thecg

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by thecg

  1. Hejsa

    Det er ved at være en rum tid siden jeg sidst har skrevet herinde..

    Jeg har brug for lidt assistance - Jeg har et 10.000$ bet med en kammerat.

    Bettet er som følger: D. 3 september 2009 skal jeg kunne tage 50 chinups. Der er som sådan ikke noget tidskrav - jeg må bare ikke slippe stangen, dvs jeg kan godt bruge 5 minutter på at tage dem.

    Jeg forestiller mig at jeg skal have gang i noget pavel ladder lignende program med en sindssyg volume af chinups suppleret med nogle tunge chinups med vægt - evt. 'cat chinups'? (kan man det? :) )

    Lidt info om mig. Jeg er 24, 177 høj, 83 kg, har trænet styrketræning i en del år men har været ret on'n'off de sidste 2. Min logbog ligger nok stadig herinde på MOL et sted.

    Jeg går udfra at det bliver nødvendigt at komme ned i en lavere vægtklasse - noget a la 75 kg med en konkurrenceværdig fedt%.

    Input modtages med kyshånd - desuden vil jeg gerne have link til et site hvor jeg kan bestille en bar til at hænge op derhjemme.

    /Jacob

    For det første skal du tabe dig.

    Jeg ville varriere mellem forskellige chinups varrianter. Nogle gang med overhåndsgreb, andre gange underhånd, andre gange med håndtag, træn den excentriske fase med TUNG vægt. Jeg er uenig i dem der siger du ikke skal lave få reps med vægt, det er jo netop sådan du bliver stærkere! Hvis vi siger vores mål er at bænke 50kg 50 gange. Og lige nu kan vi bænke det 15 gange feks, så er der jo ingen grund til at gå efter at bænke 50 kg så mange gange man kan altid og håbe på man bliver stærkere. Træn med høj vægt og få gentagelser! Hvis du ikke har nogle vægte derhjemme til at tage mellem benene eller et bælte så anskaf dig nogle. Desuden ville et fullbody nogle gange om ugen med basis øvelser kun hjælpe dig endnu mere. Husk og træn dit grebstyrke hvis du ikke må bruge straps