Magnus_H

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Magnus_H

  1. Hey og tak for svarene til alle.

    Eruption, jeg synes bestemt det var meget fint forklaret. Ingen problemer med at forstå det herfra :)

    Mht. vægtklassen, er jeg godt klar over der går lang tid inden jeg skal kæmpe rigtigt.. Men når sparringen går igang sætter de vel ikke en lille fyr på 60 kilo op i mod en på 110, eller hvad?

    Men jeg takker endnu engang for jeres svar, tjekker lige den angivne hjemmeside og hapser på biolioteket :)

  2. Hm, jeg forstår ikke at det ikke skulle være en fordel at træne sig til en større smidighed inden man starter? Desuden ønsker jeg at snige fedtet af med ca. 500 gram om ugen.. Ikke en voldsom diæt hvor jeg taber 25 kilo på 3-4 måneder.

  3. Lige til at starte med, jeg ved ikke om dette indlæg er placeret korrekt.. Men håber der er en venlig admin som vil flytte det såfremt det er i det forkerte forum.

    Til sagen! Efter sommerferien kunne jeg godt tænke mig at starte med noget kickboxing.. Jeg er sådan set mere styrkeløfter end bodybuilder og vejer derfor pænt store bulkede 106-107 kilo for tiden.. Jeg har ekstremt stive ben og er SLET ikke smidig.. Kan jeg godt allerede droppe ideen nu? Nå ok, så fortsætter jeg lidt..

    Inden jeg starter har jeg tænkt mig at cutte mig ned omkring de 80 kilo (så det bliver måske nok først efter nytår egentlig) Dels pga. vægtklassen men også fordi jeg ikke synes det er så fedt at være bulket når man skal til at træne smidighed osv..

    Men mens jeg cutter kunne jeg jo godt træne lidt smidighedsøvelser? Da jeg var på højskole havde vi besøg af sådan en gøgler mand som udover at være ekstremt veltrænet var forbandet smidig! Han lavede nogle gode øvelser med mig, som jeg desværre ikke kan huske helt 100% nu.. Kan nogle af jer evt. henvise mig til en side med illustrationer og beskrivelser af smidighedsøvelser? Jeg er godt klar over udstrækning er ordet, men da jeg ikke kender meget mere end dem jeg lærte i sin tid til badminton er det ikke så fedt.

    Forøvrigt har jeg også tænkt mig at køre noget seriøst plyometrisk træning inden jeg starter, hvordan går det i hånd med kickboxing? Med min viden kan det næsten kun være fordelagtigt, da man jo får mere eksplosive bevægelser.

    Er kreatin forøvrigt på dopinglisten i kickboxing? Jeg har jo taget det i et godt stykke tid, og det kan vel spores langt tilbage?

    Er der ellers nogle ting som er gode at huske på inden man starter på kickboxing? Man går jo og drømmer lidt om at være ekstremt smidig og kunne sparke over sin egen hovedhøjde osv. :)

    På forhånd tak for hjælpen.

  4. Jeg benyttede mig af Rema1000's tilbud.

    De havde noget sandwich tun, jeg mener det var 5 dåser for 20 kr,- MEN det er den værste tun jeg nogensinde har smagt! For det første er det så tyndt, at man let kan røre rundt i det. For det andet er smagen og lugten så uhyggelig klam at jeg har smidt alle mine dåser ud..! Den første dåse jeg spiste var "ok". uden at være særlig god.. Men de næste dåser var simpelthen kvalmende!

    Hold jer langt væk fra sandwich tun, det er spild af penge.

  5. Dejligt at høre om en succes oplevelse mobster.

    MEN, husk nu for guds skyld at holde ved! Det er vigtigt ikke at lade sig friste til de gamle madvaner igen, og tro at det bare kører af sig selv nu.

    Pas nu også på at du ikke taber dig for hurtigt. Hvis du taber dig for hurtigt vil din muskelmasse også forsvinde, og når din muskelmasse bliver mindre skærer den også ned på energiforbruget. Du vil altså på den måde meget nemt komme til at tage på igen!

    Men selvfølgelig klarer du den! :bigsmile:

  6. Selvfølgelig skal du have kulhydrater!

    Jeg forstår godt hvis du bliver forvirret over de forskellige råd og meninger herinde.. Men at fraråde kulhydrater er ganske enkelt hjernedødt.

    Specielt om morgenen og lige efter træning er det vigtigt du får dækket dit behov for kulhydrater! Til gengæld kan det være en fordel at droppe kulhydraterne nogle timer inden du går i seng.

    Men det lyder til du godt kunne tåle at læse samtlige ernærings artikler på www.getbig.dk - Specielt artiklen om cuts af Jørgen Storm er noget af det bedste der er skrevet i længere tid.

  7. Det er rene guldkorn Litopsi kommer med der! Lyt til ham.

    Jeg er selv igang med en større *DUUT* - Ja! Netop! Glem ordet diæt eller slankekur! Jeg har bevidst valgt at se det som et større cut end normalt. Ord som diæter og slankekure er nok til at tage lysten fra mig.

