icem3n

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by icem3n

  1. Brugte også ½år-9måneder + på at smide snart 35-40kg, den eneste der kan gøre noget ved det, er dig selv, det hjælper ikke noget at have ondt af sig selv og sige man kan lige tage en enkelt mars bar, fordi nu er man jo startet på en ny livsstil.

    Men sæt dig nogle mål som er overkommelige, nogen siger nu spiser de aldrig mere slik/cola osv, personligt ville jeg ikke kunne overholde det, det er meningen at det er noget som man skal leve med resten af livet, så sæt nogle realistiske forventninger.

    Skriv en seddel før du tager ud og handle, når man lige smutter i fakta for at handle står man i kø nede ved slikhylderne, der kræver det sku lidt viljestyrke de første par dage :)

    Vigtigst af alt, start på noget motion ! istedet for at tage bussen ind til byen så gå, er der en købmand længere nede af vejen så gå den ekstra tur derned.

    Mål og vej dig f.eks. en gang om ugen eller hver 14 dag, og hold regnskab om hvordan dit vægttab forløber, man kan man gange se i spejlet, men hvis man syntes det går i stå er det fedt at kunne se man lige havde tabt sig et par cm rundt om maven, eller andre steder.

    Som Mollerup siger så kan man sku ikke passe sit tøj :D det er dog en fed fornemmelse! prøvede i en skjorte forretning at han sagde, han desværre ikke havde i min størrelse... så skulle jeg være større hvis jeg skulle passe dem han havde tilbage! plejer sku altid at være omvendt, når man går ind i en forretning som godt stor, så har de sku aldrig lige bukser i ens størrelse... rigtig fed fornemmelse!

    købte bukser i dec i størrelse 36 de var langt for store og blev skiftet ud med 30-32, sjovt at finde en gammel tshirt som man kan tage på, og næsten ligge dobbelt.

    men husk der kommer dårlige dage, dem har vi sku alle, det er der du må sige til dig selv, det er sku noget jeg vil det her, ikke flere undskyldninger det er bare om at komme i gang.

    har da selv haft en million undskyldninger, amen så starter jeg på mandag, så kan jeg godt tillade mig at spise en pizza idag osv.

    man kender sig selv bedst, personligt kan jeg ikke bare åbne en pose slik tage et stykke og sætte den tilbage, så er posen væk hvis jeg begynder, det ved jeg med mig selv. Inderest inde ved man sku nok hvad der skal til.

    Start med motionen og kom ind i gode vaner med at gå lange ture eller start i et fitness center, gik selv lange ture da jeg ikke syntes jeg ville smide penge efter et center, men begyndte senere, og var alle pengene værd.

    Lad ikke dårlige undskyldninger komme i vejen for at få motion, det sneer, det regner osv... Hvis det regner løber jeg stadig, ellers får jeg det ikke gjort, man må bare sparke sig selv bagi nogle gange.

    find mad som er fedtfattig som du godt kan lide ! man behøves sku ikke blive vegetar bare fordi man vil leve sundere.

    hvis du har mulighed for det så check om en ven/veninde vil være med til at træne, alting er sjovere når man er to til det.

    træner normalt 3 gange om ugen i center, og går lange ture, bruger stort set aldrig bussen mere, og løber nogle gange ved siden af. alt med måde :)

  2. Uh...tillykke med det flotte resultat .... way to go!!! :4thumbup:

    Str. 34.....er det i bukser du tænker på? Jeg er nede på 60 kg nu (59,9 den anden dag...men who's counting hehe) og jeg er endelig kommet ned i en str. 38. Startede i en str. 46, da vejede jeg 79kg. (Er 158 cm høj).....kan måske snart snige mig ned i en str. 36....glæder mig!

    Men ja, er dyrt men også en super oplevelse at skifte gardaroben ud, når det går den rigtige vej :smile:

    tak for det, også flot med dit tab!!

    så mangler man bare bukser der ikke skal lægges op når man ikke er 2meter høj :laugh:

  3. Hvis jeg må ha' lov at spørge, hvordan i alverden har du tabt så mange kilo??

    Skifte det usunde i hverdagen med sunde ting. Det hjælper en hel del, når man ikke køber hele slikdepottet når man er ude og handle. Derved ikke sagt jeg aldrig spiser slik eller ikke går i byen længere, det skal sku også være sjovt.

    Hvis man helt skulle undvære det usunde ville man nok hurtig falde tilbage, hvis man vil have noget usundt køber man bare den mindste pose istedet for en supersized version :)

    men ellers er det også at få motion ind i hverdagen, går man over i det nærmeste supermarkede og handler eller det som ligger langt nede af vejen... man kan hurtig få motion ind i dagligdagen uden at gå amok med det.

    ellers begyndte jeg at træne med en ven 3 gange om ugen (når vi lige kan stå op til det, da det er kl 5.30 hehe)

    ellers er størstedelen at sætte et overkommeligt mål, havde først sat målet til 80kg inden det nye år, men så længe man kan se forbedringer er tallene ligemeget for mig.

    begyndte at løbe udenfor istedet for træningscenteret. Satte et mål i sidste uge, 50km indenfor 4uger, så må man jo bare ud og løbe :) så starter med ca 4x3km om ugen, så kan man tage det derfra.

