pickles

Medlemmer
  • Posts

    321
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pickles

  1. du starter med vægtene nede langs siden og har håndryggen fremad ("overhåndsgreb" om så at sige). Derfra skal du have vægtene op i den position du beskriver (skulderpres start). Dette gøres ved at føre albuerne eksplosivt ud- og opad, tilnærmelsesvist som i upright row, inden man i toppen hurtigt vender albuer og arme ind under vægtene og griber dem. -Tænk på en vægtløfter der skal vende stangen. Måden han bevæger armene på er næsten det samme... Burde give dig ideen.

    Det giver mening, takker :smile:

  2. Jeg vil anbefale du holder vægtene lave men sænker antallet af reps og øger antallet af reps på Overhead squats og dødløft. Let vægt, teknik og få reps er vejen frem. Mange reps bliver ofte = elendig teknik.

    Hvad med at udskifte den ene dag med one leg squats til lunges istedet eller stepups, hvis du hellere vil det?

    Det er hermed noteret og gjort, mange tak for hjælpen! :smile:

    Men, sidste spørgsmål: Kunne ikke finde en film med Seated Dumbbell Cleans, kun et billede hvor start-positionen er ligesom skulderpres vel egentlig. Så vidt jeg forstod, så er bevægelsen også ligesom skulderpres, bare med albue-vinklen i behold, eller hvad?

  3. Håber min usammenhængende smøre kan bruges til noget :smile:

    Det håber jeg, tak skal du have :smile:

    Jeg har prøvet at smide endnu et program sammen, denne gang som et 2-split. Synes jeg har svært ved at begrænse øvelserne...Hvis dette heller ikke funger, så må jeg hugge en eller andens :tongue:

    Day 1 - Leg, Back, Biceps

    DB single leg squat, 3x12

    Good Mornings, 3x12

    Deadlift, 3x12

    DB Rowing, 3x12

    DB curls, 3x12

    Reverse curls, 3x12

    Day 2 - Chest, Triceps, Shoulder, Abs

    DB bench press, 3x12

    One arm DB press, 3x12

    BB close grip incline press, 3x12

    Seated Dumbbell Cleans, 3x12

    One arm lateral raise, 3x12

    Dead Bug variation, 3x12

    Single leg lowering, 3x12

    Day 3 - Leg, Back, Biceps

    Zercher squat/overhead squat, 3x12

    DB single leg squat, 3x12

    Deadlift, 3x12

    DB Rowing, 3x12

    DB concentration curl, 3x12

    Reverse curls, 3x12

    Day 4 - Chest, Triceps, Shoulder, Abs

    BB bench press, 3x12

    One arm DB press, 3x12

    One arm triceps extension, 3x12

    Seated Dumbbell Cleans, 3x12

    DB one arm shoulder press, 3x12

    Dead Bug variation, 3x12

    Single leg lowering, 3x12

  4. Well, billederne/filmene i artiklerne kan jeg ikke se af en eller anden grund, og artiklerne virkede ved en gennemlæsning lidt for tekniske til min viden, men jeg prøver at se lidt grundigere på dem så. :smile:

    Jeg har nok bare for travlt med at komme igang! :innocent:

    EDIT:

    Jeg fik "Core training for smart folks" til at vises ordentligt. Jeg "dumpede" selvfølgelig testen, og har prøvet øvelserne af.. Men jeg kan ikke gennemskue dette afsnit?

    1) Get some ART!

    ART stands for Active Release Techniques. Just as the hip flexors can inhibit the gluteals via reciprocal inhibition, they can also decrease the firing/recruitment of the synergistic muscles (e.g. obliques and lower rectus) via synergistic dominance.

    Now, you can stretch and stretch those hip flexors all you want, but if you have any adhesions, scar tissue, or flat-out shortness of the muscle, you need to have it worked on to restore the full length of the musculature. Simply put, if you haven't had any ART done on your psoas, iliacus, rectus femoris or TFL, get it done!