    Jeg startede selv en dag, med at sætte mig op med lidt glad musik (Inside The Whale, TV2 osv. for mit vedkommende =) Herefter satte jeg mig ned, fandt papir og blyant frem og skrev under på en kontrakt med mig selv! Jeg skrev alle fordelene op, og skrev til sidst under på at det var slut med overvægten.

    Som flere andre har nævnt, så er de positive tanker et fantastisk værktøj! Prøv at se dig selv med vaskebræt, lav fedt% og svulmende overarme (hvis altså det er det som er dit ideal) - Brug gerne 15-20 minutter om dagen på det, forestil dig ALT det du vil gøre som du i dag synes er pinligt pga. overvægten.

    Hvis du fx. søndag aften har vildt meget lyst til noget lækkert, så lav en lækker dressing af fromage frais, hakkede hvidløg og en masse andet krydderi.. Dressingen bruger du som dip til udskårne agurker, gulerødder osv. Dressingen smager fremragende!

    Desuden er det en god ide at gå på biblioteket og låne alt hvad de har stående om positive tanker og selvtillid.. Det er STÆRKT undervuderet!

    Stort held og lykke herfra!

  8. Det med "positiv tankegang" kan jeg så kun tilslutte mig til.

    Jeg har efterhånden læst en del om emnet, lavet mange øvelser og fra at være skeptisk er jeg efterhånden vant til at benytte metoderne.

    Det er altid en fremragende ide, inden konkurrencer osv. at forestille sig hvordan tingene vil forløbe. Det er fx. vigtigt, før en fodboldkamp at se sig selv score fantastiske mål og lave geniale driblinger!

    Personen har vitterligt ret i at vi undervuderer tankens kraft, og med den lille procentdel af hjernen vi udnytter, er der slet ingen som kan sige hvad vi egentlig ville være istand til, såfremt vi forstod at udnytte den 100%

    Jeg benytter det selv i hverdagen. Til jobsamtaler eller eksamener kan det faktisk være rigtig fremragende!

    Giv det en chance, vi ved alt for lidt om hjernens muligheder til bare at skubbe det væk som tilfældig hippie snak.

    Out of topic, tilbage til emnet :)

  9. Hvis den kære Jørgen Storm, skulle have noget at gøre med dette (hvilket jeg ikke personligt tror på) fatter jeg det simpelthen ikke..

    JS var på Getbig i laaaange tider manden alle så op til, sammen med TJ styrede han showet og der var vel næsten tale om idoldyrkelse. På et tidspunkt dukker denne MS så op, gode lange svar og en venlig fyr! Jeg kan huske en diskussion mellem JS og MS (husker ikke lige emnet) - Men diskussionen kom efterhånden så langt ud at det mest gik ud på hvem der kunne komme med det længste og mest avancerede indlæg. SKULLE disse to personer være den samme, er der jo tale om en fuldstændig besættelse! Hvis nogen vil bruge hele aftenen på at diskutere med sig selv, er man da virkelig spaltet.

    På et senere tidspunkt kom der så nærmest en poll om hvem man bedst kunne lide på Getbig, her VIRKEDE det som om flertallet efterhånden hældte til MS, af den simple grund han tit og ofte kom flere smilier (ja latterligt) i sine indlæg, og at det godt kan virke som om JS er sur når han skriver (selvom han garanteret ikke er det) Hvorfor i alverden opdigte en person som stjæler popularitet fra "sig selv"? Det bliver snart for langt ude det her, vi bliver mere og mere paranoide!

    Først troede folket at det sikkert var Getbig.dk som stod bag, for at lave et salgstrick.

    Nu er jagten så indledt på en af de bedste og mest aktive skribenter for Getbig.dk

    Inden folk går helt berserk vil jeg forslå at slappe af, og ikke komme med alt for klare hentydninger til hvem der faker som hvem. I kommer måske til at fortryde det bagefter.

    Magnus - Som ikke tror JS har noget at gøre med dette.

  10. Tillader mig lige at blande mig her..

    Først og fremmest synes jeg MS har været en rigtig god inspiration på Getbig, og har hjulpet op til flere gange.

    Men jeg undrede mig lidt da jeg for ca. 1½ måned siden sendte en e-mail til MS, her spurgte jeg til mandens uddannelse.. Af den simple grund jeg gerne selv vil arbejde inden for branchen i fremtiden. Jeg fik aldrig et svar, selvom man havde hørt om alle mulige der havde fået gode svar tilbage.

    Det kan selvfølgelig være MS bare ikke har haft tid, eller overset mailen men jeg undrede mig da lidt.

