MGL

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MGL

  1. Du kan gører det at du når du ligger i kcal underskud, så tager du f.eks. 1 dag om ugen, hvor du spiser normalt, det skulle afhjælpe noget af sultetilstands effekten, samtidig med at det kan hjælpe med motivationen, da det kan være hårdt at følge en kur dag ud og dag ind.

  2. Kan ikke fortælle dig hvor vidt det ville resultere i overtræning, men dette ville da ikke være utænkeligt. Men squad vil forbedre dit løb. Men kan ikke umedbart forstille sig det er sundt med løb en dag, og så squad, og så løb igen.

  3. Er der nogen der kender et sted i Danmark, hvor jeg kan købe Muscletech produkter?

    Er der ikke en admin der kan flytte dette topic, til Kost & Kosttilskud, da det vidst er en fejl at det ligge på denne position

  4. Tillykke med optagelsen. Troede endeligt at man startede i April, men er nok bare mig der husker forkert.

    Træn med rygsæk, hvis du ikke har tid i hverdagen, kan du jo gå nogle gode ture i weekenderne. Måske 5-30 km, med skiftende op pakning, så en let oppakning, ved lange ture, og tung ved korte. Husk du skal ikke have mere med end, at du kan slæbe dig selv hjem igen.

    Derudover kan det være en god i det at begynde at løbe meget, da jeg har hørt nogle rygter om at det skulle de være glade for dernede. Træn også Core 1-2 gange om ugen, det er noget som der kan lave på 10-15 min., så det er noget der kan laves påå hvile dage.

  5. Jeg skal ud og have mig en nyt ski jakke, så tænkte på om der var nogen der kendte en god butik i KBH, og kunne give mig en adressen, eller bare forklare mig hvor den ligger henne. Jeg søger en snowboard- jakke, helst af mærket Burton "Ronin", men dette er næste umuligt at finde her hjemme, så andre mærker som volcom, quicksilver o.lign. er også fint.

    På forhånd tak

  6. Må indrømme at jeg ikke har læst alle svarene igennem, men til morgenmad kan du evt. spise en skive rugbrød eller to, hvis du kan lide det så spis pumpernikkel der er dejligt meget energi i, torskerog med remo er en god måde at fjerne det mest markante af pumpernikkel smagen.

  7. Når jeg løber får jeg også nogle gange sidestik, jeg plejer at sætte farten lidt ned, men forsætter dog, og prøver samtidig at fokusere på noget andet(kunne jo være at der var noget psykologisk med i det), så går det sgu væk helt af sig selv.

  8. Det var faktisk også mest sprint øvelserne jeg tænkte på, havde ikke tænkte mig at bruge den der stige. Men et af min problem da jeg spillede tennis var at jeg ikke var hurtig nok til at sætte af, når jeg skulle rundt på banen, og der syntes jeg de små sprint øvelser hjalp.

  9. Tror bare jeg nøjes med en hvis det er, men i første omgang tror jeg at jeg vil prøvet at planlægge min kost, og se hvor meget jeg skal spise for at dække mit energi behov, og samtidig havde en rimeligt kalorie overskud.

  10. Okay, har ikke helt styr på hvor meget energi der er i protein produkter, har ikke brugt det særligt meget, de gang hvor jeg har taget en shake har det været som afløser for kakao hvis der lige var noget i huset. Men vil overveje den shaker, lyder lidt speciel men hvis det virker er det jo bare super.

  11. Jeg sad igår og ledte efter nogle accelerations øvelser, øvelserne er tiltænkt sportsgrene som tennis og fodbold o.lign. hvor man lige pludseligt skal være i stand til at reagere hurtigt, så har fjernet nogle af øvelserne. Du skal være opmærksom på at disse ikke kan forbedre din overordnede hastighed, man kan give dig en fordel i staten når du skal op i fart.

    Basic Sprints

    Set 2 cones out 10-20 meters apart. Sprint from one cone to the next and slowly jog back to the start.

    Up Hill Sprints

    In competition the first few strides are crucial. Running up a slight hill (about 30 degrees) helps to develop power and acceleration. Keep the distances short (10-15 meters) and allow extra rest between sets and reps.

    Down Hill Sprints

    Down hill speed and agility drills help to develop leg speed and co-ordination. This is sometimes referred to as over-speed training. Keep the distance short (10-15 meters) and make sure the hill is only slight.

    Håber du kunne bruge noget af det.

    Der kan findes flere på http://www.sport-fitness-advisor.com/agilitydrills.html, på hjemmesiden er der også andre forslag til hvordan du kan træne Hill ud at bruge en bakke.

  12. Når der nu bliver snakket om at tage på, hvor meget hjælper det at indtage proteinbarer og -drikke? Når der er tale om forøge ens vægt, og ikke kun muskel masse?

  13. Pas på med grøn the i for store mængder, giver tynd mave ( Af egen erfaring:D) . Hvad for store mængder er vist individuelt, gætter på det er theinen(coffeinen) der giver den laksikerende effekt.

    Kan bekræfte at det er theinen/coffeinen der giver problemer med maven. Men at den anbefalede mængde af coffein er hvad der svare til 1-3 alm. kopper kaffe, kan desværre ikke huske hvor mange gram det er.

  14. Jacob Winter var den ukronede hardball-guru, bosat i Esbønderrup, vejen op til gadekæret

    Så går jeg ud fra at han spiller i HHH, hvilket er derfor jeg ikke kender ham, kommer ikke i HHH.

    Jeg leder mest efter nogle øverlser som kan forbedre min accelerations evne, og styrke øvelser til nakken.

  15. David, ik?

    Du er i besidelse af en masse insider viden. Har aldrig været forbi Knights fordi jeg ikke lige syntes at jeg har haft tid til det med skole og det hele.

    Med hensyn til Jacob kender ham sikkert, men kan ikke lige sige hvem det er, for efternavnet siger mig ikke lige noget.

    Edit: Fjernede de to nederste linjer da de ikke skulle have været med.

  16. Kan godt være at der allerede er lavet en post med det jeg søger, men så har jeg ikke været i stand til at finde den.

    Jeg søger et træningsprogram for amerikanske fodbold spiller, helt specifikt en cornerback og en lineback.

    Jeg har adgang til et trænings center, så vægte og maskiner skulle ikke være noget problem.

    På forhånd tak

    Morten Gitter Lauridsen