  4. Tillykke med det flotte vægttab. Kunne forestille mig at det dejlige penge at bruge!

    Det er ikke for at være sjov, men jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide om du sparer penge på mad efter dit vægttab, eller om det er det samme pga. bedre/dyrere fødevarer?

    Laver ikke ligefrem madbudget, men er nok gået efter bedre kvalitet, dog skal der jo købes grønt og frugter, samt fedtfattig er dyre, så det går nok op i det samme.

    Men kunne faktisk havde været sjovt, at holde øje med det! :bigsmile:

  5. Måske et underligt emne, men ville lige dele en sjov oplevelse

    Starte på 110kg engang i marts, og er nede på 77kg nu (178 høj) så er kommet på den rette vej, stadig en 5-7kg tilbage ca.

    Der er nok flere herinde der har tabt en del kilo, som også finder ud af, det er sku dyrt i tøj når man går igennem så mange størrelser :smile::)

    gik fra ca 42 til en 34, så finder man ud af hvorfor et bælte er opfundet :blush:

    Men var nede at købe nyt tøj her for et par dage siden, og skulle have en skjorte, finder en fed skjorte, størrelsen får man lige hjælp med dernede. Men får så at vide at den skjorte har de desværre ikke i min størrelse (det har man aldrig hørt før som overvægtig vel?), dem de har er for store... Det er sku en fed sætning at høre, specielt når man hele livet har hørt det modsatte, "vi har dem desværre ikke i så stor en størrelse..."

    man fortryder aldrig man kom igang med et tab, når man vinder meget i den anden ende :smile::)

    var bare en hverdags historie jeg lige ville dele :w00t:

  6. Hejsa, er begyndt at løbe en del på det sidste (ja ok, nok ikke så meget i forhold til andre, men man skal starte et sted :smile: ) er 178høj og er nede på ca 83kg (fra 110), smider ca 500-700g om ugen, så mit mål med 80 inden årsskiftet er vist nemt nået :w00t:

    Pt står den på 4-6km hver man / ons / fre når man er nede i motionscenteret + styrketræning før og efter.

    Løbebånd på 9km/t og så derudaf i en ca 30-40min, men... hvad er bedst i forhold til vægttab, vil det være at sætte distancen op, eller sætte hastigheden op?

    evt sætte en fast distance og så øge hastigheden for den distance hver gang?

    Ville det være en fordel at evt skifte noget af ens løb ud med cykling/step maskine(eller hvad den lige hedder)? eller får jeg mest ud af at holde mig til at løbe.

    Skal jeg holde mig til de 3 dage om ugen, eller evt starte med at løbe udenfor om lørdagen? (de andre dage træner jeg med en, og vi regner ikke med at tage flere dage i centeret, men kunne jo sagtens løbe udenfor etc...)

    :superman:

  7. troede der var mere end nok forklaring på siden i hvordan den skulle tages... :)

    tag først initial test, den bruges til at se hvor mange du kan tage, og hva niveau du er på (hvis du nu skal sammenligne med andre)

    ellers smut til uge 1 når du har set hvor mange du kan lave

    der er 3 kategorier alt efter hvor god du er

    Up to 5 push ups | 6 - 10 push ups | more than 10 push ups

    så vælger du den række du passer indenfor.

    hvis du under testen max kommer op på 8 push-ups, går den self under 6-10 derfor 2 række.

    Det betyder du skal lave 7 push-ups, hvile i 60 sek, 7 mere, hvile, 5, hvil, 4, hvil, og derefter max dog min 5.

    The-Pimp: Hvis man ikke vil kunne tage 100, begynder man sikkert ikke på programmet :)

    der er en million andre øvelser der sikkert er bedre, men folk kan lave dem derhjemme evt.

    brinch93 på niveau 3 er det hårdere du skal lave alle de niveauer der under den. dvs, 10, 10, 8, 6, max. hvor den letteste er 2, 2, 2, 2, max så der er en del forskel

  8. Fik den sendt fra en ven, og tænkte andre nybegyndere som mig kunne få gavn af programmet :)

    målet er at lave 100 push-ups, eller at få mere styrke, uanset hva niveau man er på.(ja måske ikke dem af jer der allerede laver en million af dem)

    http://hundredpushups.com/index.html

    Man kunne self bare se hvor mange man kan tage, og så køre +1 for hver dag osv, men kan godt lide at have noget fast at køre efter, måske andre der har det på samme måde ;)

  9. hvis produktet havde den virkning som de reklamere med, er jeg rimelig sikker på at de ikke ville behøve at reklamere for produktet, så skulle det nok sælge sig selv

  10. Mange tak for svaret Dysp :smile:

    Må nok hellere starte med kosten og tage den derfra :bigsmile:

    Træningserfarringen kan ligge på et meget lille sted, også derfor vi ikke rigtig har lavet squat/dødløft før, inden man får ordentlige instrukser i det. Dog er der andre med erfarring på disse punkter dernede.

