig effekt ved styrketræning + den rigtige kalorie fattige kost. Søg på Bill Starr, han har lavet et godt begynder program. Kør det og spis fornuftigt (søg), så kommer resultaterne hurtige end du tror.

    2. Glem alt om andre kosttilskud end proteini første omgang (bedre i form af normal kost, men kan dog sagtens bruges). Det er aldrig bevist at CLA virker.

    Kim

  8. Hehe dejligt svar..så meget klogere. Og ja selvfølgelig har jeg sgu da kigget på min kost, men når man nu engang har vejet 122kg og nu 94 så ved man godt hvad man skal, men derfor kan man godt gå hen og syntes det går lidt langsomt basse ;)

    Kim

  9. Hejsa,

    har lige kigget lidt på det her lean System 7 og da jeg er småfed og godt ville tabe mig lidt...MEN uden risiko for hjertestop og hvad der ellers kan følge med en efedrin tur (hvis man er uheldig). Så er det her et produkt der kan anbefales?

    Og jeg ved godt at jeg bare skal løbe en tur, men er sgu så fed så jeg får ondt i anklerne af det lort, hehe. Styrketræner og får da motion nok, men vil godt af med 10kg.

    Kim

  10. Hejsa,

    Da jeg har lidt problemer med min ryg og min venstre skulder render jeg rundt på et genoptræningscenter 2 gange om ugen....her træner jeg selvfølgelig ryg og rotatormanchetten i et forsøg på at undgå smerter. Nå, men de har bedt mig om at skrue lidt ned for min bænkpres en måneds tid, for at se om det har en effekt :thumb_down:

    MEN fik lov at træne biceps og triceps ligeså tosset jeg ville.....triceps øvelserne har jeg lagt mig fast på, men nogen ideer til et program for biceps? det optimale ville være et med progression og hele svineriet...

    Så kan de jo også se smarte ud ingen sommer, hehe

    KIM

  11. Jamen så tager jeg en runde af TJ´s mere...lækkert program der ikke kræver 1½ time i centret.

    hehe kan huske da jeg for første gang kunne sætte en 25 kg skive på hver side og så fandme løfte lortet....en dag der bliver husket :bigsmile: også af de andre der træner der...ja de kunne vel ikke undgå at høre mig pruste, men hylet og hoppet da den kom op kunne vække en død :band:

    Vil forresten gerne afsløre at man skal være mere end alm. påvirket af sin hårvækst på ryggen for at begive sig ind til en kosmetolog.....fy for satan hvor gjorde det ondt.! Og så er det heller ikke værre...men rart er det ikke!!!!!!

    Hvad siger folket...skal man holde en lille pause på en uge inden man tager vanterne på igen??

    Hygge

  12. Hejsa,

    Jeg har gennemført ovenstående program med gode resultater. 10 kg i bænk, 15 i død osv. Nu skal jeg til at cutte lidt, så er der nogen der har et program liggende som passer til dette? Jeg skal æde konstant hvis jeg skal træne seriøst uden at blive syg. Så et program der som minimum gør at jeg ikke går ned i styrke og alligevel ikke er så hårdt at jeg skal æde mad 24/7.

    Nogen forslag? eventuelt TJ med en lille lækkert vinter/forårsprogram jeg kan hygge mig lidt med?

    Har tænkt lidt over en anden ting...hvad er alm at bænkpresse? altså vi kan jo ikke alle sammen tage 180 og køre 5 rep. og hvad er så alm. Åndsvagt spørgsmål, men hvornår kan man være glad :bigsmile: for sit løft? 90? 120? 150+? eller nogen meninger?

    Kim

  13. Hejsa,

    Jeg har læst en del af de artikler der er her og på andre siger. Men jeg er ikke faldet over nogen steder hvor man omtaler det at spænde op til et løft...måske er det mig der er blind eller bare ikke skarp nok.

    Nogen der lige gider smide et link eller forklare....jeg læste mig frem til at man kunne få et par ekstra kilo og det kunne jo bare være lækkert :tongue:

    Kims