powermy;)

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by powermy;)

  1. Først og fremmest, er det noget sludder at man skal adskille proteiner og kulhydrater. Begge dele er ekstremt vigtige både før og efter træning! Før træning flest kulhydrater, men også proteiner proteiner! Efter træning, lige omvendt...

    Dernæst er det faktisk en super ide, at spise et stykke rugbrød med noget magert kødpålæg på vej hjem fra træning. Når du så kommer hjem, et stykke frugt og en proteinshake!

  2. Goddag!

    Mit råd til dig vil da helt klart være, i første omgang at få lidt mere gang i dit protein.. Køb evt. to eller tre forskellige smagsvarianter (ellers bliver man nemt træt af det).. Der sker absolut ikke noget ved at køre en proteinshake ned tre gange dagligt(gå på nettet og undersøg alt hvad du kan finde om forskellige produkter, det kan have en genial effekt, hvis man vælger det rigtige).

    Derudover vil jeg sige at du skal tage at bestemme dig for, hvor højt du vil proritere din træning. For er planen at du vil tage fem kg muskler på, så må du igang mester;)

    Og husk de sammensatte kulhydrater, når du skal yde specielt. oveni bøtten ville jeg i dit sted tænke over de sunde fedtstoffer, som er vigtige for din krop og dine musklers opbygning.

    Håber jeg var til hjælp, men du må til at læse på lektien. Der er masser at lære endnu..

    Mie