  5. Tak for svaret, det vil jeg prøve!

    Derudover langt mere fokus på styrke og stabilitet i mave/ryg.
    Hvordan? - hvilke øvelser?
    Hvad med bevægelighed og skulderstabilitet?

    Hvordan? - hvilke øvelser?

    Ja, undskyld hvis jeg er besværlig, men vil helst gøre det ordentligt, og jeg har ikke den store erfaring med at lave egne programmer.. :smile:

  6. Er netop startet op efter op mod 1 års pause, og har i den forbindelse sat et program sammen - men er det forsvarligt? :tongue:

    19 år

    173 cm

    68 kg

    fedt % ca 13-14 vil jeg skyde på

    Mål: mindske fedtprocent og øge til minimum 70 kg, relativt cuttet.

    Jeg har det sidste år levet katastrofalt usundt, og har på ingen måde haft styr på kosten. Det har jeg nu ændret, så jeg har nogenlunde styr på det. Jeg håber lidt på at den meget forbedrede kost, vil gøre sit til at komme af med lidt af det påtagede fedt. Dertil håber jeg på en form for "begyndergains" efter den lange pause.

    Program: (Suppleret med 10 min's løb før og efter og en seperat dag til løb eller andet cardio-relateret)

    Dag 1:

    - BB Bænkpres 5x5

    - DB skrå bænk 3x8

    - DB Rowing 3x8

    - BB Skulderpres 3x8

    - Squat 5x5

    - DB Curls 3x8

    Mave efter humør

    Dag 2

    - DB Bænkpres 3x8

    - Squat 5x5

    - Lateral Raise 3x8

    - Dips 3x8

    - Dødløft 5x5

    - Rowing 3x8

    Mave efter humør

    Dag 3

    - BB Bænkpres 5x5

    - DB Lying triceps Extensions 3x8

    - Rowing 3x8

    - Squat 5x5

    - Calf raise 3x8

    - DB Curls 3x8

    Mave efter humør

    PS: Jeg træner derhjemme.

  7. Jeg har det også i en vis grad, og selvom det irriterer mig en smule så har jeg erfaret at ingen andre tilsyneladende lægger mærke til det :smile:

    Hvis man træner, og dette er tydeligt, er det de færreste der vil hænge sig i en sådan "detalje" og mere beskue en generelt flot fysik.

    Som man kan se fra denne tråd er der mange der har det, og det er på MOL alene...det er utroligt almindeligt, og ikke noget man skal gå og føle sig flov over - især ikke føle sig utilpas ved at smide trøjen.

    Hvis det er som på det billede Insaniac postede, så tror jeg kun det er jer selv der ser det som et problem

  8. Lækkert at du fik købt noget.

    Vægtsættet er OK  :bigsmile:

    Er det en god bænk du købte.

    Skiver med 25 mm hul, kan du købe mange steder, 

    Fitnessbutikken

    Fitnessgruppen

    God fornøjelse med hjemmetræningen  :4thumbup:

    Henning :showoff:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tak tak :smile:

    Bænken er ikke af topkvalitet, men den er bestemt fin nok til dét jeg skal bruge den til.. :wink: og 650,- for begge dele er jo også billigt.

    Mht vægtskiverne på de to sider, så har jeg været inde og kigge...men der står ikke hvor store de er? diameter altså...? 15kg's er ligegyldig, for det er til vægtstangen, men med 10kg's er det ret vigtigt at de ikke er for store til at passe en håndvægt....Men de er måske ikkke så store?

  9. Sådan, blev tilbudt en bænk og vægtsæt med 50kg til 650,- så det har jeg købt..

    Men, 50kg er ikke nok...det er sådan et sæt fra Harald Nyborg..Nogle der ved om man kan købe ekstra skiver i harald nyborg, eller hvor man alternativt kan købe ekstra vægtskiver der passer til.....?