  11. Hej med dig

    Husk for alt i verden styrketræningen, dit stofskifte vil være langt højere end normalt i op til et døgn efter du har trænet. Måske kan du træne styrke mandag og torsdag, og så ligge cardio på tirsdag, onsdag og fredag. Jeg synes heller ikke du skal fokusere sådan på kropsvægten, selvom det kan være svært som uindviet når man dagligt bliver bombet med tips til at tabe en masse kilo. Istedet skal du fokusere på din fedt% - Det er jo trods alt hvordan man ser ud der holder mest i længden! Og husk så at maden er det vigtigste, jeg er altså meget træt og har ikke tid til en længere stil nu, men kig i nogle af de gamle tråde her i vægttab, der er så utroligt mange gode råd! Held og lykke når det går løs :)

  12. Jeg træner fordi jeg er besat af kroppen og dens mekanismer :) Og efter endt træning, den vidunderlige følelse når man står i badet og ved man har arbejdet hårdt :] (og nej lad være med at misforstå det :P)

    Det er jo bare SKØNT at vide man gør noget ens krop har godt af!

  13. Først og fremmest tak for jeres svar.

    Lagoon, er du helt sikker på det med frugtsukkeret? Jeg har ihvertfald aldrig hørt om frugt sukker skulle være i "den ulovlige ende" - Hvis du kan uddybe det en smule, eller andre for den sags skyld vil jeg være taknemlig.

    Jeg har tænkt mig at starte morgenen, med min morgenmad og en shake. Shaken skal bestå af skummetmælk, 1 banan og protein. Er det også okay at bruge kreatin i denne shake under loading fasen? Desuden har jeg tænkt mig at drikke samme shake lige efter træningen, og igen inden jeg går i seng. Hvad siger I Til dette?

    På forhånd tak!

  14. Hej med jer

    Jeg har holdt til på Getbig igennem et års tid, og det har været suverænt hvad angår styrketræningen!

    Jeg har i et par år været meget overvægtig, jeg har dog opbygget en pæn portion muskelmasse og det er selvfølgelig også fedt nok..... Men jeg er et stort brød på 113 kilo og 185 cm, jeg har meget muskelmasse, men det ser ikke en skid godt ud pga. min samtidigt høje fedt% (Beklager men jeg har ikke tallet på den) Og hvor fedt er det at være stærk når folk for det meste bare tager en som "en af de der overvægtige"?

    Jeg vil igang med at cutte! Jeg vil meget gerne ned på 80-90 kilo, og en lav fedt%! Jeg har sådan set også sat mig ret godt ind i tingene de sidste år, men det ville være fandens fedt med nogle gode råd og tips. Det skal siges at jeg én gang har tabt mig over 20 kilo ved ren motion, og alle de der tips man nu fik af den latterlige "instruktør" om man ikke skulle spise i 4 timer efter træning, det virkede! Men jeg skal love for jeg tog 30 kilo på igen, med rekord fart!

    Nu er jeg så heldig at have fået arbejde som klubmedarbejder i foråret hvor jeg kun skal arbejde om eftermiddagen, hvilket vil give perfekte træningsmuligheder om formiddagen! Så nu har jeg altså bestemt mig for at lægge det hele fuldstændigt om! Og nu vil jeg så ligesom præsentere min ide til hvordan det skal forgå.

    Jeg vil først og fremmest fremhæve kosten, som jeg før har set som fuldstændig ligegyldig, bare man pumpede sit jern. Igennem det sidste halve år er jeg dog blevet klogere, og betragter nu min kost som det vigtigste overhovedet! Jeg vil selvfølgelig gerne beholde noget af min muskelmasse, og også gerne tage på i muskelmasse mens jeg taber mig godt i fedt.

    Min kost skal bestå af så meget grønt og frugt jeg overhovedet kan få fat i, med vægt på bananer, æbler. pærer, appelsiner osv. Derudover vil æg (uden blommen), tun, groft brød, magert kød stå højt på listen. Jeg vil forøvrigt stadigvæk drikke mine 3 liter vand om dagen (Er det nok?) Jeg vil forsøge at få mit madindtag spredt udover hele dagen.

    Samtidig påtænker jeg at starte på protein og kreatin indtag i form af pulver. Jeg har hidtil været i mod disse produkter, men nu giver jeg det simpelthen forsøget! Kan jeg godt blænde begge produkter sammen? Fx. med havregryn og mælk? (Andre forslag til shakes modtages MEGET gerne!)

    Herudover har jeg tænkt mig at køre cardio, mandag, onsdag og fredag - Mens styrketræningen skal lægges tirsdag, torsdag og lørdag. Er det okay at køre ved siden af hinanden? Og er det for meget? Jeg ved jo at ens stofskifte er væsentligt højere i over et døgn efter endt styrketræning, og det vil jeg virkelig gerne have med. Samtidig med jeg bliver mere markeret, mens fedt% daler langsomt.

    Desuden vil jeg nok også forsøge mig med æbleeddike i tablet form, da jeg tidligere oplevede fremgang med dette.

    Alt dette skal planlægges ned til mindste detalje, og jeg ville glæde mig utroligt meget over forslag og kritik af mine ideer både med kost og træning. Hvis det kan hjælpe er der et billed af mig på Getbig: http://www.getbig.dk/visbillede.asp?pic=harkjer.jpg - Billedet er fra i sommers og jeg vejer nu ca. 6 kilo mindre end der (ikke at det er specielt synligt :/)

    Håber på en masse positiv kritik, på forhånd tak!

    MVH

    Magnus