dkman

Banned
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dkman

  1. UGH:

    Jamen jeg har da selvfølgelig slidt mig igennem de mange ordrige indlæg, - selvom det var noget af en ørkenvandring!

    Mht. min måde at udtrykke mig på, så har du muligvis læst min phd-afhandling "Sammenlignende billeddannelse i ubevogtede øjeblikkke"? :tongue::tongue:

    PS:

    Jeg går både "ind for", - og "op i", - genbrug!

    Der er jo ligesom heller IKKE nogen særlig grund til at genopfinde de vise sten for tolvte gang, når nu det er de samme ørkesløse tirader, der blot roteres endnu engang for prins Knud............

  2. Det primære problem med HST er, at det er blevet "oversolgt", - og at tilhængerne, - de rettroende, - gebærder sig som om, at der er tale om eviggyldige og uanfægtelige videnskabeligheder hugget i sten, - og IKKE om en relativt snusfornuftig, men selektiv og modepræget samling af almindeligheder og pudsige hypoteser!

    Derfor har TJ selvfølgelig indlysende ret, - der kan laves fremragende programmer på forskellig vis, - blot de helt grundlæggende lovmæssigheder overholdes!

    Hvortil kan tilføjes, at på et eller andet tidspunkt bør de ivrige og kåde unge poders, ophedede og umanerligt ordrige teologiske spidsfindigheder afløses af en praktisk afprøvning, - selvom mange HST-disciple sikkert vil anse et sådant forslag som værende direkte blasfemisk og rent kætteri!

  3. "Som havde været en glimrende sukkerknald til at luske en ny dogmatik ind i danskernes træning, omend jeg tror det bliver svært nu"

    Dogmer og dogmatik kan man ALDRIG få for få/lidt af, så forhåbentligt bliver det IKKE blot svært, men umuligt!

    Det primære problem med HST er, at det er blevet "oversolgt", - og at tilhængerne, - de rettroende, - gebærder sig som om der er tale om eviggyldige og uanfægtelige videnskabeligheder hugget i sten, - og IKKE om en relativt snusfornuftig, men selektiv og modepræget samling af almindeligheder og pudsige hypoteser!

    Derfor har TJ selvfølgelig indlysende ret, - der kan laves fremragende programmer på forskellig vis, - blot de helt grundlæggende lovmæssigheder overholdes!

    Hvortil kan tilføjes, at på et eller andet tidspunkt bør de ivrige og kåde unge poders, ophedede teologiske spidsfindigheder afløses af en praktisk afprøvning, - selvom mange HST-disciple sikkert vil anse et sådant forslag som værende direkte blasfemisk og rent kætteri! :devil:

  4. Loading: 0.2g pr. kg i 3-4 dage

    Maintenance: 1/3 x loadingdosen

    Ovenstående anbefales til mænd med fedtprocent mellem 10-20

    Ovenstående har jeg tyvstjålet fra JS, - og det virker enkelt og uhyre fornuftigt!

    Artiklerne på GetBig vedr. kreatin er mestensdels pølsesnak!

  5. Nu bør kriteriet for ens valg selvfølgelig IKKE være et fravær af umiddelbart terminale bivirkninger, - eller hvordan?

    Citronsaft-kuren er på alle punkter en komplet latterlig og totalt underlødig gang ugeblads-idioti på rendyrket kuponhæfteniveau!

    Hvorfor i alverden blot overveje at spilde så meget som et sekund på dette helt i særklasse tåbelige vi-leger-kur-igen-igen-vrøvl?

    PS:

    Jeg har IKKE nogen mening om underholdningsværdien eller kedsomhedsfordrivelsesfaktoren for tykke damer!

  6. "For diskussionens skyld bør det nævnes at programmet blev set af 1.1 mil folk,

    hvilket gør det til et af ugens mest sete overhovedet...."

    Ja, forstå det hvem der kan, fedme-porno er blevet utroligt populært!

    Godt nok i skarp konkurrence med "åndernes magt" , "robinson" og hvad alle de andre dybt retarderede programmer nu ellers hedder!

    Man skulle næsten tro, at der var udlovet en dusør for at fordumme flest muligt hurtigst muligt!

    Som ALTID kan man ALDRIG i tilstrækkelig grad undervurdere sine medabers intelligens!

  7. Hidtil har MOL i stor udstrækning været sparet for disse underlødige reklameindslag, men andre fora, - f.eks. NETDOKTOR.DK, - tæppebombes hver dag med latterligt kamouflerede rerklamer for herba-life, Elektroterapi og alskens slankefup!

    Hvad gør den kloge for at komme denne ondskab til livs?

    Jeg mener "banning" er jo tydeligvis håbløst ineffektivt..........................

  8. Citronsaft-kuren er på alle punkter en komplet latterlig og totalt underlødig gang ugeblads-idioti på rendyrket kuponhæfteniveau, - og det kan et skvæt protein IKKE lave om på!

    Hvorfor i alverden blot overveje at spilde så meget som et sekund på dette helt i særklasse tåbelige vi-leger-kur-igen-igen-vrøvl? :devil::devil::devil::devil:

  9. RONNIE99:

    "IKke alle deler det synspunkt "

    Det har du ret i, men det er vel kun forventeligt?

    Nogle deler som bekendt heller IKKE det synspunkt, at jorden er rund, - eller at astrologi er noget enestående vrøvl!