    Vil have gerne nogle 15kg's, 10kg's og 5kg's...dem der følger med harald vægtsættet er ret fesne :tongue:

    MEN, må helst ikke være for store hvis jeg kan undgå det, gerne i samme størrelse som dem der følger med harald sættet....ellers bliver en tung håndvægt ret svær at håndtere hvis vi snakker store vægtskiver :bigsmile:

    15kg's må gerne være af anden størrelse hvis ikke andet er muligt

    Har ikke lige mulighed for at måle det (mine forældre er skilt, sættet står hvor jeg ikke er), men det er 25mm, right?

    vægt-sæt fra harald

  10. Om det er svært at lære svømmeteknikken ?

    Hmm det kommer selvfølgelig an på dine evner og din svømmetræner. Det tager som regel børn flere år/sæsoner at lære at svømme nogenlunde teknisk korrekt. De svømmere der netop har overstået VM i svømning har dyrket svømning i 10-20 år og de bruger stadig en stor %del af deres tid på at finpudse og tilrette teknikken.

    Men vigtigst af alt find noget du er glad for og hvor du kan holde et rimeligt højt intensitets niveau.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ergo, jeg vil få et begrænset udbytte af svømning, i forhold til fx boksning eller bare løb? Med mindre jeg tager mig god tid til at lære det ordentligt...

  11. Begge kan være effektive, men visse forhold gør sig gældende. Hvis du vælger svømning til at forbedre din kondition, kræver det at du kan svømme teknisk rimeligt korrekt. Hvis ikke kan du simpelthen ikke klare at svømme konditions (Aerob) træning i mere end nogle få minutter. Du bør også gerne kunne svømme 2 stilarter og hvis kun 1 bør det være crawl. Hvis ovennævnte faktorer er iorden, er svømning én af de allerbedste til at forbedre din fysiske form (læs kondition).
    Det havde jeg ikke tænkt på...Men det er vel hurtigt lært at svømme nogenlunde korrekt?
    Den vigtigste faktor er sikkert at du trives og syntes træningen er sjov og udfordrende. Hvis ikke den er det så giver den dig ikke en s... eftersom du sikkert hurtigt vil blive træt af det hele og derved ikke få trænet. Hvad med at svømme 1 dag og bokse den anden ?

    Ja, det har jeg jo erfaringer med fra tidligere...at det begynder at kede mig...så måske er det en god idé at mixe de to...men synes bare at der er meget af den træning der forgår til boksning der er spild af tid...fx er der efterhånden så mange til boksning at der kan være lang ventetid når man lærer nye slag osv...og det tager tid, især når de nye skal instrueres mens man bare står og venter....så på det punkt tiltrækker svømning mig mere, fordi jeg selv kan bestemme tempo og tidspunkt osv....

    forresten.. i min bokseklub laver vi aldrig styrketræning?

    Hvis du altså mener med vægte..

    Mente ikke med vægte...bare en masse krops-øvelser...men de vil stadig være nok til at gå i vejen for min styrketræning ellers..

  12. hej

    Vil prøve at give min træning en ny vinkel...Og, da jeg hidtil har trænet mest styrketræning vil jeg gerne prøve at vende det til noget konditionstræning med 1-2 ugentlig supplerende bb..

    Så er mit spørgsmål: Hva er "bedst", 4 timers ugentlig boksning eller samme tidsrum i en svømmehal?

    har gået til boksning før, og ved det er godt...men husker også en del tid gik med styrketræning, som jeg jo ikke har brug for da jeg vil lave dét derhjemme...

    Målet er bedre kondition, men ønsket om lavere fedt% er også en stor del af det...

    Hva skal jeg vælge? :smile:

    Ps. Har ikke tid til begge

  13. okay tak... men hvornår må man ta proteinpulver? :4mewantfood:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Når du vil :smile: Men jeg ville nu anbefale det samme som Camilla skriver..

