kmba

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kmba

  1. Hej.

    jeg ville høre om man kan træne KUN enkelte dele på kroppen? eller om man skal træne det hele?

    fordi nu har jeg trænet i et års tid og det Eneste jeg ikk er tilfreds med ved mig selv er min mave og brystkasse, alt det andet på kroppen er jeg godt tilfreds med og vil helst ikk have bliver større.

    så derfor vil jeg høre om følgende: er det muligt jeg kan lavet et program hvor jeg kun træner de 2 ting(bryst og mave)? (selvfølgelig høre triceps og biceps med)

    om ens krop kan klare man kun træner det? og hvor mange gange om ugen man MAX må træne det osv.

    det skal lige siges at jeg dyrker meget fodbold og badminton så får nok testertyron.

    venligt hilsen Mark.

  2. 7 dage om ugen er for meget da dine muskler har brug for en restitueringsdag, ellers kører du videre uden resultat og kører din muskler i bund så det får modsatte effekt.

    ved godt du ikk træner det samme hver dag men du bruger samme muskler til at udnytte fuldt kompentance af de andre så de dage du ikk træner men stadigvæk vil lave noget forslår jeg en cykel tur da det også er godt for lår musklen som giver mere testertyron så dine muskler måske udvikler sig lidt mere.

    ps. altid godt med tun eller anden form for fisk efter trænning. husk det skal indatges SENEST 45 minutter efter :)

    god træning.

    /kmba

  3. hej.

    efter jeg har tabt 32 kg og derved fået en masse løs hud omkring maven og brystkassen ville jeg bare høre om styrketrænning kan hjælpe med at få det til at se godt ud da det rent ud sagt ser ulækkert ud med løs hud omkring mave og bryst.

    så jeg ville egentlig bare vide om det hjælper med styrketrænning? har trænet i et halvt år uden den store forbedring på problemet? man kan se brystet er blevet mere markæret men synes stadig der er for meget løs hud?

    ville også godt høre om der er nogle andre som har haft løs hud men fået det rettet op på en eller anden måde så det ser tilfredstillende ud?

    tak på forhånd.

    mvh Mark

  4. Du får dit sidestik inden du er ordentlig varm, indenfor 15-20 minutter - dvs. lav noget opvarmning inden du begiver dig ud, eller start i et lavere tempo end det du gør nu. Når du er rigtig gennemvarm, efter 15-20 minutter, så bare giv den gas.

    synes bare hvis man varmer ordenligt op så mister meget meget energi så det bliver en lille løbetur man kun kan klare :S

  5. I burde begge to starte med at læse begynder tråden her på siden. Desuden mangler i basis viden omkring træning, hvilket indgår i tråden. Dertil kommer det så, at i skal krydre jeres indlæg meget detaljeret hvor læseren virkelig tror på, at der er vilje.

    Gå i dybden gutter.

    vil mene jeg har en meget god basis viden efter da jeg har læst utrolig mange af de pogrammer igennem man kan finde på nettet.

    og jeg ved skam også alt det der basis viden med at man skal feks træne ryg og biceps samtidig da når man træner ryg alligevel bruger bispesen i nogle øvelser. og at når man træner bryst er tricepsen også med. jeg ville bare vide i sådan en uge hvornår pauserne skal være. da det ikk står mig klar :(

  6. hvor langt løber du og hvor langt når du inden fu for sidestik?

    jeg har altid fået at vide man bare skal løbe det væk, ved bare ikke om det virker

    jeg plejer at løbe de 3-4 km så kommer det. ogm an kan ikk løbe det væk!!! har jeg prøvet det var fandme smertefuldt selvom det kun er sidestik. og det ødelægger ens træning:(

  7. Medmindre du spiser morgenmad indenfor 3-4 timer inden du løber, så ved jeg ikke hvad det ellers skyldes. Jeg formoder du har en ordentlig grundform eftersom du er ved at træne til marathon.

    jeg gør det altid om efter middidagen eller om aften da været er mere stille og behageligt. og jeg har det sådan at jeg kan løbe de der 10 km. hvor jeg stadig har krudt tilbage :) men det opstår altid efter de 3-4 km :S

  8. nu har jeg tabt mig 29 kg. inde for et halvt år. [ikk særligt sundt]

    men der har jeg altid sørget for at adskille de to forskellige tilskud.

    jeg har altid sørget for at spise mad med mange protiner efter jeg har styrketrænet. fordi der optager musklerne nemmere proteiner.

    og så spise masser kulhydratrig mad inden jeg skal ud på en løbe tur, da man siger kalorier er benzin til kroppen, men kulhydrater er superbenzin som man forbrændere nemmere derved ikk optager det på sidebenene. men helst de langsome kulhydrater for eller bliver ud hele tiden for sulten.

    hvis man blander de to ting i samme måltid. vil du derved få enten proteiner eller kulhydrater, (kommer an på hvad du laver til hverdag) i overskud som vil blive forbrændt meget langsomt.

  9. Hej..

    jeg løber til dagligt en lang tur for at træne mig op til maraton og følger derfor et specielt program. Men her på det senest når jeg er ude og motionere bliver jeg plaget af sidestik som virkelig ødelægger ens træning! :(

    Derfor vil jeg gerne høre om der er nogle måder man kan forbygge dem?? jeg ved jo godt man somregel ikk for dem hvis man holder samme tempo hele tiden, og det prøver jeg skam også men bliver somregel alligevel plaget af dem :(

    derfor vil jeg gerne høre om der er noget man kan tage imod det eller gøre noget for at forbygge det.

    mvh mark :)

    ps. tak på forhånd

  10. Hej..

    jeg vil høre om der var en flink person som ville samsætte et trænningsprogram til mig, som mest omhandler musklerne over livet.

    jeg træner 4-5 gange om ugen og er lidt af en uerfaren nybegynder som vil træne seriøst over en længere periode.

    derfor tænkte jeg nogle af de mere erfarene kunne opstille et 4-dags pogram hvor jeg kan få trænet det meste af overkroppen (biceps, tricpes, bryst, ryg osv.)

    hvor jeg får afvide:

    feks:

    dag 1 = den og den muskel, med de og de øvelser.

    hvis der var en der ville gøre dette ville det gøre mig meget glad. :)

    tak for hjælpen på forhold :)

  11. Hej.

    jeg har nu trænet lidt i omkring en måned med nogle forskellige øvelser til brystkassen, men synes ikk rigtig der sker noget og det skrider fremad. jeg må indrømme jeg kan mærke den er blevet mere robust og sådan, så derfor er mine spørgsmål:

    hvor lang tid vil det tage før man kan se resultater? (ska sige jeg har været stor og er røget meget ned i vægt, og derfor prøver at omdanne det sidste fedt til muskler og træner derfor hver anden dag)

    kan der gøres ting så man kan få hurtigere resultater?

    hvilke øvelser er bedst til at træne "hele brystkassen" "nedre bryst" og "øvre bryst" ? (specielt nedre bryst da jeg synes jeg har mere fedt ved brystvorten) ska siges jeg har hele motioncenterets redskaber til rådighed:)

    Tak for hjælpen på forhånd. :)

    mvh mark :)