brinch93

Medlemmer
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  brinch93 reacted to jsc in Polo-shirt øvelser   
  Død medfører betydelig (absolut) atrofi, også af overarmsmuskulaturen, hvilket er det modsatte af trådstarterens ønske.
 2. Like
  brinch93 reacted to salt in For mange kulhydrater   
  Hvis vi taler på en gang, så taler vi store mængder at du risikerer at sprænge mavensækken. Muligvis kan vi godt tale om et decideret sukkerchok, hvis du vælger at indtage 3 kg gel, som cykelryttere og andre udholdenhedsatleter bruger. Taler vi henover en periode, så bliver du tyk, ugidelig, diabetiker, styrkeløfter og hvad der ellers hører med af følgesygdomme ved overvægt.
 3. Like
  brinch93 reacted to MamboMads in Mr. Olympia 2015   
 4. Like
  brinch93 reacted to dhestbech in Nybegynder inden for den... sunde verden   
  FEDT, at du er gået i gang :4thumbup:
  Ja, du kan godt gå i centeret hver dag, bare du ikke gør det samme hver dag. (og som helt grøn kan det godt blive en udfordring at tage afsted hver dag, uden at miste pusten, så start hellere lidt roligt ud).
  Det skal fx. være gang, roning, cykling, crosstraining, styrketræning og evt. holdtræning, hvis det er noget du synes om.
  Du skal ikke tabe dig først og så bygge muskler op - du skal bare i gang med at lave nogle muskler
  Det er ikke fedtet der bliver til muskler, men jo mere muskelmasse du har, jo større er din forbrænding - der går noget mere energi til at holde gang i muskler, end til at holde gang i fedt.
  Hvis du træner rigtig meget, er der stadig langt til de 85 kg.
  Hm - hvis du sætter regnestykket med colaen op for en enkelt dag, kan du for så vidt godt "give dig selv råd" til en cola. Men i det lange perspektiv tager det jo så bare længere tid, før du opnår dit mål.
  Men modsat - hvis der er gået to uger, du har lige tabt dig de første 3-4 kg og du står med colaen i hånden og synes det hele er megahårdt, så gør op med dig selv, om det er et nederlag, eller en sejr, at drikke colaen - jeg tror du tænker "hvis jeg kunne klare mig to uger, kan jeg måske godt klare to uger til, før jeg har brug for colaen"
  Hestbech
 5. Like
  brinch93 reacted to dhestbech in At tage på   
  Masser af mad - af det hele (+ 3-500 kcal om dagen i fohold til dit ligevægtsindtag), med lidt ekstra plus af protein (mod 2 g/kg kropsvægt/dag) - uanset om det er fra en shake, eller fra en bøf - men hvem siger nej til en god bøf frem for en shake?
  Masser af hypertrofi-træning (8-12 RM træning til udmattelse) - Her bliver du større.
  Masser af power-træning (3-6 RM træning med FART på den koncentriske fase) - så du ikke bliver langsom.
  Hestbech
 6. Like
  brinch93 reacted to Cybra in Sådan undgår du at blive svedig efter cykelturen til arbejde   
  Det hjælper stadigvæk overhovedet ikke på mig. Jeg har 7 km til skole og jeg tager minimum af tøj på og tager en tshirt indenunder min tynde jakke og en tykkere trøje og halstørklæde i tasken. Jeg sveder stadigvæk vanvittig meget og når jeg endelig er kommet i skole, så er jeg så fugtig at selvom jeg tager min trøje og halstørklæde på, så fryser jeg resten af dagen og render rundt med lilla læber og bliver småforkølet.
  Kan konkludere at man bare ikke skal cykle langt i skole, ellers skal man have skiftetøj med :)
 7. Like
  brinch93 reacted to MamboMads in Gået død