st4r

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by st4r

  1. Og så et andet lille spørgsmål: Jeg bliver aldrig rigtig øm efter træning, dvs jeg kan ik mærke noget nogle timer efter eller dagen efter. Jeg tager de kilo jeg kan, så det er ik fordi jeg ik tager nok kilo, men alligevel kan jeg ikke mærke nogen effekt lidt efter træningen.. Er der noget jeg gør galt ?

    Ud fra dit indlæg: Ja - der er højest sandsynligt noget du gør galt. Ikke ift. DOMS - for disse er som sagt ligegyldige - men isteder for at køre 5RM/8RM, så lig noget progression ind i din træning, og du vil få klart bedre resultater!

  2. god argumentation..

    jamen så vil jeg påstå det du skriver de noget vrøvl...

    For det passer sgu ikk, du kan spise mere end du forbrænder, så du gainer vægt ja, men du vælger kun at træne dine biceps, så dvs kg efter kg vil sidde lige på armene og intet andet sted... Dont think so

    Som de andre skriver, så mener jeg overordnet set, at det du her skriver er lidt noget vrøvl, der tenderer til flueknepperi. Hvis man skulle følge din logikken fra din argumentation, så vil det ikke give nogen mening at træne den pågældende muskel man ønsker vækst for - og det kan jo nemt modarbugmenteres.

    Der er muligvis ikke mange undersøgelser, der viser at man KUN vil gaine muskelmæssigt på fx højre arm, hvis man isoleret trænede denne. Men teoretisk set, vil mit bud være, at kroppens hypertrofiprocesser vil fungere på den måde, at hvis du fx kun trænede højre arm, med et tilpas kalorieoverskud, så vil du gaine muskelvækst på armen ja - og hvad der måtte være af overskydende kcal vil selvfølgelig sætte sig som fedt på kroppens naturlige fedtdepoter.

    I henhold til denne tråds oprindelse, så skal det selvfølgelig ikke forstås sådan, at man bare kan træne ubegrænset biceps med anabolisme, og så kan man opnå en kæmpe højre arm ift. resten af kroppen. Potientialet for at gaine i muskelvækst på biceps, vil givetvist være marginalt faldende. Forstået på den måde, at man med tiden vil have svære og svære ved at gaine en ekstra cm på armen. Er ikke sikker på teorien for dette - men det er ihvertfald mine tanker, at kroppen vil gøre nogle tilpasninger, så du ikke bare ubegrænset kan træne dig til en gun på 65 cm og samtidig have en anden på 30 :smile:

  3. Well, nu har jeg i nogen tid døjet med et såkaldt facetledssyndrom. Faktisk 7 måneder. Skaden bevirker til at 3 af mine fingre (lille, ring og langepinger) i min højre hånd, har nogle seiøse off dage, hvor de snurre og føles somom de sover. Jeg har været i en hel del behandling. Først lægen, så NSAID, så fysioterapeut, så kiroprator, så genoptræning - og nu ja, så har jeg været til lægen igen, og denne gang har jeg så fået en henvisning til en fysioterapeut, som der så skulle være "den bedste"...

    Lidt fra henvisingen fra min læge, der lavede den helt store undersøgelse af min ryg mv:

    "Konkl: Virker som facetledssyndrom Th5-7 og ingen holdepunkter for cervikal prolaps. Neurologien skyldes myoser. Har forsøgt fys og kiropraktor med nogen effekt, dog ikke tilfredsstillende. Plan: Anb. ny forsg med fys. behandling".

    Har aftalt med min læge, at jeg skal vende tilbage til ham om 1 månede, hvis der ikke sker forbedringer. Og nu er det ikke fordi at jeg er overvejende pissimist, men er der nogen, der kan fortælle mig, hvad det eventuelle næste skridt vil være fra min læge?

    ALLE råd tage i mod med kyshånd :)

  4. For at svare på dit spørgsmål, så kan jeg personligt fortælle, at det har taget 2 måneder for mig at se helt enorme fysiske BB resultater. Begrundelsen er klar: Da jeg trænede sidst for ca. 4 år siden, havde jeg en vægt på ca. +15 kg med en lidt lavere fedtprocent end nu. Hvis man "tror" på muscle memory teorien (det gør jeg), så gør dette, at man herved vil være mere begunstiget for at nå det samme niveau, som man engang havde.

    Da jeg i sin tid startede med at træne, så tog det godt 2-3 måneder før jeg så resultater, men de virkelige synlige resultater kom, da jeg i sin tid begyndte med at læse og forstå kost og træning.