power

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by power

  1. Jeg går og skal til at rykke min kondi og udholdenhed over 1½år og så har jeg lige læst at, hvis man træner tungt vægttræning så rykker man sig mere fysisk (kondi).

    Kunne man evt. opdele ens træningsprogram så en uge kondi, en uge styrke træning. Samt en dags restituerings svømning?

    Mvh. Nikolaj

  2. tror han siger du skal løbe mere, og gå 2-3 lange ture med oppakning hver uge - i højt tempo 6km/t

    og nøjes med kropsøvelser uden vægt og sats på høje rep - evt. søg på pavel GTG (grease to groove vist nok). mavebøjninger/armstrækkere/ armhævninger/ rygbøjninger. jo flere du kan tage jo bedre. styrke er urelevant med udholdenhed er supergodt.

    Super godt svar! Nu er jeg med på klumpen :)

    Tak for alle jeres svar, det har helt klart givet mig massere af inspiration :)

  3. Lav vægt og mange gentagelser giver ikke råstyrke.

    Tværtimod skal du have fat i høj vægt og kun ganske få reps.

    Decideret træning for hypertrofi ligger repmæssigt midt i mellem men vil bestemt ikke afvise "risikoen" for at du også vokser med de lave reps.

    Hvis overkroppen er blevet for stor pga. mad er diæt nok vejen frem Machtræning er sikkert fin i militærregi - går ikke ud fra at powerwalk med oppakning er en option :laugh: .

    Så det du siger er at man skal køre på med vægte 3sæt af 4-6 gentagelser?

  4. Til det oprindelige indlæg:

    I militæret er der kun 2 ting der gælder. Hvor langt du kan gå og hvor hurtigt du kan gå. Alt andet er irrelevant. Al træningen i militæret samt tilgang til øvelser/kost går jo også stik imod muskelopbygning (at få halvfede rekrutter til at lave strækkere tæller ikke).

    Jo højere din vægt bliver jo højere bliver dit energiforbrug, så der er ikke nogen grund til at forsøge at blive større. Se i stedet at få nogle kilometer i støvlerne. De 25-30km med oppakning skal nærmere ses som et minimum (Det højeste jeg er blevet sat til er 35km på 6 timer med fuld oppakning, men hvis det er til patruljekurset, så skal du forvente at I bliver sat til at gå indtil I giver op).

    Rock’n Roll :strat:

    SaintPauli

    Hvad er dine erfaringer inden for millitæret ? Uddannelse osv.

    For kender et par stykker der har været på Patruljen, har selv været derover bare på et andet kursus. Så vidt jeg har forstået er den største fra fald ikke fordi folk ikke er i form, men fordi de ikke har startet tidligt nok med at træne dem op.

    Så de har overtrænet, og deres krop var på vej ned ad bakken inden kurset rigtig var kommet igang.

  5. Store i forhold til en der ikke har trænet eller i forhold til en BB'er? ;)

    Vinger er nok som en alm BB, Vil kalde det stor sportstrænet :) Men pointen er jeg ved ikke om jeg bare skal se at komme i gang med at pumpe hårdt på og løbetræne ved siden af? Så bliver man jeg også en del tungere! Søger lidt vejledning til træningen.

    Der er mange indlæg om special styrke optagelsesprøve, men mangler noget mere konkret ang. kroppen :) Det faglige skal jeg nok få pusset af:)

  6. Den nemmeste måde der umiddelbart falder mig ind, er at melde dig ind i Hjemmeværnet*. Hvis du melder dig ind i MOTINF (motoriseret infanterikompagni) på Christianshavn kan du anvende faciliteterne på Svanemøllen Kaserne nogenlunde frit - og der er "organiserede møder" hver mandag, onsdag og fredag sidst på eftermiddagen derude.

    Husk altid at have en ven med, man bør aldrig gå igang med banen når man er alene.

    * Inden folk lufter alle deres fordomme om HJV: Jeg har hørt dem før, I behøver ikke gentage dem. Jeg skal ikke forsvare HJV, men vil nævne at hos MOTINF skal man kunne klare 3km på 15 minutter (hvilket ikke er noget problem for MOLs supermænd, men et andet niveau end gennemsnittet for HJV).

    Her må jeg bakke AVE op! 3km på 15min det er gode krav, så er grundformen lagt på plads, mener det plejer at være på 18min basiskravenen er i millitæret.

  7. Lidt mere seriøst end overskriften.

    Jeg styr i den situation, jeg er i rimelig god form, men her på det sidste (par mdr) synes jeg min overkrop er blevet for tung.

    Træning og mad :)

    Jeg har været i millitæret en del år, overvejer om jeg skal søge Patrulje-kursus. Så vil gerne have massere af råstyrke, ikke bare være stor for synets skyld. SORRY TØSER ;)

    Hvordan vil i gribe det an, jeg har mit eget bud, massere af løb, og ikke så meget vægt, men mange gentagelser når jeg styrketræner. Massere af march km i benene.

    Nogen der har erfaringer jeg kan høste?

  8. Lige et godt råd med på vejen.

    Pas RIGTIG godt på når du går igang med forhindringsbanen, det er en sted, hvor skaderne bare rasler ned over ørene på en.

    Så det er en god ide, hvis du kender en der har været i milli, der kan give dig nogle guldkorn.

    Ellers tage den med ro, bruger selv en del tid på forhindringsbaner, så taler af erfaring. MEN når det så er sagt :) så er det kanon træning, for man bruger hele kroppen, så det er bare med at komme igang.

    God træning :D