    I et pluralistisk demokrati med ytringsfrihed er et af de privilegier, man nyder, netop IKKE at være tvunget til at "dele de synspunkter", som videnskabelig evidensbaseret forskning peger på!

    Ja, man har sågar lov til at indtage de mest forrykte synspunkter, - og tro på de mest absurde og idiotiske ting, - hvilket rigtigt mange danskere er glade for og benytter sig af!

    PS:

    Ved supplering med MEGA-doser af isolerede aminosyrer, kan der observeres flere forskellige kortvarige ændringer af forskellige bio-markører!

    At tro, at en sådan praksis skulle resultere i øget styrke eller øget masse, hvis kroppens behov allerede er dækket ind med kvalitetsprotein, er ren fantasi!

    (De aminosyre-produkter du selv nævner er selvfølgelig totalt ligemeget!)

    Der er derimod grund til at tro, at der kan være IKKE uvæsentlige helbreds-bivirkninger forbundet med indtag af sådanne MEGA-doser, hvorfor denne type produkter, - isolerede aminosyrer, - så vidt jeg er orienteret, - IKKE er tilladt i DK!

  10. de88eb:

    Det er ren fejl- og underernæring, - din kost, - hvis man da kan kalde den det, - er støvsuget for grøntsager, indeholder for lidt energi, for lidt sundt fedt, for lidt protein osv. osv.

    Du må tilbage til start og sætte dig lidt ind i de basale ernæringsmæssige forhold.

    Jeg kan anbefale artiklen CUTS, som er månedens artikel på Get Big!

    Den er skrevet af JS, som er en kapacitet på området, - ærgerligt han IKKE længere skriver på MOL.................... :) :) :)

  11. Faste- og citronsaftkuren er rent kuponhæfte-nonsens og dameblads-guf med tilslag af de sædvanlige alternative røverhistorier om affaldsstoffer, energier og alt det andet pladder, som disse pudsige individer render rundt og tror på!

    Kroppen producerer affaldsstoffer, men dem er vi udmærket i stand til at skille os af med, hver gang vi går på tønden! :devil::devil::devil::devil::devil:

  12. "Eller man kan helt droppe tanken om at forbrænde fedt og så i stedet fokusere på konditionsforbedring og kalorieforbrænding når der trænes "kredsløbstræning". "

    JA!

    Fastetræning er nonsens, - udover at det aktuelle fuel-mix er tilnærmelsesvist ligegyldigt, - så kan man selvfølgelig IKKE træne hårdt, - og dermed brænde rigtigt mange væmmelige kaloriusser af, - på fastende hjerte!

    Man udsætter også det tidspunkt, hvor man får afbrudt de sene nattetimers katabolske fase ved fornyet fodderpåfyldning, så alt i alt er fastetræning en idiotisk og forvrøvlet ide på linje med fedtforbrændingszoner, ingen kulhydrater om aftenen og spis efter skostørrelse! :devil:

  13. "Derudover vil jeg dog også mene at det er begrænset hvor meget man nedsætter sit vægttab ved træning, specielt kardio. Jeg vil gætte på at det må være mindre end 1 kg pr. måned - minus den ekstra forbrænding tror jeg faktisk at det vil være 0 eller negativt. "

    BÅDE DDV og det ærede forums læsere har misforstået et og andet!

    Ved SAMME energiindtag kan vægttabet selvfølgelig KUN ØGES ved motion!

    MISFORSTÅELSEN med at evt. øget muskelmasse reducerer vægttabet, er selvfølgeligt noget enestående vrøvl, der blot viser, hvilket lavt niveau DDV fagligt befinder sig på!

    Sagen er jo selvklart den, at den evt. nye muskelmasse selvfølgelig OGSÅ skal finansieres energimæssigt, - den opbygges jo IKKE af varm tarmluft og røverhistorier!

    Om det overhovedet kan lade sig gøre at øge muskelmassen, når man opretholder en negativ energibalance, er iøvrigt et interessant spørgsmål!

    Enkelte forsøg viser tilsyneladende, at hos rene træningsnovicer kan dette mirakkel tilsyneladende godt lade sig gøre, men UANSET hvad, så skal den evt. ny masse som tidligere forklaret finansieres energimæssigt, hvilket betyder ØGET fedttab, hvorfor hele ræsonnementet med, at øget muskelmasse forårsaget af motion reducerer vægttabets størrelse, er 100% ufortyndet idioti, - det kan kun blive større!

    PS:

    Som undskyldning blandt de tykke damer, der leger kur igen-igen, er det iøvrigt en ofte benyttet undskyldning:

    Vægttabet er således IKKE ophørt fordi de har snydt og spist basser i stedet for NUPO, - men derimod, - og udelukkende, - fordi de har fået svulmende muskler!

    Yeah right! :devil:

  14. Mon IKKE det er ret sandsynligt, at der går en rum tid, før vi hører fra MS igen?

    (Og til den tid opdager vi det måske IKKE engang...........)

    Jørgen Storm

    Cand Scient, Horserød,

    PHD fra Vridløselille - "Practical tax-evasion under socialdemocratic regimes"

  15. "Det er jo det, der er totalt mærkeligt!

    Hvorfor "gøre sig bedre end man er", når man allerede har en anerkendt stor viden på området."

    Muligvis fordi man IKKE har været i stand til at overføre denne viden til praktiske resultater og gudekroppen, -og at det i virkeligheden er det man allermest ønsker sig?