DonRex

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DonRex

  1. tror du, det er nok med 20 minutters let løb ? Hvis du skal cutte effektivt er det da mere ehnsigtsmæssigt at gå efter et kalorieforbrug mellem 500-1000 kalorier når du træner cardio. Eller kommer cuttingperioden jo til at være meget lang, med mindre du ikek skal smide ret meget selvfølgelig :)

  2. Hej Troels

    du har som de fleste begyndere fokus på bryst og biceps ( du har så også triceps med , og det er fint )

    drop en af brystøvelserne. De får nok tæsk i forvejen.Du mangler ben , ryg og nakke.

    det er da også rimeligt meget høvl dine arme får.

    går ud fra at når du siger vinger ,så er det kropshævninger eller kabeltræk.

    kør en slags pyramide , så du også bliver varm til øvelsen :eks. 20, 12, 10, 8 reps. den sidste gentagelse i hver øvelse skal være hård at lave.

    proteinpulver er fin erstatning for : kød, fugl , fisk ,æg osv. men du bliver ikke større fordi det er pulver, men fordi du får protein til at opbygge dine nedbrudte muskler. husk at spis lige efter træning, der har kroppen virkelig brug for det.

    Ben :du skal lave squat eller lunges. få en til at vise dig hvordan det udføres. evt. pistols :benbøjninger på et ben.

    husk læg :stå på et ben på et dørtrin eller lig. og så bare op og ned til det brænder i læggen.

    Ryg :du skal lave dødløft. få en til at vise dig hvordan det udføres. evt. shrugs : op og ned med skuldrene eller Kropshævninger med hovedet nedaf.lyder lidt mærkeligt men det træner mave og vinger når du går op og ellers øvre ryg og nakke.

    lav rygbøjninger på gulvet( bedre end ingenting)

    dag 1:

    byt en brystøvelse ud med kropshævninger med hovedet nedaf. hvis du ikke kan komme rundt ,så skal du til at træne mave.Og det skal du alligevel.

    dag 2:

    ser ok ud men det lyder som meget træning . hvad med underarmene ?

    dag 3:

    ben.

    der er mange forskellige programmer.( ca. samme antal som der er folk der træner ).Du kan også køre træk, skub og bendage. trækdag inkludere biceps og underarm. skubdag inkludere triceps og mave.

    venlig hilsen

    DonRex

  3. Protein har din krop brug for hele tiden for at opbygge og vedligeholde din muskelmasse.Om du drikker det som pulver eller du spiser kød er resultatet det samme ,og du vil ikke punktere efter du har taget det, da det ikke er en kur ,men noget du altid skal indtage resten af dit liv.Det behøver jo så ikke være fra pulver ,men pulveret er godt da det supplere dit protein indtag i løbet af en dag.For en stor mand der styrketræner jævnligt er behovet helt op til 2 gram protein pr kg. kropsvægt pr. dag dvs. vejer du 100 kg skal du indtage 200 gram protein pr. dag.Det er en hel del og her er det smart at supplere med pulver. det er nogle forskellige proteiner du får fra forskellige kilder, så sørg for at variere mellem æg, kød, fisk, fugl og så supplere med pulver efter træning, da det måske ikke er så rart at have en halv kylling med i tasken du så kan sidde og gnave i omklædningsrummet.

    venlig hilsen

    DonRex