JWOLFF

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JWOLFF

  1. Pulsure findes som sagt i mange prisklasser, fra ca 500 til 3200. Det biligste sted at købe er nok på www.loebeshop.dk her har jo oftest handlet da de ligger 100-300 kroner under andre forhandlere.

    Jeg har selv Polar Rs800 SD og Garmin forerunner 305. Begge 2 rigtig gode ure, med både fordele og ulemper. De 2 ligger i den dyre ende af skalaen, og kan desværre ikke anbefale andre da jeg ikke har prøvet dem, men køber du en af de 2 har du et super perfekt ur.

    Du kan finde urene her, http://www.loebeshop.dk/category/2560_2561/

    Mvh Jan

  2. Det er smartest at køre din "fedtforbrændings træning" i starten af et program, herefter kan du så lave dit styrketræning, ikke omvendt.

    For maksimal fedtforbrænding anbefales der en puls(afhænger fra person til person) mellem 130 og 150. du kan finde din maksimale træningspuls (for fedtforbrænding) her http://www.slankeassistent.dk/traening-puls-hjerteslag.php

    Den bedste måde at tabe sig på er helt enkelt, spis fornuftigt, drop alt med sukker i, og dyrk motion regelmæssigt, og ikke overdrevet. Du taber dig IKKE mere af at spurte 30 min om dagen frem for at løbe med en snit puls på 145, tværtimod, plus den største fordel, du undgår nemmere skader.