uole

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uole

  1. Hej chris27 du har skrevet noget om mig på den her side som jeg ikke kan lige at folk nævner mit navn når man ikke har noget med sagerne at gøreeee,jeg har snaket med lars nilsen om den sage så nu vil jeg have et snak med dig om hvad fanden du har haft gang i den gang du skrev det her.

    Ved ikke om du er klar over det, men det er næsten 8 år siden han skrev det.

  2. Det er ganske sandt. Det er faktisk en rigtig god begynder artikel....

    Så skal jeg vist også have lagt mit program om. Men altså, er det sådan en begyndet bør træne eller hvordan? Eller er der også nogle af "the big guns" der træner efter det der princip? Her er det ikke så meget dekonditioneringen jeg tænker på, men mere det progressive. 65% af 5RM lyder godt nok af ufattelig lidt, tror jeg ville føle at jeg spildte de første 7-8 uger.

    Lige et sidespring; har hørt at dekonditioneringen er så man sørger for at CNS for en pause, så det ikke overanstrænges. Er det rent bs?

  3. Denne her tråd her jo komplet latterlig! Gid verden var så sort/hvid som du prøver at male den. Først og fremmest vil jeg sige at antidoping danmark ikke lyver når de tale rom diverse bivirkninger ved brug af anabolske steroider. I dagens Danmark må man købe sine steroider på det sorte marked, og der kan altså være store bivirkninger hvis man er uheldig at rende ind i et dårlig produkt! Der er risici ved alle syntetiske stoffer. Måske har du ret i at rent testosteron ikke har de store bivirkninger, men anabolske steroider er jo ikke kun testosteron.

    At udskrive recepter til raske mænd er jo også komplet hul i hovedet. Der er en grund til at man ikke udskriver medicin til raske mennesker. Fordi at så ville alle mennesker have adgang til medicinen. Den eneste måde at gøre det på ville altså være at indføre diverse doping præparater som kosttilskud, hvilket ville gøre det fuldstændig umuligt at styre, det ville føre til misbrug i stor stil og det ville føre til at børn ned i 12-13 års alderen ville begynde at lege med det.

    Du foreslår at der skal være rådgivning og konsultationer fra kyndige læger. Dvs at du vil have at syge folk som er på ventelister risikerer at lade livet, fordi at der sidder en eller anden sofakartoffel og siger til lægen "Ja, jeg vil gerne have en flot krop osv osv, men jeg gider sgu ikke rigtig lave noget!".

    Jeg forstår heller ikke at du prøver at sammenligne plastikoperationer med medicin? Helt ærligt, alle kan få en flot muskuløs krop hvis de gider arbejde for det!

    OG NEJ, du kan ikke begynde at forbude alkohol og tobak - det vil skabe folkeoprør. OG NEJ, du kan ikke begynde at legalisere heroin - det vil være fuldstændig uansvarligt, tror ikke lige den almindelige dansker ved hvor meget heroin man skal tage første gang.

    Hvis folk har lyst til at tage præstationsfremmende midler, then be my guest. Men er overbevist om at 9 ud af 10 som har taget anabolske steroider fortryder det på et eller andet tidspunkt i deres liv.

  4. Jeg tror ikke du skal være nervøs for at din hud ikke kan følge med hvis det drejer sig om 15kg på 3 måneder, huden er meget mere fleksibel end mange tror. Når det er sagt er det svært at vurdere uden at have set dig, så vil du være sikker bør du spørge til råds hos en læge/hudspecialist.

    Ang. din træningsmængde, så tror jeg ikke at det er en god idé at øge til 12træninger om ugen, ihvertfald ikke til at starte med. Du risikerer at miste motivationen, når du starter så hårdt ud med sådan en lang pause foran dig. Synes hellere du skal optrappe træningen i takt med at du kommer ned i vægt. Din motivation er sikkert høj i øjeblikket, men tror hurtigt at du vil miste den hvis du starter ud i det tempo. Desuden behøver du slet ikke så meget cardio for at tabe dig på nuværende tidspunkt. Du vil vinde rigtig meget bare ved at fokusere kosten til at starte med. Hvis du derudover suplerer med 3 styrketræninger og 3 gange cardio om ugen tror jeg hurtigt du vil se resultater :)

    Mit råd til at starte med er klart at fokusere på kosten, også ville jeg ikke træne mere 6 gange ugenligt hvis jeg var dig.

  5. Altså havde tænk noget i stil med at ligge i 2000kcal underskud om dagen, og træningen ville se sådan ud:

    mandag: bryst, triceps

    onsdag: ryg, biceps

    fredag: ben, skulder

    og derudover 2,5-3timers cardio i fordelt på hver dag.

  6. Okay :)

    Dvs. hvis jeg gav mig ud i en uges rigtig hård cut, og lagde 1træning til hver muskelgruppe ind i løbet af ugen, så ville jeg risikere at miste en betydelig mængde muskelmasse?

  7. Tak for svaret :)

    Jeg mener at tabe sig mest muligt, på den 1-2 uge® det står på. Kroppen kan vel ikke nå at nedbryde noget særlig muskelmasse, i forhold til fedt, på den kort periode?

  8. Hej allesammen!

    Jeg har været igang med at bulke i 3-4 måneder nu, og har da også taget en del på :)

    Men der er også røget noget fedt med i købet, så nu står jeg og overvejer en crash diet på 1-2 uger. Mit spørgsmål er om det er en god/dårlig ide? Kan jeg nå at miste nævneværdig muskelmasse på den korte tid? Derudover har jeg hørt at det er en dum ide at bulke uafbrudt i mere end 3 måneder, og jeg vil gerne fortsætte helt helt til foråret også cutte ned derfra.

    Hvis nogen ligger inde med nogle effektive crash diets, må I meget gerne poste dem :)

    Min profil: Mand, 19år, 187cm, 85kg, kører 3split - 6 træninger om ugen.