    Vil tage dit råd med først at tabe noget vægt, og derefter opbygge muskler.

    Havde faktisk ikke lige tænkt på at de modsagde hinanden, da vægten har faldet de sidste 10uger ca, men med mere træning havde man nok set at man tog på istedet for at tabe det.

    Kan du anbefale noget motion etc til at starte med foruden løb. Jeg går ud fra at løb + kost er et godt sted at starte

    Så giver det også lidt mening, at nogle gange gav udskriften af fedt % et højere tal end ugen før.(kan ikke huske hvad den vægt hedder hvor man kan checke fedt % osv.) ligger på ca 23% hvis jeg husker rigtigt

    Men vil lige begynde at få læst forumet omkring mad osv igennem :) ved der er mange gode ting deri.

    Så må man til at lære at veje ens mad, håber man er vågen nok om morgen til at veje havregryn :rolleyes:

    Det skal sku nok gå :superman:

  11. Nå så gik den ikke længere, med chips, cola og chokolade i hverdagen :smile:

    Begyndte for en del uger siden at spise nogenlunde rigtigt. Ikke en kold tyrker fra den ene dag til den anden, for mig er det mere vigtigt at det holder i længden, end at det kun er noget man gider i en uge. Der skal være plads til sjov i weekenden, eller god mad når man skal til pokeraften etc :wink:

    Jeg er 23 år og vejede ca 108kg (kun 178 høj).

    for en del måneder siden og efter lidt omlægning af alt det usunde er jeg nede på en ca 96kg nu, så der er sket en del!

    Man skal dog lige vænne sig til havregryn etc :crazy: men smider man rosiner på bliver det til :w00t:

    Leder som sagt ikke efter en lynkur på nogen måde, så længe man kan se fremskridt, er tal på en vægt ligemeget for mig. Kan sagtens mærke, at man har fået meget mere energi i hverdagen.

    Men en kammi har via arbejdet fået adgang til et motion/styrketrænings lokale, og det er vi begyndt at bruge.

    Hele ideen med styrketræningen er bare at tabe lidt vægt og samtidig opbygge nogle muskler. Slet ikke noget i stil med at man skal gå sidelæns for at komme ind af døren til sidst :laugh:

    Men det ville være kanon at få lidt input om der skal smides flere øvelser på, om nogle af dem skal ændres etc, er helt åben for forslag. Der bliver trænet ca 3 gange om ugen (man, ons og fredag).

    Vi ligger næsten altid ud med et slag bordtennis eller 2 (ca. en times tid) dog mest bare for underholdningen.

    Programmet ser således ud (dog ikke lige i den rækkefølge, der skiftes imellem ben/arme etc, ellers er man total smadret til sidst :blush: Og der er self gode og dårlige dage så +- et par øvelser

    gå/løb, ca 15-20min eller hvad der nu passer, men begyndt sidste lørdag at gå efter programmet på http://mettebloch.dk/pdf/10-12.pdf (mener jeg fandt et link til den herinde et eller andet stedet) køre det som der står i programmet hver dag, og hvis man har overskudet løber man indtil man er træt, f.eks. 4gå, 2løb, 4gå, 2løb bliver til 4gå 4 løb 4gå 4løb. etc, hvad man nu lige kan holde til, men som minimum det programmet siger.

    Det skal lige siges jeg er ikke helt 100 på maskine navnene^^ tingene bliver kørt hver gang(man ons fre)

    Siddende romaskine 2gange 15x55kg

    Siddende skulderpres/brystpres(er sku ikke sikker hvilken en det er, fandt ikke et billede der lignede 100%, anyways..

    12x90kg 2gang 12x85kg

    Benpres 15x180kg, 2gang 10x200kg

    Lat pulldown 2gange 15x45kg

    Bænkpres 15x35kg 2gang 8-10x35

    Leg Curls 2gange 15x40kg

    Rygbøjninger 2x15 (nogle gange med en 10kg skive for ekstra vægt)

    Curls med vægtstang 2gange 10x20kg

    Håndvægte: 2gange 10xSkulderpres, 10xflyers, 10xcurls

    Begyndte sidste gang med lidt dødvægt løft kun ca 2 gange af 5 med 50kg.

    Men er usikker om man bruger for mange gentagelser, skulle man smide mere vægt på og tage f.eks. 10, eller 12 gentagelser istedet for 15?

    Håber der er nogen som har lidt input, ved der sidder en masse kloge mennesker derude :4thumbup:

    en ting jeg nok skal have lært er at veje maden etc, men det er ikke så vigtigt lige i denne post. Dårlige madvaner må gemmes til en anden gang :laugh:

    Har forsøgt med lidt squat men det er mine skulder ikke fleksible nok til, så kan sku ikke få armene ud og få ved.

    Så den øvelse er lidt udelukket pt, men kan være man skal have fat i nogle øvelser til at blive mere fleksibel :blush:

    Nå tror det var det hele, det blev sku til en del tekst, var lidt i tvivl om det skulle smides herinde eller under træningsprogrammer, men syntes det omhandlede tab af vægt.