  14. Bliver sgu nød til at oprette et emne om det her. Jeg har den sidste tid været en del i byen og til lidt fester hist og pist, og her har jeg gjort mig nogle underlige erfaringer. Piger kan ikke lide mænd med store muskler?  :blink:

    Scorer mindre end nogensinde før efter jeg har taget alle de kg på, pisse træls. Plejer ellers aldrig at have nogen problemer på denne front, men nu vil tøsebørnene sq sludre og være venner i stedet for at komme med hjem i seng  :dry:

    De brokker sig lidt over min vægt, så mon ikke det er derfor de ikke gider noget. Andre der er begyndt at få scoreproblemer efter de er blevet større?  :tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hjælper det ikke bare at tage en skjorte på?

  15. Præcis... man kan ikke blive holdt af.. af alle.... og så er det man skal spørge sig selv om hvilken betydning det har for en. ????

    Jeg er ret ligeglad selv hvad fremmed må have af opfattelse af mig hvis ikke de har en interesse i at kende mig som person.

    For unge mennsker har det jo faktisk stor betydning...det er rart at være populær. selvfølgelig er det bedst hvis man er populær pga den person man egentlig er, men jeg har set mange af mine venner ændre sig efter en hård folkeskoletid...i dag virker de selvsikre og populære, men det har sin pris...JEG synes de er blevet væmmelige og arrogante og fordomsfulde for den type mennesker de selv var for kun få år tilbage :smile:

    Så de har byttet få gode venner for en masse nye bekendte, som de aldrig rigtig kommer til at kende, frygter jeg.

    Min indre værdi er jeg så meget i pagt med efterhånden at jeg ved at jeg ikke kan ændre andres syn af mig hvis de ikke selv ønsker at se mig med nye briller.

    Den ro ville jeg ønske at jeg besad også, og jeg prøver...men tror det er de færreste unge mennesker der i sådan en pagt med sig selv :smile:

    Jeg gøre selv alt i min magt for at undgå at være fordomsfuld.. det giver mig så mange glæder at jeg kun kan anbefale andre at forsøg det samme

    Det samme gør jeg :smile: Og første skridt, har jeg fundet ud af, er at skabe kontakt med de mennesker man har fordomme overfor... Men, det er svært helt at lade være...det er som om det er en naturlig del af mennesket :tongue:

  16. Vi er meget enig.... meget forundringfuld at store muskler skal gøre andre bange. Det er dælme så trætte efter alt det træning da... 

    Det er forstillinger, medie dækning om sterorider, rockermiljøet og uvidenhed om mennesket bag de store muskler som gøre folk forstiller sig dette.

    Tror jeg altså.

    Du skal forsat være høflig og bare dig selv.. gå i det tøj du har lyst til.. og have lidt ondt af dem som ikke synes at give sig tid til at se hvilken personlighed du faktisk er i besiddelse af.

    Ja, haha så meget arbejde for dét :tongue:

    Men sådan er det jo med alt...ligesom den anden tråd med tattoos...visse tatoveringer resulterer jo også i fordomme, ligesom folk der er bredde og skaldede også kan se frem til gamle sure damer.... Det er svært at undgå i dag...

    desværre... :mad: Så det er med at passe på attituden, for når der ikke skal mere til at folk bliver fordomsfulde skal der ikke meget til før de pludselig hader alt ved dig :blink:

  17. Også er rigtig godt bud fra dig af.....  Jeg kan sagtens forstille mig at nogen kunne blive lidt høj i hatten men dem jeg møder er langt fra sådan... faktisk oplever jeg tit nogen ret afbalanceret mennesker.. dog med stor forundring for at mange misfortolker deres str med at de så er nogen labaner... 

    Uvidenhed, forvrænget forstillinger og sterotyper som de dømmes efter.

    Uvidenhed har jeg tit tendens til at sætte = fordomme...

    Det virker bare mærkeligt at muskelstørrelse alene bliver sat i forbindelse med dét at være en slagsbror?! Nu har jeg ikke set SÅ mange slåskampe i mit endnu forholdvist korte liv, men dem jeg har set har sjældent været med store brød...

    men det er da rigtigt at mange træder et skridt tilbage når pumpede fyre gør entré...ligesom folk flytter sig på stranden når jeg er afsted med vennerne...ikke fordi vi larmer eller er truende på nogen måde, folk vil bare gerne lidt væk fra os, selvom der er trængt...

    Et eller andet sted må det hænge sammen med attitude...for jeg ved godt at vi kan se smarte ud når vi kommer 8-10 unge mennesker...Ligesom gamle mennesker af en eller anden grund ofte undlader at smile tilbage til mig, selvom jeg prøver at være høflig...det er selvfølige fordomme over for min "slags", men samtidig er jeg også bevidst om at min påklædning og udstråling (modebevidst påklædning med store solbriller, hængerøv osv) kan resultere i fordomme...

    udstråling har altså meget at sige, tror jeg...og ubevidst kan større muskler resultere i en lidt anderledes attitude....

  18. Spændende tråd denne her, og nu må det være min tur til lige at smide noget kød på :smile:

    Jeg er en af dem der begyndte at træne for at opnå større selvsikkerhed, og fordi jeg ønskede at få en flot fysik...nu, 3 år efter jeg startede, træner jeg kun for min egen skyld, fordi jeg er blevet grebet af det og godt kan lide det. har ikke opnået så meget igen, men det har heller aldrig været målet..

    Mht. pigerne har jeg ingen problemer oplevet. Jeg er blevet mere selvsikker, og føler mig tryg ved at smide trøjen på stranden osv...jeg har fået mange positive kommentarer omkring min udvikling, at det passede godt til mig og at jeg havde en flot krop.... Jeg er 174 høj og vejer omkring 68 kg...så jeg er selvfølgelig ikke i samme katagori som mange herinde. Men, tror i det hele taget ikke at pigerne er den egentlig grund. Det er ikke dem der bevidst vælger dig fra fordi du vejer 5 kg muskler for meget.

    Hvis du oplever problemer med piger, efter du har opnået en vis størrelse, er det højst sandsynligt din udstråling der har ændret sig til noget mindre heldigt.

    Selvsikkerhed uden at være arrogant og pralende er vigtigt..Hvis man har trænet sig op og er stolt af sin størrelse, ved jeg fra nogle af mine bekendte, kan man ubevidst komme til at se ned på andre der ikke er lige så store, ellere trænede overhovedet.

    Dem der holder hovedet koldt, og ved hvem de er og hvad de står for, og ikke behøver at vise musklerne frem for at vise andre er de er gode nok, det er dem der scorer....Tror jeg :smile:

  19. Den er vel OK, men du kan spare masser af penge ved at kigge her

    <{POST_SNAPBACK}>

    God side, tak :smile:

    Eller gør som mig - lav det selv

    <{POST_SNAPBACK}>

    hvordan gør man det?! :blink:

  20. Nå, så skete det...jeg blev fyret fra mit arbejde, og da jeg uheldigvis arbejdede i mit fitness-center har jeg også mistet min gratis træning :sneaky2:

    Problem - jeg gider ikke til at betale for at træne i center (der er kun dette ene hvis ikke jeg ellers skal have mange km til træning) af flere årsager:

    1. min chef er et udholdeligt røvhul, og jeg vil på ingen måde støtte ham med 375,-pr måned.

    2. jeg har ikke 375 pr måned :wink:

    Så, skal have noget der nogenlunde kan erstatte den træning jeg fik i centeret.

    Tænkte, en bænk med mulighed for forskellige vinkler og et par håndvægte med 50-60 kg (er jo bare en lille 18 årig på 173 og 68 kg) burde vel egentlig kunne klare en nogenlunde allround træning?

    Så er spørgsmålet så: hvor er det billigst og bedst at købe sådan noget udstyr? Når jeg ikke skal bruge mere end det, vil jeg have noget der virker og har derfor også råd til at bruge lidt ekstra for at få kvalitet til gengæld....

    har ikke plads til et bænkpres stativ, det skal være noget der relativt hurtigt kan "skubbes over i hjørnet" :smile:

    Så, hvor skal jeg søge hen?

    Er det her noget værd?